Ahoj. Asi se to sem nehodí, ale chodí sem docela dost holek, co se zajímají o koně a tak mě napadlo, jestli by jste se některá nechtěla seznámit? Nebo je tu snad některá, která by ráda poznala kluka se stejnými zájmy a ráda se o ně podělila? Kdyžtak mi můžete napsat mejla, rád se seznámím..
8505
napsal(a):
Ahoj. Asi se to sem nehodí, ale chodí sem docela dost holek, co se zajímají o koně a tak mě napadlo, jestli by jste se některá nechtěla seznámit? Nebo je tu snad některá, která by ráda poznala kluka se stejnými zájmy a ráda se o ně podělila? Kdyžtak mi můžete napsat mejla, rád se seznámím..
A, seznamka.. tak to se přidám :-)
Jsem tak trochu normálně nenormální holka, která má ráda přírodu a zvířátka, ale zároveň občas ráda vyrazí za kulturou, nebo jinou zábavou. :-) Pro ty, které by to zajímalo.. je mi 26, měřím cca 172 cm. :-) Ráda se seznámím s kýmkoli, kdo bude mít zájem... Kamarádů není nikdy dost a kdo ví, kde člověk na koho narazí, že :-) A co víc, co když se tu najde někdo na něco víc než jen přátelství?
Mail: jana.apolly@gmail.com
8505
napsal(a):
seznamovat se je fajn, ale možná bys o sobě mohl něco napsat, takhle ani nevíme jestli ti je 15 nebo 40
klarcer
napsal(a):
pravda, taky se přidám...
A já si myslela, že se tu diskutuje o koních, ale jistě přátel není nikdy dost. Ale není seznámení jako seznámení, že?
Ale jinak zajímavé téma to tu snad ještě nebylo.