Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2008 20:30
klarusa

XXX.XXX.178.93

no tak zensky kam se zase propadame , chte nechte jsem teda zase ja zalozila diskuzi, kdyz se k tomu nejak nemate

foto Z. Buranova - Ukaz co to tam mas?

4.8.2008 20:45
lucky

XXX.XXX.230.77

klarusa napsal(a):
no tak zensky kam se zase propadame , chte nechte jsem teda zase ja zalozila diskuzi, kdyz se k tomu nejak nemate

Jé, ta je rozkošná.
To s ní určitě musíš příští rok na výstavu!

Jinak nekoukali jste někdo na Straightegyptian.com? Kráásné fotky z výstav! A líbí se mi Emerald Egyptian Event ..Senior šampion černý hřebec PA NAFAL IBN SHARIM
(Pasha Sharim x PA Shah Nigra)
.-..fakt krasavec
..i když, oni se mi líbí asi všichni

jinak tady naše Senior šampionka Ubaha..kráásná ....jinak všimli jste si v katalogu, že je to starší ségra Usy? Holky se očichávala ve stáji a fakt si byly podobné. Ubaha je z Ulianky po již zesnulém bílém Sultánovi.

4.8.2008 20:47
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Jé, ta je rozkošná.
To s ní určitě musíš příští rok na výstavu!

Jinak nekoukali jste někdo na Straightegyptian.com? Kráásné fotky z výstav! A líbí se mi Emerald Egyptian Event ..Senior šampion černý hřebec PA NAFAL IBN SHARIM
(Pasha Sharim x PA Shah Nigra)
.-..fakt krasavec
..i když, oni se mi líbí asi všichni

jinak tady naše Senior šampionka Ubaha..kráásná ....jinak všimli jste si v katalogu, že je to starší ségra Usy? Holky se očichávala ve stáji a fakt si byly podobné. Ubaha je z Ulianky po již zesnulém bílém Sultánovi.

Jo, ještě jsem chtěla popřád Ladě, že ve zdraví dojela závod. Prý byl trochu problematický terén, ale hlavně že to všichni nějak zvládli.

Lara S

4.8.2008 21:50
haydee

XXX.XXX.14.149

lucky napsal(a):
Jo, ještě jsem chtěla popřád Ladě, že ve zdraví dojela závod. Prý byl trochu problematický terén, ale hlavně že to všichni nějak zvládli.

Lara S

Taky gratuluji Ladě (na místě jsem to nějak nestihla) k jejich prvnímu Sku. Jinak fotky čekej na mém rajčeti koncem týdne (stejný fotograf jako v Trřebušíně).

5.8.2008 09:13
ms

XXX.XXX.46.252

lucky napsal(a):

Lara S

Problematický terén? Když si v rozpise kdokoli přečte obtížnost terénu 2C, tak sorry, ale nemůže čekat rovné loučky.. lehčí závod u nás neudělám. Petr mě pořád překecává, ať to natáhnu přímo do Brd (státní lesy), ale to by bylo ještě mnohem těžší, takový lehčí český Tevis. Mimochodem Tevis se měl běžet ve stejném termínu, ale bohužel byl zrušen kvůli kalifornským požárům, moc velká škoda.

Vypadá to, že jsem si vzala do chovu kobylu, co je u nás "v lázních" - majitelé mají normálně u mě valacha (toho jsem taky musela vykrmit), teď si ho vzali na měsíc na chatu a šoupli mi tuhle kobí. Je to moc krásná starší černá A1/1 s moc dobrým charakterem, ale v docela hrozném stavu. Holky, co tu byly na závodech ji možná viděly - stála ve výběhu naproti hřebci. Chtějí jí za levno prodat do chovu.. jen maličkost, nezabřezává jim. Tak jsem jim nabídla, že to můžeme zkusit pořešit, jestli sono nebude tragické, že bych ji tu nechala zadarmo a hříbě si pak vzala. Vyznáte se někdo v plňasech? Je to Fajáns po Lorencio (GB) z Fatmé, běhala u Luky. Dalo by se zjistit, co má vyběháno a tak?

Jo, Lucky - Ghazal je na prodej, byl od začátku, proto jsem se k němu dostala.
A ten reservní šampion z Emerald Egyptian Event - po Ansata Halim Shah z AK Dalia - byl taky na prodej, za hooodně slušnou cenu, asi před 2, 3 týdny - ale asi už za tu cenu bude pryč. To kdyby chtěl někdo hřebce

5.8.2008 09:17
ms

XXX.XXX.46.252

klarusa napsal(a):

Kláro, tady je Satinka od Terky Huclové - konečně má přelínanou celou hlavu

5.8.2008 09:30
ms

XXX.XXX.46.252

klarusa napsal(a):

Imperial Kaapha - foto Tereza Huclová

5.8.2008 09:31
ms

XXX.XXX.46.252

klarusa napsal(a):

Rashala - foto Tereza Huclová

5.8.2008 09:34
ms

XXX.XXX.46.252

klarusa napsal(a):

huculky - foto Tereza Huclová

5.8.2008 09:46
lucky

XXX.XXX.230.77

ms napsal(a):
huculky - foto Tereza Huclová

Krásné fotečky. Nejvíc se mi líbí ty dvě běžící kobče v té vysoké suché trávě..ta fotka má fakt kouzlo. Škoda že tady je to vždy pidi velikost a člověk z toho moc nemá. Ale fakt pěkné fotečky

5.8.2008 09:51
ms

XXX.XXX.46.252

lucky napsal(a):
Krásné fotečky. Nejvíc se mi líbí ty dvě běžící kobče v té vysoké suché trávě..ta fotka má fakt kouzlo. Škoda že tady je to vždy pidi velikost a člověk z toho moc nemá. Ale fakt pěkné fotečky

Ona už to s trávou byla krize, nestihli jsme posekat v červnu v tom jediném termínu, co se dalo a pak bylo pořád proměnlivé počasí. Posekali jsme o výstavě a balili ve čtvrtek před závody. Teď kobyly bydlí s balíkama, páč je ještě nikdo neměl sílu uklidit, svezly se jen ty nejkrizovější.

5.8.2008 09:57
lucky

XXX.XXX.230.77

ms napsal(a):
Ona už to s trávou byla krize, nestihli jsme posekat v červnu v tom jediném termínu, co se dalo a pak bylo pořád proměnlivé počasí. Posekali jsme o výstavě a balili ve čtvrtek před závody. Teď kobyly bydlí s balíkama, páč je ještě nikdo neměl sílu uklidit, svezly se jen ty nejkrizovější.

Ale na focení to vypadalo hezky...jsou ještě nějaké akční fotečky???

jinak s těmi plňasi..něco by šlo najít asi tady

http://www.dostihy.cz/kun.php?ID=36789

..nevím jak to tam dohledat...

5.8.2008 10:23
vs

XXX.XXX.153.100

ms napsal(a):
Problematický terén? Když si v rozpise kdokoli přečte obtížnost terénu 2C, tak sorry, ale nemůže čekat rovné loučky.. lehčí závod u nás neudělám. Petr mě pořád překecává, ať to natáhnu přímo do Brd (státní lesy), ale to by bylo ještě mnohem těžší, takový lehčí český Tevis. Mimochodem Tevis se měl běžet ve stejném termínu, ale bohužel byl zrušen kvůli kalifornským požárům, moc velká škoda.

Vypadá to, že jsem si vzala do chovu kobylu, co je u nás "v lázních" - majitelé mají normálně u mě valacha (toho jsem taky musela vykrmit), teď si ho vzali na měsíc na chatu a šoupli mi tuhle kobí. Je to moc krásná starší černá A1/1 s moc dobrým charakterem, ale v docela hrozném stavu. Holky, co tu byly na závodech ji možná viděly - stála ve výběhu naproti hřebci. Chtějí jí za levno prodat do chovu.. jen maličkost, nezabřezává jim. Tak jsem jim nabídla, že to můžeme zkusit pořešit, jestli sono nebude tragické, že bych ji tu nechala zadarmo a hříbě si pak vzala. Vyznáte se někdo v plňasech? Je to Fajáns po Lorencio (GB) z Fatmé, běhala u Luky. Dalo by se zjistit, co má vyběháno a tak?

A ten reservní šampion z Emerald Egyptian Event - po Ansata Halim Shah z AK Dalia - byl taky na prodej, za hooodně slušnou cenu, asi před 2, 3 týdny - ale asi už za tu cenu bude pryč. To kdyby chtěl někdo hřebce

No jo, ten terén by nebyl tak hrozný (tedy kromě těch 2 kopců dolů), ale jezdí se poměrně rychle - každý chce stihnout limity na kategorizaci. Je fakt, že terén vyhovuje tomu našemu "huculovi", ten jen čekal, kdy odstartuje do třetího kola a strašně se divil, že ne, pro araby je to chuťovka - což potvrdili i ti zkušenější jezdci. Oceňuji změnu začátku trasy, takhle to bylo mnohem lepší a jednodušší než vloni.
Já bych byla pro Brdy všemi deseti
Vlaďka

5.8.2008 12:30
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Ale na focení to vypadalo hezky...jsou ještě nějaké akční fotečky???

jinak s těmi plňasi..něco by šlo najít asi tady

http://www.dostihy.cz/kun.php?ID=36789

..nevím jak to tam dohledat...

Konečně jsem dala video na net..natočila jsem na mobil Usu v přívěsu jak jsme jeli z výstavy ...byla dobře uřvaná
Jsem ráda, že jsme to v pořádku přežili. (vymažte mezeru)

http://n-joy.cz/#/video/usinka-v- privesu/n0ckubrl6nqqm5h0/

5.8.2008 12:32
avecaesar

XXX.XXX.109.191

klarusa napsal(a):

Marino, uplně jsem čučela co tam u vás žije hovniválů . Asi dva broučky Lara přejela . Jinak závod se mi líbil, i když musím přiznat, že jsem měla párkrát srdce v gatích (když jsem ti volala z trati a potom při těch prudkých klesáních).

á la bezhlavý rytíř

5.8.2008 12:35
lucky

XXX.XXX.230.77

avecaesar napsal(a):
Marino, uplně jsem čučela co tam u vás žije hovniválů . Asi dva broučky Lara přejela . Jinak závod se mi líbil, i když musím přiznat, že jsem měla párkrát srdce v gatích (když jsem ti volala z trati a potom při těch prudkých klesáních).

á la bezhlavý rytíř

Ladi, už máš krásně sladěné barvičky..moc to Laře sluší

5.8.2008 12:37
luckai

XXX.XXX.178.126

klarusa napsal(a):

Čau holky,

dnes nám normálně uprostřed dne z ničehonic kleknul náš hlavní analyzátor živitel. Sice už měl být aspoň 20 let v důchodě, tak není divu. Akorát "nový" repasovaný je asi za půl melouna, takže sranda, jestli to na vedení vůbec projde.

A jak to vypadá s tím Asil cupem, pořád paltí. Vstupné jsem se dívala, jestli si dobře pamatuju 25 euro.

Marino, člověče máš fakt super stádo, Sati vypadá teda super. Co se týč té plňasky, tak kámoška se v dostihákách vyzná, tak se ti poptám.

5.8.2008 12:45
vs

XXX.XXX.153.100

avecaesar napsal(a):

á la bezhlavý rytíř

Gratuluju k dokončení S-ka a k ceně Fair play. Držím palce do dalších závodů.
Vlaďka

5.8.2008 12:47
janele

XXX.XXX.9.3

avecaesar napsal(a):

á la bezhlavý rytíř

heeej, nebuďte sobci Povídejte, výsledky, zážitky... Lado, za co máš cenu fair play? Určitě nějaký akční příběh

5.8.2008 12:53
luckai

XXX.XXX.178.126

janele napsal(a):
heeej, nebuďte sobci Povídejte, výsledky, zážitky... Lado, za co máš cenu fair play? Určitě nějaký akční příběh

jo to chci taky vědět, a jak jste dopadly?

5.8.2008 14:33
klarusa

XXX.XXX.178.93

luckai napsal(a):

doodpovim vecer
ty dostihaky ti Marino poslu na mejla vecer se na to juknu a presne ti to najdu, ted nemam cas ale vecer se ti ozvu

5.8.2008 16:09
klarusa

XXX.XXX.178.93

klarusa napsal(a):
doodpovim vecer
ty dostihaky ti Marino poslu na mejla vecer se na to juknu a presne ti to najdu, ted nemam cas ale vecer se ti ozvu

tak tady je to z dostihy.cz http://www.dostihy.cz/ kun.php?ID=23240
podle vysledku byla dvakrat prvni ve ctyrkovych dostizich
druha byla dvakrat jedou ve ctyrkach a jednou ve trojkach
treti byla jednou ve ctyrkach
ctvrta byla trikrat taky ve ctyrkach
pata byla trikrat, dvakrat ve ctyrkach a jednou ve dvojkach - tohle uz za neco stoji kdyz bezela dvojky
mela dvacetjedna startu za celej zivot - to je vse co se doctes v dostihy.cz...jo teda potom jeste u nekterych s kym behala....ale jelikouz je 17 leta tak ty prvni starty tam je jen jak dobehla...

na www.fitmin.cz http://www.fitmin.cz/ fitmin.asp?start=18&idc=59&akce =3&kun=Faj%E1ns
mela ctyri potomky Falzakapa , Frankenstein, Frajerka , Fatalista
no zatim se ta kobyla jevi jako kazda druha v CR....takze nejake terno sni neudelas jestli chces na chov do dostihu....nevim teda zatim nic o jejich rodicich ci potomcich, to se ti kouknu az zas budu mit casik.... ale ona jako takova zadny terno

5.8.2008 20:45
klarusa

XXX.XXX.178.93

klarusa napsal(a):
tak tady je to z dostihy.cz http://www.dostihy.cz/ kun.php?ID=23240
podle vysledku byla dvakrat prvni ve ctyrkovych dostizich
druha byla dvakrat jedou ve ctyrkach a jednou ve trojkach
treti byla jednou ve ctyrkach
ctvrta byla trikrat taky ve ctyrkach
pata byla trikrat, dvakrat ve ctyrkach a jednou ve dvojkach - tohle uz za neco stoji kdyz bezela dvojky
mela dvacetjedna startu za celej zivot - to je vse co se doctes v dostihy.cz...jo teda potom jeste u nekterych s kym behala....ale jelikouz je 17 leta tak ty prvni starty tam je jen jak dobehla...

na www.fitmin.cz http://www.fitmin.cz/ fitmin.asp?start=18&idc=59&akce =3&kun=Faj%E1ns
mela ctyri potomky Falzakapa , Frankenstein, Frajerka , Fatalista
no zatim se ta kobyla jevi jako kazda druha v CR....takze nejake terno sni neudelas jestli chces na chov do dostihu....nevim teda zatim nic o jejich rodicich ci potomcich, to se ti kouknu az zas budu mit casik.... ale ona jako takova zadny terno

hribata taky zadna slava
no tata je anglican, ale je hodne starej hrebec, tak fakt nevim no...
tak podle toho co od ni ocekavas....ale zadne terno to neni

Terka Huclova uz u tebe byla? to ji musim napsat, a obednat si nejake fotecky toho "kacatka" ze ktereho je fakt uz krasna labut, z tehle fotecky vypada teda o hodne starsi, kdy byla focena?

no Lado pochlub se, jak pak jsi se rytirsky zachovala, ze mas cenu Fair play?

5.8.2008 20:54
avecaesar

XXX.XXX.109.191

luckai napsal(a):

Tak já vám napíšu výsledek MČR j+y: 1.Drásalová - Salem Aleppo, 2.Terberová M. - Welfare, 3.Hemzalová - Arista, 4.Kyselá - Germaine, 5.Jadlovská - Úcta k tebe (tím koněm si nejsem jistá), 6. já a Laríška . Ostatní nedokončili.
Ta cena Fair play - no to jsem dostala za to, že jezdkyně co jela přede mnou spadla z koně a ten utekl... no prostě jsem se jí snažila pomoct, páč to bylo v lesích a bylo to celý taková blbá náhoda a vypadalo to dost ošklivě, jezdkyně naštěstí utrpěla "jen" šok.

6.8.2008 08:08
vs

XXX.XXX.153.100

avecaesar napsal(a):
Tak já vám napíšu výsledek MČR j+y: 1.Drásalová - Salem Aleppo, 2.Terberová M. - Welfare, 3.Hemzalová - Arista, 4.Kyselá - Germaine, 5.Jadlovská - Úcta k tebe (tím koněm si nejsem jistá), 6. já a Laríška . Ostatní nedokončili.
Ta cena Fair play - no to jsem dostala za to, že jezdkyně co jela přede mnou spadla z koně a ten utekl... no prostě jsem se jí snažila pomoct, páč to bylo v lesích a bylo to celý taková blbá náhoda a vypadalo to dost ošklivě, jezdkyně naštěstí utrpěla "jen" šok.

Jen nebuď tak skromná. Holky Lada počkala s otřesenou jezdkyní tak dlouho, dokud nepřišla pomoc. Díky tomu pak musela velkou část soutěže zvládnout sama a s Larou doběhly poslední. Klobouk dolů:
Vlaďka

6.8.2008 08:43
ms

XXX.XXX.46.252

luckai napsal(a):
Čau holky,

dnes nám normálně uprostřed dne z ničehonic kleknul náš hlavní analyzátor živitel. Sice už měl být aspoň 20 let v důchodě, tak není divu. Akorát "nový" repasovaný je asi za půl melouna, takže sranda, jestli to na vedení vůbec projde.

A jak to vypadá s tím Asil cupem, pořád paltí. Vstupné jsem se dívala, jestli si dobře pamatuju 25 euro.

Marino, člověče máš fakt super stádo, Sati vypadá teda super. Co se týč té plňasky, tak kámoška se v dostihákách vyzná, tak se ti poptám.

Teda já s Asil Cupem počítám, doufám, že vy taky :)
Plňasku (hříbě) fakt do dostihů nechci :) Vytvořila bych angloarabátko :) Je mi jasné, že super výkonnost asi neměla - to by se nejspíš jen tak nepoflakovala po světě.. ale běhala 4 sezóny, tak vypadá že nebyla měkká, neruply jí šlachy hned při prvním startu..poslední taky nebývala, tak to je asi to, o co tu jde.
Terka tu byla týden před výstavou - teda teď asi 3 týdny zpátky?

6.8.2008 08:46
lucky

XXX.XXX.230.77

vs napsal(a):
Jen nebuď tak skromná. Holky Lada počkala s otřesenou jezdkyní tak dlouho, dokud nepřišla pomoc. Díky tomu pak musela velkou část soutěže zvládnout sama a s Larou doběhly poslední. Klobouk dolů:
Vlaďka

JJ, Lada psala jak to bylo mi na ICQ ....to byla ta holčina co se ji pak kobylka proběhla lesem..nebyla to ta co se zranila chudinka? Nevím, mě přijde něco takového jako samozřejmost, počkat u zraněného a volat pomoc, ale věřím, že jsou i takoví, kteří by jeli za vítězstvím....je to jako odjet od autonehody.....
Lada se zachovala správně a cenu si zaslouží

6.8.2008 08:59
lucky

XXX.XXX.230.77

ms napsal(a):
Plňasku (hříbě) fakt do dostihů nechci :) Vytvořila bych angloarabátko :) Je mi jasné, že super výkonnost asi neměla - to by se nejspíš jen tak nepoflakovala po světě.. ale běhala 4 sezóny, tak vypadá že nebyla měkká, neruply jí šlachy hned při prvním startu..poslední taky nebývala, tak to je asi to, o co tu jde.

NO, já chtěla, ale fotřík přihlásil psy na Interdog Bohemia a nestíhala bych to..je to v ten samý termín,.......sakra do toho. A chtěla jsem na ten sportovní šampoinát, ale vidíte jak jsem nakonec dopadla....dneska je první noc po 5 nocích, kdy jsem se tróoooochu lépe vyspala, jinak už jsem kolabovala. A to už mě bolí břišní svaly jakoby mě někdo pořádně nakopal do břícha, jak pořád kašlu, o krku už ani nemluvě

Jestli to budete někdo třeba točit.......sakra, to mě tak štve..není taky brečící smajlík

6.8.2008 09:32
vs

XXX.XXX.153.100

ms napsal(a):

No jen aby ti to nevyrostlo moc - Gerard na jednu angloarabku řekl, že je to krásný sportovní kůň, ale ne do distancí.
Marino prosím tě můžeš mi poslat mail na Gerarda?
Díky Vla´dka

6.8.2008 10:08
klarusa

XXX.XXX.178.93

vs napsal(a):
No jen aby ti to nevyrostlo moc - Gerard na jednu angloarabku řekl, že je to krásný sportovní kůň, ale ne do distancí.
Marino prosím tě můžeš mi poslat mail na Gerarda?
Díky Vla´dka

tak to pak jo, jestli ji nechces do dostihu....
no jinak behala v tech letech co se podle meho jeste ty treneri nehonili jen za vyteztvim, ale dbali i na zdravi kone, takze nevim jestli dostala silenej zahul, a fakt ma slachy super, nebo ne....to ti fakt nedokazu rict, kdyby ted prostala u dnesnich treneru, tak to uz neco znamena....ale praktiky jejiho trenera neznam, ale kdyz na ni pustis dobreho araba tak treba z toho vyleze neco super taky zalezi na jeji povaze ze?

6.8.2008 10:21
ms

XXX.XXX.46.252

luckai napsal(a):
Čau holky,

Teď o víkendu byla European Egyptian Event v Belgii, na straightegyptians v diskuzi je spousta krásných fotek.
Tohle je Marduk Guasimo, tím připouští letos Qahiru (dlouho jsem s nimi nemluvila, tak nevím, jestli už je březí).

6.8.2008 10:24
ms

XXX.XXX.46.252

luckai napsal(a):
Čau holky,

A tady je presentace jednoho světového šampiona - ukázka toho, že když to má typ, může to běhat po třech... mrzáček Hadidi

6.8.2008 10:28
vs

XXX.XXX.153.100

ms napsal(a):
A tady je presentace jednoho světového šampiona - ukázka toho, že když to má typ, může to běhat po třech... mrzáček Hadidi

Vždyť vidím 4 nohy nebo už neumím počítat?
Vla´dka

6.8.2008 11:20
ms

XXX.XXX.46.252

vs napsal(a):
Vždyť vidím 4 nohy nebo už neumím počítat?
Vla´dka

jo, 4 nohy má, koukni na ty patky na pravé přední - je to vidět i při tomhle rozlišení a k tomu je solidně přikleklej. Tady je ještě jednou

6.8.2008 11:35
lucky

XXX.XXX.230.77

ms napsal(a):
jo, 4 nohy má, koukni na ty patky na pravé přední - je to vidět i při tomhle rozlišení a k tomu je solidně přikleklej. Tady je ještě jednou

No top kopyto je síla....asi jsem slepá, ale nějak tu diskuzi nenacházím

Mám dotaz, asi na Marinu,, když se tady o koních v tom nejlépe vyzná....

http://www.blackarabians.se/ stallions/bla_kalashnikov.htm

co takovéto hříbě? Já nevím, mě už se to zdá strašně moc. Co z toho může vyrůst? Já někdy když koukám na některá přešlechtěná hříbata, připadají mi jako čivavy
Extrémní typ? co si pod tím představit..je nějaký manuál na to, jak má vypadat dobrý typ, špatný typ..já nechci vypadat úplně jako blbec, ale nikdy jsem se o to tak nezajímala. Je fakt, že to vidím třeba na té výstavě..mě to připadá i jako u výstavy psů...každý rozhodčí má jiný názor, jinou představu...

6.8.2008 12:04
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No top kopyto je síla....asi jsem slepá, ale nějak tu diskuzi nenacházím

Mám dotaz, asi na Marinu,, když se tady o koních v tom nejlépe vyzná....

http://www.blackarabians.se/ stallions/bla_kalashnikov.htm

co takovéto hříbě? Já nevím, mě už se to zdá strašně moc. Co z toho může vyrůst? Já někdy když koukám na některá přešlechtěná hříbata, připadají mi jako čivavy
Extrémní typ? co si pod tím představit..je nějaký manuál na to, jak má vypadat dobrý typ, špatný typ..já nechci vypadat úplně jako blbec, ale nikdy jsem se o to tak nezajímala. Je fakt, že to vidím třeba na té výstavě..mě to připadá i jako u výstavy psů...každý rozhodčí má jiný názor, jinou představu...

Jéé..uuuž jsem to našla..jsem slepá, fakt

6.8.2008 13:14
vs

XXX.XXX.153.100

ms napsal(a):

patky vidím, příklek nedokážu posoudit (natož z fotky) Pro mne jsou stejně důležitější sportovní výsledky, chovatesltví nerozumím ani neholduji. osobní názor - jakmile je něco chováno jen na vzhled, tak to špatně dopadne.
Vlaďka

6.8.2008 13:36
lucky

XXX.XXX.230.77

vs napsal(a):
patky vidím, příklek nedokážu posoudit (natož z fotky) Pro mne jsou stejně důležitější sportovní výsledky, chovatesltví nerozumím ani neholduji. osobní názor - jakmile je něco chováno jen na vzhled, tak to špatně dopadne.
Vlaďka

JJ, přesně...taky si myslím, že nemusí být kůň kdovíjak excelentní v typu a šampion kde čeho, ale měl by mít super charakter na který já hoodně dám a měl by být využitelný..je jedno v jakém sportu nebo rekre. Někdy si říkám, že některé "papenky" jsou jako Barbie, člověk by se bál na ně sednout a taková půldenní vyjížďka v terénu....nevím nevím.

Jo, jinak jsem se chtěla zeptat...viděli jste někdo na živo nějaký takový šampionát někde jinde než u nás? Zaujala mě jedna fotka s té diskuzi, kdy se kůň vznáší ve vzduchu a chlapík v pozadí tam lítá s igeliťákem. U nás mají lidi ve volné problém trochju koně "rozjet", ale nikdy jsem neviděla, že by je povzbuzovali přímo při posuzování rozhodčími ???
I když Usa by jen tak nehla zadkem, ale včera jsme třeba vzali Athoska do výběhu s Usou a poníkem Čipem co s ním chodí a jak běhali všichni tři, tak to bylo úžasné. Usa teda naběhala kupodivu nejvíc a jako jediná se ani nezapotila. A že to řádně rozjela, klusala vzduchem úžasně, škoda, že to nikdo netočil a neměla jsem foťák, ale někdy ho vezmu. To bylo letadlo..malý Čipo zase má vznosné chody velšáků a Athosek byť hucul s ČT, tak se nosil jako nějaký kladrubák (má i klabonos).

Právě že jsem si říkala, že možná kdyby se ti koně i povzbudili, že by třeba vyprodukovali vznosnější pohyb..teda Usa určitě. Jinak je kliďásek a mouchy snězte si mě, jenomže já ji učím aby se ničeho nebála a neplašila od mala, takže se jen tak nevybudí k nějaké prdlé akci. Ovšem zase věřím, že jak jsem viděla některé koníky, tak by při lítajícím sáčku byli na hlavě vodiče

6.8.2008 15:04
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
JJ, přesně...taky si myslím, že nemusí být kůň kdovíjak excelentní v typu a šampion kde čeho, ale měl by mít super charakter na který já hoodně dám a měl by být využitelný..je jedno v jakém sportu nebo rekre. Někdy si říkám, že některé "papenky" jsou jako Barbie, člověk by se bál na ně sednout a taková půldenní vyjížďka v terénu....nevím nevím.

Jo, jinak jsem se chtěla zeptat...viděli jste někdo na živo nějaký takový šampionát někde jinde než u nás? Zaujala mě jedna fotka s té diskuzi, kdy se kůň vznáší ve vzduchu a chlapík v pozadí tam lítá s igeliťákem. U nás mají lidi ve volné problém trochju koně "rozjet", ale nikdy jsem neviděla, že by je povzbuzovali přímo při posuzování rozhodčími ???
I když Usa by jen tak nehla zadkem, ale včera jsme třeba vzali Athoska do výběhu s Usou a poníkem Čipem co s ním chodí a jak běhali všichni tři, tak to bylo úžasné. Usa teda naběhala kupodivu nejvíc a jako jediná se ani nezapotila. A že to řádně rozjela, klusala vzduchem úžasně, škoda, že to nikdo netočil a neměla jsem foťák, ale někdy ho vezmu. To bylo letadlo..malý Čipo zase má vznosné chody velšáků a Athosek byť hucul s ČT, tak se nosil jako nějaký kladrubák (má i klabonos).

Právě že jsem si říkala, že možná kdyby se ti koně i povzbudili, že by třeba vyprodukovali vznosnější pohyb..teda Usa určitě. Jinak je kliďásek a mouchy snězte si mě, jenomže já ji učím aby se ničeho nebála a neplašila od mala, takže se jen tak nevybudí k nějaké prdlé akci. Ovšem zase věřím, že jak jsem viděla některé koníky, tak by při lítajícím sáčku byli na hlavě vodiče

jinak tady jsou nějaká videa z té výstavy a je tam i Hadidi ..

http://nl.youtube.com/watch?v= tUvCQ8oHQlA&feature=related

6.8.2008 15:21
luckai

XXX.XXX.160.248

klarusa napsal(a):

Marino, tak známá má na tu A1/1 podobný názor jako Klára, do chovu A1/1 naprosto nevhodná, díky původ, mizerné výkonosti, taky potomci žádná výkonnost.
Ale pokud tě tohle nezajímá a chceš charekter a exteriér, tak proč ne.

Luci, co se týče toho typu, tak to se dočteš v chytrých knihách, (třeba té, co nám Marina slibuje ), jinak se dá pěkně počíst v tom australském standardu, jak se tu kdysi na diskuzi probíral.

Taky tomu vůbec nerozumím , ale u toho videa je to i to, že chodí těma zadníma tak nějak divněm toporněji? A proč mu ty patky nechávají takové?

6.8.2008 16:20
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
Marino, tak známá má na tu A1/1 podobný názor jako Klára, do chovu A1/1 naprosto nevhodná, díky původ, mizerné výkonosti, taky potomci žádná výkonnost.
Ale pokud tě tohle nezajímá a chceš charekter a exteriér, tak proč ne.

Luci, co se týče toho typu, tak to se dočteš v chytrých knihách, (třeba té, co nám Marina slibuje ), jinak se dá pěkně počíst v tom australském standardu, jak se tu kdysi na diskuzi probíral.

Taky tomu vůbec nerozumím , ale u toho videa je to i to, že chodí těma zadníma tak nějak divněm toporněji? A proč mu ty patky nechávají takové?

http://cheriprill.smugmug.com/

kráásné fotky..hlavně arabi, že..ta modrá ohlávka se mi moc líbí

6.8.2008 20:37
lucky

XXX.XXX.230.77

klarusa napsal(a):

našla jsem krásné video...

DSCHEHIM (Pamir I x Dschihan by Nasrodin)

http://www.araber-vollblut.de/ dschehim-video-kurz.wmv

jinak vyfotila jsem dnes pár snímečků Usy s koníky...tak atdy jen tak kuk

tady Usa a kamarádi.. Athosek a pony Čipo

6.8.2008 20:50
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
našla jsem krásné video...

DSCHEHIM (Pamir I x Dschihan by Nasrodin)

http://www.araber-vollblut.de/ dschehim-video-kurz.wmv

jinak vyfotila jsem dnes pár snímečků Usy s koníky...tak atdy jen tak kuk

tady Usa a kamarádi.. Athosek a pony Čipo

7.8.2008 11:58
janele

XXX.XXX.9.3

lucky napsal(a):

Propadlíci...

Tak já jen, abyste nezapomněli, jak vypadá prčous :-P

7.8.2008 12:36
lucky

XXX.XXX.230.77

janele napsal(a):
Propadlíci...

Tak já jen, abyste nezapomněli, jak vypadá prčous :-P

Všichni se flákají, no.
teda on je tak krásně zrzavý!. Moc se mi líbí, jak má tu světlejší hřívu

tady jsem fotila včera ještě něco barevného

7.8.2008 12:51
janele

XXX.XXX.9.3

lucky napsal(a):
Všichni se flákají, no.
teda on je tak krásně zrzavý!. Moc se mi líbí, jak má tu světlejší hřívu

tady jsem fotila včera ještě něco barevného

tjn, má úžasný melír. Ale taky plno bílých chlupů všude po těle... Jsem eště neviděla u ryzáka...

7.8.2008 12:54
janele

XXX.XXX.9.3

janele napsal(a):
tjn, má úžasný melír. Ale taky plno bílých chlupů všude po těle... Jsem eště neviděla u ryzáka...

normálně kamarádce se ze šimly a tmavého ryzáka narodila rezavá kobylka s úhořím pruhem a zebrováním Co myslíte, že to znamená?

7.8.2008 14:23
haydee

XXX.XXX.16.49

janele napsal(a):
normálně kamarádce se ze šimly a tmavého ryzáka narodila rezavá kobylka s úhořím pruhem a zebrováním Co myslíte, že to znamená?

Tady něco specielně pro Lucky.. valach z Ulianky

7.8.2008 16:20
lucky

XXX.XXX.230.77

haydee napsal(a):
Tady něco specielně pro Lucky.. valach z Ulianky

Panečku to je barva!!!!!! Ona dávala víc takové tmavé čokolády. Mě picne..a ta moje musí vybělet (taky se narodila zrzavá) ..ale to nevadí, však já pstružáky taky ráda a nekupovala jsem si barvu, že ale moji sladkou holčí.

Který to je?

7.8.2008 16:58
albertkh

XXX.XXX.15.20

ms napsal(a):

Ahoj, teď jsi mi úplně vyrazila dech - znala jsem Fajáns, když byla ještě mladá, u Luky. Co by tě o ní zajímalo? Znám ji jak z dráhy, tak z chovu, mám i fotky,ale bohužel ještě klasické, ale některé její potomky mám i v PC. Snažim se sledovat všechny koníky, i potom, co jdou z dráhy, ale Fajáns mi už před několika (3-4) lety zmizela z očí a upřímně, už jsem se bála, že neni mezi živými... Máš nějaké její fotky? Jak vypadá - klidně na mail. Díky

8.8.2008 11:01
avecaesar

XXX.XXX.109.191

klarusa napsal(a):

Ahoj, jestli někdo hledáte sedlo, který bude perfektně sedět arabovi, tak já nabízím svého italského Pioneera, 2 roky staré, super stav za 17tisíc.

8.8.2008 11:07
haydee

XXX.XXX.43.170

lucky napsal(a):
Panečku to je barva!!!!!! Ona dávala víc takové tmavé čokolády. Mě picne..a ta moje musí vybělet (taky se narodila zrzavá) ..ale to nevadí, však já pstružáky taky ráda a nekupovala jsem si barvu, že ale moji sladkou holčí.

Který to je?

Je to Urzus, m: Ulianka a otec Hery, nebudu zaplavovat faunu fotkama, pokud bys nějaký chtěla, tak napiš mejl

8.8.2008 12:17
klarusa

XXX.XXX.178.93

haydee napsal(a):
Je to Urzus, m: Ulianka a otec Hery, nebudu zaplavovat faunu fotkama, pokud bys nějaký chtěla, tak napiš mejl

Terko nemas detail te ohlavky co ma ten ryzak na sobe? je to kulata kuze? nebo se mi to jen zda? dik moc

8.8.2008 12:24
haydee

XXX.XXX.43.170

klarusa napsal(a):
Terko nemas detail te ohlavky co ma ten ryzak na sobe? je to kulata kuze? nebo se mi to jen zda? dik moc

Je kulatá, fotku přes icq, myslím, že podobnou mají u Hauzra

8.8.2008 14:12
lucky

XXX.XXX.230.77

haydee napsal(a):
Je kulatá, fotku přes icq, myslím, že podobnou mají u Hauzra

Já jsem si to myslela, že je to on, ale jistá jsem si nebyla..z té fotky

8.8.2008 14:18
klarusa

XXX.XXX.178.93

lucky napsal(a):
Já jsem si to myslela, že je to on, ale jistá jsem si nebyla..z té fotky

diky, jdu se podivat k Hauzerovi na stranky . jo a prosimte co mas za velikost? mi to prijde zbytecne velke, tak jestli maj mensi, nebo tohle je nejmensi

8.8.2008 17:08
haydee

XXX.XXX.8.64

klarusa napsal(a):
diky, jdu se podivat k Hauzerovi na stranky . jo a prosimte co mas za velikost? mi to prijde zbytecne velke, tak jestli maj mensi, nebo tohle je nejmensi

Já jí nemám, kůň není můj a Hajduli by asi hnědá kůže neslušela, nevim nevim. Na stránkách toho moc nenajdeš, to se spíš stav v Chuchli, až se vrátíš.

9.8.2008 11:06
luckai

XXX.XXX.160.248

klarusa napsal(a):

Ahoj holky, musím pochválit achpak, stránky se docela hýbou , dokoce je tam i odkaz na fotky.

A zrovna jsem se dívala na překážky na crossu na OH, tak teda fakt síla, jsem zvědavá kolik bude úrazů. Hlavně, aby to všichni přežili a to doslova.

9.8.2008 11:34
sabina

XXX.XXX.64.178

luckai napsal(a):
Ahoj holky, musím pochválit achpak, stránky se docela hýbou , dokoce je tam i odkaz na fotky.

A zrovna jsem se dívala na překážky na crossu na OH, tak teda fakt síla, jsem zvědavá kolik bude úrazů. Hlavně, aby to všichni přežili a to doslova.

Ahoj holky...ta ohlávka je určitě od Hauzra...a stojí přesně myslím kolem 3 tisíc...chtěla jsem ji hrozně moc...ale zatím nejsou peníze

9.8.2008 14:42
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Ahoj holky...ta ohlávka je určitě od Hauzra...a stojí přesně myslím kolem 3 tisíc...chtěla jsem ji hrozně moc...ale zatím nejsou peníze

:-)

9.8.2008 15:54
klarusa

XXX.XXX.178.93

sabina napsal(a):
:-)

tak ja typovala tak 2,5 tis. no jo no....ale vypada pekne co?

9.8.2008 16:17
ms

XXX.XXX.46.252

luckai napsal(a):

Jj, jsem zvědavá, kdo bude psát reportáž z Mníšku
Včera mi totálně spadnul počítač, povedlo se ho rozběhnout až večer, k němčourům se nedalo ani profaxovat, takže jsem nemohla objednat na dnešek dávku na Rashalu. Inseminovali jsme ji ve čt a včera ještě nebyla zovulovaná. Jestli přes noc nezovulovala, tak se můžu jít oběsit na nejbližší větev. Už mám v těch dávkách nastrkané docela slušné peníze...
Dneska jsme byli s Míšou na závodech ve Všeticích, přeskákala svůj první parkur. Za dva týdny má dělat ZZVJ, tak aby tam nečuměla jak puk. Jezdí teď u Báry angloarabku po Sultánovi (mj. je po Sultánovi Ubaha, co byla letos sen. šamp.), kobyla je docela boží.
Jo, knížka tvrdne od Vánoc u kamarádky, o které jsem byla přesvědčená, že je zodpovědnější, než já... no, teď mi pomáhala s dostihem, tak jí zas nemůžu moc honit.

9.8.2008 16:39
sabina

XXX.XXX.64.178

ms napsal(a):
Jj, jsem zvědavá, kdo bude psát reportáž z Mníšku
Včera mi totálně spadnul počítač, povedlo se ho rozběhnout až večer, k němčourům se nedalo ani profaxovat, takže jsem nemohla objednat na dnešek dávku na Rashalu. Inseminovali jsme ji ve čt a včera ještě nebyla zovulovaná. Jestli přes noc nezovulovala, tak se můžu jít oběsit na nejbližší větev. Už mám v těch dávkách nastrkané docela slušné peníze...
Dneska jsme byli s Míšou na závodech ve Všeticích, přeskákala svůj první parkur. Za dva týdny má dělat ZZVJ, tak aby tam nečuměla jak puk. Jezdí teď u Báry angloarabku po Sultánovi (mj. je po Sultánovi Ubaha, co byla letos sen. šamp.), kobyla je docela boží.
Jo, knížka tvrdne od Vánoc u kamarádky, o které jsem byla přesvědčená, že je zodpovědnější, než já... no, teď mi pomáhala s dostihem, tak jí zas nemůžu moc honit.

Ohlávka je božská...stejně na ni jednou našetřím

9.8.2008 16:46
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Ohlávka je božská...stejně na ni jednou našetřím

Háááá,. dívejte co sem našla

Jestli uhádnete kdo to je. Měla by Lenka vědět

9.8.2008 16:58
lesterka

XXX.XXX.21.225

sabina napsal(a):
Háááá,. dívejte co sem našla

Jestli uhádnete kdo to je. Měla by Lenka vědět

Sabi, tak z téhle fotky poznám tak maximálně, že je to možná kůň :-)) A když bych měla vědět, tak jediné, co mě napadá, že by to mohl být Paris :-))) Ale to asi nebude pravda :-)))

9.8.2008 16:58
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Sabi, tak z téhle fotky poznám tak maximálně, že je to možná kůň :-)) A když bych měla vědět, tak jediné, co mě napadá, že by to mohl být Paris :-))) Ale to asi nebude pravda :-)))

no myslela jsem, že to bude hezká fotka...ale iFauna nezklame...
Je to Paris

9.8.2008 17:00
lesterka

XXX.XXX.21.225

sabina napsal(a):
no myslela jsem, že to bude hezká fotka...ale iFauna nezklame...
Je to Paris

Juuu...tak můj typ vyšel..ale to sem fakt střelila hodně od boku :-) Pošli mi tu fotku prosím na mail :-))

A vůbec...přijď někdy na icq...třeba navečer.

9.8.2008 17:01
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Juuu...tak můj typ vyšel..ale to sem fakt střelila hodně od boku :-) Pošli mi tu fotku prosím na mail :-))

A vůbec...přijď někdy na icq...třeba navečer.

.

Jo, našla jsem v PC fotky...tak jsem se koukala...klidně pošlu...nojo.
Přijdu klidně teď...ono nebylo moc času...vždy jen tak na skok

10.8.2008 12:15
kathey

XXX.XXX.52.63

sabina napsal(a):
.

Jo, našla jsem v PC fotky...tak jsem se koukala...klidně pošlu...nojo.
Přijdu klidně teď...ono nebylo moc času...vždy jen tak na skok

Zdraviiiim vsechny Koukam, ze to tu trosku vazne, nedavno jsem popadla fotak a fotila, fotila, a vylezlo z toho par docela povedenych fotek. I kdyz nektere fotografovane objekty moc nespolupracovaly

10.8.2008 12:16
lucky

XXX.XXX.230.77

kathey napsal(a):
Zdraviiiim vsechny Koukam, ze to tu trosku vazne, nedavno jsem popadla fotak a fotila, fotila, a vylezlo z toho par docela povedenych fotek. I kdyz nektere fotografovane objekty moc nespolupracovaly

Tak se m s nimi......jo, o té spolupráci mi povídej

10.8.2008 12:17
kathey

XXX.XXX.52.63

kathey napsal(a):

"Kolikrat ti mam rikat, ze ja nikam utikat nebudu???"

10.8.2008 12:20
kathey

XXX.XXX.52.63

kathey napsal(a):
"Kolikrat ti mam rikat, ze ja nikam utikat nebudu???"

A Amonek....kluci se hybou tak nejak sami od sebe

10.8.2008 12:22
lucky

XXX.XXX.230.77

kathey napsal(a):

Amonek je tady rozkošný. Oni mlaďošci se většinou hýbou sami..ti dospělí už se jen tak nehnou, kdyžtak uděljaí nějakou kreaci a zase prd

10.8.2008 12:28
kathey

XXX.XXX.52.63

kathey napsal(a):

dalsi....

10.8.2008 12:31
kathey

XXX.XXX.52.63

lucky napsal(a):
Amonek je tady rozkošný. Oni mlaďošci se většinou hýbou sami..ti dospělí už se jen tak nehnou, kdyžtak uděljaí nějakou kreaci a zase prd

Saladin :-)

No prave, clovek prijde za mladyma, a rekne \"utikej\" tak to zacne predvadet takovou show, ze fotak nestiha.

10.8.2008 12:36
kathey

XXX.XXX.52.63

kathey napsal(a):
dalsi....

a spolecne foto

Kdyz clovek pozoruje to rodeo a slysi jenom nárazy kopyt a cvakani zubu, tak se divi, ze se objevi jenom sem tam skrabanec

10.8.2008 12:44
kathey

XXX.XXX.52.63

kathey napsal(a):
a spolecne foto

Kdyz clovek pozoruje to rodeo a slysi jenom nárazy kopyt a cvakani zubu, tak se divi, ze se objevi jenom sem tam skrabanec

premyslim, kdo mi chybi...jeste trpaslik. Sharm

10.8.2008 12:48
lesterka

XXX.XXX.2.103

kathey napsal(a):

Moc pěkné fotky :-)) Jak jste oslavili vítězství na výstavě? :))

Jinak já se snažím udělat to video, teď hledám, kam ho vyvěsit, youtube z toho udělá opravdu šílenou kvalitu, tak to asi nechám v odkazech na stažení, ještě zkouším jednu stránku, ale nevím nevím...uvidíme, jakou vyhodí tohle kvalitku

10.8.2008 12:49
lucky

XXX.XXX.230.77

kathey napsal(a):

Jůů...mimičko!
teda ti dva vzpínající jsou super

10.8.2008 12:50
kathey

XXX.XXX.52.63

kathey napsal(a):

a konec, at to tady nezaplacam :-)

10.8.2008 12:52
lucky

XXX.XXX.230.77

kathey napsal(a):
a konec, at to tady nezaplacam :-)

to bude nejlěpší k tomu stažení! ..uuuuuž se moc těším!

10.8.2008 12:55
kathey

XXX.XXX.52.63

lesterka napsal(a):
Moc pěkné fotky :-)) Jak jste oslavili vítězství na výstavě? :))

Jinak já se snažím udělat to video, teď hledám, kam ho vyvěsit, youtube z toho udělá opravdu šílenou kvalitu, tak to asi nechám v odkazech na stažení, ještě zkouším jednu stránku, ale nevím nevím...uvidíme, jakou vyhodí tohle kvalitku

Ahoj Leni, oslava se chystala, oslava zacala.....a zaclo tak siiiilene prset, ze bylo po oslave
To youtube je na tohle docela blby :-( no, asi neco jako fotky na ifaune.

Luci, miminko je super, on je strasne hodnej, zvedavej.... Narodil se uplne cernej, ted ho slunce obarvilo misty dozlatova, ale uz mu prelinava hlavicka a svete div se, cerna. Ale na zazraky neverim, za par let bude po svete pobihat dalsi siml :-)

10.8.2008 13:17
lucky

XXX.XXX.230.77

kathey napsal(a):
Ahoj Leni, oslava se chystala, oslava zacala.....a zaclo tak siiiilene prset, ze bylo po oslave
To youtube je na tohle docela blby :-( no, asi neco jako fotky na ifaune.

Luci, miminko je super, on je strasne hodnej, zvedavej.... Narodil se uplne cernej, ted ho slunce obarvilo misty dozlatova, ale uz mu prelinava hlavicka a svete div se, cerna. Ale na zazraky neverim, za par let bude po svete pobihat dalsi siml :-)

že by se stal zázrak a byl vraník, jo?

jukni na vraníčky...
http://www.hughesarabians.com/index.html

holky, narazila jsem náhodou na Perigorda na Youtube z výstavy...ale u komentáře jsem se hodnnně nasmála

http://www.youtube.com/watch?v=ufaekNRgewA

10.8.2008 13:54
lesterka

XXX.XXX.2.103

lucky napsal(a):
že by se stal zázrak a byl vraník, jo?

jukni na vraníčky...
http://www.hughesarabians.com/index.html

holky, narazila jsem náhodou na Perigorda na Youtube z výstavy...ale u komentáře jsem se hodnnně nasmála

http://www.youtube.com/watch?v=ufaekNRgewA

tak ty kecy k tomu jsou dobrý :-)) má tam ještě jedno video z vyhlášení...ženská je na umření :-)

10.8.2008 14:03
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
tak ty kecy k tomu jsou dobrý :-)) má tam ještě jedno video z vyhlášení...ženská je na umření :-)

Jo, to jsem se válela smíchy

10.8.2008 21:17
haydee

XXX.XXX.28.236

lucky napsal(a):
Jo, to jsem se válela smíchy

Má vysmátou paničku (fanynku)

10.8.2008 21:52
lucky

XXX.XXX.230.77

haydee napsal(a):
Má vysmátou paničku (fanynku)

10.8.2008 22:50
lesterka

XXX.XXX.2.103

lucky napsal(a):

no ale zase na druhou stranu si říkám, že natočit někdo mně, tak byste se asi taky hodně nasmály :-)) Všichni okolo ze mně byli taky asi docela hotoví Takže to tak nějak chápu

10.8.2008 23:11
klarusa

XXX.XXX.178.93

lesterka napsal(a):
no ale zase na druhou stranu si říkám, že natočit někdo mně, tak byste se asi taky hodně nasmály :-)) Všichni okolo ze mně byli taky asi docela hotoví Takže to tak nějak chápu

jo a co jsi delala? nebo rikala, povez nam to,at se taky zasmejem

10.8.2008 23:14
lesterka

XXX.XXX.2.103

klarusa napsal(a):
jo a co jsi delala? nebo rikala, povez nam to,at se taky zasmejem

To je tajné :-)) Ani sama pořádně nevím, jak jsem byla v šoku...ale vím, že všichni okolo se na mně usmívali a vypadali, že se radují se mnou. Tak jsem je asi nakazila

11.8.2008 21:51
lesterka

XXX.XXX.2.103

lesterka napsal(a):
To je tajné :-)) Ani sama pořádně nevím, jak jsem byla v šoku...ale vím, že všichni okolo se na mně usmívali a vypadali, že se radují se mnou. Tak jsem je asi nakazila

Arabi vstávat...

Dneska u nás byla Zuzka Buráňová a udělala pár dokumentačních fotos :-)

12.8.2008 08:27
lucky

XXX.XXX.230.77

lesterka napsal(a):
Arabi vstávat...

Dneska u nás byla Zuzka Buráňová a udělala pár dokumentačních fotos :-)

Jé! Hele šampion! Páni, tomu to sluší! A kde máš další fotos? No honem, ať se pokocháme!

12.8.2008 17:02
lesterka

XXX.XXX.22.178

lucky napsal(a):
Jé! Hele šampion! Páni, tomu to sluší! A kde máš další fotos? No honem, ať se pokocháme!

Když já toho zatím moc nemám, Zuzka ještě nestihla upravit :-))

foto: Z. Buráňová

12.8.2008 17:11
lucky

XXX.XXX.230.77

klarusa napsal(a):

Leni, kde jsi vzala ten komplet! úžasný! Nadzih je s ním moc krásný!

Jinak já dnes taky jen lehce fotila...totiž ve stádě je nový kámoš kozel, takže ho s Čipem i prohánějí

12.8.2008 17:12
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Leni, kde jsi vzala ten komplet! úžasný! Nadzih je s ním moc krásný!

Jinak já dnes taky jen lehce fotila...totiž ve stádě je nový kámoš kozel, takže ho s Čipem i prohánějí

takhle je prohání to moje žvíže

12.8.2008 17:13
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
takhle je prohání to moje žvíže

ale kozy umí dobře zdrhat.....poník Čipo je rád nahání, takže Usa je nepřekvapí
Oni je nehoní dlouho..většinou je jen odněkud prostě vyhodí

12.8.2008 17:15
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ale kozy umí dobře zdrhat.....poník Čipo je rád nahání, takže Usa je nepřekvapí
Oni je nehoní dlouho..většinou je jen odněkud prostě vyhodí

12.8.2008 18:17
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):

Zajimavé zajímavé....
buď jsem od Brna tak daleko, nebo se Zuzce k nám prostě nechce.

Nady je krásný..to je nám známé Komplet je super

12.8.2008 18:57
gianna

XXX.XXX.235.2

klarusa napsal(a):

Ahoj holky nějak vás tu nestíhám... Zpětně všem gratuluju k úspěchům na výstavě , Nadíkovi to na nových fotkách moc sluší:))

Tady představuju mé nové arabské miminko Milano

12.8.2008 19:14
ghajariy

XXX.XXX.20.153

gianna napsal(a):
Ahoj holky nějak vás tu nestíhám... Zpětně všem gratuluju k úspěchům na výstavě , Nadíkovi to na nových fotkách moc sluší:))

To je nádhera tento malušek. Šári, toto je tvůj nový přírustek? Jak ho tu vidím, že bych ze shagyí přesedlala na plnokrevné? Příští rok budu řešit hřebce pro Gaju a třeba takový Shamir má licenci i na Shagye.

Už si připravuje vystoupení do Strakonic. Jestli tam budou lidi, bude i trapas, cítím to v kostech. Gaja něco vymyslí... Zvlášť bez uzdečky... Budeme mít western, s uzdečkou, kterou pak sundám( když se bude chovat slušně).

12.8.2008 21:12
luckai

XXX.XXX.160.248

klarusa napsal(a):

Leni, nádhera, v tom postroji vypadá fakt super, jo odkud ho máš?

Šárko nádherné hříbě a co s ním máš v plánu? vyhrát nějakého šampióna ? a za jak dlouho bude u tebe?

Peťo držím palce. Shamirem určitě nic nekazíš, jsou po něm moc pěkná hříbata.

12.8.2008 21:23
gianna

XXX.XXX.235.2

luckai napsal(a):
Leni, nádhera, v tom postroji vypadá fakt super, jo odkud ho máš?

Šárko nádherné hříbě a co s ním máš v plánu? vyhrát nějakého šampióna ? a za jak dlouho bude u tebe?

Peťo držím palce. Shamirem určitě nic nekazíš, jsou po něm moc pěkná hříbata.

Milánek už je doma, je mu půl roku a je to obrovský kůň, opravdu moc krásný a mohutný hřebeček:)) Co s ním zamýšlím? Jeho původ i exteriér ho předurčují pro výstavy, takže asi zkusíme.

12.8.2008 21:41
luckai

XXX.XXX.160.248

gianna napsal(a):
Milánek už je doma, je mu půl roku a je to obrovský kůň, opravdu moc krásný a mohutný hřebeček:)) Co s ním zamýšlím? Jeho původ i exteriér ho předurčují pro výstavy, takže asi zkusíme.

No páni, vypadá hodně dobře, ten asi nebyl zadarmo. Nady třes se .

12.8.2008 21:58
lucky

XXX.XXX.230.77

luckai napsal(a):
No páni, vypadá hodně dobře, ten asi nebyl zadarmo. Nady třes se .

Teda ten prcek je úúžasný! Nemáš víc foteček? A co původ? Vypadá moc dobře....

Jinak Shamir by s Gajou dal určitě krasavečka

já zrovna přijela z večerní vyjížďky s poníkem Čipem ..bylo to super.
Usa dneska

12.8.2008 22:24
ms

XXX.XXX.46.252

gianna napsal(a):

Hřebeček pěknej, kdo je chovatel? Sax Arabians? Ti chovají koně v takovémhle extrémním typu a stojí u nich taťka, ne? A máma?

12.8.2008 22:34
lucky

XXX.XXX.230.77

ms napsal(a):
Hřebeček pěknej, kdo je chovatel? Sax Arabians? Ti chovají koně v takovémhle extrémním typu a stojí u nich taťka, ne? A máma?

JJ, taky koukám zrovna na SAX A. ....je tam prcek...rozkošné mimi...

12.8.2008 22:35
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
JJ, taky koukám zrovna na SAX A. ....je tam prcek...rozkošné mimi...

jo, je tam i máma...

12.8.2008 22:53
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
jo, je tam i máma...

koukám, že prcek má oba rodiče bílé...myslíš, že bude zrzek nebo vyšimlá????

12.8.2008 22:59
gianna

XXX.XXX.235.2

ms napsal(a):

Přesně tak, je od Reinharda Saxe, moc se mi jeho chov líbí. Milano původně nebyl na prodej, ale za zvlášních okolností se mi podařilo ho koupit, což jsem moc ráda, protože otec Al Milan je můj velký favorit, má skvělou vyrovnanou povahu a je to hodně korektní zvíře. Matka je klisna Espanna Estopa.
Jsem moc zvědavá co z něj vyroste.. Hrozně si ho užívám, je neuvěřitelně hodný a milý, takového zaltého koníka už jsem dloouho nepotkala:)))

Náš mladý tatínek Al Milan

12.8.2008 23:07
lucky

XXX.XXX.230.77

gianna napsal(a):
Přesně tak, je od Reinharda Saxe, moc se mi jeho chov líbí. Milano původně nebyl na prodej, ale za zvlášních okolností se mi podařilo ho koupit, což jsem moc ráda, protože otec Al Milan je můj velký favorit, má skvělou vyrovnanou povahu a je to hodně korektní zvíře. Matka je klisna Espanna Estopa.
Jsem moc zvědavá co z něj vyroste.. Hrozně si ho užívám, je neuvěřitelně hodný a milý, takového zaltého koníka už jsem dloouho nepotkala:)))

Náš mladý tatínek Al Milan

Šárko, je moc rozkošný, určitě nám ho nafoť, možná ho někdy uvidíme na výstavě co?
Mě se teda ta jejich hříbata někdy zdají přehnanKdyž se podívám na mimina třeba po Khidarovi a jiných..)...moc přehnaně štičí hlavy, ale je to věc vkusu...

12.8.2008 23:21
gianna

XXX.XXX.235.2

lucky napsal(a):
Šárko, je moc rozkošný, určitě nám ho nafoť, možná ho někdy uvidíme na výstavě co?
Mě se teda ta jejich hříbata někdy zdají přehnanKdyž se podívám na mimina třeba po Khidarovi a jiných..)...moc přehnaně štičí hlavy, ale je to věc vkusu...

Nejsou extrémní, hříběcí hlava trochu zkresluje, tam ten typ bývá výraznější, ale s věkem hlava zmohutní. Doufám, že Milano bude po otci, protože by mi takový extrém nevadil, ale dívám se celkově na silné pevné nohy, silné klouby, užasný pohyb atd. atd. - což na fotkách není úplně zřejmé a kdo neviděl na vlastní oči, nemůže soudit.

12.8.2008 23:28
lucky

XXX.XXX.230.77

gianna napsal(a):
Nejsou extrémní, hříběcí hlava trochu zkresluje, tam ten typ bývá výraznější, ale s věkem hlava zmohutní. Doufám, že Milano bude po otci, protože by mi takový extrém nevadil, ale dívám se celkově na silné pevné nohy, silné klouby, užasný pohyb atd. atd. - což na fotkách není úplně zřejmé a kdo neviděl na vlastní oči, nemůže soudit.

JJ, však já koukám jen na fotky a nejsem zase žádný expert..jen se mi třeba některé hlavy nelíbí ani u dospělých.

13.8.2008 00:08
zuzule

XXX.XXX.2.211

gianna napsal(a):

Mně se moc moc líbí a už se těším, až ho uvidím naživo!

13.8.2008 09:09
ms

XXX.XXX.46.252

ghajariy napsal(a):
To je nádhera tento malušek. Šári, toto je tvůj nový přírustek? Jak ho tu vidím, že bych ze shagyí přesedlala na plnokrevné? Příští rok budu řešit hřebce pro Gaju a třeba takový Shamir má licenci i na Shagye.

Už si připravuje vystoupení do Strakonic. Jestli tam budou lidi, bude i trapas, cítím to v kostech. Gaja něco vymyslí... Zvlášť bez uzdečky... Budeme mít western, s uzdečkou, kterou pak sundám( když se bude chovat slušně).

Jak jste dopadly jse šlachama? Volala mi Lucka Kalová, než k Vám jela, ale už jsem se jí samozřejmě zapomněla zeptat na výsledek.

13.8.2008 09:45
nicolll

XXX.XXX.149.26

zuzule napsal(a):
Mně se moc moc líbí a už se těším, až ho uvidím naživo!

Dobrý den promiňte, že sem vám tu tak vpadla. Ale už dlouho obdivuji araby a dlouho sleduji tohle téma. Mohu se zeptat na stránky Sax Arabians???DĚKUJI PŘEDEM

Jinak koníci jsou všichni krásní, ale nejvíc se mi líbí Milano ten je fakt fešák.

13.8.2008 09:50
ms

XXX.XXX.46.252

gianna napsal(a):

Podle dvou fotek těžkou soudit, ale nejspíš takovou hlavu jako táta mít nebude - to by musel mít "bouli" podstatně výraznější. Navíc vypadá na focení vyholený, což "bouli" zvýrazňuje.
Nicméně někteří koně Sax Arabians jsou v extrémním typu - takové bys v poušti opravdu nenašla.. (ne, že by to nebylo pěkné).

13.8.2008 09:52
ms

XXX.XXX.46.252

nicolll napsal(a):
Dobrý den promiňte, že sem vám tu tak vpadla. Ale už dlouho obdivuji araby a dlouho sleduji tohle téma. Mohu se zeptat na stránky Sax Arabians???DĚKUJI PŘEDEM

Jinak koníci jsou všichni krásní, ale nejvíc se mi líbí Milano ten je fakt fešák.

na to se říká UTFG - "Use the f...ing google". www.google.com - sax arabians - vyhledat

13.8.2008 09:53
ms

XXX.XXX.46.252

nicolll napsal(a):

dobře, ještě smajlík, abych s tou odpovědí nevypadala jak ježibaba

13.8.2008 10:08
klarusa

XXX.XXX.178.93

ms napsal(a):
dobře, ještě smajlík, abych s tou odpovědí nevypadala jak ježibaba

tak to jsem se uz zase dlouho tak pekne nezasmala nad zadnou frazi jako ted nad tou UTFG

na hribatech ty hlavy jsou prehnany, ale pak na tech dospelejch asi ta stredni cesta je nejlepsi takove protaple hlavicky se mi libi, ale ze bych musela to mit to nee

13.8.2008 10:38
janele

XXX.XXX.9.3

gianna napsal(a):

Šárko, to je ten dvouroční hřebeček? I Ty mystifikátorko :-P
No, každopádně už se těším :-)

13.8.2008 13:39
lucky

XXX.XXX.230.77

ms napsal(a):
Podle dvou fotek těžkou soudit, ale nejspíš takovou hlavu jako táta mít nebude - to by musel mít "bouli" podstatně výraznější. Navíc vypadá na focení vyholený, což "bouli" zvýrazňuje.
Nicméně někteří koně Sax Arabians jsou v extrémním typu - takové bys v poušti opravdu nenašla.. (ne, že by to nebylo pěkné).

jsem zase prohlížela fotky z různých výstav...tady ještě Al Milan, když jsme u něj

13.8.2008 13:40
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
jsem zase prohlížela fotky z různých výstav...tady ještě Al Milan, když jsme u něj

a ještě jednou....

13.8.2008 14:29
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
a ještě jednou....

jinak koně Ponnath Arabians se mi moc líbí...

http://www.arabhorsenews.com/ ponnath/Sterling-web.wmv

13.8.2008 16:13
gianna

XXX.XXX.235.2

ms napsal(a):

Jasně, že v poušti by tohle nikdy nemohlo vzniknout, mám doma dva sportovní typy a chtěla jsem něco vyloženě pěkného, ale samozřejmě korektního, charakterního atd.
Jinak s tou hlavou si myslím, že podle fotek, navíc hříběcích se nedá nic soudit, když se na něj podívám je to úplně o něčem jiném... Ale táta je velký extrém, myslím, že mamka ho trochu zjemnila, ale zase mu dala větší oko. No jestli to klapne mohl by se předvést už letos v Pardubicích, kde byste ho mohli vidět live.

13.8.2008 16:36
ms

XXX.XXX.46.252

gianna napsal(a):
Jasně, že v poušti by tohle nikdy nemohlo vzniknout, mám doma dva sportovní typy a chtěla jsem něco vyloženě pěkného, ale samozřejmě korektního, charakterního atd.
Jinak s tou hlavou si myslím, že podle fotek, navíc hříběcích se nedá nic soudit, když se na něj podívám je to úplně o něčem jiném... Ale táta je velký extrém, myslím, že mamka ho trochu zjemnila, ale zase mu dala větší oko. No jestli to klapne mohl by se předvést už letos v Pardubicích, kde byste ho mohli vidět live.

co jsem pochopila, tak většina místních jede v termínu pardubic na vytrvalostní závody do pasek - se to sešlo..

13.8.2008 19:12
zuzule

XXX.XXX.2.211

lucky napsal(a):

Nádhera! I barva se mi líbí

13.8.2008 19:16
zuzule

XXX.XXX.2.211

sabina napsal(a):
Zajimavé zajímavé....
buď jsem od Brna tak daleko, nebo se Zuzce k nám prostě nechce.

Nady je krásný..to je nám známé Komplet je super

Ale to víš, že chce :) Do neděle to byla škola a pak v pondělí, když bylo venku tak krásně a Lenka na icq, to se nedalo odolat a narychlo jsme to focení domluvily :)

13.8.2008 19:32
sabina

XXX.XXX.64.178

zuzule napsal(a):
Ale to víš, že chce :) Do neděle to byla škola a pak v pondělí, když bylo venku tak krásně a Lenka na icq, to se nedalo odolat a narychlo jsme to focení domluvily :)

Mě z té Šárky jednoho dne klepne - samé překvapení - Koník je nádherný!!!
Čéče....

Jojo, Zuzi...dělala jsem si srandu..však je to čistě na tobě, kdy se přijedeš podívat a něco vyfotit.

17.5.2011 20:14
jitkamotlikova

XXX.XXX.97.74

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda nemáš foto klisny Fajáns, o které píšeš. Předem děkuji za odpověď
jitkamotlikova@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík