miladka
napsal(a):
A my už se taky moc těšíme!!! Loni jsme v Pasekách nebyly, ale prý je to tam super. Tak uvidíme, jak se nám tam bude líbit.
jen se všichni těšte:-)tentokrát nás asi bude v realizačním týmu mnohem víc, takže by závody mohly být ještě lepší:-) a trasa bude tentokrát lesní a záludnější:-)
tamtam
napsal(a):
jen se všichni těšte:-)tentokrát nás asi bude v realizačním týmu mnohem víc, takže by závody mohly být ještě lepší:-) a trasa bude tentokrát lesní a záludnější:-)
My nechcem záludnou trasu, my se teprve otrkáváme, jak já, tak kůň, my potřebujem jednání v rukavičkách :-))) A na ustájení box bez žlabu, který by se dal ukopnout :-)))))))
tamtam
napsal(a):
Martino, ty jsi z pořadatelského týmu? Tak mi prosím rezervuj box pro hřebce :) Minule chrněl v tom miniboxu a přežil to :)
Bude jen KP, Z, L, nebo budete přidávat kvůli seriálu i vyšší? (ne že bych se chystala, jen jak to vyjde časově).
tamtam
napsal(a):
Jo,jo, pro nás trasa co nejtěžší Aspoň to těm arabům tolik nepoběží
Dotaz - ještě jsme u vás nebyli, tak jak s těmi boxy?
Díky Vlaďka
miladka

XXX.XXX.80.193
vs
napsal(a):
Díky Vlaďka
ne ne, my s Morgankou chceme lehkou trať.... Mám pak lepší pocit, že jsem jí tolik nehonila...
vs
napsal(a):
Díky Vlaďka
s boxy to je dost těžké, normálně jsou u nás pouze dva boxy. samozřejmě jako loni postavíme nějaké provizorní rozdělením přístřešku nějakými přepážkami, ale rozhodně nečekejte pevný kvalitní box. vzhledem k tomu jak ji bude málo, přednost mají hřebci.
co se týče tratě, stále je několik variant a není zatím úplně jasné která z nich bude nakonec ta platná. vypadá to zatím na 25km okruh, (možná bude konec L zkrácený, 75, už je dost)(náročností bych to přirovnala k mníšku, bez těch šílených krpálů, spíš dlouhá táhlá stoupání)
vyšší soutěž pravděpodobně nebude.
upozorňuju že vše výše uvedené je NEOFICIÁlNÍ, všechny konkrétní dotazy směřujte na Roberta Blížence
p.s jen se Vlaďko neboj, našim arabům to tam běhá dobře, připravte se na tvrdou konkurenci:-)
tamtam
napsal(a):
s boxy to je dost těžké, normálně jsou u nás pouze dva boxy. samozřejmě jako loni postavíme nějaké provizorní rozdělením přístřešku nějakými přepážkami, ale rozhodně nečekejte pevný kvalitní box. vzhledem k tomu jak ji bude málo, přednost mají hřebci.
co se týče tratě, stále je několik variant a není zatím úplně jasné která z nich bude nakonec ta platná. vypadá to zatím na 25km okruh, (možná bude konec L zkrácený, 75, už je dost)(náročností bych to přirovnala k mníšku, bez těch šílených krpálů, spíš dlouhá táhlá stoupání)
upozorňuju že vše výše uvedené je NEOFICIÁlNÍ, všechny konkrétní dotazy směřujte na Roberta Blížence
p.s jen se Vlaďko neboj, našim arabům to tam běhá dobře, připravte se na tvrdou konkurenci:-)
Ouuu, 75 už je skoro dost!
tamtam
napsal(a):
:-)) vašim arabům určitě. Ještě na 100% nevíme, co pojedeme - a těžší trať je pro nás výhodnější. 25 km je pro Sihasku lehčí trénink:-)).
Vlaďka
vs
napsal(a):
:-)) vašim arabům určitě. Ještě na 100% nevíme, co pojedeme - a těžší trať je pro nás výhodnější. 25 km je pro Sihasku lehčí trénink:-)).
Vlaďka
Tak koukám na diskuzi na vytrvalosti...obtížnost 2C...no sranda...sice trénujeme v šutrovitých kopcích...ale přemýšlím, jestli je to pro nás to nejlepší...je to přecejenom mlaďoch a nerada bych ho přetáhla...ikdyž po tom, co mi před včerejšky ukázal, že má energie za dvacet koní, tak mu to snad udělám
lesterka
napsal(a):
Tak koukám na diskuzi na vytrvalosti...obtížnost 2C...no sranda...sice trénujeme v šutrovitých kopcích...ale přemýšlím, jestli je to pro nás to nejlepší...je to přecejenom mlaďoch a nerada bych ho přetáhla...ikdyž po tom, co mi před včerejšky ukázal, že má energie za dvacet koní, tak mu to snad udělám
Je otázka, jak chodí, jak je vyvážený. My jsme teď s Habibem sice došli 60 km na Mníšku, ale okulhal - ještě není dost dobře nachozený na tak obtížný terén (tvrdo + kopce s volným podložím- kameny, písek). Takže to není o energii, ale co zvládají nožičky KP by ale neměl být problém, ne?
Na 99% pojedeme KP se Sihaskou - syn potřebuje dodělat 1 bod na licenci.
Vlaďka
vs
napsal(a):
Je otázka, jak chodí, jak je vyvážený. My jsme teď s Habibem sice došli 60 km na Mníšku, ale okulhal - ještě není dost dobře nachozený na tak obtížný terén (tvrdo + kopce s volným podložím- kameny, písek). Takže to není o energii, ale co zvládají nožičky KP by ale neměl být problém, ne?
Na 99% pojedeme KP se Sihaskou - syn potřebuje dodělat 1 bod na licenci.
Vlaďka
No já si ten terén totiž nedokážu dost dobře představit, co je to za terén. Já si myslím, že to bude něco podobného, co máme doma. Nic moc horšího snad ani neexistuje :)))) Moravský kras je plný šutrů a kopců...ale bažiny, ty tu nemáme :-))
lesterka
napsal(a):
No já si ten terén totiž nedokážu dost dobře představit, co je to za terén. Já si myslím, že to bude něco podobného, co máme doma. Nic moc horšího snad ani neexistuje :)))) Moravský kras je plný šutrů a kopců...ale bažiny, ty tu nemáme :-))
Ale jo, objednala jsem vozík, tak jedeme :-))) Tak nám rezervujte box, prosím :-)))
lesterka
napsal(a):
Ale jo, objednala jsem vozík, tak jedeme :-))) Tak nám rezervujte box, prosím :-)))
Paseky můžu doporučit , sice jsme se účastnili jen prvního ročníku, ale i ohlasy na druhý byly kladné. Super atmosféra, prostředí, krásné terény i ceny a v KP se určitě nemáte čeho bát. A doporučuji zůstat i večer na prasátko
. Pokud už nebudu na neschopence zkusím dorazit aspoň na "čumendu" (i když bych se potřebovala rozpůlit, protože koníci ze statku budou na výstavě v Pardubicích, ale já bych jim tam teď stejně byla platná jak mrtvýmu zimník
). Zdravím! Inka
vs

XXX.XXX.4.82
lesterka
napsal(a):
Hele trénujeme o jedno údolí dál, než je Mníšek. Takže krasové podloží - CHKO Karlštejn, tvrdo, kameny. Jenže - nemáme např. kopečky dolů, kde ti kamení střední velikosti ujíždí pod nohama nebo, dlouhatánský kopec, kde ti ujíždí pod nohama písek s kameny. To prostě nemáme a stojí to jezdce i koně strašně sil - bolela mne lýtka, ale lezla jsem dolů, protože to by habib se mnou na zádech neustál. Na koni zůstali ti jezdci, kteří buď nemohli fyzicky nebo se báli, že jim kůň uteče, když nějaký blázen ho v tomhle terénu začne předbíhat.
Už jsem Marinu prosila, aby takové kopce dávala směrem nahorů - raději:-)).
Těším se na viděnou - budu asi obskakovat synáčka, i když bych raději S-ko:-((.
V