Daruji vykastrovanou fenku Am.pitbullteriera vhodnou ke koním

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2008 19:43
caleta

XXX.XXX.84.230

Ahojda,vim že se sem to téma moc nehodí,ale už nevím kam to napsat aby šla k hodným a správným lidem,Fenka je 2 roky stará na roce a půl vykastrovaná,je to dobrý hlídač,vhodný jak do bytu tak na zahradu nebo do stáje,fenka sice občas ráda prožene koníky po ohradě,ale to pouze proto že má moc energie,potřebuje člověka,který sní bude 90% dne je hodně závislá na lidech,ale vydrží sama taky a třeba celý den..Fenku dávám pryč protože se ke mě dostala náhodou,známý si jí koupil jako štěně,které mu na půl roce začalo vadit a chtěl dát pryč..nechat jí uspat,to sem nechtěla dopustit a tak měla sem jen jednoho koníka a školu tak to šlo dohromady skloubit sic to bylo náročné ale šlo to..jenže už mám koníky dva a do toho škola brigády atd..nemůžu si ji nechat..kdyby měl někdo zájem pište na e-mail:monikastverakova@seznam.cz

12.8.2008 19:49
pilgrisek

XXX.XXX.149.207

caleta napsal(a):
Ahojda,vim že se sem to téma moc nehodí,ale už nevím kam to napsat aby šla k hodným a správným lidem,Fenka je 2 roky stará na roce a půl vykastrovaná,je to dobrý hlídač,vhodný jak do bytu tak na zahradu nebo do stáje,fenka sice občas ráda prožene koníky po ohradě,ale to pouze proto že má moc energie,potřebuje člověka,který sní bude 90% dne je hodně závislá na lidech,ale vydrží sama taky a třeba celý den..Fenku dávám pryč protože se ke mě dostala náhodou,známý si jí koupil jako štěně,které mu na půl roce začalo vadit a chtěl dát pryč..nechat jí uspat,to sem nechtěla dopustit a tak měla sem jen jednoho koníka a školu tak to šlo dohromady skloubit sic to bylo náročné ale šlo to..jenže už mám koníky dva a do toho škola brigády atd..nemůžu si ji nechat..kdyby měl někdo zájem pište na e-mail:monikastverakova@seznam.cz

Ježiš ta je nádherná hned bych ji brala jen kdybych si ji vzala tak už by ke mě můj chlap nikdy nevkročil škoda ... doufám že se dostane do dobrých rukou .. je fakt nádherná

12.8.2008 19:52
caleta

XXX.XXX.84.230

pilgrisek napsal(a):
Ježiš ta je nádherná hned bych ji brala jen kdybych si ji vzala tak už by ke mě můj chlap nikdy nevkročil škoda ... doufám že se dostane do dobrých rukou .. je fakt nádherná

Děkuji doufám že se dostane do dobrých rukou,proto se také obracím na ifaunu

12.8.2008 19:55
caleta

XXX.XXX.84.230

caleta napsal(a):
Děkuji doufám že se dostane do dobrých rukou,proto se také obracím na ifaunu

12.8.2008 19:58
caleta

XXX.XXX.84.230

12.8.2008 20:00
caleta

XXX.XXX.84.230

caleta napsal(a):
umim i lítat

a poslední.. auto miluju...

12.8.2008 20:32
janiska

XXX.XXX.105.163

caleta napsal(a):
a poslední.. auto miluju...

je nádherná a moc podobná naší Nikolce, o kterou jsme nedávno přišli.Dalo by se ní něco blíž na mail? A odkud jsi?

12.8.2008 20:36
caleta

XXX.XXX.84.230

janiska napsal(a):
je nádherná a moc podobná naší Nikolce, o kterou jsme nedávno přišli.Dalo by se ní něco blíž na mail? A odkud jsi?

Ahoj jj na meil klidně písni a můžem se dohodnout:monikastverakova@seznam.cz jsme z královéhradeckého kraje okres jičín

12.8.2008 20:36
caleta

XXX.XXX.84.230

caleta napsal(a):
Ahoj jj na meil klidně písni a můžem se dohodnout:monikastverakova@seznam.cz jsme z královéhradeckého kraje okres jičín

jo a její jméno je nikitka

13.8.2008 06:26
impact

XXX.XXX.178.82

caleta napsal(a):

Můžeš se obrátit i na nás - www.bull-v-nouzi.estranky.cz .

Sepiš, co fenka umí/neumí, jak zvládá pobyt sama doma, věk, co má/nemá ráda, fotky a kontakt na tebe a hoď mi to na mejl bull.v.nouzi@seznam.cz a já ji tam vyvěsím.

13.8.2008 10:22
caleta

XXX.XXX.144.6

impact napsal(a):
Můžeš se obrátit i na nás - www.bull-v-nouzi.estranky.cz .

Sepiš, co fenka umí/neumí, jak zvládá pobyt sama doma, věk, co má/nemá ráda, fotky a kontakt na tebe a hoď mi to na mejl bull.v.nouzi@seznam.cz a já ji tam vyvěsím.

jj díky...

13.8.2008 11:02
tadik

XXX.XXX.216.212

caleta napsal(a):
jj díky...

ježiš, ta je nádherná!!! no já nemít tu svoji potvoru mrňavou.....

13.8.2008 14:46
caleta

XXX.XXX.84.230

tadik napsal(a):
ježiš, ta je nádherná!!! no já nemít tu svoji potvoru mrňavou.....

JJ děkuji..ale opravdu bych potřebovala co nejdříve jí najít nový domov.. Přidám další fota..

13.8.2008 14:47
caleta

XXX.XXX.84.230

caleta napsal(a):
JJ děkuji..ale opravdu bych potřebovala co nejdříve jí najít nový domov.. Přidám další fota..

spinkáme..

17.8.2008 11:25
caleta

XXX.XXX.144.6

caleta napsal(a):
spinkáme..

ahojda ještě bych sem chtěla připsat,že se nehodí k lidem kteří mají kočky...opavdu je nemá ráda,tuto neřest si přinesla od předchozího majitele a té jí asi nezbavím...a asi nejspíš nikdo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík