Ahojky tak co hříbátka? Jen se pochlebte fotkama a rodičema... Není moje je ze stájky kam chodím.. Jmené: Lordánka, Otec: Lordáno, Matka: Kamila A
zandulasimula
napsal(a):
Ahojky tak co hříbátka? Jen se pochlebte fotkama a rodičema... Není moje je ze stájky kam chodím.. Jmené: Lordánka, Otec: Lordáno, Matka: Kamila A
Květnový hřebeček, otec Le Patron, mamka Gita.
gituna
napsal(a):
Květnový hřebeček, otec Le Patron, mamka Gita.
4měsíční hřebeček Delar ś Boy po Dantes z matky po Faraday.
barletka
napsal(a):
4měsíční hřebeček Delar ś Boy po Dantes z matky po Faraday.
Delarek
zandulasimula
napsal(a):
Ahoj moje miminko 4 měsíční PH:Chelsea Kinley Keen
o: Blue Eye Jane Valley, m:Kinley Keen
kviddo
napsal(a):
Ahoj moje miminko 4 měsíční PH:Chelsea Kinley Keen
o: Blue Eye Jane Valley, m:Kinley Keen
Kýna :)
crispo

XXX.XXX.39.243
kviddo
napsal(a):
Kýna :)
a tohle nas 7dni stary prirustek:) matka : hucul , otec: WPB
crispo
napsal(a):
a tohle nas 7dni stary prirustek:) matka : hucul , otec: WPB
náš skoro tříměsíční Tristan po Streimur
ettelwen
napsal(a):
náš skoro tříměsíční Tristan po Streimur
protože mamča je bez původu tak je to "skoro" slezský norik
ettelwen
napsal(a):
protože mamča je bez původu tak je to "skoro" slezský norik
Tak já sem hodím sousedovic také chlaďáky hříbouše...tohle je hřebeček tříměsíční, myslím že také Steimur
haisovad
napsal(a):
Tak já sem hodím sousedovic také chlaďáky hříbouše...tohle je hřebeček tříměsíční, myslím že také Steimur
danny tohle asi nebude stimur,alw spise nacho
haisovad
napsal(a):
Acha...tak to se omlouvám, já se v těchhle gigantech nevyznám...Tak tedy Nacho Salazar, nebo tak nějak..omlouvám se za chybku
danny to je dobrý ja se třeba nevyznám v a1/1 a qh a jiných plemen.nikfo neni dokonaly,ale víš celý jmeno nacha to máš plus
haisovad
napsal(a):
Dikas...
A co malej svišť, jak se daří?
s maleho sviště už je rošní piberták co volíže a vše prozkoumá
woldemortik
napsal(a):
s maleho sviště už je rošní piberták co volíže a vše prozkoumá
Bogar je stejně krásný :) a hříboš nahoře bude nejspíš opravdu Nacho nebo třeba Navar...nebo nějaký jiný puntík :) každopádně já se taky nevyznám třeba v A1/1 to je pro mě úplně mimo...:)
zandulasimula
napsal(a):
náš pětiměsíční drobeček
microfon
napsal(a):
náš pětiměsíční drobeček
a je to tedy klučina plemene ČSP po 617Hasan s.v
microfon
napsal(a):
a je to tedy klučina plemene ČSP po 617Hasan s.v
Rockinek, máma Rocky A1/1, otec Pure Dunnit Power
westgirl
napsal(a):
Rockinek, máma Rocky A1/1, otec Pure Dunnit Power
vypiplán na flašce - 4 měsíce
westgirl
napsal(a):
vypiplán na flašce - 4 měsíce
No Danny, a kde jsou vaši hříbouši? šup sem s lepatroňákama, ať se podívám
gituna
napsal(a):
No Danny, a kde jsou vaši hříbouši? šup sem s lepatroňákama, ať se podívám
Šárko,
dlouho jsem nefotila v Kloko...nějak nestíhám. Chlapáci pojedou do testační oschovny...ale fotyho si co nejdříve do Kloko vemu...
haisovad
napsal(a):
Šárko,
dlouho jsem nefotila v Kloko...nějak nestíhám. Chlapáci pojedou do testační oschovny...ale fotyho si co nejdříve do Kloko vemu...
Panečku, do odchovny? všichni? teda, to musej být fakt suproví...a vy už jste tam měli inspektora? vybírá to Vondrouš ne? určitě udělej nové fotky, ať se můžu pokochat skorosourozencema
gituna
napsal(a):
Panečku, do odchovny? všichni? teda, to musej být fakt suproví...a vy už jste tam měli inspektora? vybírá to Vondrouš ne? určitě udělej nové fotky, ať se můžu pokochat skorosourozencema
Vonrdouš byl u nás vypalovat asi před 14 ti dny...mno a do testační odchovny se dávají hřebečky na půl roce...a žádnej předvýběr nebyl. Jen jsme zavolaly jestli jsou ještě místa a dvě tam byly tak šup tam s nima...takže Graft a Likas nás v září opustí...mno a ten třetí zlobr je již prodanej...vezme si ho jedna holčina ze stáje.
haisovad
napsal(a):
Vonrdouš byl u nás vypalovat asi před 14 ti dny...mno a do testační odchovny se dávají hřebečky na půl roce...a žádnej předvýběr nebyl. Jen jsme zavolaly jestli jsou ještě místa a dvě tam byly tak šup tam s nima...takže Graft a Likas nás v září opustí...mno a ten třetí zlobr je již prodanej...vezme si ho jedna holčina ze stáje.
Tak mám tu nové fotky ze soboty...
Alfa - malá Le Patroňačka
haisovad
napsal(a):
Tak mám tu nové fotky ze soboty...
Alfa - malá Le Patroňačka
ještě hlavinka
haisovad
napsal(a):
ještě hlavinka
hřebeček Cameron - tatík je Calanthano
haisovad
napsal(a):
hřebeček Cameron - tatík je Calanthano
ještě Camík
haisovad
napsal(a):
Graft - tatík Le Patron
Super Danny, je vidět, že jste o měsíc napřed:-) a moc gratuluju ke kobylce!:-)
gituna
napsal(a):
Super Danny, je vidět, že jste o měsíc napřed:-) a moc gratuluju ke kobylce!:-)
Že děkujeme...kobylka vysněná a příští rok budou samé kobylky...doufejme že éra hřebečků je za náma
zandulasimula
napsal(a):
Seňorita po Lordano
samara
napsal(a):
Sahir týdenní
a Sahir nyní už v bílé, skoro čtyřměsíční
samara
napsal(a):
a Sahir nyní už v bílé, skoro čtyřměsíční
Můj roční miláček Regentík
magulka
napsal(a):
Můj roční miláček Regentík