Ahojky!! Rozhodla jsem se založit tohle téma, protože od doby co mám bílou kobylku, ak jsem zjistila jak špatně se takoí koně fotí. Samozřejmě ne všichni. Já mám celou bílou klisnu a když se špatně vyfotí je jako jeden velkej bílej flek tak tady ty povedenější
jezabel
napsal(a):
Ahojky!! Rozhodla jsem se založit tohle téma, protože od doby co mám bílou kobylku, ak jsem zjistila jak špatně se takoí koně fotí. Samozřejmě ne všichni. Já mám celou bílou klisnu a když se špatně vyfotí je jako jeden velkej bílej flek tak tady ty povedenější
detail
westgirl
napsal(a):
Percy Hollywood krasavec QH
No mi máme taky doma převahů šimlíků..už jsem se to zhruba naučila aby kun vypadal jak má...
klawdie
napsal(a):
No mi máme taky doma převahů šimlíků..už jsem se to zhruba naučila aby kun vypadal jak má...
klawdie
napsal(a):
no a běloučká..segry kobyla
tmavé pozadí a je to fajn...
klawdie
napsal(a):
tmavé pozadí a je to fajn...
Jurášekmoje milovaný zlobidlo
jezabel
napsal(a):
Vyfotit dobře šimla je fuška, ale snad jsem na to přišla. Ale nevím, jak na bílou kočku , z ní je bílý flek téměř vždy.
bibina
napsal(a):
Vyfotit dobře šimla je fuška, ale snad jsem na to přišla. Ale nevím, jak na bílou kočku , z ní je bílý flek téměř vždy.
he he , koukám, že po vložení je z kobyly šedivej flek .
Ještě dotaz: Máte nějaký fígl, jak udržet bělouše bílým? Bez různých žlutých fleků?
jezabel
napsal(a):
Timeček
samara
napsal(a):
Sahir
Taky mám..:o))Šimlík stojí ve stejný stáji, jako můj zrzoun, takže není můj, ale fotila jsem ho já..:o))
hlozi
napsal(a):
Taky mám..:o))Šimlík stojí ve stejný stáji, jako můj zrzoun, takže není můj, ale fotila jsem ho já..:o))
a ještě jedna..To je Altík..:o))
jezabel
napsal(a):
Saxík už se taky blíží k bílé barvě.... a taky mám pár fotek, kde je jen bílý flek moc se mi nedaří v ostrém sluníčku, když je už níž...
cheyenne
napsal(a):
Saxík už se taky blíží k bílé barvě.... a taky mám pár fotek, kde je jen bílý flek moc se mi nedaří v ostrém sluníčku, když je už níž...
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
cheyenne
napsal(a):
a ještě akce
naše Gipsy( Čipsa)
Foto povoleno použít na web tak snat se autor nebude zlobit ...