Otázka je jasná, já jo, zrovna včera! byli jsme s kámoškou v esekáči a byli tam dvoje rajtky,nové a nepoškozené, jen že jedny jsou takové staro fialové a druhé takové ostře růžovo fialové, ale nic co by barva na textil nezvládla. A nejlepší bylo, že mi seděli jak ulité oboje a navíc každé z nich stály úžasných 80Kč!!!!! Jsou značkové a skvěle se v nich jezdí, jsem tááák nadšená
tauria
napsal(a):
Otázka je jasná, já jo, zrovna včera! byli jsme s kámoškou v esekáči a byli tam dvoje rajtky,nové a nepoškozené, jen že jedny jsou takové staro fialové a druhé takové ostře růžovo fialové, ale nic co by barva na textil nezvládla. A nejlepší bylo, že mi seděli jak ulité oboje a navíc každé z nich stály úžasných 80Kč!!!!! Jsou značkové a skvěle se v nich jezdí, jsem tááák nadšená
Já jak sem byla mladší tak sem chodila pravidelně pro rajtky do sekáče koupila sem tam párkrát nejaké i s celokoženým sedem nebo koženýma kolenama...za 80 Kč nebo i za 10Kč ale ty byly normál bez kůže.. ale jelikož sem byla takové tintítko tak mi bylo hodně jich velkých takže sem nekupovala ale jinak super
pilgrisek
napsal(a):
Já jak sem byla mladší tak sem chodila pravidelně pro rajtky do sekáče koupila sem tam párkrát nejaké i s celokoženým sedem nebo koženýma kolenama...za 80 Kč nebo i za 10Kč ale ty byly normál bez kůže.. ale jelikož sem byla takové tintítko tak mi bylo hodně jich velkých takže sem nekupovala ale jinak super
Nooo já sem koupila za úplný pakatel své dva koně Jedna za 16000kč a vyklubal se z ní super sporťák a druhá za 10000kč a z té je taky fajn kobyla.
Tady Lady za 16
dominika
napsal(a):
Nooo já sem koupila za úplný pakatel své dva koně Jedna za 16000kč a vyklubal se z ní super sporťák a druhá za 10000kč a z té je taky fajn kobyla.
Tady Lady za 16
a Flipra za 10
dominika
napsal(a):
a Flipra za 10
Jo no já na rajtky dřív taky chodila do sekáče taky z tama mám dvě nepromokavé bundy a mamka má kobylu koupenou za jateční cenu což je 7000 ,-
memmory
napsal(a):
Jo no já na rajtky dřív taky chodila do sekáče taky z tama mám dvě nepromokavé bundy a mamka má kobylu koupenou za jateční cenu což je 7000 ,-
Taky jsem chodila na rajtky ceny 10- 50kč a jinak mám valacha za 1kč a je super - tedy pro mě.
marketka
napsal(a):
Já ne, ale kámoška jezdí na blešáky a posledním úlovkem byl chomoutkový postroj na velkého koně za 500 Kč. Lehce ho opravila a dobře slouží.
no, rajtky podle mě uplně nové, za 60 kč. ani jedna šmouha a ani vytáhlá nit nebo něco opotřebovaného.. slouží po menší úpravě, byly mi malé.tak sme to s mamkou roztáhly ve švech
no jinak ještě docela dost levně pamlsky atd..
stalonek
napsal(a):
no, rajtky podle mě uplně nové, za 60 kč. ani jedna šmouha a ani vytáhlá nit nebo něco opotřebovaného.. slouží po menší úpravě, byly mi malé.tak sme to s mamkou roztáhly ve švech
no jinak ještě docela dost levně pamlsky atd..
Koupila jsem kobylu po Topasovi-na důchod-za 4000tis. Je jí 22let a energie víc než roček :-)
koudelkova
napsal(a):
Koupila jsem kobylu po Topasovi-na důchod-za 4000tis. Je jí 22let a energie víc než roček :-)
Dám ještě jednu,na ochlazení
tauria
napsal(a):
Za úplný pakatel? Oba naše koně. Jeden, s velmi kvalitním původem, vyrovnanou povahou, předpokladem do vyššího sportu - v roce a půl pod 20 tis., a drahého, křížence (i když je to normální cena, s tím jak vypadá si každý myslí, že jsme za něj dali víc) v půl roce 10 tis., je to mlaďoch z filmovejch koní, docela legranda, co vymyslí. :-)
Přihazuju foto - Dvouletka
Foto: Věra Marková
cizluc
napsal(a):
Za úplný pakatel? Oba naše koně. Jeden, s velmi kvalitním původem, vyrovnanou povahou, předpokladem do vyššího sportu - v roce a půl pod 20 tis., a drahého, křížence (i když je to normální cena, s tím jak vypadá si každý myslí, že jsme za něj dali víc) v půl roce 10 tis., je to mlaďoch z filmovejch koní, docela legranda, co vymyslí. :-)
Přihazuju foto - Dvouletka
A ještě mladej, kříženec, roček
cizluc
napsal(a):
A ještě mladej, kříženec, roček
A ještě jednou dvouletá kobyla...
cizluc
napsal(a):
A ještě jednou dvouletá kobyla...
To musí člověk chodit a šmejdit. Taky už se mi podařilo pár úlovků, většinou taky v hrozných barvách, ale ty hned skončily v kastrolu s barvou. Černá barva všechno schová. Jinak pokud navštívím město, snažím se prolízat všechny sekáče. Ze sekáču mám i pršiplášť, ale není kožený. Je to takový pogumovaný šusťák, ale slouží parádně. Tak přeji při nákupech v second handech větší štěstí a šťastnou ruku.
Jinak má první kobule byla taky za jateční cenu a nevyměnila bych za nic na světě. Sice už není mezi námi, ale budu na ni vzpomínat do konce svého života.
dominika
napsal(a):
Tady Lady za 16
Ahoj, copak jsou Lady a Filipa za plemena? A kolik holkám je? Jsou to krasavice hlavně Lady, přilož ještě fotečku a kdyžtak napiš svůj příběh...PLIES....
tauria
napsal(a):
Já zase koupila kožený pérka za 90kč. Taky pěkně slouží ;)