Prosím poraďte - provozovatelé nájemních stájí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.8.2008 10:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

Zdravím všechny a prosím o pomoc. Ráda bych "zprovoznila" pastevní ustájení. Pozemek bych měla. Než se do toho pustím, prosím, mohl by mi někdo napsat, co vše je k tomuto potřeba? Nebo alespoň poradit, kde bych se mohla optat, které instituce oběhnout? Můžete napsat i na mail kayecek@seznam.cz
Mockrát děkuji za jakoukoliv radu.
Káťa

2.8.2008 13:43
hannah

XXX.XXX.5.80

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím všechny a prosím o pomoc. Ráda bych "zprovoznila" pastevní ustájení. Pozemek bych měla. Než se do toho pustím, prosím, mohl by mi někdo napsat, co vše je k tomuto potřeba? Nebo alespoň poradit, kde bych se mohla optat, které instituce oběhnout? Můžete napsat i na mail kayecek@seznam.cz
Mockrát děkuji za jakoukoliv radu.
Káťa

ahoj, potřebuješ živnostenské oprávnění na chov hospodářských zvířat a služby s tím související, zahájení podnikání musíš ohlásit na veterinární správě, samozřejmostí je přihlášení hospodářství vč. zaregistrování koní, event. dalších hospodářských zvířat. pokud budeš něco budovat (přístřešek pro koně, boxy), pak je nutné stavební povolení, ale to už je o něčem jiném

3.8.2008 11:44
jurasek

XXX.XXX.112.250

hannah napsal(a):
ahoj, potřebuješ živnostenské oprávnění na chov hospodářských zvířat a služby s tím související, zahájení podnikání musíš ohlásit na veterinární správě, samozřejmostí je přihlášení hospodářství vč. zaregistrování koní, event. dalších hospodářských zvířat. pokud budeš něco budovat (přístřešek pro koně, boxy), pak je nutné stavební povolení, ale to už je o něčem jiném

nevím jak to je ,ale mohla by si čerpat i dotaci ,ale to ti musí poradit jiní

Neregistrovaný uživatel

3.8.2008 14:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

jurasek napsal(a):
nevím jak to je ,ale mohla by si čerpat i dotaci ,ale to ti musí poradit jiní

Děkuji moc za odpovědi, na dotace se zeptám, máme zemědělskou farmu a tam dotace čerpáme, takže není problém zjistit Jinak technický zázemí mi je jasný, jen nevím,jak na tu administrativu Ještě jednou děkujiza odpovědi.
Káťa

Přidejte reakci

Přidat smajlík