Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.8.2008 07:33
makinka21

XXX.XXX.226.92

Ahojky, chci koupit mladého koníka po Mistrálovi, proto prosím Vás o zkušenosti. Máte někdo doma koníky po tomto hřebci? A jací jsou povahově? Díky moc.

19.8.2008 14:54
samara

XXX.XXX.46.18

makinka21 napsal(a):
Ahojky, chci koupit mladého koníka po Mistrálovi, proto prosím Vás o zkušenosti. Máte někdo doma koníky po tomto hřebci? A jací jsou povahově? Díky moc.

Nemyslíš náhodou toho dvouletého ryzáka - hřebce, co je teď v inzerci?

19.8.2008 16:17
scratchie

XXX.XXX.234.200

samara napsal(a):
Nemyslíš náhodou toho dvouletého ryzáka - hřebce, co je teď v inzerci?

Řekla bych, že zadavatelka myslí Mistrála, který je pravý bratr Minerála a to opravdu není ten v inzerci.

19.8.2008 22:06
samara

XXX.XXX.46.18

scratchie napsal(a):
Řekla bych, že zadavatelka myslí Mistrála, který je pravý bratr Minerála a to opravdu není ten v inzerci.

Asi jsem se nevyjádřila dost přesně. Nemyslela jsem, že by byl snad plemeník Mistrál v inzerci k prodeji, ale jestli slečna nemá spadeno na koníka, který je nyní v inzerci a je po Mistrálovi a je dvouletý, takže by to sedělo, ten kůň, kterého mám na mysli já - ryzák, dvě nohy do kříže bílé, lysina, v červnu dvouletý a je po Mistrálovi, tak ten se narodil u kamarádky a znám ho, proto jsem se ozvala...

19.8.2008 22:15
vevi

XXX.XXX.52.216

samara napsal(a):
Asi jsem se nevyjádřila dost přesně. Nemyslela jsem, že by byl snad plemeník Mistrál v inzerci k prodeji, ale jestli slečna nemá spadeno na koníka, který je nyní v inzerci a je po Mistrálovi a je dvouletý, takže by to sedělo, ten kůň, kterého mám na mysli já - ryzák, dvě nohy do kříže bílé, lysina, v červnu dvouletý a je po Mistrálovi, tak ten se narodil u kamarádky a znám ho, proto jsem se ozvala...

Napsala jsem vám maila

19.8.2008 23:38
scratchie

XXX.XXX.234.200

samara napsal(a):

Jasně, už to chápu. Jen jsem myslela, že tady už někdo chce dělat senzaci, že se prodává dvouletý hřebec, který už připouštěl apod. Mějte se

20.8.2008 06:35
makinka21

XXX.XXX.226.92

samara napsal(a):

Ahojky, toho nemyslím. Je to hnědáček, po plnokrevné matce, ale na to, že je už 3-letý, je hrozně malinký. A jaký je ten ryzáček?Děkuji.

20.8.2008 08:39
samara

XXX.XXX.46.18

makinka21 napsal(a):
Ahojky, toho nemyslím. Je to hnědáček, po plnokrevné matce, ale na to, že je už 3-letý, je hrozně malinký. A jaký je ten ryzáček?Děkuji.

Ryzáček byl jako hříbátko skvělej, výborná povaha, ale celkem dominantní, celkově byl ale téměř kopie maminky, jak vzhledově, tak povahou, tak těžko říct, co podědil po Mistrálovi. Kamarádka ho prodávala, protože si mezi klisnama nemohla nechat hřebce, jinak by si ho nechala. A taky byla škoda, že to nebyla isabelka, ale ryzák, přestože matka isabely v rodě měla. Ale byl i tak krásnej. Posílám foto ze dne, kdy se narodil. Tak přeju dobrý výběr koníka

Přidejte reakci

Přidat smajlík