jahudka
napsal(a):
zdravím máte někdo mladé koníky na prodej? od odstávčete po remontu??
pokud ano můžete sem dát info + foto??
děkuji
Měla bych vánoční dárek , prodávám hřebečka Maminka je A1/1 a tatínek A1/2 (bohužel bez PP) - děťátko lásky- Nikoli cílené spojení
. K odstavu bude bude okolo vánoc.
jahudka
napsal(a):
děkuji
Zadám hřebečka WPBr (bude tmavý hnědák) nar. 05/2008 po plem. hřebci hafling, matka WPBr x hucul. Hřebeček má základní návyky - chodí na vodítku, dává nohy, zvyklý na vodu (sprcha, jezero). Je očkovaný a odčervený. Velmi zvídavý a odvážný, velký mazel, vyrovnaný koník bez zlozvyků. Zvyklý 24/7 venku, vyrůsta ve stádě. Předpokládaná KVH 145 - 150 cm. V budoucnu všestranně použitelný koník silné konstituce a velmi pěkného exteriéru, bude to perfektní koník především na turistiku, příp. nižší sport. Odstav cca v říjnu.
haribo86
napsal(a):
Zadám hřebečka WPBr (bude tmavý hnědák) nar. 05/2008 po plem. hřebci hafling, matka WPBr x hucul. Hřebeček má základní návyky - chodí na vodítku, dává nohy, zvyklý na vodu (sprcha, jezero). Je očkovaný a odčervený. Velmi zvídavý a odvážný, velký mazel, vyrovnaný koník bez zlozvyků. Zvyklý 24/7 venku, vyrůsta ve stádě. Předpokládaná KVH 145 - 150 cm. V budoucnu všestranně použitelný koník silné konstituce a velmi pěkného exteriéru, bude to perfektní koník především na turistiku, příp. nižší sport. Odstav cca v říjnu.
a ještě jedna
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
haribo86
napsal(a):
jo, omlouvám se cena je 15 000 Kč
Další koník na obzoru jo a jak je na dovče??
sadzi saj
napsal(a):
Další koník na obzoru jo a jak je na dovče??
Dám sem fotografii mého krasavce. Chtěla bych aby šel po odstavu do testační odchovny na plemeného hřebe, bylo mi to doporučeno inspektorm chovu. Nabídnu ho jen někomu, kdo hledá opravdu kvalitního koně. Nemám potřebu ho prodat, ale když mi někdo nabídne částku , na kterou si ho cením , tak je k mání.
M: Dantes ( Hanower )
M: OM:Faraday ( Hanower) MM: Amoxa ( ST výkonost )
Má drezurní i skokové předpoklady, cena dohodou.
barletka
napsal(a):
Dám sem fotografii mého krasavce. Chtěla bych aby šel po odstavu do testační odchovny na plemeného hřebe, bylo mi to doporučeno inspektorm chovu. Nabídnu ho jen někomu, kdo hledá opravdu kvalitního koně. Nemám potřebu ho prodat, ale když mi někdo nabídne částku , na kterou si ho cením , tak je k mání.
M: Dantes ( Hanower )
M: OM:Faraday ( Hanower) MM: Amoxa ( ST výkonost )
Má drezurní i skokové předpoklady, cena dohodou.
Na fotografii 4 měsíce, předpoklad vyššího vzrůstu.
barletka
napsal(a):
Na fotografii 4 měsíce, předpoklad vyššího vzrůstu.
Hlavička po dědečkovi Fradayovi.
jahudka
napsal(a):
a copak je Filip zač a jaká je cena??
Ahojky, taky prodáváme...sice nerada, ale máme jich nějak moc!!
Prodám hřebce Stargate narozeného 1.dubna 2007. Dovezen z Rakouska.O: Startänzer m: Trisara PrSt. po Nabucco.Lehčího rázu. Zdravý, pravidelně očkovaný,odčervovaný a strouhaný.Bezproblémový na zacházení, vodění, čištění. Komunikativní,temperamentní a obrovský mazel. Začínáme se základy přirozené komunikace.Bývá celodenně venku s dalšími dvěma stejně starými hřebci.Jen do dobrých rukou!Cena 40.000 Kč.Pro více info a foto mě kontaktujte na čísle 731 160 631 , 604 282 883 nebo na e-mail Kesau@seznam.cz.
kesau
napsal(a):
Ahojky, taky prodáváme...sice nerada, ale máme jich nějak moc!!
Prodám hřebce Stargate narozeného 1.dubna 2007. Dovezen z Rakouska.O: Startänzer m: Trisara PrSt. po Nabucco.Lehčího rázu. Zdravý, pravidelně očkovaný,odčervovaný a strouhaný.Bezproblémový na zacházení, vodění, čištění. Komunikativní,temperamentní a obrovský mazel. Začínáme se základy přirozené komunikace.Bývá celodenně venku s dalšími dvěma stejně starými hřebci.Jen do dobrých rukou!Cena 40.000 Kč.Pro více info a foto mě kontaktujte na čísle 731 160 631 , 604 282 883 nebo na e-mail Kesau@seznam.cz.
a ještě fotečka....máme jich víc a lepší, ale nejdou mi přetáhnout. V případě zájmu bych si ale nějak poradila..
kesau
napsal(a):
a ještě fotečka....máme jich víc a lepší, ale nejdou mi přetáhnout. V případě zájmu bych si ale nějak poradila..
teplokrevný hřebeček 4/07. Modrý průkaz (A1/1, WPB). Cena 20000,-
anobbona
napsal(a):
Tak jestli to bylo na mě, tak foto je v inzerci na bazosu (prodám hřebce, kraj Zlínský), koník má teď zhruba 140 - 145 v kohoutku. Další foto můžu dodat až večer
zadám klisnicku hucula,matka tm.hnedka v HPK,otec Oušor Miša (GZ).narozena červenec 08,foto 2.den po porodu...
sierg
napsal(a):
zadám klisnicku hucula,matka tm.hnedka v HPK,otec Oušor Miša (GZ).narozena červenec 08,foto 2.den po porodu...
Ještě jedno foto diblíka.. Tady už měsíční....
andrys
napsal(a):
Filip má PP. a je ještě hřebec?
Jj Fifa ma PP a je tak jak ho přiroda stvořila
siringa
napsal(a):
Jj Fifa ma PP a je tak jak ho přiroda stvořila
pak by tu byl ještě belgik, roček.
siringa
napsal(a):
pak by tu byl ještě belgik, roček.
Hanulo není to trochu moc peněz za dvouletáka? Za 35 máš hotového konika.
jahudka
napsal(a):
děkuji
Narozena 28.2.2005 z Delphia /POL/ -A1/1 po 511 Rosario -skok TT.Zdravá ,hodná.V přípravě na obsednutí- lonžovaná se sedlem,kavaletová práce na lonži..Předpoklad do vysokého parkurového sportu,military.Jsem drezurní jezdec.
web : www.rosaria.estranky.cz
cena : 50 000,- spěchá
tel: 774 90 60 09
jahudka
napsal(a):
děkuji
ČMB hnědka 16měsíců po Alan, hodná bezproblémová. Cena k jednání 26 000 Kč. tel. 604 113 291.
zdmalek
napsal(a):
ČMB hnědka 16měsíců po Alan, hodná bezproblémová. Cena k jednání 26 000 Kč. tel. 604 113 291.
ČMB hřebeček po Sany, cena 12 000,- Kč. tel. 604 113 291.
sally
napsal(a):
Filip má PP:
PK on-line slezana ani norika mi dvouletého hřebce hnědáka s tímto jménem nenašla...
Tak to je nějaké divné.... Lindo mrkni se na ČMB Gaston to je ten náš a myslím že nima problema.
siringa
napsal(a):
Jo kdyby byl Fifa můj, tak to je jiná, ale pan majitel si cení barvy
tříletý valach, červený šiml, KVH 155 cm, otec JUFFUS II, matka po QUONIAM V, pastevně odchovaný, ve stádě nekonfliktní, vychovaný, obsednutý, temperamentní všestranný koník. Cena k jednání 60.000,- tel. 774068737
aluska
napsal(a):
tříletý valach, červený šiml, KVH 155 cm, otec JUFFUS II, matka po QUONIAM V, pastevně odchovaný, ve stádě nekonfliktní, vychovaný, obsednutý, temperamentní všestranný koník. Cena k jednání 60.000,- tel. 774068737
a ještě pod sedlem
jahudka
napsal(a):
děkuji
Hřebeček 04/2008,matka ČT+Appa,otec černobílý skvrnitý bělouš,předpoklad dobarvování,oba rodiče a jeho 1,5letá sestra k vidění email Jennyamy@seznam.cz
sally
napsal(a):
Jo, jestli je to: ČMB 59/886 Gaston po Sany ze Sára po Milbach, tak ten v PK je.
no vidíš
jennyamy
napsal(a):
Hřebeček 04/2008,matka ČT+Appa,otec černobílý skvrnitý bělouš,předpoklad dobarvování,oba rodiče a jeho 1,5letá sestra k vidění email Jennyamy@seznam.cz
ahojky tak my taky nabizime pulrocni hribek pony kvh v dospelosti cca kolem 145, mohutnejsi typ konika O:-) šimlik. cena 10tis.
koudy
napsal(a):
ahojky tak my taky nabizime pulrocni hribek pony kvh v dospelosti cca kolem 145, mohutnejsi typ konika O:-) šimlik. cena 10tis.
a jeste jedna starsi O:-)
andrys
napsal(a):
neprodá někdo chladase?
U nás ještě letošní hřebečci sl. norika-
hnědák s plným PP po Nacho Salazar:
sally
napsal(a):
U nás ještě letošní hřebečci sl. norika-
hnědák s plným PP po Nacho Salazar:
K odběru od října, hnědák za 16 tis., ryzák za 15 tis.
Ještě ryzák (též plný původ) po Streimur:
jahudka
napsal(a):
děkuji
Další dorost na prodej.
Appaloosa hřebeček,
matka QH, a tatík appa hřebec king Doc Bar.
Je to hodný a milý koník,po mamině bude asi mohutný a hlavně bude mít po ní její super povahu.
Po tatíkovi ještě hodně vybělí..
Bude vhodný do sportu-mamka je QH ,ale bude to určitě i fajn koník na rekreaci.
Cena k jednání je 75tis.
Více info 737208270
evikprokes@seznam.cz
jahudka
napsal(a):
děkuji
jahudka
napsal(a):
děkuji
jahudka
napsal(a):
děkuji
budulinek
napsal(a):
Kdyby se našel dorostenec barvy ryzák a ještě k tomu odznakový.....sem s ním dííky
Ahojky, jednoho Ti mohu nabídnout, odznakový moc není, má pravou přední bílou a levou zadní. Krásný obrácený trojúhelník na hlavičce. Je to roční hřebeček, mocinky hodný s plným PP, důvod prodeje má zdravotní důvody. Pokud budeš mít zájem, zašlu foto, sem mi nejde uložit, mám moc velké fotky.
veronika20
napsal(a):
Ahojky, jednoho Ti mohu nabídnout, odznakový moc není, má pravou přední bílou a levou zadní. Krásný obrácený trojúhelník na hlavičce. Je to roční hřebeček, mocinky hodný s plným PP, důvod prodeje má zdravotní důvody. Pokud budeš mít zájem, zašlu foto, sem mi nejde uložit, mám moc velké fotky.
Ahojky........
Prodám hřebce hafling narozeného 2/2007. Dovezen z Rakouska. Po Winternacht , z matky Musica PrSt. Očkovaný,strouhaný,mazel. Je celodenně venku s dalšími dvěma stejně starými hřebci. Zvyklý na el. ohradník, čištění, vodění a jiné zacházení. Nehřebčí!( vedle v boxe mám stát kobylu). Cena 45 000,-. Dohoda možná.Jen do dobrých podmínek!! buď se mi ozvěte na e-mail Kesau@seznam.cz nebo na číslo 731 160 631. Více fotek a info ráda pošlu.
Na prodej je i jeho vrstevník po o: Startanzer (uz jsem ho psala nahore)
kesau
napsal(a):
Ahojky........
Prodám hřebce hafling narozeného 2/2007. Dovezen z Rakouska. Po Winternacht , z matky Musica PrSt. Očkovaný,strouhaný,mazel. Je celodenně venku s dalšími dvěma stejně starými hřebci. Zvyklý na el. ohradník, čištění, vodění a jiné zacházení. Nehřebčí!( vedle v boxe mám stát kobylu). Cena 45 000,-. Dohoda možná.Jen do dobrých podmínek!! buď se mi ozvěte na e-mail Kesau@seznam.cz nebo na číslo 731 160 631. Více fotek a info ráda pošlu.
Na prodej je i jeho vrstevník po o: Startanzer (uz jsem ho psala nahore)
jee, omlouvám se, se mi to nejak obrátilo, v komplu to bylo normální......stydím se a zkusím napravit
westgirl
napsal(a):
Andrys, mám to kousek od domu,zajdu tam a nafotím,během víkendu jmenuje se Terezka
Hanulko to budeš moc moc hodná.....zatím díky.