jarca
napsal(a):
Ahoj,tak sem pište především ti kdo sháníte nebo nabízíte koně k pronákmu :-).
Jarča
Já nedávno nabbízela svoji kobylku k pronájmu,dokonce se to i uskutečnilo,ale během 2měsíců byla zpátky. Bohužel slečna výprávěla vyprávěla ale skutek utek.Kobyla se dala jezdit na ohlávce a ona ji vazí páku,rok byla na pastvě a ona se s ní hned první den špacírovala v terénu a tak podobně.Takže pokud nedáváte koníka známým nebo někomu za humny tak dávejte bacha.At si váš koník nevytrpí co můj.
shantal88
napsal(a):
Já nedávno nabbízela svoji kobylku k pronájmu,dokonce se to i uskutečnilo,ale během 2měsíců byla zpátky. Bohužel slečna výprávěla vyprávěla ale skutek utek.Kobyla se dala jezdit na ohlávce a ona ji vazí páku,rok byla na pastvě a ona se s ní hned první den špacírovala v terénu a tak podobně.Takže pokud nedáváte koníka známým nebo někomu za humny tak dávejte bacha.At si váš koník nevytrpí co můj.
Celkem jste mě vyděsila..
Já nabízím koně k pronájmu ,ovšem s tím,že zůstane v stávající stáji..Možno koně využít ve sportu i na ZZVJ.
carolas
napsal(a):
Také nabízíme koně do pronájmu, ale musí u nás zústat:O
No já taky dala kdysi svou kobču do nájmu Prodali jí bez mého vědomí a souhlasu
Po 6.letech jí mám sice zpět, ale musela jsem jí koupit..Ale to je dlouhá historie
Od té doby jsem z pronájmu vyléčena! Bud musí zůstat koník u mě, nebo jedině známým. Ted jsem dávala chovnou kobču taky do nájmu. Známým. Ale i tak mám ve Slatiňanech na ní danou blokaci, takže nejde provézt jakákoliv změna majitele ani nic podobného..