Plasatové třmeny-??!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2008 14:28
baruu

XXX.XXX.48.154

Pište sem názory co si o nich myslíéte davejte sem fotečky atd....

5.8.2008 14:38
oli

XXX.XXX.22.64

baruu napsal(a):

Už nikdy,když vypadne,špatně se nakopává.Vydrželi mi asi dva roky,než mi na oprácku nad skokem prasknul.Naštěstí z toho nebyl držkopád a já rychle mazala shánět jinej,takže ted už jen kovové

5.8.2008 14:44
lump

XXX.XXX.167.60

baruu napsal(a):

Tak nějak podobně, jsou hrozně lehké a špatně se nakopávají. Měla jsem je na sedle na zkoušku asi jen pár měsíců a šly dolů. Pokud můžu, tak za sebe doporučuju kloubové.

5.8.2008 14:45
pilgrisek

XXX.XXX.149.207

baruu napsal(a):

Tak já už bych jiné nebrala mám je už 5 roků. Zatím žádnej neprasknul ale slyšela sem od hodně lidí že jim jo. Jinak já na ně nedám dopustit už bych ty normální kovové nebo co to je nechtěla

5.8.2008 14:46

baruu napsal(a):

Jezdila jsem na nich dvakrát, měla jsem v nich takový zvláštní pocit, jak jsou lehké, a taky se špatně nakopávají. Jak bylo již výše zmíněno, už jsem taky slyšela, že praskají. Nedám dopustit na kloubové, ty jsou nejlepší

6.8.2008 20:58
dajanka

XXX.XXX.36.70

baruu napsal(a):

mám na to názor takový že v zimě aspopň nezamrznou když jezdíte ve sněhu i tak jsou lehké ale mě nevypádavají jsem maximálně spokojená!

6.8.2008 22:24
monchess

XXX.XXX.73.21

dajanka napsal(a):
mám na to názor takový že v zimě aspopň nezamrznou když jezdíte ve sněhu i tak jsou lehké ale mě nevypádavají jsem maximálně spokojená!

Já bych si je za nic nekoupila. Já jsem za ty roky spokojená s klasickými kovovými, ty vydrží vše.

6.8.2008 22:30
barletka

XXX.XXX.93.28

monchess napsal(a):
Já bych si je za nic nekoupila. Já jsem za ty roky spokojená s klasickými kovovými, ty vydrží vše.

Já bych zase neměnilaMám plastové a jsou super!!!!. Mam tu drahší variantu ( stáli asi 700Kč ), jsou super v zimě , když v nich tolik nemrzne noha. Vypadají hezky a mě sedí mnohem více...
ale jde o zvyk....

6.8.2008 22:30
barletka

XXX.XXX.93.28

barletka napsal(a):
Já bych zase neměnilaMám plastové a jsou super!!!!. Mam tu drahší variantu ( stáli asi 700Kč ), jsou super v zimě , když v nich tolik nemrzne noha. Vypadají hezky a mě sedí mnohem více...
ale jde o zvyk....

Přidejte reakci

Přidat smajlík