Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2008 08:02
jarca

XXX.XXX.29.159

Ahoj,tak sem pište především ti kdo sháníte nebo nabízíte koně k pronákmu :-).
Jarča

18.8.2008 13:02
shantal88

XXX.XXX.204.100

jarca napsal(a):
Ahoj,tak sem pište především ti kdo sháníte nebo nabízíte koně k pronákmu :-).
Jarča

Já nedávno nabbízela svoji kobylku k pronájmu,dokonce se to i uskutečnilo,ale během 2měsíců byla zpátky. Bohužel slečna výprávěla vyprávěla ale skutek utek.Kobyla se dala jezdit na ohlávce a ona ji vazí páku,rok byla na pastvě a ona se s ní hned první den špacírovala v terénu a tak podobně.Takže pokud nedáváte koníka známým nebo někomu za humny tak dávejte bacha.At si váš koník nevytrpí co můj.

18.8.2008 13:52
jarca

XXX.XXX.254.191

shantal88 napsal(a):
Já nedávno nabbízela svoji kobylku k pronájmu,dokonce se to i uskutečnilo,ale během 2měsíců byla zpátky. Bohužel slečna výprávěla vyprávěla ale skutek utek.Kobyla se dala jezdit na ohlávce a ona ji vazí páku,rok byla na pastvě a ona se s ní hned první den špacírovala v terénu a tak podobně.Takže pokud nedáváte koníka známým nebo někomu za humny tak dávejte bacha.At si váš koník nevytrpí co můj.

Celkem jste mě vyděsila..
Já nabízím koně k pronájmu ,ovšem s tím,že zůstane v stávající stáji..Možno koně využít ve sportu i na ZZVJ.

18.8.2008 20:53
carolas

XXX.XXX.146.201

jarca napsal(a):
Celkem jste mě vyděsila..
Já nabízím koně k pronájmu ,ovšem s tím,že zůstane v stávající stáji..Možno koně využít ve sportu i na ZZVJ.

Také nabízíme koně do pronájmu, ale musí u nás zústat:O

18.8.2008 22:14
koki

XXX.XXX.148.19

carolas napsal(a):
Také nabízíme koně do pronájmu, ale musí u nás zústat:O

No já taky dala kdysi svou kobču do nájmu Prodali jí bez mého vědomí a souhlasu Po 6.letech jí mám sice zpět, ale musela jsem jí koupit..Ale to je dlouhá historie Od té doby jsem z pronájmu vyléčena! Bud musí zůstat koník u mě, nebo jedině známým. Ted jsem dávala chovnou kobču taky do nájmu. Známým. Ale i tak mám ve Slatiňanech na ní danou blokaci, takže nejde provézt jakákoliv změna majitele ani nic podobného..

Přidejte reakci

Přidat smajlík