"Hliník se odtěhoval do Humpolce"...
Dobrééé ráánóó.... Frčím s Molčí do terénu,ale ještě se vrátím
"A se mnou přijde zákon"................
Kurňa ,mě tááák bolí záda a vůbec nevím z čeho,až mi z toho hrabe... Tak zatím.....
molly
napsal(a):
Kurňa ,mě tááák bolí záda a vůbec nevím z čeho,až mi z toho hrabe... Tak zatím.....
Taky zdravím, než zas zmizím
Saxula měl včera velký den, hele
cheyenne
napsal(a):
Taky zdravím, než zas zmizím
Saxula měl včera velký den, hele
Jen pomaličku a v klídečku
cheyenne
napsal(a):
Pašááák
Ale sluší pánovi, co?
Tak já mizím, ať tady netrpím samomluvou moc dlouho
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cheyenne
napsal(a):
Ale sluší pánovi, co?
Tak já mizím, ať tady netrpím samomluvou moc dlouho
Eviku roste ti z něj krásnej chlapák
sadzi saj
napsal(a):
Eviku roste ti z něj krásnej chlapák
Dobré jitro všem...
tak jsem včera stihla trénink Luny a přináším pár fotek...
První trohu rozbejbání...a uvolnění
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro všem...
tak jsem včera stihla trénink Luny a přináším pár fotek...
První trohu rozbejbání...a uvolnění
Teda Evi, vypadá jak nějakej španěl či co...slušivec šimlatej...
a jedééééém
haisovad
napsal(a):
Teda Evi, vypadá jak nějakej španěl či co...slušivec šimlatej...
a jedééééém
krásně svítilo sluníčko, tak i můj foty celkem spolupracoval...
haisovad
napsal(a):
krásně svítilo sluníčko, tak i můj foty celkem spolupracoval...
cváláméééééé
lanika
napsal(a):
Jsem tady taky s váma Sluníčko svítí jak pominuté, čekám až se ozve kámoš a vyrazíme někam k vodě.....Za Honzíkem dnes jedu až odpoledne......Evule, je to krasavec
Dany, skákali jste včera něco????? Tak šup sem s dalšíma Jsem chtěla stáhnout část fotek co mám , ale mamčin PC nějak nespolupracuje
Nechce mi to v PC načíst, ikdyž připojená přes USB jsem. Tak nevím, no......škoda.
lanika
napsal(a):
Dany, skákali jste včera něco????? Tak šup sem s dalšíma Jsem chtěla stáhnout část fotek co mám , ale mamčin PC nějak nespolupracuje
Nechce mi to v PC načíst, ikdyž připojená přes USB jsem. Tak nevím, no......škoda.
Leni, tak se snaž a šup šup s fotkama sem...jsem nedočkavá
Mno skákali jsme jen takové pidíky...nemá cenu jí zatím tahat nahoru...jen ať si nožky zatím srovnává, času máme ještě dost...změnily jsme termín zkoušek...pojedeme koncem září
Hopíííík
haisovad
napsal(a):
Leni, tak se snaž a šup šup s fotkama sem...jsem nedočkavá
Mno skákali jsme jen takové pidíky...nemá cenu jí zatím tahat nahoru...jen ať si nožky zatím srovnává, času máme ještě dost...změnily jsme termín zkoušek...pojedeme koncem září
Hopíííík
a další
haisovad
napsal(a):
a další
Dobré ranko, zdravím z DOVOLENKOVÉHO nasazenííí
Včera jsem byla na procházce se Sahibkem a kobylu sebou na volno, sledovala nás jak hříbátko
A pak jsem byla s Cardíkem a Ségrou makat na jízdárně, sice vedro ale šlo to navečer!
Danulíí Lunidlo vypadá moc dobře, držím palečky na zkoušky
rocky
napsal(a):
Dobré ranko, zdravím z DOVOLENKOVÉHO nasazenííí
Včera jsem byla na procházce se Sahibkem a kobylu sebou na volno, sledovala nás jak hříbátko
A pak jsem byla s Cardíkem a Ségrou makat na jízdárně, sice vedro ale šlo to navečer!
Danulíí Lunidlo vypadá moc dobře, držím palečky na zkoušky
No uvidíme...nějak to dopadne
A co provádíš Péťo,
pojedeš někam na dovču?
haisovad
napsal(a):
No uvidíme...nějak to dopadne
A co provádíš Péťo,
pojedeš někam na dovču?
Nechrápejte
haisovad
napsal(a):
Nechrápejte
No dneska jedu na výlet za Jerrynkem na soustředko, abych zjistila zda mi tam kluk nezhubnul nebo tak..A o víkendu jedu za Rockym, uvidím se snim po roce tak se na něj neuvěřitelně mooooc těšííím!! určo vám dovezu jeho fotečky ale jinak dovolenou necháme na zimu, a pojedem do alp vyřádit se na sněhu
Před náma je stavba stájí, takže není čas válet šunky u moře
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
rocky
napsal(a):
No dneska jedu na výlet za Jerrynkem na soustředko, abych zjistila zda mi tam kluk nezhubnul nebo tak..A o víkendu jedu za Rockym, uvidím se snim po roce tak se na něj neuvěřitelně mooooc těšííím!! určo vám dovezu jeho fotečky ale jinak dovolenou necháme na zimu, a pojedem do alp vyřádit se na sněhu
Dany, máš ještě ten podbřišák??
sadzi saj
napsal(a):
Dany, máš ještě ten podbřišák??
JJ, ale ještě jsem se nedokopala k nafocení...vždycky na to zapomenu...
rocky
napsal(a):
Zdar Baby dovolenkářka s Vámi taky drží basu, muž odjel na pole, tak mě čeká uklid, vaření a chvilky s Vámi,koukám segra že máš taky mého muže nad skokem když byl ještě pískle, ta první fotka:)
Holky Sísu z jízdarny nafocenou nemám ale fotili jsme první vyjíždku...tak něco málo...to sladění bylo náhodou..
klawdie
napsal(a):
Zdar Baby dovolenkářka s Vámi taky drží basu, muž odjel na pole, tak mě čeká uklid, vaření a chvilky s Vámi,koukám segra že máš taky mého muže nad skokem když byl ještě pískle, ta první fotka:)
Holky Sísu z jízdarny nafocenou nemám ale fotili jsme první vyjíždku...tak něco málo...to sladění bylo náhodou..
JInak taky sháním podbřišník 120 a udidlo 12,5 na malou...je to prtidlo
DAnny Lunice je kouzelná...a co že šidíš Leušu, nemáš nějaké její nové foto???
klawdie
napsal(a):
JInak taky sháním podbřišník 120 a udidlo 12,5 na malou...je to prtidlo
DAnny Lunice je kouzelná...a co že šidíš Leušu, nemáš nějaké její nové foto???
Danny a kdypak tě mám očekávat těším se...
klawdie
napsal(a):
Aby Sábulák nežárlil...jakože mrtě žárlí...
Evi Saxula dobrý né, určo hned pochopil, myslím že s ním budce práce jedna radost...jeho přirozená zvídavost ti to ulehčí...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
A je to teda 120 cm a je to na obrázku ten zelený s gumama nebo celý černý??
klawdie
napsal(a):
Leuša si užívá nic nedělání, včera jsem to do Kloko už ani nestihla, měla jsem domluvený tenis s Tomášem, tak jsem se jen jela dívnout na Lunu a tradá zase domů...
Hrozně jí šidím ale holce to je totál buřt, futroje pastvu a práce nehrozí tak je v klidu...
Už se pěkně zakulacuje, nevím jestli pastvou a nebo tím, že skoro začíná pátý měsíc březosti...
Minulý týden jsem jí měla na vyjížďce, jen tak lážo plážo...žádné honění, jen klídková a je to prostě zlato, žádnej pokus o manévr navíc, vykračovala si, na sed pěkně zastaví, nežere za jízdy...
Tahle je týden stará...láska moje rezavá, jesti vyhraju ve spotrce tak jdu do ní...
haisovad
napsal(a):
Leuša si užívá nic nedělání, včera jsem to do Kloko už ani nestihla, měla jsem domluvený tenis s Tomášem, tak jsem se jen jela dívnout na Lunu a tradá zase domů...
Hrozně jí šidím ale holce to je totál buřt, futroje pastvu a práce nehrozí tak je v klidu...
Už se pěkně zakulacuje, nevím jestli pastvou a nebo tím, že skoro začíná pátý měsíc březosti...
Minulý týden jsem jí měla na vyjížďce, jen tak lážo plážo...žádné honění, jen klídková a je to prostě zlato, žádnej pokus o manévr navíc, vykračovala si, na sed pěkně zastaví, nežere za jízdy...
Tahle je týden stará...láska moje rezavá, jesti vyhraju ve spotrce tak jdu do ní...
Je to ten černej Andy, celej černej, je to z přírodního materiálu. Koupila jsem ho za 650 ale bohužel je nám malý
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
haisovad
napsal(a):
Je to ten černej Andy, celej černej, je to z přírodního materiálu. Koupila jsem ho za 650 ale bohužel je nám malý
Jj, tak to je super, ty zelený gumy se mi nelíbí , ale má tam teda ty gumy a kolik za něj??
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
haisovad
napsal(a):
Hele dohodnem to po mailu ju?
ok
sadzi saj
napsal(a):
Jj, tak to je super, ty zelený gumy se mi nelíbí , ale má tam teda ty gumy a kolik za něj??
však nejsou vidět...
No jo to už je pět měsíců to je fofr...
molly
napsal(a):
čusík.... nějak jste se v těch dovolených rozjeli
cheyenne
napsal(a):
No jo no...vařit se mi nechce, uklizet taky né tak sedím na netu...
cheyenne
napsal(a):
Mno připouštěla se koncem dubna...a zůstala na druhou dávku...se to celkem povedlo... Jen aby vše bylo O.K. a budeme čekat koncem února nebo začátkem března malé LeušoCartouche
klawdie
napsal(a):
No jo no...vařit se mi nechce, uklizet taky né tak sedím na netu...
Já jsem dneska luxusní hospodyňka, visí mi prádlo, další várka se pere, kynou knedlíky
haisovad
napsal(a):
Mno připouštěla se koncem dubna...a zůstala na druhou dávku...se to celkem povedlo... Jen aby vše bylo O.K. a budeme čekat koncem února nebo začátkem března malé LeušoCartouche
Luxusní fotka Evi...
DAnny jsem na to zvědaváá.to bude konisko!!!!
haisovad
napsal(a):
Tak to jsem fakt zvědavá na krasavce, co vypadne budu se k vám muset konečně taky už zajet podívat
Tahle fotka je boží.... takhle Saxa ukazuje, že prostě běhat nebude
cheyenne
napsal(a):
Tak to jsem fakt zvědavá na krasavce, co vypadne budu se k vám muset konečně taky už zajet podívat
Tahle fotka je boží.... takhle Saxa ukazuje, že prostě běhat nebude
Luxusní fotečky s podpisem jsou od Zuzajdy , návštěvy vítám a ty s foťákem ještě nadšeneji
jen ten model se na focení upravil
cheyenne
napsal(a):
Luxusní fotečky s podpisem jsou od Zuzajdy , návštěvy vítám a ty s foťákem ještě nadšeneji
jen ten model se na focení upravil
cheyenne
napsal(a):
Trošku to tu zaplácnu
Akce na zádech nesmí chybět...
cheyenne
napsal(a):
Akce na zádech nesmí chybět...
A zatím končím, ať něco zbyde
molly
napsal(a):
Jsem tutaj aji jáááá...
Musím obstarat havěť doma a jsem tu na chvíli za Vámi
Holkýýýý,zem se zachvěla a Zuza poznala zemskou přitažlivost Jen to nemám zdokumentováno...Po šesti letech známosti s Molčí, mě madam poslala pod svá drahocenná kopýtka
Prej "políbit" a můžeš zas do sedla
molly
napsal(a):
Jsem tutaj aji jáááá...
Holkýýýý,zem se zachvěla a Zuza poznala zemskou přitažlivost Jen to nemám zdokumentováno...Po šesti letech známosti s Molčí, mě madam poslala pod svá drahocenná kopýtka
ty vogo Zuzíííí????
Co se stalo? Molis měla nadbytek energie? Jsi celá?
molly
napsal(a):
Jsem tutaj aji jáááá...
Evi jsem ráda,že se fotky líbí...
molly
napsal(a):
Jsem tutaj aji jáááá...
Copak se stalo že tě malá darebnice vyložila:)
Evi na tý fotce jak je puntikatej máhrozně velkou hlavu, no přesně jak jsi psala
molly
napsal(a):
Ta se líbí mně...
klawdie
napsal(a):
Copak se stalo že tě malá darebnice vyložila:)
Evi na tý fotce jak je puntikatej máhrozně velkou hlavu, no přesně jak jsi psala
Zuzí jsi talent vem fotyho a přijed udělat i nám los fotos, prosím...
molly
napsal(a):
Ta se líbí mně...
Kde jsté???
Klári přijedu...Neděli mám volnou
molly
napsal(a):
Kde jsté???
Klári přijedu...Neděli mám volnou
BYLA JSEM V ALBERTU ABYCH měla z čeho vařit obě...doraz...Evčo doraz též aspon juknete na malou Mařenu, je fakt bombová...Sabulka žárlí po právu....ale dnes si pujdem asi zaplavat...je hicák...
molly
napsal(a):
:-( Teda děvčata... Je poledne...A jen 53 příspěvků... Počkejte,až dodělám fotky
klawdie
napsal(a):
BYLA JSEM V ALBERTU ABYCH měla z čeho vařit obě...doraz...Evčo doraz též aspon juknete na malou Mařenu, je fakt bombová...Sabulka žárlí po právu....ale dnes si pujdem asi zaplavat...je hicák...
Klárko, měla by jsi čas zítra odpoledne? CCa kolem páté a půl šesté? Že bychom se stavili s Tomem? Co? Zítra by to mohlo vyjít...
Sakra teď nevím které fotky jsem sem dávala a které ještě ne...
molly
napsal(a):
Teda děvčata já fakt snad pracuju aj za vás, protože sem sotva stihnu nakouknout, přečíst co je nového a už zas lidi
Jarní veget
strelish
napsal(a):
Teda děvčata já fakt snad pracuju aj za vás, protože sem sotva stihnu nakouknout, přečíst co je nového a už zas lidi
Jarní veget
DAnny klidánko...vařím obídek, moje oblíbené fazole na kyselo, snad se podaří...
taky už nevím Danny co sjem dala a co né...
strelish
napsal(a):
Jarní veget
Tak na tuhle chvíli jsem, asi nejen já, čekala
První trochu větší problém a vztah nevztah, honem nový kůň. Vzpomeň si co jsi tu dělala za scény, když tu padla zmínka o druhém koni (první zdravý, jen prostě dva kusy...). to samé o brzkém obsedání. Moc jsem se pobavila při tomhle.... http://www. equichannel.cz/diskuze/ ?o=dsk&c=sho&id=1144770&style=detail
a takových podobných je víc... myslím, že už to ale všem došlo, o co vlastně jde. Slečna co moderuje IFaunu už se probírá i na equi...
Doufám, že už jsi aspoň trochu dospěla a přehodnotila svůj pohled na svět a komunikaci s druhými, respektivě, že tohle co se stalo je ti dost velkým ponaučením!
A ještě - máme ve stáji koně s naprosto stejnými problémy, jen ,,kulhal´´ na zadní. Injekce do kloubu, do pátěře a stejná léčba. Po půl roce plnohodnotný jezdecký kůň. Cválá, skáče, pohybuje se. Nebude to už nikdy na každotýdení závodění, ale normálně pracuje a sportuje - to jen než začneš oponovat, že chceš jezdit......
A než začneš oponovat, že chceš valachovi dopřát to nejlepší - už te´t přiznáváš, že žárlí. Co až bude někde sám na pastvině.... No, nevím jestli Tě bude ještě milovat....
klarys
napsal(a):
První trochu větší problém a vztah nevztah, honem nový kůň. Vzpomeň si co jsi tu dělala za scény, když tu padla zmínka o druhém koni (první zdravý, jen prostě dva kusy...). to samé o brzkém obsedání. Moc jsem se pobavila při tomhle.... http://www. equichannel.cz/diskuze/ ?o=dsk&c=sho&id=1144770&style=detail
a takových podobných je víc... myslím, že už to ale všem došlo, o co vlastně jde. Slečna co moderuje IFaunu už se probírá i na equi...
Doufám, že už jsi aspoň trochu dospěla a přehodnotila svůj pohled na svět a komunikaci s druhými, respektivě, že tohle co se stalo je ti dost velkým ponaučením!
A ještě - máme ve stáji koně s naprosto stejnými problémy, jen ,,kulhal´´ na zadní. Injekce do kloubu, do pátěře a stejná léčba. Po půl roce plnohodnotný jezdecký kůň. Cválá, skáče, pohybuje se. Nebude to už nikdy na každotýdení závodění, ale normálně pracuje a sportuje - to jen než začneš oponovat, že chceš jezdit......
A než začneš oponovat, že chceš valachovi dopřát to nejlepší - už te´t přiznáváš, že žárlí. Co až bude někde sám na pastvině.... No, nevím jestli Tě bude ještě milovat....
No kdyby ses mín starala o mou osobu...co já ti tu budu vysvětlovat stejně si budeš myslet své, myslím že každý má právo pořídit si ddruhého koně, nebo desáteho, Sahiba budu mít stále akorát, v jiné stáji, respektivě u segry, kde bude mít lepší podmínky a bude moc být venku stále, co dělají ostatní koníci s touto nemocí je hezké ale doktor řekl konec sportu a tudíž rekreace....sám nebude...víš pulku a děláš závěry, vytahuješ staré dikuze a nějak nechápu význam, řešila jsem tenkrát žabku v hubě, obsedali ho ve dvou a pul jeho první majitelé, jjen do sedlo a pak se flakal á začala v 3.5 tak nechápu co je tu tk zábavného, spíš to že jsem čekala kdyby se nepřející a zavistí zase probudí ze zimního spánku...
molly
napsal(a):
Zelená je dobrááá...A prý uklidňuje
molly
napsal(a):
lovy beze zbraní...
klawdie
napsal(a):
No kdyby ses mín starala o mou osobu...co já ti tu budu vysvětlovat stejně si budeš myslet své, myslím že každý má právo pořídit si ddruhého koně, nebo desáteho, Sahiba budu mít stále akorát, v jiné stáji, respektivě u segry, kde bude mít lepší podmínky a bude moc být venku stále, co dělají ostatní koníci s touto nemocí je hezké ale doktor řekl konec sportu a tudíž rekreace....sám nebude...víš pulku a děláš závěry, vytahuješ staré dikuze a nějak nechápu význam, řešila jsem tenkrát žabku v hubě, obsedali ho ve dvou a pul jeho první majitelé, jjen do sedlo a pak se flakal á začala v 3.5 tak nechápu co je tu tk zábavného, spíš to že jsem čekala kdyby se nepřející a zavistí zase probudí ze zimního spánku...
nějak jsi nepochopila co o co jde. Přeju Ti jen to nejlepší, protože to co se tu dělo bylo už do nebe volající a tak trochu jsme přemýšleli jestli to náhodou nehraješ, protože jsem neveřili tomu, že může být někdo opravdu takový...jen nechápu to tvoje pokrytectví. Najednou ať si každý kupuje co chce.... Vydrž, najdu i tu diskuzi od tut....
A jen tak pro info - co je špatného na rekreaci?
molly
napsal(a):
Pohoda a klíd... Co lepší může být?
molly
napsal(a):
lovy beze zbraní...
jsou a budouza chvilku bude hotový oběd, ted vyjímečně zvu já...
klarys
napsal(a):
Mě do toho teda nic není,ale mám dojem že je to pouze věc KlárkyAť už psala cokoliv,člověk sám může zmenit názor a nemusí se nikomu zpovídat.
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
klarys
napsal(a):
nějak jsi nepochopila co o co jde. Přeju Ti jen to nejlepší, protože to co se tu dělo bylo už do nebe volající a tak trochu jsme přemýšleli jestli to náhodou nehraješ, protože jsem neveřili tomu, že může být někdo opravdu takový...jen nechápu to tvoje pokrytectví. Najednou ať si každý kupuje co chce.... Vydrž, najdu i tu diskuzi od tut....
A jen tak pro info - co je špatného na rekreaci?
Děkuji o tvůj zájem, ale nestojím o něj...rekreace je fajn, ale taky nevím co je špatné na tom pořídit si dalšího koně...
markemic
napsal(a):
Mě do toho teda nic není,ale mám dojem že je to pouze věc KlárkyAť už psala cokoliv,člověk sám může zmenit názor a nemusí se nikomu zpovídat.
Dík Market, máš pravdu člověk v názorech uzrává..ale bohužel jsou i lidé zlý a na tvé chyby tě budoou do smrti upozornovat...co morčoidové? mě se celkem podařilo spřátelit potkana s morčíkem, nebydlejí spolu ale pouštím je spolu...žádné nasilý
molly
napsal(a):
Pro dnešek končím... Musím páá...
Mějte krásný zbytek dne,užívejte slunka a hlavně lidi-nehádejte se
Póza pro foťák
strelish
napsal(a):
Tak ta je luxusní
Pavoučky jsem taky loni fotila, máme okolo taky výstavní exempláře
Hehe jsem se ted celkem pobavila, fascinují mě lidi co jsou stále ticho a pak vždycky vylezou aby rejpali do ostatních...že je to bavíí
rocky
napsal(a):
Hehe jsem se ted celkem pobavila, fascinují mě lidi co jsou stále ticho a pak vždycky vylezou aby rejpali do ostatních...že je to bavíí
ještě sjte nevyrazili na výlet...
rocky
napsal(a):
Za chvílu už konečně vyrážíme za tím Jerrym..To je děs vzbudit chlapa po nočním..
klawdie
napsal(a):
Dík Market, máš pravdu člověk v názorech uzrává..ale bohužel jsou i lidé zlý a na tvé chyby tě budoou do smrti upozornovat...co morčoidové? mě se celkem podařilo spřátelit potkana s morčíkem, nebydlejí spolu ale pouštím je spolu...žádné nasilý
Fakt žádný násilí???To jsou nějaký mírumilovníci
No naši morčoidi,jsou furt mlsnější a drzejší...V neděli jsme je koupali a pěkně si zaplavali ve vaně
Právě protože to pozoruju na sobě,jak člověk s věkem a zkušenostmi mění názory,tak to tu říkám.Člověk se přeci pořád učí!A volům se jenom směju,já vím svoje a nikdo to neví líp než já
rocky
napsal(a):
Za chvílu už konečně vyrážíme za tím Jerrym..To je děs vzbudit chlapa po nočním..
Holky čau letím za koníkama...krasný den...
klawdie
napsal(a):
Holky čau letím za koníkama...krasný den...
papa Klárko,
já za chvíli také popojedu...jsem dneska nějaká vyřízeňonc. Tak papa Danny