sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Hele už dost, ženská jedna
Písnu ti na mail.
blanche
napsal(a):
Ahoj!
Krásné fotečky! To my byli včera tetovat štěnda po Daréskovi, taky pěkní kulišáci.
Jsou nááádherní, mohutní, krásné kuličky.
JInak holčí měla včera poslední injekci ATB..byla vzorná, strašně hodná, jen poskočila prdelkou při vpichu, ale pak stála jako socha, fakt strašně moc hodná.
Byly jsme se spolu ještě projít někde po desáté v noci...nebyla vůbec na procházce, tak jsem ji vzala ke splavu se projít, cestou se sem tam popásla a vzala jsem psy s sebou..jen tak, ani obojky jsem jim nedávala, jen jsem je vypustila z vrátek. Běhali kolem, očmuchali celou dědinu a poslouchali jako hodinky..hlně se pěkně proběhli. Usa je skvělá, jak byla mladší, tak se bála, když v noci po tmě psi běželi za ní a míjeli ji tryskem skoro po tmě, ale dnes pohodička a klídeček..je zlato
Jak jsme přišli, tak jsem ji ještě převázala nožičky, propláchla Betadinou..má to děsně hluboké, škoda, že se to nechytlo těmi stehy pořádně, takhle to bude zarůstat snad ještě 14 dní
. Ale ty přední už ji splaskly, zarůstají srstí, ty bude mít v pořádku. Ta rána na jedné zadní, kde ji má vepředu na spěnce, tak se taky hojí hezky, ale ta patka je strašně hluboká, bude se to hojit asi dlouho
lucky
napsal(a):
Ahoj!
Krásné fotečky! To my byli včera tetovat štěnda po Daréskovi, taky pěkní kulišáci.
Jsou nááádherní, mohutní, krásné kuličky.
JInak holčí měla včera poslední injekci ATB..byla vzorná, strašně hodná, jen poskočila prdelkou při vpichu, ale pak stála jako socha, fakt strašně moc hodná.
Byly jsme se spolu ještě projít někde po desáté v noci...nebyla vůbec na procházce, tak jsem ji vzala ke splavu se projít, cestou se sem tam popásla a vzala jsem psy s sebou..jen tak, ani obojky jsem jim nedávala, jen jsem je vypustila z vrátek. Běhali kolem, očmuchali celou dědinu a poslouchali jako hodinky..hlně se pěkně proběhli. Usa je skvělá, jak byla mladší, tak se bála, když v noci po tmě psi běželi za ní a míjeli ji tryskem skoro po tmě, ale dnes pohodička a klídeček..je zlato
Jak jsme přišli, tak jsem ji ještě převázala nožičky, propláchla Betadinou..má to děsně hluboké, škoda, že se to nechytlo těmi stehy pořádně, takhle to bude zarůstat snad ještě 14 dní
. Ale ty přední už ji splaskly, zarůstají srstí, ty bude mít v pořádku. Ta rána na jedné zadní, kde ji má vepředu na spěnce, tak se taky hojí hezky, ale ta patka je strašně hluboká, bude se to hojit asi dlouho
Ahojky,
chudák maláááá
Tak hlavně, ať se to furt jen hojí a hojí a nejsou další komlikace
lucky
napsal(a):
No, tak má ještě tu ATb mastičku, kterou to denně plácám při přebalu a uvidíme. Musí se to prostě zevnit vygranulovat. Má to fakt blbé, že je to hluboké
No, blbý, že je to hluboký ...
Hlavně, že si nic nepřeřízla apod ...
blanche
napsal(a):
No, blbý, že je to hluboký ...
Hlavně, že si nic nepřeřízla apod ...
JJ, to je hlavní. To se zhojí, jen to chce čas. Horčí je, že s hrůzou koukám na ta kopyta. Jsem ji udělala krásně dvě přední a že zadní udělám o tom víkendu až bude mokro (lépe se mi s tou její "ocelí" dělá
) a bác a šili jsme nohy
. Nemá ta kopyta upravená od výstavy , nyní pořád zafačované nohy, nikam moc nechodí a už začíná mít pořádně špice a přerůstají stěny!
Tak jsem uvažovala, že aspoň ty stěny bych cvakla večer kleštěmi, ale nemůžu to rašplovat, aby se ji nězaneslo něco do rány, když je to zavázané, tak by se to blbě dělalo a navíc ji nemůžu mordovat kopyta, když ji to bolí okolo...sakra
lucky
napsal(a):
JJ, to je hlavní. To se zhojí, jen to chce čas. Horčí je, že s hrůzou koukám na ta kopyta. Jsem ji udělala krásně dvě přední a že zadní udělám o tom víkendu až bude mokro (lépe se mi s tou její "ocelí" dělá
) a bác a šili jsme nohy
. Nemá ta kopyta upravená od výstavy , nyní pořád zafačované nohy, nikam moc nechodí a už začíná mít pořádně špice a přerůstají stěny!
Tak jsem uvažovala, že aspoň ty stěny bych cvakla večer kleštěmi, ale nemůžu to rašplovat, aby se ji nězaneslo něco do rány, když je to zavázané, tak by se to blbě dělalo a navíc ji nemůžu mordovat kopyta, když ji to bolí okolo...sakra
Tak to snad ještě chvíli vydrží
blanche
napsal(a):
Tak to snad ještě chvíli vydrží
Máte tady mooc krásný fotečky
Betynka
blanche
napsal(a):
Toto je shetlandský pony to je koník mé kámošky. Ještě přidávám Chipa
denisa01
napsal(a):
Toto je shetlandský pony to je koník mé kámošky. Ještě přidávám Chipa
Toto je zase Velšský horský pony
denisa01
napsal(a):
Toto je zase Velšský horský pony
toto je shetlandský pony
denisa01
napsal(a):
toto je shetlandský pony
A toto Velšský horský pony. Předtím jsem to spletla mno,...
denisa01
napsal(a):
toto je shetlandský pony
Krásní poníci, ten velšák má hezké zbarvení
.
No jo, snad to ještě vydrží. Nejhorší je, že holčí by už tak chtěla běhat, ale chová se slušně, i ve výběhu jen chodí, ví, že nesmí, ale na procházce ťape rychle, sem tam si pokluše a pouštět už ji nemohu. Nebo teda obezřetně. Posledně jsem ji pustila u lesíka, že se bude pást a slečna to hned vzala skoky dokola, aby se protáhla, tak jsem ji seřvala a připla, že běhat nesmí, že takhle se ji to nezahojí. Chvíli se pásla, už se uklidnila, tak jsem ji odepla a seděla a malovala a teda chodila a pásla se. Ale na začátku si myslel,a že jsem ji odepla a by se vyřádila..no vysvětlete koni, že se má léčit
lucky
napsal(a):
Krásní poníci, ten velšák má hezké zbarvení
.
No jo, snad to ještě vydrží. Nejhorší je, že holčí by už tak chtěla běhat, ale chová se slušně, i ve výběhu jen chodí, ví, že nesmí, ale na procházce ťape rychle, sem tam si pokluše a pouštět už ji nemohu. Nebo teda obezřetně. Posledně jsem ji pustila u lesíka, že se bude pást a slečna to hned vzala skoky dokola, aby se protáhla, tak jsem ji seřvala a připla, že běhat nesmí, že takhle se ji to nezahojí. Chvíli se pásla, už se uklidnila, tak jsem ji odepla a seděla a malovala a teda chodila a pásla se. Ale na začátku si myslel,a že jsem ji odepla a by se vyřádila..no vysvětlete koni, že se má léčit
JJ, to člověk zvířeti prostě nevysvětli - že je to mučení pro její dobro atd
Krásní poníci
blanche
napsal(a):
Krásní poníci
blanche
napsal(a):
Krásní poníci
JJ, chodí a řve, venku je krásně a ona je na prášky, že se nudí, nikam nejde na pastvinu a běhat. Já nevím, jestli mám risknout ji dát k čipovi, ale zase kdyby se chtěli vyběhat, tak by si to mohla zhoršit, lepší je ji mít v klidu prostě týden ještě doma, než se to úplně zhojí..je mi ji líto chudinky, chodí a řve na každého, kdo se kde objeví
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
JJ, chodí a řve, venku je krásně a ona je na prášky, že se nudí, nikam nejde na pastvinu a běhat. Já nevím, jestli mám risknout ji dát k čipovi, ale zase kdyby se chtěli vyběhat, tak by si to mohla zhoršit, lepší je ji mít v klidu prostě týden ještě doma, než se to úplně zhojí..je mi ji líto chudinky, chodí a řve na každého, kdo se kde objeví
Holky, nevíte náhodou, co všechno dělá doktor při vstupní lékařské kontrole, když jde člověk do nové práce?
zvířátková
napsal(a):
Holky, nevíte náhodou, co všechno dělá doktor při vstupní lékařské kontrole, když jde člověk do nové práce?
Eh...to už fakt nevím...tlak, oči, sluch..já ti nevím..jen plácám....
no nic, zajedu holčí pro kolečko trávy...ona už se neunese, ale jinak chodí a řve, že chce vén, nebo něco dělt, tak aspoň bude baštit a pak spát..bobánek, je mi ji líto
lucky
napsal(a):
No, lepší určo počkat ... Aby se to pak nepoto
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No, lepší určo počkat ... Aby se to pak nepoto
U nás začlo lejt fuj
JJ, vstupní jenom taková aby se neřeklo, nic vážného, co já vím
blanche
napsal(a):
No, tady se zatím jen zatahuje, ale je krásně teplo
Byla jsem si nakoupit o polední pauze
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tady už se to přehnalo, ale teplo teda nic moc docela mi mrzly nohy v sandálích, než jsem se rozhýbala, ale aspoň se dneska bude dobře skákat, nechci ten trénink zase vidět
Jj já dneska knorr houbová omáčka a tvarohový koláčky
sadzi saj
napsal(a):
Tady už se to přehnalo, ale teplo teda nic moc docela mi mrzly nohy v sandálích, než jsem se rozhýbala, ale aspoň se dneska bude dobře skákat, nechci ten trénink zase vidět
Jj já dneska knorr houbová omáčka a tvarohový koláčky
Já párek v rohlíku a teď tu hltám melouna
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Já párek v rohlíku a teď tu hltám melouna
Jé ňam meloun bych si taky nechala líbit
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
U nás vcelku ucházející počasí. Neprší, je jenom zataženo, ale žádná tma, jenom prostě takovej opar. Ale teda zima je, teda aspoň tady mi je, nevim, jak to vypadá v těhle hodinách venku. Já jsem jak přejetá, klimbám tu, nemůžu si pomoct, je to silnější než já. Práci jsem udělala, co jsem dostala. A teď přetrpuju ty poslední 2 hodiny do padla...
zvířátková
napsal(a):
U nás vcelku ucházející počasí. Neprší, je jenom zataženo, ale žádná tma, jenom prostě takovej opar. Ale teda zima je, teda aspoň tady mi je, nevim, jak to vypadá v těhle hodinách venku. Já jsem jak přejetá, klimbám tu, nemůžu si pomoct, je to silnější než já. Práci jsem udělala, co jsem dostala. A teď přetrpuju ty poslední 2 hodiny do padla...
Jsem si koupila nečekaně 4 květináče
Mají novou nabídku - plastové - ale takové oblé .... moc pěkné
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Jsem si koupila nečekaně 4 květináče
Mají novou nabídku - plastové - ale takové oblé .... moc pěkné
Hi hi, maniak jak já .
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
NO, ale asi bez ubrousků - ale i tak ... jsem neodolala
No ono to chce občas nějaký nechat jen tak. Tady odolávám nezvohyzdit i ty hotové keramické v obýváku .
blanche
napsal(a):
Táák jsem zase tutaj.
Byla jsem se psy na dlooouhatánské prochajdě...šla jsem si vyzvednout něco na poštu a kluci se řádně proběhli a nalítali takových 10 kilásků a ještě se vykoupali.
a tady můj marod...půjdeme se teď taky projít
lucky
napsal(a):
Táák jsem zase tutaj.
Byla jsem se psy na dlooouhatánské prochajdě...šla jsem si vyzvednout něco na poštu a kluci se řádně proběhli a nalítali takových 10 kilásků a ještě se vykoupali.
a tady můj marod...půjdeme se teď taky projít
a tady můj tlouštík
naftalinka
napsal(a):
čau a neřikejte mi že už tady zase nikdo neni
Jsem dorazila z práce neni mi zrovna dobře v bedně samo sebou zase nic nedávaj asi půjdu do pelechu.
Já tady jsem ! Teda zrovna jsem přišla. Byla jsem s Usou se projít..teda nabouchaná je pořádně. Naštěstí se snaží chovat slušně, ale vysloveně dělá hovadiny, třeba pes za plotem, kterého si jindy nevšimne ani, tak poskakuje na místě a vyhazuje atd. Řehtala na lidi, sem tam caplovala, jako na volném vodítku, ale prostě dělá kraviny a strašně moc by se chtěla vyběhat a nejde to.
Ale převazovala jsem ji teď nožičky a i máma na to kukala, že se to lepší. Sice je to stále hluboké, tak přesto se to zlepšuje, vyplňuje. Jen mě štve ta patka, že je to takové fakt dost rošklebené, už vidím, jak se to stáhne
jo....zase nový model
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Já tady jsem ! Teda zrovna jsem přišla. Byla jsem s Usou se projít..teda nabouchaná je pořádně. Naštěstí se snaží chovat slušně, ale vysloveně dělá hovadiny, třeba pes za plotem, kterého si jindy nevšimne ani, tak poskakuje na místě a vyhazuje atd. Řehtala na lidi, sem tam caplovala, jako na volném vodítku, ale prostě dělá kraviny a strašně moc by se chtěla vyběhat a nejde to.
Ale převazovala jsem ji teď nožičky a i máma na to kukala, že se to lepší. Sice je to stále hluboké, tak přesto se to zlepšuje, vyplňuje. Jen mě štve ta patka, že je to takové fakt dost rošklebené, už vidím, jak se to stáhne
jo....zase nový model
Dobré ránko!
U nás zataženo, večer asi lilo. Sotva jsem přišla, už bych zase šla...
blanche
napsal(a):
Ahojte
Koukám, že máš stejnou náladu jako já
Ahoj!
Tak tady vymeteno, krásně, svítí sluníčko
Ale tak se mi nechtělo vstávat. Musím tady něco dodělat a zajet do města..sakriš, mě se nechce
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Ahoj!
Tak tady vymeteno, krásně, svítí sluníčko
Ale tak se mi nechtělo vstávat. Musím tady něco dodělat a zajet do města..sakriš, mě se nechce
Bodeť by ne, teprve úterý, mě klepne, a zase do čtyř, hilfeeee
blanche
napsal(a):
No, tady woser !!!!
Jsem udělala rezervaci - nějakej debil to v PC vyrušil a nemáme kam dát lidi a rezervaci jsem dělala já ... Tak volám, obvolávám, omlouvám se jak debil
No to je k vzteku...průůser. Sklep tam máte?
...že by šli k myšičkám
Michalka
lucky
napsal(a):
No to je k vzteku...průůser. Sklep tam máte?
...že by šli k myšičkám
Michalka
NO, brigádníci dělaj hovno, za stejný prachy - nepomůžou nic a pak jsou jen průsery a my děláme práci za ně a žehlíme prekery
Jsem to obvolala a teď čekám, jak se to rozštípne
Leo, něco Ti posílám - ta je, co ?
Ale je to foto z netu
blanche
napsal(a):
NO, brigádníci dělaj hovno, za stejný prachy - nepomůžou nic a pak jsou jen průsery a my děláme práci za ně a žehlíme prekery
Jsem to obvolala a teď čekám, jak se to rozštípne
Leo, něco Ti posílám - ta je, co ?
Ale je to foto z netu
Brigádníci nejsou na práci! Většina jich chce jen penízky za nic
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
JJ, svatá pravda - nebo alespoň u nás takového jednoho experta máme - to je na pěst - udělá hovno a ještě řekne šéfové, že se pěkně vyspal na noční
No úžasná, Blaní Včera jsem vyrazila do města z práce pěšky, obešla všechna zahradnictví, že bych si udělala radost a nějakou koupila. Ale mají jenom samou obří. Teda jsou to ty růžové, holé jenom s ocáskem nahoře. Tak něco jako ta, co po ní toužíš. Ale druh tam napsaný nebyl. V té encyklopedii, jak jsem Ti posílala, jsem na ten způsob našla 4, takže se v tom fakt nevyznám, co byla zač. Tak jsem si pak radši na zahradě utrhla další 2 oplégry, abych měla co do těch květináčů dát
.
zvířátková
napsal(a):
No úžasná, Blaní Včera jsem vyrazila do města z práce pěšky, obešla všechna zahradnictví, že bych si udělala radost a nějakou koupila. Ale mají jenom samou obří. Teda jsou to ty růžové, holé jenom s ocáskem nahoře. Tak něco jako ta, co po ní toužíš. Ale druh tam napsaný nebyl. V té encyklopedii, jak jsem Ti posílala, jsem na ten způsob našla 4, takže se v tom fakt nevyznám, co byla zač. Tak jsem si pak radši na zahradě utrhla další 2 oplégry, abych měla co do těch květináčů dát
.
Páni, lidi, mě se tak nic nechce a musím
lucky
napsal(a):
Páni, lidi, mě se tak nic nechce a musím
No, já jsem na chalupě prohlídla leták Globu ... hele, mají tam nafocenou tu levanduli, co sháním už dlouhou dobu !!!! Tak třeštím oči, nevěřím tomu ... Pod tím nápis levandule !!! Ale pak se dám do klidu a říkám si, že to dělat určo někdo z odborné řady a že to bude jen info obrázek - zelená kytka s něčím fialovým ... Ale doufala jsem ... Jedu tam včera o polední pauze ... Háááádejte, jak to dopadlo ?
Podle očekávání - zase jen ta obyč
Tohle je taky ona
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
No, já jsem na chalupě prohlídla leták Globu ... hele, mají tam nafocenou tu levanduli, co sháním už dlouhou dobu !!!! Tak třeštím oči, nevěřím tomu ... Pod tím nápis levandule !!! Ale pak se dám do klidu a říkám si, že to dělat určo někdo z odborné řady a že to bude jen info obrázek - zelená kytka s něčím fialovým ... Ale doufala jsem ... Jedu tam včera o polední pauze ... Háááádejte, jak to dopadlo ?
Podle očekávání - zase jen ta obyč
Tohle je taky ona
Tak to jdu hned na netu ten letáček skouknout. Jak velké měly ty květináče?
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Jsem to viděla osobně - docela rostlinky pěkný, ale něco už solidně odkvetlé
Už jsem našla. Vypadá pěkně a za tu cenu. I ten průměr 11cm by byl akorát. Hned bych jí brala. Škoda, že je ten obchoďák tak z ruky, na to se sakra vymluvit, abychom tam jeli ... Nj, ale ono už období odkvětu je, to oni nezachráněj.
zvířátková
napsal(a):
Už jsem našla. Vypadá pěkně a za tu cenu. I ten průměr 11cm by byl akorát. Hned bych jí brala. Škoda, že je ten obchoďák tak z ruky, na to se sakra vymluvit, abychom tam jeli ... Nj, ale ono už období odkvětu je, to oni nezachráněj.
To je jasný ... Jen to už tak úža nevypadá
Viděli jste tohle ?
Chuďátko !!!!!
http://www.novinky.cz/clanek/148076-deti-malem- utyraly-kralicka-ktereho-dostaly-na-hrani.html
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
To je jasný ... Jen to už tak úža nevypadá
Viděli jste tohle ?
Chuďátko !!!!!
http://www.novinky.cz/clanek/148076-deti-malem- utyraly-kralicka-ktereho-dostaly-na-hrani.html
Já bych jí brala i odkvetlou, hlavně, že nějakou .
No smradi jedni, ty by dostali co proto. Jak můžou říct, že do 10-ti let nemá dítě z toho rozum. Podle mě je to v člověku a taky jak ho rodiče vychovaj.
zvířátková
napsal(a):
Já bych jí brala i odkvetlou, hlavně, že nějakou .
No smradi jedni, ty by dostali co proto. Jak můžou říct, že do 10-ti let nemá dítě z toho rozum. Podle mě je to v člověku a taky jak ho rodiče vychovaj.
No, taky jsem na to koukala jak trubka
Ale to si chudák asi zažil věci
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
No, taky jsem na to koukala jak trubka
Ale to si chudák asi zažil věci
To jo, jsou to smradi
Když na ní tak koukám, tak to není ta, co prodávají, ta má tu palici světlou. Ale jinak je to její kopie.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
JJ, na papíru je tahle - ale prodávají tu obyč
Nj, tady už je někdo zhýčkanej, prej obyč
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Tak co, jak to jde ?
Já jsem to tu snad už dořešila ... UFFFFFFFFFFFFFFF
Ale jo, dobře, celou šichtu mám vcelku klid, takže si čtu . Ale mohly by ty hodiny teda kmitat rychleji....
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Ale jo, dobře, celou šichtu mám vcelku klid, takže si čtu . Ale mohly by ty hodiny teda kmitat rychleji....
Zdar ženský zdravím při poledni
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Čus pracantko - dneska máš napilno, že až o poledni, co ?
Já to tu začínám směřovat tak, že balim a razim do Globu
Téda, Ty se máš, hned bych šla s Tebou.
Mě teď přišlo hafo práce. Do konce šichty mám co dělat na stopro. No to je ale vopruz .
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
To víš, bez práce nejsou koláče
Jj, mám tu od rána trochu fofr, pač jsem dorazila trochu déle
Včera jsem byla rychlá a vše u Elí super stíhala, skákali jsme a práce na kavaletách a konečně mi to šlo, tak jsem spokojená a ne jako minule , za to Elí byla, jak gumídek s pérem v zadku
Arwen už včera byla na své první prochajdě.
No nic, jdu pro něco k snědlu, žaludek už se hlásí o příděl.
sadzi saj
napsal(a):
Jj, mám tu od rána trochu fofr, pač jsem dorazila trochu déle
Včera jsem byla rychlá a vše u Elí super stíhala, skákali jsme a práce na kavaletách a konečně mi to šlo, tak jsem spokojená a ne jako minule , za to Elí byla, jak gumídek s pérem v zadku
Arwen už včera byla na své první prochajdě.
No nic, jdu pro něco k snědlu, žaludek už se hlásí o příděl.
Tak jsem byla ve městě..ti úředníci jsou děsní..to je dnes byrokracie...zdechlo mi auto na křižovatce v koloně do kopečka, takže chlápek za mnou měl radost a ti přede mnou odjeli, než jsem se dostala k semaforu, byla červená a zase jsem stála
. Máme totiž problém se spojkou, někdy prokluzuje, musí se to dát opravit a já už se s tím málem bojím jezdit
.
A Usa se opaluje za stájí, teď dodstala hromadu chlebíků, tak křupe a je šťastná jako blecha. Uvažuji, jestli s ní zajít k Čipovi, ale bojím se ji pustit, že bude vymýšlet hovadiny, přece jen to nemá úplně zacelené, i když ublížit by si neměla..možná se tam jen projdeme
a někde se popase
tohle se mi včera podařilo cvaknout....protahující se Darések....no že je k sežrání
lucky
napsal(a):
Tak jsem byla ve městě..ti úředníci jsou děsní..to je dnes byrokracie...zdechlo mi auto na křižovatce v koloně do kopečka, takže chlápek za mnou měl radost a ti přede mnou odjeli, než jsem se dostala k semaforu, byla červená a zase jsem stála
. Máme totiž problém se spojkou, někdy prokluzuje, musí se to dát opravit a já už se s tím málem bojím jezdit
.
A Usa se opaluje za stájí, teď dodstala hromadu chlebíků, tak křupe a je šťastná jako blecha. Uvažuji, jestli s ní zajít k Čipovi, ale bojím se ji pustit, že bude vymýšlet hovadiny, přece jen to nemá úplně zacelené, i když ublížit by si neměla..možná se tam jen projdeme
a někde se popase
tohle se mi včera podařilo cvaknout....protahující se Darések....no že je k sežrání
a tady druhá část...ten pohled je super
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
a tady druhá část...ten pohled je super
Hezký méďa
Tak já si dneska dala savoje
sadzi saj
napsal(a):
Hezký méďa
Tak já si dneska dala savoje
Méďa se protáhl opravdu krááásně
Já byla na nákupu a teď tu zase čumákuju
Tak to je super, že Elí dobře chodila - myslela jsem na vás
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Méďa se protáhl opravdu krááásně
Já byla na nákupu a teď tu zase čumákuju
Tak to je super, že Elí dobře chodila - myslela jsem na vás
Copak Elí, ta chodila dobře i minule, ale já ty svoje pracky jsem si měla uříznout.
Včera už to bylo ok, ale Elí byla, jak pružinka, ani lítání zadkem jsme neunikli, jak byla veselá, že se skáče
Tady to břicho, to je síla
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Hele, kdyby rodila, tak adoptuju přinejhorším hříbě
Hm, ha ha, ale mě už to fakt štve, normálně pracuje a vypadá, jak když je 24 hod. na pastvě a to ani takhle některý koně nevypadají, fakt už mi to hlava nebere
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Jo to Usa bude za chvíli kulička..už se ji dělá tukový polštářek nad ocasem
Lucky myslím, že na nás nemáte
sadzi saj
napsal(a):
Lucky myslím, že na nás nemáte
Tak jsem zrovna mluvila s vetem.
Klidně ji mám dát na pastvinu
nevadí, když popoběhne, hlavně si nesmí srthnout ty obvazy , musí to být čisté
takže se jdeme projít a vezmu ji k Čipovi a uvidím jak se bude chovat, kdyžtak bych ji do večera tam nechala...je sucho a hezky. Bude ráda...
lucky
napsal(a):
Tak jsem zrovna mluvila s vetem.
Klidně ji mám dát na pastvinu
nevadí, když popoběhne, hlavně si nesmí srthnout ty obvazy , musí to být čisté
takže se jdeme projít a vezmu ji k Čipovi a uvidím jak se bude chovat, kdyžtak bych ji do večera tam nechala...je sucho a hezky. Bude ráda...
Tak opatrně a ať si to holka užije
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak opatrně a ať si to holka užije
Fíha, mě to dneska utíká a už mám vyvenčeného oře
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Se máš ... Já tu řešila ráno tu prekéru, tak to utíkalo, tak nic moc ...
Byl trochu pojeb z vedení, tak se hnedka pracuje líp
Fakt ? Kdo jí provětral ?
No přece já ne, kdo jiný taky
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak jsem si přešlápla ... Jsi tam byla ráno, co ?
No, dneska mám už dost
nachytala
Jo jo, ráno, pač odpolko musím taky někdy včas domů, tak jsem razila ráno, dali jsme si to zase bez sedla, ale tentokrát na uzdečce a i jsme zaklusali, aby se trochu po tréninku protáhla Růžičková se divila - Vy jedete bez sedla??
sadzi saj
napsal(a):
nachytala
Jo jo, ráno, pač odpolko musím taky někdy včas domů, tak jsem razila ráno, dali jsme si to zase bez sedla, ale tentokrát na uzdečce a i jsme zaklusali, aby se trochu po tréninku protáhla Růžičková se divila - Vy jedete bez sedla??
JJ, to jsem slýchávala taky ... a bez sedla ... a s ohláááávkouuuuuu ?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
JJ, to jsem slýchávala taky ... a bez sedla ... a s ohláááávkouuuuuu ?
jsem jí říkala, že jsem byla minule taky a nevyklopila mě, tak jedu znova
Jsem obdržela medovník, ňam
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Jéééé, ten zbožňuju
Nezbylo pro Blaničku?
Jeden posílám
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Hmmmmmm, bych sežrala monitor
Jsem se ptala teď Romany na to došlapování, mi to nedalo, tak mě uklidnila, že je vše ok, že nejdřív se musí naučit chodit uvolněně a v tempu a pak se bude pokračovat dál
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
NO vidíš ... Můžeš jí poslat foto hafana - třeba bude mít radost
Jo jo pošlu, pomalu se loučím, frčím navštívit další obchod, zda tam mají ty granule co scháním či ne
blanche
napsal(a):
M ňááám! Medovník miluji!!!!!! To mi děláte schválně? Pomoooc!
Jinak zrovna jsem přišla s Usou od koní..... nemohla jsem ji tam bohužel nechat, hodinu jsem tam s ní byla. Venku se to honí, nesmí zmoknout, aby nenamokly obvazy. Vet říkal, že klidně může na pastvinu, nevadí, když se proběhne..no samozřejmě, že slečna ťapala hodně rychle , místy už caplovala, je sice hodná, ale bylo vidět, že s ní šijou všichni čerti....týden a půl se nudí a neproběhla, že...
Tak jsem si říkala, že poskočí a bude se pást. No to jistě....
Jsem ji pustila, přivítala se s Čipem a začala prohánět kozy a dělat dostihy...lítala jao šílenec dokola po celém prostoru, pak stála na místě a vyhazovala..no pako. Konečně se pak zklidnila a začala se pást, s poníkem se oždibovali a už se chovala slušně....nohy OK, obvazy drží, budu to přebalovat večer, tak uvidím, ale vet říkal, že by to mělo být dobré, chodit má hodně a když se trochu proběhne, tak to nevadí..hlavně se to nesmí uvolnit a dostat do těch ran bordel a namoknout to, že..samozřejmě .
Ale domů už šla jako beránek, strašně šťastná, že se proběhla..i když pořád to špacírovala docela svižným krokem
Teď jdu ještě se psy...aby se taky proběhli, ovšem mám obavy, že zmokneme
lucky
napsal(a):
M ňááám! Medovník miluji!!!!!! To mi děláte schválně? Pomoooc!
Jinak zrovna jsem přišla s Usou od koní..... nemohla jsem ji tam bohužel nechat, hodinu jsem tam s ní byla. Venku se to honí, nesmí zmoknout, aby nenamokly obvazy. Vet říkal, že klidně může na pastvinu, nevadí, když se proběhne..no samozřejmě, že slečna ťapala hodně rychle , místy už caplovala, je sice hodná, ale bylo vidět, že s ní šijou všichni čerti....týden a půl se nudí a neproběhla, že...
Tak jsem si říkala, že poskočí a bude se pást. No to jistě....
Jsem ji pustila, přivítala se s Čipem a začala prohánět kozy a dělat dostihy...lítala jao šílenec dokola po celém prostoru, pak stála na místě a vyhazovala..no pako. Konečně se pak zklidnila a začala se pást, s poníkem se oždibovali a už se chovala slušně....nohy OK, obvazy drží, budu to přebalovat večer, tak uvidím, ale vet říkal, že by to mělo být dobré, chodit má hodně a když se trochu proběhne, tak to nevadí..hlavně se to nesmí uvolnit a dostat do těch ran bordel a namoknout to, že..samozřejmě .
Ale domů už šla jako beránek, strašně šťastná, že se proběhla..i když pořád to špacírovala docela svižným krokem
Teď jdu ještě se psy...aby se taky proběhli, ovšem mám obavy, že zmokneme
Tak to jste si to užily - sice chvíle, ale i tak super
blanche
napsal(a):
Tak to jste si to užily - sice chvíle, ale i tak super
Pro Leu - tyhle jsem si koupila minule
blanche
napsal(a):
A ty korálky - ale ještě nevím, co přesně s nimi zamýšlím
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
A ty korálky - ale ještě nevím, co přesně s nimi zamýšlím
Ten první a poslední jsem si přes net taky objednala. A pak ještě tyhle 3 k nim
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Ten první a poslední jsem si přes net taky objednala. A pak ještě tyhle 3 k nim
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jůůůů, ten 3. nemám
Docela sranda - máme stejný vkus
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jůůůů, ten 3. nemám
Akorát mě štvou ty názvy, jelikož není žádný, který by se dal dobře vystříhnout a dát na fialovou barvu.
zvířátková
napsal(a):
Akorát mě štvou ty názvy, jelikož není žádný, který by se dal dobře vystříhnout a dát na fialovou barvu.
A co to vystříhnout i s tím ...
Dříve jsem to pižlala taky přesně okolo, pak jsem to už brala s rezervou
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
A co to vystříhnout i s tím ...
Dříve jsem to pižlala taky přesně okolo, pak jsem to už brala s rezervou
No se žlutým pozadím fakt naprd. Snažila jsem se včera jeden zlatý nápis ostříhnout, ale nešlo to. Já to teda pižlám poctivě, jenom když už to nejde, třeba mezi stonečky a tak. Něco holt nejde. Záleží taky na barvě pozadí, někde se to ztratí.
zvířátková
napsal(a):
No se žlutým pozadím fakt naprd. Snažila jsem se včera jeden zlatý nápis ostříhnout, ale nešlo to. Já to teda pižlám poctivě, jenom když už to nejde, třeba mezi stonečky a tak. Něco holt nejde. Záleží taky na barvě pozadí, někde se to ztratí.
Ty jsi ale pintlich
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ty jsi ale pintlich
Njn, jsem háklivá, ale někdy to tak dokonale nejde.
Tenhle je parádní, bohužel ten nemám, mají ho na jiných stránkách.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
fíha, ten je taky super - taky nemám
a tenhle bych ráda
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
taky pěkný
tak já mizím, papa
Tak pa
marketka
napsal(a):
Fííha, tak koukám, že máme Blanko stejný vkus. Taky mám ráda motivy levandule. Dneska jsem si chtěla koupit hrníček s levandulí, ale neměli.
Je to nádhera.
Tak Usinka má převázané nožky a moc hezky se to hojí..snad to za pár dní bude ok, aby se to nemuselo už vázat
. Uvidíme. Než se to úplně zatáhne, musí to být v čistotě.
Kdyby bylo zítra hezky, tak ji dám k Čipovi...alespoň by chodila a chodila a nechtěla by běhat.
Tak dobrou noc
lucky
napsal(a):
Je to nádhera.
Tak Usinka má převázané nožky a moc hezky se to hojí..snad to za pár dní bude ok, aby se to nemuselo už vázat
. Uvidíme. Než se to úplně zatáhne, musí to být v čistotě.
Kdyby bylo zítra hezky, tak ji dám k Čipovi...alespoň by chodila a chodila a nechtěla by běhat.
Tak dobrou noc
Jak to tak zpětně čtu, asi sháníte motýlí levanduli? Kdysi jsem jí viděla v katalogu
u Starkla. Také jsem se tam stavila cestou od kámošky, ale paní mi řekla, že byla
hned pryč. Pak jí měli v Hornbachu, byla docela drahá, no nevzala jsem jí.
Nedávno jsem si na výstavě levanduli koupila, samozřejmě odkvetlou a paní
mi tvrdila, že to je motýlí. Vzala jsem to s rezervou a ani mě nepřekvapilo to,
že mi vykvetla klasická fialová. Mám ještě růžovou a sousedka má do bíla.
Ale tu motýlí snad jednou seženu..