Doufám že jsem se nepřekoukla, ale nikde nevidím žádné téma a to už je 9:30..teda teda...tady se dneska ale pořádně maká!!!
Mám pro Vás pár foteček jak jsem byla mrknout na Jerrynka
Někteří budete možná překvapeni jakého koníka se mi tam podařilo vyfotit!
Nedávno ho přivezli-- Roječek
rocky
napsal(a):
Doufám že jsem se nepřekoukla, ale nikde nevidím žádné téma a to už je 9:30..teda teda...tady se dneska ale pořádně maká!!!
rocky
napsal(a):
Celéé stádo, bez Jerryho a Roje, protože jsou nový tak snima moc nemluví..Tak jsou spolu.
rocky
napsal(a):
Celéé stádo, bez Jerryho a Roje, protože jsou nový tak snima moc nemluví..Tak jsou spolu.
unavený ponííík
rocky
napsal(a):
unavený ponííík
TY jo to jsou věci...však on Jerrík zvyklej na ty šimlatý co...holky navštěva včera super, Tom je sympaták, Danny mi potrápila kobylu a šimlatej pozlobil, předváděl se a ´prchnul z výběhu tak si pan nemocný zacválal po poli...DAREBÁK..tak jsem ho nechala popásat u ohrad s konmi pač když se nechce nechat chytit tak ho prostě nechytnu...tak si dokráčel dom pak společně s ostatníma konma darebák, no...
klawdie
napsal(a):
TY jo to jsou věci...však on Jerrík zvyklej na ty šimlatý co...holky navštěva včera super, Tom je sympaták, Danny mi potrápila kobylu a šimlatej pozlobil, předváděl se a ´prchnul z výběhu tak si pan nemocný zacválal po poli...DAREBÁK..tak jsem ho nechala popásat u ohrad s konmi pač když se nechce nechat chytit tak ho prostě nechytnu...tak si dokráčel dom pak společně s ostatníma konma darebák, no...
To je ale uličnííík!!!!
klawdie
napsal(a):
No čééést,
to teda flákáme, no...
Ty jo, snad to není ten Roj, kterého myslím? Co tam dělá?
Jojo, návštěva a špionáž proběhla výborně...v Roudně je stejně fajnově.
Tomáš si vše nafotil a změřil, moc se mu zalíbilo kování a řešení zavíráni...tak má tata co dělat-je to umělecký kovář a úplně se klepe na výrobu...tak se zase ušetří nějakej peníz. Ještě jednou děkuji, že jsme mohli špiónovat
Jen mi Klárka dostatečně nevysvětila, že jí Ségra reaguje na holeně tak citlivě že jsem se bála, že si ustelu do krásně nacucaného písečku v kruhovce ve chvíli kdy jsem se postarala o to, že mi holeně na chvilinku zůstaly na kobyle...ale ustála jsem to, ikdyž jsem se fakt viděla na zemi...madam je moc pěkná, souměrná, prdelatá, a charakter ke nezaplacení...
haisovad
napsal(a):
No čééést,
to teda flákáme, no...
Ty jo, snad to není ten Roj, kterého myslím? Co tam dělá?
Jojo, návštěva a špionáž proběhla výborně...v Roudně je stejně fajnově.
Tomáš si vše nafotil a změřil, moc se mu zalíbilo kování a řešení zavíráni...tak má tata co dělat-je to umělecký kovář a úplně se klepe na výrobu...tak se zase ušetří nějakej peníz. Ještě jednou děkuji, že jsme mohli špiónovat
Jen mi Klárka dostatečně nevysvětila, že jí Ségra reaguje na holeně tak citlivě že jsem se bála, že si ustelu do krásně nacucaného písečku v kruhovce ve chvíli kdy jsem se postarala o to, že mi holeně na chvilinku zůstaly na kobyle...ale ustála jsem to, ikdyž jsem se fakt viděla na zemi...madam je moc pěkná, souměrná, prdelatá, a charakter ke nezaplacení...
A Tomáš fnukal že prej neumí fotit, moc hezký doufám že mi ty povedený fota pošleš na email puso...
klawdie
napsal(a):
A Tomáš fnukal že prej neumí fotit, moc hezký doufám že mi ty povedený fota pošleš na email puso...
Jo ale tuhle si nechám pro sebe...málem jsem se vysypala...
Jsou dost mázlé...to víš, nefotila jsem já...
klawdie
napsal(a):
Počkej segra až ti ukážu kudy si loupežník prošel ti zatuhne usměv...je to trdlo...
No dneska jsem ho chtěla vzít do lesa, tak uvidím jak nožičky...
Danny přítel truhlář tatka uměleckej kovář, to je snad sen...:)
haisovad
napsal(a):
Jo ale tuhle si nechám pro sebe...málem jsem se vysypala...
Jsou dost mázlé...to víš, nefotila jsem já...
Holky, od jedné hodiny nepůjde internet...se asi pos...
Vyměňujou anténu, béééé
klawdie
napsal(a):
Počkej segra až ti ukážu kudy si loupežník prošel ti zatuhne usměv...je to trdlo...
No dneska jsem ho chtěla vzít do lesa, tak uvidím jak nožičky...
Danny přítel truhlář tatka uměleckej kovář, to je snad sen...:)
Jj,jen aby se nestavělo půl století...znáš to. Na všechno dost času
Ale je to zlatíčko, občas naseru já jeho a občas on mě...
A jedéééééééém
klawdie
napsal(a):
ale DAnny je dobrej rajtak, sice zahodila otěže, ale udržela se...je to malá raketa, tady se plyn nepřidává...
No mazec...stydím se za sebe ale fakt jsem to nečekala...
Jeden detailíííík
haisovad
napsal(a):
No mazec...stydím se za sebe ale fakt jsem to nečekala...
Jeden detailíííík
a origoš...
haisovad
napsal(a):
a origoš...
a tahle se mi moc líbí...
Zasněná Klárka a kobylka v bezpečí...
haisovad
napsal(a):
a tahle se mi moc líbí...
Zasněná Klárka a kobylka v bezpečí...
a origoš
haisovad
napsal(a):
a origoš
Tomáš si málem cvrknul do textilu když se na něj řítil ta "sviňa" arabská a jumpnul to před ohradu...
Tady se připravoval...
Jo a jinak, zítra prubnem konečně ty transportky...Luna bude po Pétě druhá co je bude mít na sobě...
Dneska bude generálka, to zase bude paní čápová
haisovad
napsal(a):
a origoš
Krásné fotečky !! Mrzí mě že jsem Vás nestihla
rocky
napsal(a):
Zítra na nás myslete, jedeme ráno už ve čtyři...je před náma dlóóuhá cesta do Písku. Mno dneska musíme Lunu vyleštit a trochu zarašplovat kopýtka...vyzkoušíme transportky a připravíme výbavičku...
a to jde dneska ještě od půl šestý na trénink...bude chrápat jako zabitá
Péťo, tak slibuju, že až přijedete do Rakous tak Tomáše uvážu za stůl aby byl zaručeně doma
haisovad
napsal(a):
a origoš
Ahoj promiňte, že vám sem lezu, ale našla jsem v inzerátech tady na fauně něco co mi přijde děsně kouzelný a nevím jak to mám chápat. Tak by mě zajímalo jak to chápete vy? :\\\"{KLISNIČKA JE 1/6 R STARA /b} \\\" To je jako rok a 6 měsíců stará nebo 1/6roku jak to jenom chápat? Doufám, že se zadavatel tohoto inzerátu neurazí, ale já tomu prostě nerozumím.
rocky
napsal(a):
Teda pěkně sis pohrála už se těším na origoše, ta naše milovaná ifauna to hrozně rozpatlává...segra přišla jsi o show, ta tvoje můra ho naučila vyskakovat z ty horní ohrady tak jak byl rozblázněnej tak to letět jumpnout, jse na danny zakřičela jen skáče, oni uhnuly a byl venku..kašpar jeden, prej nemocnej...proběhl se po poli , byo hezké vidět tu svinu arabskou řádit, díky bohu to bylo i měkké a pak se zapíchl u koní vzádu a pásl sse tak jsem ho tam nechala o další akxce už jsem nestála, jak je hodnej ale když se sekne nehnu s ním...
ambra
napsal(a):
Ahoj promiňte, že vám sem lezu, ale našla jsem v inzerátech tady na fauně něco co mi přijde děsně kouzelný a nevím jak to mám chápat. Tak by mě zajímalo jak to chápete vy? :\\\"{KLISNIČKA JE 1/6 R STARA /b} \\\" To je jako rok a 6 měsíců stará nebo 1/6roku jak to jenom chápat? Doufám, že se zadavatel tohoto inzerátu neurazí, ale já tomu prostě nerozumím.
no ja to tipuju na tu první verzi tedy rok a šest měsíců...
ambra
napsal(a):
Já bych to viděla jako překlep zadavatele a spíš tam mělo být 1/5 roku, tedy půl roku stará..
rocky
napsal(a):
Já bych to viděla jako překlep zadavatele a spíš tam mělo být 1/5 roku, tedy půl roku stará..
Péťo tak to leta 1/2, teda půl roku stará...
Šemík a šemík
haisovad
napsal(a):
Péťo tak to leta 1/2, teda půl roku stará...
Šemík a šemík
No tka já nevím jeslti je to překlep, ale co jsem koukala tak to zadavatel má ve dvouch inzerátech a nejedná se o stejnýho koníka. TAky si myslím, že je to asi ta první varianta, ale je to nějaký divný, aby to nebylo jak s tím, že v inzerátu se píšeš koníka je zdravej a vy tam voléte případně jedete a divíte se co si lidi pod pojmem zdravej představujou... jednou nohou v hrobě.
ambra
napsal(a):
No tka já nevím jeslti je to překlep, ale co jsem koukala tak to zadavatel má ve dvouch inzerátech a nejedná se o stejnýho koníka. TAky si myslím, že je to asi ta první varianta, ale je to nějaký divný, aby to nebylo jak s tím, že v inzerátu se píšeš koníka je zdravej a vy tam voléte případně jedete a divíte se co si lidi pod pojmem zdravej představujou... jednou nohou v hrobě.
no jo lidi jsou holt někdy líný se trochu rozepsat..jdu vařit oběd...
klawdie
napsal(a):
no jo lidi jsou holt někdy líný se trochu rozepsat..jdu vařit oběd...
Já jedu na oběd...tak zatím a doufám, že to budu stíhat...
rocky
napsal(a):
Čusík všem.... už jsem tu též.... mám puštěnou televizi, právě dávaj parkury - moderní pětiboj, docela sranda, skoro všichni padaj, koníkům se skákat fakt nechce a terén je šílený....
cheyenne
napsal(a):
Čusík všem.... už jsem tu též.... mám puštěnou televizi, právě dávaj parkury - moderní pětiboj, docela sranda, skoro všichni padaj, koníkům se skákat fakt nechce a terén je šílený....
Evčo ahoj, taky na to ted koukam a uplne trnu hruzou nad kazdym skokem, ty kone vubec necvalaj a nechce se jim skakat a jezdci..no ,mazec..
klafus
napsal(a):
Ahoje,přeji krásné odpolko Pé´to, došla ti smska, někdy v úterý sem ti psala...?
Klarko nic nedorazilo..Každopádně ale zítra s tebou počítám až pojedu pro Jerrynka. Stavuju se pro vlek v 8:00. Nechci krouzit pres mesto s privesem tak ti jeste pisnu kde bych te nabrala,ju?
rocky
napsal(a):
Klarko nic nedorazilo..Každopádně ale zítra s tebou počítám až pojedu pro Jerrynka. Stavuju se pro vlek v 8:00. Nechci krouzit pres mesto s privesem tak ti jeste pisnu kde bych te nabrala,ju?
Čusek. Jsem tu na chvíli, přijeli jsme z bazénu a ted pečem placky Máme tady u mamky i Domiho, tož m,áme veselo. Na 15 hod jedu za Honzulíkem, snad to nějak v tom vedru přežijem, ale asi si dnes uděláme koupel a PUJDEM SE DO STÍNU PÁST. Koukala jsem na fotky, moc hezké, Fakt se ty detailky povedly. No a holky, nemáte nějaký rozpis kdy jsou další koně na OH? Ráda bych se kukla, ale máma nemá ani teletext, ani program
No a každou minutu se mmi na sporty cvekat nechce.....