Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2008 22:24
terina

XXX.XXX.44.120

Máte taky koníka po Diktantovi (jakémkoliv)? Starala jsem se o koníka (*1991) po tomto hřebci, ale není registrovaný, tak jestli byste sem dali nějaké fotečky koní po tomto hřebci ( a napsali po kom je). Taky bych byla ráda, kdybyste věděli ( a dali fotečky) o nějakém potomkovi Panenky. Děkuji moc.

12.8.2008 22:27
terina

XXX.XXX.44.120

terina napsal(a):

Máte taky koníka po Diktantovi (jakémkoliv)? Starala jsem se o koníka (*1991) po tomto hřebci, ale není registrovaný, tak jestli byste sem dali nějaké fotečky koní po tomto hřebci ( a napsali po kom je). Taky bych byla ráda, kdybyste věděli ( a dali fotečky) o nějakém potomkovi Panenky. Děkuji moc.

12.8.2008 23:54
bonbonka

XXX.XXX.17.59

terina napsal(a):

Ja mám Diktanticu Je po Diktant II-K,je to už stará pani,25 ročná

12.8.2008 23:55
bonbonka

XXX.XXX.17.59

bonbonka napsal(a):
Ja mám Diktanticu Je po Diktant II-K,je to už stará pani,25 ročná

749 Diktant II-39,ale volá sa Gomba

12.8.2008 23:59
bonbonka

XXX.XXX.17.59

bonbonka napsal(a):
749 Diktant II-39,ale volá sa Gomba

13.8.2008 10:26
dajanka

XXX.XXX.36.70

terina napsal(a):

Ahojte holky,
já se starám o kobylku po Diktantovi II.Je to šikulka s velikým srdíčkemJen ji chvíli trvá než si na někoho zvykne... Její maminka je Luca a jinak se narodila 5.5 1991.Už není nejmladší mno.Ale i tak zlatííčko

13.8.2008 10:34
dajanka

XXX.XXX.36.70

terina napsal(a):

...a ještě moje prdelkááá

13.8.2008 10:51
karwen

XXX.XXX.132.238

terina napsal(a):

Také jsem znala kobylku po nějakém Diktantovi, jmenovala se Dixi, také jsem na ní jezdila, byla to provozačka v oddíle Trochu přísnější, ale pod sedlem zlatíčko Bohužel fotku nemám...

13.8.2008 11:36
dajanka

XXX.XXX.36.70

karwen napsal(a):
Také jsem znala kobylku po nějakém Diktantovi, jmenovala se Dixi, také jsem na ní jezdila, byla to provozačka v oddíle Trochu přísnější, ale pod sedlem zlatíčko Bohužel fotku nemám...

To jako kdyby jsi mluvila o Dájce V boxe zkouší,ale kdo se nenechá tak se mu nic nemůže stát

Přidejte reakci

Přidat smajlík