Nájde sa tu aj nejaký majiteľ týchto malých nespratníkov? Či som tu sama medzi chlaďáckami, angličákmi a poníkařmi (vyšších veľkostí =)?
Sem s fotkami ak sa tu nachádza poctivý chovateľ koní k ničomu =)
Beautinka
katjuschka
napsal(a):
Nájde sa tu aj nejaký majiteľ týchto malých nespratníkov? Či som tu sama medzi chlaďáckami, angličákmi a poníkařmi (vyšších veľkostí =)?
Sem s fotkami ak sa tu nachádza poctivý chovateľ koní k ničomu =)
Beautinka
75cm, malé nezbedné dvojročné čune, je dosť plachá, ale taký pytal s hnojom je jej najlepšia hračka A už mi dorantala nohu a misku na kŕmenie =/ Ale keď je taká zlatá
katjuschka
napsal(a):
75cm, malé nezbedné dvojročné čune, je dosť plachá, ale taký pytal s hnojom je jej najlepšia hračka A už mi dorantala nohu a misku na kŕmenie =/ Ale keď je taká zlatá
A Lady's, to je šéfka kohokoľvek =) Je to riadne "veľké" teľa, má 86 cm, ale sily za troch
katjuschka
napsal(a):
A Lady's, to je šéfka kohokoľvek =) Je to riadne "veľké" teľa, má 86 cm, ale sily za troch
No a budúci obyvateľ, to bude ťahač pytlov s hnojom, a ešte našich zadkov Laurens, 90 cm, mini appa, zatim žrebec
Trochu som sa zasnažila a urobila som si vlasté stránky, ešte sú teda vo výstavbe ale všetci ste tam vítaní =) www.minipony.estranky.sk