KOŇSKÉ STEZKY NA ZNOJEMSKU.....NA KOHO SE OBRÁTIT?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2008 11:11
kesau

XXX.XXX.5.49

Ahojky, potřebovala bych kapánek pomoct....Jako maturitní práci jsem si vybrala téma jezdecké stezky ve znojemské oblasti. Neznáte někoho na koho bych se mohla obrátit? Hledám neustále na internetu nějaké informace, ale vše je staré, neaktualizované. Potřebovala bych někoho, kdo ví, jak to tady teď na znojemsku vypadá s koňskými stezkami. Za jakýkoliv nápad, či kontakt budu velice vděčná.
Děkuji

24.8.2008 12:55
hanzy

XXX.XXX.11.69

kesau napsal(a):
Ahojky, potřebovala bych kapánek pomoct....Jako maturitní práci jsem si vybrala téma jezdecké stezky ve znojemské oblasti. Neznáte někoho na koho bych se mohla obrátit? Hledám neustále na internetu nějaké informace, ale vše je staré, neaktualizované. Potřebovala bych někoho, kdo ví, jak to tady teď na znojemsku vypadá s koňskými stezkami. Za jakýkoliv nápad, či kontakt budu velice vděčná.
Děkuji

Ahoj, k jizni morave jsem nasla jen toto

http://www.kr-jihomoravsky.cz/ Default.aspx?PubID=39403&TypeID=12
(1 mezera)
Uplne dole je odkaz na konske mapy. Jako kontakt bych zkusila
fiser.pavel@kr-jihomoravsky.cz

24.8.2008 16:58
kesau

XXX.XXX.5.49

hanzy napsal(a):
Ahoj, k jizni morave jsem nasla jen toto

http://www.kr-jihomoravsky.cz/ Default.aspx?PubID=39403&TypeID=12
(1 mezera)
Uplne dole je odkaz na konske mapy. Jako kontakt bych zkusila
fiser.pavel@kr-jihomoravsky.cz

no právě na to jsem už taky nedávno jukala, ale je to jen návrhový stav z roku 2006. A napr. od te doby uz prestal fungovat penzion Bene. A tak je to bohuzel s vetsinou...................ale díky za snahu a za ten kontakt, zkusím napsat mejla...

24.8.2008 17:07
hanzy

XXX.XXX.11.69

kesau napsal(a):
no právě na to jsem už taky nedávno jukala, ale je to jen návrhový stav z roku 2006. A napr. od te doby uz prestal fungovat penzion Bene. A tak je to bohuzel s vetsinou...................ale díky za snahu a za ten kontakt, zkusím napsat mejla...

Ok, diky. Jinak pokud bys nejaky kontakt ci info sehnala, byla bych ti moc moc vdecna, kdybys mi byla ochotna poskytnout nejake informace na web, ktery se snazim nejak naplnit. www.hipostezkyonline.cz. Dekujii

24.8.2008 17:10
kesau

XXX.XXX.5.49

hanzy napsal(a):
Ok, diky. Jinak pokud bys nejaky kontakt ci info sehnala, byla bych ti moc moc vdecna, kdybys mi byla ochotna poskytnout nejake informace na web, ktery se snazim nejak naplnit. www.hipostezkyonline.cz. Dekujii

jasne....urcite dodam..

25.8.2008 08:20
ambra

XXX.XXX.254.1

kesau napsal(a):
Děkuji

Ahoj já jsem tuhle slyšela v rádiu v novinkách z regionu na stanici Brno, že prý se plánuje nějaká trasa po jižní moravě, neříkali kde přesně. A má tam být asi 6 zastávek a má být v rozsahu dvou až čtyř dní. Víc k tomu nebylo řečeno.

25.8.2008 08:32
lutynta

XXX.XXX.172.6

ambra napsal(a):
Ahoj já jsem tuhle slyšela v rádiu v novinkách z regionu na stanici Brno, že prý se plánuje nějaká trasa po jižní moravě, neříkali kde přesně. A má tam být asi 6 zastávek a má být v rozsahu dvou až čtyř dní. Víc k tomu nebylo řečeno.

Ahoj Leni..
Co vím tak na znojemsku má stezky na starosti p. Marešová... mají int.stránky www.konskestezky.cz
Určitě to zkus tady ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík