Vyšívání na podušky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2008 11:42
medi

XXX.XXX.149.26

Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte kde se dá nechat vyšít jméno koně, nebo stáje na podušku, jsem z olomouckého kraje , ale nevadilo by mi ani kdyby to bylo dál kdybych to mohla poslat poštou. Prosím poraďte. Děkuji

14.8.2008 13:27
enriko

XXX.XXX.9.30

medi napsal(a):
Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte kde se dá nechat vyšít jméno koně, nebo stáje na podušku, jsem z olomouckého kraje , ale nevadilo by mi ani kdyby to bylo dál kdybych to mohla poslat poštou. Prosím poraďte. Děkuji

ahoj,odkud přesně jsi? nechávala jsem si vyšít reklamu na dečku pod sedlo. Su kousek od Šumperka...Jedna firma tu vyrábí potisk na trička a nově právě i vyšívání deček, čepic, triček apod.

14.8.2008 13:41
asharka

XXX.XXX.64.78

medi napsal(a):

myslím že míša z Equimody by ti to vyšila

14.8.2008 13:53
medi

XXX.XXX.149.26

enriko napsal(a):
ahoj,odkud přesně jsi? nechávala jsem si vyšít reklamu na dečku pod sedlo. Su kousek od Šumperka...Jedna firma tu vyrábí potisk na trička a nově právě i vyšívání deček, čepic, triček apod.

Jsem z Dřevohostic to je u Přerova. A jaký mají ceny?

14.8.2008 13:53
medi

XXX.XXX.149.26

asharka napsal(a):
myslím že míša z Equimody by ti to vyšila

A za kolik to v te equimodě vyšívají?

14.8.2008 14:01
asharka

XXX.XXX.64.78

medi napsal(a):
A za kolik to v te equimodě vyšívají?

To nevím, Míša vyrábí věci na koníky, Deky, podsedlovky, bandáže atd., a i je možnost výšivky, takže myslím že by nebyl problém pouze výšivka ;) Podívej se na www.equimoda.cz a zeptej se přímo míši

přikládám ukázku výšivky co jsem našla u míši na webu ;)

14.8.2008 15:42
medi

XXX.XXX.149.26

asharka napsal(a):
To nevím, Míša vyrábí věci na koníky, Deky, podsedlovky, bandáže atd., a i je možnost výšivky, takže myslím že by nebyl problém pouze výšivka ;) Podívej se na www.equimoda.cz a zeptej se přímo míši

přikládám ukázku výšivky co jsem našla u míši na webu ;)

Tak jsem jí už psala a ještě se domluvíme co a jak. Ale vypadá to dobře. Tak děkuju za rady.

Přidejte reakci

Přidat smajlík