berusenka
napsal(a):
V předchozím bazárku je už moc příspěvku, tak zakládám nový a dávám sem pár věcí.
Prodám starší značkové skokové sedlo. Sedlo má dobrou kostru, jen by potřebovalo trošku opravit kolenní opěrky, jinak je v pořádku, jezdí se na něm dobře. Je na bezkohoutkového i širšího koně, bylo léta na huculovi. Je hnědé barvy. Sedlo prodám i s třemeny a řemeny. Cena 1 800Kč
berusenka
napsal(a):
Prodám starší značkové skokové sedlo. Sedlo má dobrou kostru, jen by potřebovalo trošku opravit kolenní opěrky, jinak je v pořádku, jezdí se na něm dobře. Je na bezkohoutkového i širšího koně, bylo léta na huculovi. Je hnědé barvy. Sedlo prodám i s třemeny a řemeny. Cena 1 800Kč
ještě zepředu
berusenka
napsal(a):
V předchozím bazárku je už moc příspěvku, tak zakládám nový a dávám sem pár věcí.
Stihlové udidlo, jsou ostřejší velikost 17,5cm a 15cm. Cena za kus 100Kč
berusenka
napsal(a):
Olivové udidlo 14,5cm za 200Kč
berusenka
napsal(a):
Gumové nelomené udidla velikosti 14,5cm za 200Kč a 11,5cm za 100Kč.
berusenka
napsal(a):
Anglický provázkový podbřišník 130cm za 150Kč
berusenka
napsal(a):
Anglický podbřišník tvrdý 120cm nový za 250 Kč
berusenka
napsal(a):
Westernový provázkový podbřišník 90cm za 100Kč
berusenka
napsal(a):
Šlachovky Norton velikosti cob a pony za 200Kč.
berusenka
napsal(a):
Strouhavky velikosti pony za 150Kč
berusenka
napsal(a):
lehká deka na koně. Délka 125cm, šířka 85cm (od hřbetu dolů) a šířka krku 70cm z jedné strany
faunawin
napsal(a):
Měla bych 100% zajem o to hnede skokove sedlo. Jsem z Brna prosím hodte jsem svuj meil :) dekuji.
Prodám kompletní sedlo černé barvy,komora střední,posedí 17,5.Sedlo je v dobrém stavu,neporušená kostra.Používané na ČT. Možno si vyzkoušet Cena 4000Kč
Další fotky na emailu:Monastere@seznam.cz
berusenka
napsal(a):
Prodám kamaše KenTaur, neoprenové s výliskem, velikost P-2, používané, ale plně funkční, nepotřebuji je, cena 300,- Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
karwen
napsal(a):
Prodám kamaše KenTaur, neoprenové s výliskem, velikost P-2, používané, ale plně funkční, nepotřebuji je, cena 300,- Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
Prodám zvony KenTaur, neoprenové, na menšího nebo drobnějšího koně, používané, ale pěkné, plně funkční, nepotřebuji je, cena 300,- Kč + poštovné, e-mail Krejci14@seznam.cz
microfon
napsal(a):
berusenka:Je ta deka nepromokavá? a jaká je cena? 125 je vhodné na pony tlustou kobylu 141KVH,,?
Microfon: cena je 600Kč. Neprokmokavá, no nevím trošku uchrání, ale není 100% nepromokavá, je něco jako bavlněná s umělinou, takže jako trochu jo, ale liják to asi nevydrží...
berusenka
napsal(a):
Tak konečně to moje sedlo: Koupila jsem ho nedávno a nesedí mi na koně což mně štve , protože je supr. Je v slušném stavu na bočnicích mírně odřeno prodám ho se třmeny , třemenovými řemeny možno i bodbřišník . Komplet cena je 3000Kč + poštovné Vyměním i za slušné sedlo s komorou 3.E-mail je : kunsandra@seznam.cz AHOJ sandruna!
sandruna
napsal(a):
Tak konečně to moje sedlo: Koupila jsem ho nedávno a nesedí mi na koně což mně štve , protože je supr. Je v slušném stavu na bočnicích mírně odřeno prodám ho se třmeny , třemenovými řemeny možno i bodbřišník . Komplet cena je 3000Kč + poštovné Vyměním i za slušné sedlo s komorou 3.E-mail je : kunsandra@seznam.cz AHOJ sandruna!
A další FOTO
sandruna
napsal(a):
A další FOTO
prodám tmavě zelenou sadu transportních chráničů na velkého koně.Ani jednou na koni,cena 800 kč
berusenka
napsal(a):
Nabízím v podstatě nové westernové sedlo vhodné na koníka s vysokým kohoutkem (i A 1/1), jen 4x na koni, koupené začátkem května (po dobu čekání na objednané sedlo - aby kobča úplně nezvlčila), takže je teď u nás nevyužité. Posedlí 16", kožený zadní podbřišník. Bližší info a více foto mailem. Mohu přidat velmi málo používaný přední beránkový podbřišník délky 100 cm.
hancus
napsal(a):
Nabízím v podstatě nové westernové sedlo vhodné na koníka s vysokým kohoutkem (i A 1/1), jen 4x na koni, koupené začátkem května (po dobu čekání na objednané sedlo - aby kobča úplně nezvlčila), takže je teď u nás nevyužité. Posedlí 16", kožený zadní podbřišník. Bližší info a více foto mailem. Mohu přidat velmi málo používaný přední beránkový podbřišník délky 100 cm.
K tomu western sedlu - je v záruce, doklad o koupi mám, prodávám za 8.700 Kč.
berusenka
napsal(a):
Prodám pár věcí - rajtky, černý, nový, vel. 50, kožený koleno - 1000,-; rajtky, modrý, nový, celokožený sed, vel. 40 - 750,-; podsedlovka s beránkem, nová, spíš na zimu - 800,-; nánosník s podpínkou, EuroClub, vel. 2 - 200,-; helma, nová, černá, vel. cca 52/54 - 350,-; třmeny nikl 11cm, použité, ale funkční - 150,-
evka
napsal(a):
Prodám pár věcí - rajtky, černý, nový, vel. 50, kožený koleno - 1000,-; rajtky, modrý, nový, celokožený sed, vel. 40 - 750,-; podsedlovka s beránkem, nová, spíš na zimu - 800,-; nánosník s podpínkou, EuroClub, vel. 2 - 200,-; helma, nová, černá, vel. cca 52/54 - 350,-; třmeny nikl 11cm, použité, ale funkční - 150,-
a já:
Nánosník - hnědý, starší, nepoškozený, bíle podložený, pevná kůže velikost cob - 150 Kč, pak nánosník černý s tmavě modrým podložením, vel. cob, úplně nový za 250 Kč - kterýkoliv z nich vyměním za černý s bílým podložením ve velikosti cob.
Dle prodám podsedlovku červenou, nevykrojenou, hustší prošev, minimálně používanou - neladí mi barevně ke koni.
Starší chapsy Kentaur, kožené, černé chapsy Kentaur, velikost S, celkově zachovalé, ještě dobře poslouží, pouze mají rozbitého jednoho jezdce u zipu - maličkost, možná stihnu opravit. Cena 400 Kč, rychlé jednání - platím poštovné.
Černomodrou jezdeckou ohlávku, zesílený nánosník, po stranách kroužky - možnost zapnutí otěží, lze stáhnout okolo nosu, aby držela, možno i jako komplet s otěžema v barvě. Prodávám z důvodu nevyužití, ohlávka i otěže jako nové, jezdím na parellce a laně. Cena 450 Kč za komplet. Zvlášť - ohlávka 250 Kč, otěže 250 Kč.
Vše možno osobně předat v Ostravě.
Tady jezdecká ohlávka
berusenka
napsal(a):
chapsy
berusenka
napsal(a):
dečka
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
nánosník
Jani škoda, že to nejsou M ty chapsy
berusenka
napsal(a):
- gumový chambon 200,- (používaný, nepoškozený)
- roubíkové udidlo pro pony vel. 10,5 s jablečnou příchutí (jen 2x krátce použité = jako nové) 500,-
- udidlo kimberwick (thiedelmann) vel. 13,5 nelomené, s podbrad. řetízkem, nové 500,- (nevhodný dárek - špatná velikost)
- otěže zn. HKM. Kvalitní popruhové otěže se zarážkami kombinované s hrubší a širší kůží (oproti otěžím zn. "indie"), nepoškozené, minimálně používané. Vyměněná spojovací přezka (bez jakéhokoli vlivu na vzhled nebo funkci). Cena 300,-
- jezdecké kalhoty zelené, vel. 36, v pase 64 cm, boky 80 cm (jsou mírně elastické). Nepoškozené, neošoupané. Syntet. materiál, hrubší pevnější látka. Vepředu na zip, kapsy + vzadu kapsy. Pohodlné na nošení. Cena 200,-
- jezdecké kalhoty tm. modré, pas 62 cm, boky 88 cm. Tenší elastický syntet. materiál, pohodlné a vzdušné. Pas na gumu, bez kapes. Nepoškozené, neošoupané. Cena 200,-
Fotky e-mailem.
Os. předání Ostrava, Opava a okolí, jinak dobírka.
strelish
napsal(a):
- gumový chambon 200,- (používaný, nepoškozený)
- roubíkové udidlo pro pony vel. 10,5 s jablečnou příchutí (jen 2x krátce použité = jako nové) 500,-
- udidlo kimberwick (thiedelmann) vel. 13,5 nelomené, s podbrad. řetízkem, nové 500,- (nevhodný dárek - špatná velikost)
- otěže zn. HKM. Kvalitní popruhové otěže se zarážkami kombinované s hrubší a širší kůží (oproti otěžím zn. "indie"), nepoškozené, minimálně používané. Vyměněná spojovací přezka (bez jakéhokoli vlivu na vzhled nebo funkci). Cena 300,-
- jezdecké kalhoty zelené, vel. 36, v pase 64 cm, boky 80 cm (jsou mírně elastické). Nepoškozené, neošoupané. Syntet. materiál, hrubší pevnější látka. Vepředu na zip, kapsy + vzadu kapsy. Pohodlné na nošení. Cena 200,-
- jezdecké kalhoty tm. modré, pas 62 cm, boky 88 cm. Tenší elastický syntet. materiál, pohodlné a vzdušné. Pas na gumu, bez kapes. Nepoškozené, neošoupané. Cena 200,-
Fotky e-mailem.
Os. předání Ostrava, Opava a okolí, jinak dobírka.
Neznačkové sedlo, vel. posedlí 18", celokožené, zdrsněné kolenní opěrky, staré 2 roky, ale prakticky neježděné - bez opotřebení (sloužilo jako záložní a využívalo se opravdu minimálně). Sedlo je i s výbavou - nerez. třmeny, řemeny, podbřišník 135 cm s dotah. gumami, modrá nevykrojená dečka (vše v super stavu). Pohodlné, vhodné především na rekreaci pro koníka se středním kohoutkem. Více fotografií e-mailem.
Cena za vše 4100 Kč. Při rychlém jednání přidám černé pogumované otěže.
Nejlépe os. předání - Ostrava, Opava a okolí, jinak + dobírka.
strelish
napsal(a):
Neznačkové sedlo, vel. posedlí 18", celokožené, zdrsněné kolenní opěrky, staré 2 roky, ale prakticky neježděné - bez opotřebení (sloužilo jako záložní a využívalo se opravdu minimálně). Sedlo je i s výbavou - nerez. třmeny, řemeny, podbřišník 135 cm s dotah. gumami, modrá nevykrojená dečka (vše v super stavu). Pohodlné, vhodné především na rekreaci pro koníka se středním kohoutkem. Více fotografií e-mailem.
Cena za vše 4100 Kč. Při rychlém jednání přidám černé pogumované otěže.
Nejlépe os. předání - Ostrava, Opava a okolí, jinak + dobírka.
strelish@seznam.cz
hancus
napsal(a):
kolik ceš za to sedlo??? prosim na majl se ozvy konomilka@email.cz a odkud si?
cibi
napsal(a):
prodám přilbu HORKA černá, semišová, nastavitelná velikost, lehce poškozená na štítku, 500,-
beranek pod sedlo bílý, párkrát použitý 250,-
Brno, jinak ceny+poštovné
Spěchá!!
Prodám anglické všestranné sedlo, kvalitní kůže, velmi pohodlné, dobře se v něm skáče, vhodné i na delší vyjížďky, hodí se na střední ale i vysoký kohoutek. Barvy černé. Sedlo je šetřené. Možno zakoupit kompletní( sedlo, vínová nevykrojená dečka, podbřišník 110cm, třmeny, třmenové řemeny) a nebo i holé. Cena dohodou rychlé jednání sleva. Tel: 604/413 855
magulka
napsal(a):
Spěchá!!
Prodám anglické všestranné sedlo, kvalitní kůže, velmi pohodlné, dobře se v něm skáče, vhodné i na delší vyjížďky, hodí se na střední ale i vysoký kohoutek. Barvy černé. Sedlo je šetřené. Možno zakoupit kompletní( sedlo, vínová nevykrojená dečka, podbřišník 110cm, třmeny, třmenové řemeny) a nebo i holé. Cena dohodou rychlé jednání sleva. Tel: 604/413 855
berusenka
napsal(a):
Prodám více věcí:
zvony - dva různé, černé - cena 30,- / KS
ostruhy s nylonovými přemínky - 130,-
lonž černá 8 m - 150,-
bičík černý - 20,-
nánosník s podpínkou 150,-
podpínka 30,-
čelenka 40,-
podbřišník 140 cm - cca 600,- i méně! (Snooopka@centrum.cz)
martingal full - 150,-
tm. modrá podsedlová dečka, nevykrojená s výztuží - vybělená od sluníčka a bílé flíčky, trochu poničená výztuž, ale dečka se nikde nepáře, nikde neodřená - cena dohodou!! na rekreaci je ideální... kolem 500 - 450,- (nabídněte)
rajtky - pracovní, hnědé, vel. 36/38, kožené rajtletky - 350,-
časopisy Jezdectví
ceny DOHODOU! I VÝMĚNA (skoro cokoliv - věci na koně, jezdce, knihy, určitě ne dívčí romány)
FOTO: http://kass.rajce.idnes.cz/
Kassiopeass@centrum.cz
776 553 140
berusenka
napsal(a):
Prodám dlouhé chapsy od Kentauru, černé s třásněma, velikost M, vhodné na postavu vysokou +- 160cm. Málo nošené, nepoškozené. PC 2.155,- nabízím za 1.500,- Více foto a bližší rozměry pošlu mailem.
liala@centrum.cz
liala
napsal(a):
Prodám dlouhé chapsy od Kentauru, černé s třásněma, velikost M, vhodné na postavu vysokou +- 160cm. Málo nošené, nepoškozené. PC 2.155,- nabízím za 1.500,- Více foto a bližší rozměry pošlu mailem.
liala@centrum.cz
Ahoj prodám podsedlovou dečku,braná na hucolofjorda za 300,- potom prodám déčkové udidlo vel.12 za 350,- a provázkový podbřišník vel 130 za 200,-
caleta
napsal(a):
Ahoj prodám podsedlovou dečku,braná na hucolofjorda za 300,- potom prodám déčkové udidlo vel.12 za 350,- a provázkový podbřišník vel 130 za 200,-
Déčkové udidlo
caleta
napsal(a):
Ahojík ... Prodám uzdečku bo vyměním za westernovou ..uzděčka je pouze5x použitá ...prodám klidně i s udidlem ...:-) cena 700 :-)
berusenka
napsal(a):
Nabízím novou, nepoužitou dečku HKM ještě s cedulkama, barva: šampaňská, moc hezká a kvalitní podsedlovka. Vhodná i jako dárek. Nechám ji za 300 Kč. TEL: 776 783 392 E-MAIL: hulinkaa@seznam.cz Jo a na fotce vypadá spíš krémově ve skutečnosti je víc do lehce žlutava. :-)
karwen
napsal(a):
Oprava ke zvonům - budou spíše na většího ponyho
Ahoj, tak já tu mám dvě sedýlka, jedno kvalitní, značkové, pošetřené, prakticky neježděné, kentaur priamos II, skokový speciál, zajímavé žluté tabacco, mě totálně přesvalil koník, tak nám už není, je velmi uzounké, komora 1, posedlí 17,5, ze zoufalství už ho prodávám za 11500 kč se třmeny a třmenovými řemeny, (PC 18 tis.) je velmi pohodlné a sluší ryzákům, měkoučké. Dále tu mám černé neznačkové sedlo na širokého koně, ale pro prťavého rajťáka, komora 3, posedlí 16. Hezky drží sed, je lehounké. To prodávám při rychlém jednání za 3500 kč holé.
mudrous
napsal(a):
Ahoj, tak já tu mám dvě sedýlka, jedno kvalitní, značkové, pošetřené, prakticky neježděné, kentaur priamos II, skokový speciál, zajímavé žluté tabacco, mě totálně přesvalil koník, tak nám už není, je velmi uzounké, komora 1, posedlí 17,5, ze zoufalství už ho prodávám za 11500 kč se třmeny a třmenovými řemeny, (PC 18 tis.) je velmi pohodlné a sluší ryzákům, měkoučké. Dále tu mám černé neznačkové sedlo na širokého koně, ale pro prťavého rajťáka, komora 3, posedlí 16. Hezky drží sed, je lehounké. To prodávám při rychlém jednání za 3500 kč holé.
ještě jednou priamos
scratchie
napsal(a):
Nabízím novou, nepoužitou dečku HKM ještě s cedulkama, barva: šampaňská, moc hezká a kvalitní podsedlovka. Vhodná i jako dárek. Nechám ji za 300 Kč. TEL: 776 783 392 E-MAIL: hulinkaa@seznam.cz Jo a na fotce vypadá spíš krémově ve skutečnosti je víc do lehce žlutava. :-)
dvoje rajtky, minimálně použité, nošeny 14ti letou štíhlou dívkou, všechny podrobnosti + foto na e-mail ph-@seznam.cz
cena dohodou
mudrous
napsal(a):
A ještě to černé
Ještě ze předu a fakt už končim mailem samo více foteček