tak sem házejte fotečky koní po Silvio Ii a popřípadě i něco o nich
Tady 5letá kobylka po Silvio z matky po Obvod Sl.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
peggyna20
napsal(a):
Posouvám
peggyna20
napsal(a):
Nike z maminky po NS VIII-30, letos 5 let
kokinka
napsal(a):
Nike z maminky po NS VIII-30, letos 5 let
Pod sedlem ze začátku tlačivější, jinak opravdu charakter, nevyhodí si, nelekavá, mezi koňmi naprosto úžasná a vyrovnaná...už pár dní po obsednutí se na ní vozil naprostý začátečník. Slyšela jsem, že silviové bývají pozdnější, u Nikusky to platilo, po zkouškách přes půl roku na pastvinách mezi koňmi udělalo své,byla o 100% lepší. Jinak super pohyb a styl skoku. Noví majitelé si ji nemůžou vynachválit
. Jediné, co bych vytkla je její "hlídací" povaha, ale to nebude tatínkem, ale výchovou v mládí
.
Jinak co se jezditelnosti a schopností týče....perfektní kůň
kokinka
napsal(a):
Pod sedlem ze začátku tlačivější, jinak opravdu charakter, nevyhodí si, nelekavá, mezi koňmi naprosto úžasná a vyrovnaná...už pár dní po obsednutí se na ní vozil naprostý začátečník. Slyšela jsem, že silviové bývají pozdnější, u Nikusky to platilo, po zkouškách přes půl roku na pastvinách mezi koňmi udělalo své,byla o 100% lepší. Jinak super pohyb a styl skoku. Noví majitelé si ji nemůžou vynachválit
. Jediné, co bych vytkla je její "hlídací" povaha, ale to nebude tatínkem, ale výchovou v mládí
.
Jinak co se jezditelnosti a schopností týče....perfektní kůň
Tohle je pětiletý HD Silvius po Silvio II. Koník na ježdění a ošetřování fajn, ale dost bázlivý v terenu a na závodech má svojí vlastní hlavu ale myslím, že z toho ještě vyroste a bude z něj spolehlivý kůň.
baruschka1
napsal(a):
Tohle je pětiletý HD Silvius po Silvio II. Koník na ježdění a ošetřování fajn, ale dost bázlivý v terenu a na závodech má svojí vlastní hlavu ale myslím, že z toho ještě vyroste a bude z něj spolehlivý kůň.
další
peggyna20
napsal(a):
Shadow po Silvio II 5 let , matka Simpatica
mi sme si pred mesiacom kupili HD silviusa ak ho niekto poznate tak ni napiste nieco o nom aky bol na pretekoch....lebo u nas sa docela vsetkeho boji
Ahoj přátelé Silvia II,
Brouzdám tu a dívám se, že tu má pár lidí koníka jako já.
Já mám kobylku Santanu. Letos jí bude 10 let a já jí mám od malinka. Po své nejlepší kobylce mamince nebožce Nelle (ČT). Je to neuvěřitelné jak ten čas letí a co vše jsme spolu prožili. Kobyla je ve fázi, kdy mě chodí na mojí myšlenku. Neuvěřitelně inteligentní kůň. Chodí jak na ohlávce tak i klasicky. Když vidí ostatní koníky trapet táhne, ale to je jen mojí chybou, protože mám teď už Santánu samotnou v ohradě. Je jí určo smutno. Kobylka je mohutná a když se zbalí vypadá jak andalus..Bydlíme dá se říct v divočině horách a s kobylkou nemám nejmenší problém. Přes potoky do kopců bažinou vždy mě doveze domů. Jsme spřízněné duše. Na ošetřování je moc hodná. Nikdy podotýkám NIKDy se na mě nezašklebila. Chodíme spolu na houby, jako se psem. Ona si ožírá lišejník a já zbírám houby. Opravdu pohodářka. Maminka byla taky moc krásná, mohutná a rozvážná.
Santánu bych chtěla letos poprvé připustit.
Apropo teď řeším jakého hřebce. Jestli licencovaného, nebo jednoho hřebečka z vesnice (slovenský teplokrevník),bez licence, ale Santána ho miluje. Zbourala nám i kvůli němu nový plot...a když jedou spolu na vyjížďku tak stále po sobě pokukujou. De o to že santány máma má původ jen do druhého kolene teď by bylo 3 koleno... Nechci kazit chov, ale tento nelicencovaný hřebec vypadá mnohem lépe než ti co o kolo nás jsou licencovaný. Každou radu ocením.
díky
a teď pár fotek mé kobylky i s jejím nej kámošem
ještě jedna poslední s jejím nej...kámošem tu si nemůžu dovolit vynechat
Znam jednoho krasneho valacha po Silvio II. Jmenuje se Sirius, letos 10let, velky mazel, skvely pod sedlem.
Skender Fetaj

XXX.XXX.232.28