ronnny
napsal(a):
Ahojky lidičky.Chci si pořídit brašny na kalifornii,ale sem úplně bez inspirace.nejvíc mě zajímá,jak máte brašny přidělaný,aby neplácaly o koně.Hlavně ve cvalu.Já všechno vozím po kapsách,což v zimě de to jich mám dost,ale v létě je to prablém.I nějaký fotečky by byly super.
Kožené brašny je celkem větší investice, přidělávají se stringy a často se provlékají pásky k zadnímu podbřišníku, stejně fungují i brašny nylonové
microfon
napsal(a):
Kožené brašny je celkem větší investice, přidělávají se stringy a často se provlékají pásky k zadnímu podbřišníku, stejně fungují i brašny nylonové
Jo ajinak normálně zadní podbřišník abrašny nebereme vše se vejde do ledvinky přivázané stringy za sedlem
microfon
napsal(a):
Jo ajinak normálně zadní podbřišník abrašny nebereme vše se vejde do ledvinky přivázané stringy za sedlem
Takže když nemám zadní podbřišák,tak bez něj to asi nepůjde,co?
ronnny
napsal(a):
No klidně by to šlo, ale nebude to tak stabilní jak by mělo a bude to drncat ve vyšším tempu Taky mě naštvalo, když jsem si nechala šít westernové sedlo, počítala jsem se vším, i se zadním podbřišníkem, jenže ten mi sedlář neudělal, ale nevadí, zatím brašny nepotřebuju a zadní podbřišák taky ne, ale kdyby náhodou nechám si ho dodělat
ronnny
napsal(a):
No některé menší brašny to udrží,ale větší bych bez zadního podbřišníku raději nedávala, pokud tedy nejsi příznivcem nějakých provázkových udělátek apod