"Ty z moderky králíků 195"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

25.8.2008 08:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Hele už dost, ženská jedna

Písnu ti na mail.

25.8.2008 09:02
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Hele už dost, ženská jedna

Písnu ti na mail.

25.8.2008 09:04
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Ahoj!
Krásné fotečky! To my byli včera tetovat štěnda po Daréskovi, taky pěkní kulišáci.
Jsou nááádherní, mohutní, krásné kuličky.
JInak holčí měla včera poslední injekci ATB..byla vzorná, strašně hodná, jen poskočila prdelkou při vpichu, ale pak stála jako socha, fakt strašně moc hodná.
Byly jsme se spolu ještě projít někde po desáté v noci...nebyla vůbec na procházce, tak jsem ji vzala ke splavu se projít, cestou se sem tam popásla a vzala jsem psy s sebou..jen tak, ani obojky jsem jim nedávala, jen jsem je vypustila z vrátek. Běhali kolem, očmuchali celou dědinu a poslouchali jako hodinky..hlně se pěkně proběhli. Usa je skvělá, jak byla mladší, tak se bála, když v noci po tmě psi běželi za ní a míjeli ji tryskem skoro po tmě, ale dnes pohodička a klídeček..je zlato
Jak jsme přišli, tak jsem ji ještě převázala nožičky, propláchla Betadinou..má to děsně hluboké, škoda, že se to nechytlo těmi stehy pořádně, takhle to bude zarůstat snad ještě 14 dní. Ale ty přední už ji splaskly, zarůstají srstí, ty bude mít v pořádku. Ta rána na jedné zadní, kde ji má vepředu na spěnce, tak se taky hojí hezky, ale ta patka je strašně hluboká, bude se to hojit asi dlouho

25.8.2008 09:07
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Ahoj!
Krásné fotečky! To my byli včera tetovat štěnda po Daréskovi, taky pěkní kulišáci.
Jsou nááádherní, mohutní, krásné kuličky.
JInak holčí měla včera poslední injekci ATB..byla vzorná, strašně hodná, jen poskočila prdelkou při vpichu, ale pak stála jako socha, fakt strašně moc hodná.
Byly jsme se spolu ještě projít někde po desáté v noci...nebyla vůbec na procházce, tak jsem ji vzala ke splavu se projít, cestou se sem tam popásla a vzala jsem psy s sebou..jen tak, ani obojky jsem jim nedávala, jen jsem je vypustila z vrátek. Běhali kolem, očmuchali celou dědinu a poslouchali jako hodinky..hlně se pěkně proběhli. Usa je skvělá, jak byla mladší, tak se bála, když v noci po tmě psi běželi za ní a míjeli ji tryskem skoro po tmě, ale dnes pohodička a klídeček..je zlato
Jak jsme přišli, tak jsem ji ještě převázala nožičky, propláchla Betadinou..má to děsně hluboké, škoda, že se to nechytlo těmi stehy pořádně, takhle to bude zarůstat snad ještě 14 dní. Ale ty přední už ji splaskly, zarůstají srstí, ty bude mít v pořádku. Ta rána na jedné zadní, kde ji má vepředu na spěnce, tak se taky hojí hezky, ale ta patka je strašně hluboká, bude se to hojit asi dlouho

Ahojky,

chudák maláááá
Tak hlavně, ať se to furt jen hojí a hojí a nejsou další komlikace

25.8.2008 09:16
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

chudák maláááá
Tak hlavně, ať se to furt jen hojí a hojí a nejsou další komlikace

No, tak má ještě tu ATb mastičku, kterou to denně plácám při přebalu a uvidíme. Musí se to prostě zevnit vygranulovat. Má to fakt blbé, že je to hluboké

25.8.2008 09:20
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No, tak má ještě tu ATb mastičku, kterou to denně plácám při přebalu a uvidíme. Musí se to prostě zevnit vygranulovat. Má to fakt blbé, že je to hluboké

No, blbý, že je to hluboký ...
Hlavně, že si nic nepřeřízla apod ...

25.8.2008 09:24
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, blbý, že je to hluboký ...
Hlavně, že si nic nepřeřízla apod ...

JJ, to je hlavní. To se zhojí, jen to chce čas. Horčí je, že s hrůzou koukám na ta kopyta. Jsem ji udělala krásně dvě přední a že zadní udělám o tom víkendu až bude mokro (lépe se mi s tou její "ocelí" dělá) a bác a šili jsme nohy. Nemá ta kopyta upravená od výstavy , nyní pořád zafačované nohy, nikam moc nechodí a už začíná mít pořádně špice a přerůstají stěny! Tak jsem uvažovala, že aspoň ty stěny bych cvakla večer kleštěmi, ale nemůžu to rašplovat, aby se ji nězaneslo něco do rány, když je to zavázané, tak by se to blbě dělalo a navíc ji nemůžu mordovat kopyta, když ji to bolí okolo...sakra

25.8.2008 09:29
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
JJ, to je hlavní. To se zhojí, jen to chce čas. Horčí je, že s hrůzou koukám na ta kopyta. Jsem ji udělala krásně dvě přední a že zadní udělám o tom víkendu až bude mokro (lépe se mi s tou její "ocelí" dělá) a bác a šili jsme nohy. Nemá ta kopyta upravená od výstavy , nyní pořád zafačované nohy, nikam moc nechodí a už začíná mít pořádně špice a přerůstají stěny! Tak jsem uvažovala, že aspoň ty stěny bych cvakla večer kleštěmi, ale nemůžu to rašplovat, aby se ji nězaneslo něco do rány, když je to zavázané, tak by se to blbě dělalo a navíc ji nemůžu mordovat kopyta, když ji to bolí okolo...sakra

Tak to snad ještě chvíli vydrží

25.8.2008 09:36
denisa01

XXX.XXX.8.6

blanche napsal(a):
Tak to snad ještě chvíli vydrží

Máte tady mooc krásný fotečky

Betynka

25.8.2008 09:39
blanche

XXX.XXX.245.111

denisa01 napsal(a):
Máte tady mooc krásný fotečky

Betynka

Jééé, děkujeme
Copak je tohle za koníka ?

25.8.2008 09:39
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Jééé, děkujeme
Copak je tohle za koníka ?

25.8.2008 09:40
denisa01

XXX.XXX.8.6

blanche napsal(a):

Toto je shetlandský pony to je koník mé kámošky. Ještě přidávám Chipa

25.8.2008 09:43
denisa01

XXX.XXX.8.6

denisa01 napsal(a):
Toto je shetlandský pony to je koník mé kámošky. Ještě přidávám Chipa

Toto je zase Velšský horský pony

25.8.2008 09:44
denisa01

XXX.XXX.8.6

denisa01 napsal(a):
Toto je zase Velšský horský pony

toto je shetlandský pony

25.8.2008 09:45
denisa01

XXX.XXX.8.6

denisa01 napsal(a):
toto je shetlandský pony

A toto Velšský horský pony. Předtím jsem to spletla mno,...

25.8.2008 09:49
lucky

XXX.XXX.230.77

denisa01 napsal(a):
toto je shetlandský pony

Krásní poníci, ten velšák má hezké zbarvení.

No jo, snad to ještě vydrží. Nejhorší je, že holčí by už tak chtěla běhat, ale chová se slušně, i ve výběhu jen chodí, ví, že nesmí, ale na procházce ťape rychle, sem tam si pokluše a pouštět už ji nemohu. Nebo teda obezřetně. Posledně jsem ji pustila u lesíka, že se bude pást a slečna to hned vzala skoky dokola, aby se protáhla, tak jsem ji seřvala a připla, že běhat nesmí, že takhle se ji to nezahojí. Chvíli se pásla, už se uklidnila, tak jsem ji odepla a seděla a malovala a teda chodila a pásla se. Ale na začátku si myslel,a že jsem ji odepla a by se vyřádila..no vysvětlete koni, že se má léčit

25.8.2008 09:59
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Krásní poníci, ten velšák má hezké zbarvení.

No jo, snad to ještě vydrží. Nejhorší je, že holčí by už tak chtěla běhat, ale chová se slušně, i ve výběhu jen chodí, ví, že nesmí, ale na procházce ťape rychle, sem tam si pokluše a pouštět už ji nemohu. Nebo teda obezřetně. Posledně jsem ji pustila u lesíka, že se bude pást a slečna to hned vzala skoky dokola, aby se protáhla, tak jsem ji seřvala a připla, že běhat nesmí, že takhle se ji to nezahojí. Chvíli se pásla, už se uklidnila, tak jsem ji odepla a seděla a malovala a teda chodila a pásla se. Ale na začátku si myslel,a že jsem ji odepla a by se vyřádila..no vysvětlete koni, že se má léčit

JJ, to člověk zvířeti prostě nevysvětli - že je to mučení pro její dobro atd
Krásní poníci

25.8.2008 10:22
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Krásní poníci

25.8.2008 10:36
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Krásní poníci

JJ, chodí a řve, venku je krásně a ona je na prášky, že se nudí, nikam nejde na pastvinu a běhat. Já nevím, jestli mám risknout ji dát k čipovi, ale zase kdyby se chtěli vyběhat, tak by si to mohla zhoršit, lepší je ji mít v klidu prostě týden ještě doma, než se to úplně zhojí..je mi ji líto chudinky, chodí a řve na každého, kdo se kde objeví

zvířátková

25.8.2008 11:00
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
JJ, chodí a řve, venku je krásně a ona je na prášky, že se nudí, nikam nejde na pastvinu a běhat. Já nevím, jestli mám risknout ji dát k čipovi, ale zase kdyby se chtěli vyběhat, tak by si to mohla zhoršit, lepší je ji mít v klidu prostě týden ještě doma, než se to úplně zhojí..je mi ji líto chudinky, chodí a řve na každého, kdo se kde objeví

Holky, nevíte náhodou, co všechno dělá doktor při vstupní lékařské kontrole, když jde člověk do nové práce?

25.8.2008 11:06
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Holky, nevíte náhodou, co všechno dělá doktor při vstupní lékařské kontrole, když jde člověk do nové práce?

No, asi moč, tlak, ptá se, jak Ti je atd ...

25.8.2008 11:07
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

Eh...to už fakt nevím...tlak, oči, sluch..já ti nevím..jen plácám....

no nic, zajedu holčí pro kolečko trávy...ona už se neunese, ale jinak chodí a řve, že chce vén, nebo něco dělt, tak aspoň bude baštit a pak spát..bobánek, je mi ji líto

25.8.2008 11:07
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

No, lepší určo počkat ... Aby se to pak nepoto

sadzi saj

25.8.2008 11:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, lepší určo počkat ... Aby se to pak nepoto

U nás začlo lejt fuj

JJ, vstupní jenom taková aby se neřeklo, nic vážného, co já vím

25.8.2008 12:11
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
U nás začlo lejt fuj

JJ, vstupní jenom taková aby se neřeklo, nic vážného, co já vím

tady krásně, Usa baští hromadu trávy..za chvíli bude vypadat jak tlustý quarter a ne arab

25.8.2008 12:46
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tady krásně, Usa baští hromadu trávy..za chvíli bude vypadat jak tlustý quarter a ne arab

No, tady se zatím jen zatahuje, ale je krásně teplo
Byla jsem si nakoupit o polední pauze

25.8.2008 12:47
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
No, tady se zatím jen zatahuje, ale je krásně teplo
Byla jsem si nakoupit o polední pauze

25.8.2008 12:53
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

hmmm..já ještě nejedla, ale začínám mít hlad

sadzi saj

25.8.2008 12:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Tady už se to přehnalo, ale teplo teda nic moc docela mi mrzly nohy v sandálích, než jsem se rozhýbala, ale aspoň se dneska bude dobře skákat, nechci ten trénink zase vidět

Jj já dneska knorr houbová omáčka a tvarohový koláčky

25.8.2008 12:56
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tady už se to přehnalo, ale teplo teda nic moc docela mi mrzly nohy v sandálích, než jsem se rozhýbala, ale aspoň se dneska bude dobře skákat, nechci ten trénink zase vidět

Jj já dneska knorr houbová omáčka a tvarohový koláčky

Já párek v rohlíku a teď tu hltám melouna

sadzi saj

25.8.2008 13:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Jé ňam meloun bych si taky nechala líbit

25.8.2008 13:04
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

mňam...mi děláte chutě

zvířátková

25.8.2008 13:10
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):

U nás vcelku ucházející počasí. Neprší, je jenom zataženo, ale žádná tma, jenom prostě takovej opar. Ale teda zima je, teda aspoň tady mi je, nevim, jak to vypadá v těhle hodinách venku. Já jsem jak přejetá, klimbám tu, nemůžu si pomoct, je to silnější než já. Práci jsem udělala, co jsem dostala. A teď přetrpuju ty poslední 2 hodiny do padla...

25.8.2008 13:12
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
U nás vcelku ucházející počasí. Neprší, je jenom zataženo, ale žádná tma, jenom prostě takovej opar. Ale teda zima je, teda aspoň tady mi je, nevim, jak to vypadá v těhle hodinách venku. Já jsem jak přejetá, klimbám tu, nemůžu si pomoct, je to silnější než já. Práci jsem udělala, co jsem dostala. A teď přetrpuju ty poslední 2 hodiny do padla...

Jsem si koupila nečekaně 4 květináče
Mají novou nabídku - plastové - ale takové oblé .... moc pěkné

zvířátková

25.8.2008 13:13
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Jsem si koupila nečekaně 4 květináče
Mají novou nabídku - plastové - ale takové oblé .... moc pěkné

Hi hi, maniak jak já .

25.8.2008 13:18
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Hi hi, maniak jak já .

NO, ale asi bez ubrousků - ale i tak ... jsem neodolala

25.8.2008 13:51
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

tááák jsem se najedla....5 plátků šunky a půl sýra..samotné, jen tak a zase jsem přibrala 3 kila ani nevím z čeho...jen že s Usou sedím doma

zvířátková

25.8.2008 14:21
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):

No ono to chce občas nějaký nechat jen tak. Tady odolávám nezvohyzdit i ty hotové keramické v obýváku .

25.8.2008 14:24
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No ono to chce občas nějaký nechat jen tak. Tady odolávám nezvohyzdit i ty hotové keramické v obýváku .

25.8.2008 17:49
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Ježkovyvoči ... jak mě to tu už šeredně nebavííííí

25.8.2008 18:28
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Táák jsem zase tutaj.
Byla jsem se psy na dlooouhatánské prochajdě...šla jsem si vyzvednout něco na poštu a kluci se řádně proběhli a nalítali takových 10 kilásků a ještě se vykoupali.

a tady můj marod...půjdeme se teď taky projít

25.8.2008 18:30
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Táák jsem zase tutaj.
Byla jsem se psy na dlooouhatánské prochajdě...šla jsem si vyzvednout něco na poštu a kluci se řádně proběhli a nalítali takových 10 kilásků a ještě se vykoupali.

a tady můj marod...půjdeme se teď taky projít

a tady můj tlouštík

25.8.2008 20:03
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
a tady můj tlouštík

čau a neřikejte mi že už tady zase nikdo neni
Jsem dorazila z práce neni mi zrovna dobře v bedně samo sebou zase nic nedávaj asi půjdu do pelechu.

25.8.2008 20:31
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
čau a neřikejte mi že už tady zase nikdo neni
Jsem dorazila z práce neni mi zrovna dobře v bedně samo sebou zase nic nedávaj asi půjdu do pelechu.

Já tady jsem ! Teda zrovna jsem přišla. Byla jsem s Usou se projít..teda nabouchaná je pořádně. Naštěstí se snaží chovat slušně, ale vysloveně dělá hovadiny, třeba pes za plotem, kterého si jindy nevšimne ani, tak poskakuje na místě a vyhazuje atd. Řehtala na lidi, sem tam caplovala, jako na volném vodítku, ale prostě dělá kraviny a strašně moc by se chtěla vyběhat a nejde to.

Ale převazovala jsem ji teď nožičky a i máma na to kukala, že se to lepší. Sice je to stále hluboké, tak přesto se to zlepšuje, vyplňuje. Jen mě štve ta patka, že je to takové fakt dost rošklebené, už vidím, jak se to stáhne

jo....zase nový model

zvířátková

26.8.2008 07:02
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
Já tady jsem ! Teda zrovna jsem přišla. Byla jsem s Usou se projít..teda nabouchaná je pořádně. Naštěstí se snaží chovat slušně, ale vysloveně dělá hovadiny, třeba pes za plotem, kterého si jindy nevšimne ani, tak poskakuje na místě a vyhazuje atd. Řehtala na lidi, sem tam caplovala, jako na volném vodítku, ale prostě dělá kraviny a strašně moc by se chtěla vyběhat a nejde to.

Ale převazovala jsem ji teď nožičky a i máma na to kukala, že se to lepší. Sice je to stále hluboké, tak přesto se to zlepšuje, vyplňuje. Jen mě štve ta patka, že je to takové fakt dost rošklebené, už vidím, jak se to stáhne

jo....zase nový model

Dobré ránko!

U nás zataženo, večer asi lilo. Sotva jsem přišla, už bych zase šla...

26.8.2008 07:52
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

U nás zataženo, večer asi lilo. Sotva jsem přišla, už bych zase šla...

Ahojte
Koukám, že máš stejnou náladu jako já

26.8.2008 08:11
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojte
Koukám, že máš stejnou náladu jako já

Ahoj!
Tak tady vymeteno, krásně, svítí sluníčko
Ale tak se mi nechtělo vstávat. Musím tady něco dodělat a zajet do města..sakriš, mě se nechce

zvířátková

26.8.2008 08:19
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
Ahoj!
Tak tady vymeteno, krásně, svítí sluníčko
Ale tak se mi nechtělo vstávat. Musím tady něco dodělat a zajet do města..sakriš, mě se nechce

Bodeť by ne, teprve úterý, mě klepne, a zase do čtyř, hilfeeee

26.8.2008 08:26
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Bodeť by ne, teprve úterý, mě klepne, a zase do čtyř, hilfeeee

No, tady woser !!!!
Jsem udělala rezervaci - nějakej debil to v PC vyrušil a nemáme kam dát lidi a rezervaci jsem dělala já ... Tak volám, obvolávám, omlouvám se jak debil

26.8.2008 08:28
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, tady woser !!!!
Jsem udělala rezervaci - nějakej debil to v PC vyrušil a nemáme kam dát lidi a rezervaci jsem dělala já ... Tak volám, obvolávám, omlouvám se jak debil

No to je k vzteku...průůser. Sklep tam máte?...že by šli k myšičkám

Michalka

26.8.2008 08:34
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No to je k vzteku...průůser. Sklep tam máte?...že by šli k myšičkám

Michalka

NO, brigádníci dělaj hovno, za stejný prachy - nepomůžou nic a pak jsou jen průsery a my děláme práci za ně a žehlíme prekery
Jsem to obvolala a teď čekám, jak se to rozštípne

Leo, něco Ti posílám - ta je, co ?
Ale je to foto z netu

26.8.2008 08:45
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO, brigádníci dělaj hovno, za stejný prachy - nepomůžou nic a pak jsou jen průsery a my děláme práci za ně a žehlíme prekery
Jsem to obvolala a teď čekám, jak se to rozštípne

Leo, něco Ti posílám - ta je, co ?
Ale je to foto z netu

Brigádníci nejsou na práci! Většina jich chce jen penízky za nic

26.8.2008 08:47
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Brigádníci nejsou na práci! Většina jich chce jen penízky za nic

JJ, svatá pravda - nebo alespoň u nás takového jednoho experta máme - to je na pěst - udělá hovno a ještě řekne šéfové, že se pěkně vyspal na noční

zvířátková

26.8.2008 08:51
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
JJ, svatá pravda - nebo alespoň u nás takového jednoho experta máme - to je na pěst - udělá hovno a ještě řekne šéfové, že se pěkně vyspal na noční

No úžasná, Blaní Včera jsem vyrazila do města z práce pěšky, obešla všechna zahradnictví, že bych si udělala radost a nějakou koupila. Ale mají jenom samou obří. Teda jsou to ty růžové, holé jenom s ocáskem nahoře. Tak něco jako ta, co po ní toužíš. Ale druh tam napsaný nebyl. V té encyklopedii, jak jsem Ti posílala, jsem na ten způsob našla 4, takže se v tom fakt nevyznám, co byla zač. Tak jsem si pak radši na zahradě utrhla další 2 oplégry, abych měla co do těch květináčů dát .

26.8.2008 08:52
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
No úžasná, Blaní Včera jsem vyrazila do města z práce pěšky, obešla všechna zahradnictví, že bych si udělala radost a nějakou koupila. Ale mají jenom samou obří. Teda jsou to ty růžové, holé jenom s ocáskem nahoře. Tak něco jako ta, co po ní toužíš. Ale druh tam napsaný nebyl. V té encyklopedii, jak jsem Ti posílala, jsem na ten způsob našla 4, takže se v tom fakt nevyznám, co byla zač. Tak jsem si pak radši na zahradě utrhla další 2 oplégry, abych měla co do těch květináčů dát .

Páni, lidi, mě se tak nic nechce a musím

26.8.2008 09:07
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Páni, lidi, mě se tak nic nechce a musím

No, já jsem na chalupě prohlídla leták Globu ... hele, mají tam nafocenou tu levanduli, co sháním už dlouhou dobu !!!! Tak třeštím oči, nevěřím tomu ... Pod tím nápis levandule !!! Ale pak se dám do klidu a říkám si, že to dělat určo někdo z odborné řady a že to bude jen info obrázek - zelená kytka s něčím fialovým ... Ale doufala jsem ... Jedu tam včera o polední pauze ... Háááádejte, jak to dopadlo ?
Podle očekávání - zase jen ta obyč
Tohle je taky ona

zvířátková

26.8.2008 09:08
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
No, já jsem na chalupě prohlídla leták Globu ... hele, mají tam nafocenou tu levanduli, co sháním už dlouhou dobu !!!! Tak třeštím oči, nevěřím tomu ... Pod tím nápis levandule !!! Ale pak se dám do klidu a říkám si, že to dělat určo někdo z odborné řady a že to bude jen info obrázek - zelená kytka s něčím fialovým ... Ale doufala jsem ... Jedu tam včera o polední pauze ... Háááádejte, jak to dopadlo ?
Podle očekávání - zase jen ta obyč
Tohle je taky ona

Tak to jdu hned na netu ten letáček skouknout. Jak velké měly ty květináče?

26.8.2008 09:15
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Tak to jdu hned na netu ten letáček skouknout. Jak velké měly ty květináče?

Jsem to viděla osobně - docela rostlinky pěkný, ale něco už solidně odkvetlé

zvířátková

26.8.2008 09:17
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Jsem to viděla osobně - docela rostlinky pěkný, ale něco už solidně odkvetlé

Už jsem našla. Vypadá pěkně a za tu cenu. I ten průměr 11cm by byl akorát. Hned bych jí brala. Škoda, že je ten obchoďák tak z ruky, na to se sakra vymluvit, abychom tam jeli ... Nj, ale ono už období odkvětu je, to oni nezachráněj.

26.8.2008 09:23
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Už jsem našla. Vypadá pěkně a za tu cenu. I ten průměr 11cm by byl akorát. Hned bych jí brala. Škoda, že je ten obchoďák tak z ruky, na to se sakra vymluvit, abychom tam jeli ... Nj, ale ono už období odkvětu je, to oni nezachráněj.

To je jasný ... Jen to už tak úža nevypadá
Viděli jste tohle ?
Chuďátko !!!!!
http://www.novinky.cz/clanek/148076-deti-malem- utyraly-kralicka-ktereho-dostaly-na-hrani.html

zvířátková

26.8.2008 09:28
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
To je jasný ... Jen to už tak úža nevypadá
Viděli jste tohle ?
Chuďátko !!!!!
http://www.novinky.cz/clanek/148076-deti-malem- utyraly-kralicka-ktereho-dostaly-na-hrani.html

Já bych jí brala i odkvetlou, hlavně, že nějakou .

No smradi jedni, ty by dostali co proto. Jak můžou říct, že do 10-ti let nemá dítě z toho rozum. Podle mě je to v člověku a taky jak ho rodiče vychovaj.

26.8.2008 09:40
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Já bych jí brala i odkvetlou, hlavně, že nějakou .

No smradi jedni, ty by dostali co proto. Jak můžou říct, že do 10-ti let nemá dítě z toho rozum. Podle mě je to v člověku a taky jak ho rodiče vychovaj.

No, taky jsem na to koukala jak trubka
Ale to si chudák asi zažil věci

zvířátková

26.8.2008 09:41
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
No, taky jsem na to koukala jak trubka
Ale to si chudák asi zažil věci

To jo, jsou to smradi

Když na ní tak koukám, tak to není ta, co prodávají, ta má tu palici světlou. Ale jinak je to její kopie.

26.8.2008 09:48
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To jo, jsou to smradi

Když na ní tak koukám, tak to není ta, co prodávají, ta má tu palici světlou. Ale jinak je to její kopie.

JJ, na papíru je tahle - ale prodávají tu obyč

zvířátková

26.8.2008 09:51
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
JJ, na papíru je tahle - ale prodávají tu obyč

Nj, tady už je někdo zhýčkanej, prej obyč

26.8.2008 10:16
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Nj, tady už je někdo zhýčkanej, prej obyč

zvířátková

26.8.2008 10:58
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):

26.8.2008 11:02
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Tak co, jak to jde ?
Já jsem to tu snad už dořešila ... UFFFFFFFFFFFFFFF

zvířátková

26.8.2008 11:15
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Tak co, jak to jde ?
Já jsem to tu snad už dořešila ... UFFFFFFFFFFFFFFF

Ale jo, dobře, celou šichtu mám vcelku klid, takže si čtu . Ale mohly by ty hodiny teda kmitat rychleji....

sadzi saj

26.8.2008 11:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Ale jo, dobře, celou šichtu mám vcelku klid, takže si čtu . Ale mohly by ty hodiny teda kmitat rychleji....

Zdar ženský zdravím při poledni

26.8.2008 11:42
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Zdar ženský zdravím při poledni

Čus pracantko - dneska máš napilno, že až o poledni, co ?
Já to tu začínám směřovat tak, že balim a razim do Globu

zvířátková

26.8.2008 11:45
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Čus pracantko - dneska máš napilno, že až o poledni, co ?
Já to tu začínám směřovat tak, že balim a razim do Globu

Téda, Ty se máš, hned bych šla s Tebou.

Mě teď přišlo hafo práce. Do konce šichty mám co dělat na stopro. No to je ale vopruz .

26.8.2008 11:47
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Téda, Ty se máš, hned bych šla s Tebou.

Mě teď přišlo hafo práce. Do konce šichty mám co dělat na stopro. No to je ale vopruz .

To víš, bez práce nejsou koláče

sadzi saj

26.8.2008 12:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
To víš, bez práce nejsou koláče

Jj, mám tu od rána trochu fofr, pač jsem dorazila trochu déle

Včera jsem byla rychlá a vše u Elí super stíhala, skákali jsme a práce na kavaletách a konečně mi to šlo, tak jsem spokojená a ne jako minule , za to Elí byla, jak gumídek s pérem v zadku

Arwen už včera byla na své první prochajdě.

No nic, jdu pro něco k snědlu, žaludek už se hlásí o příděl.

26.8.2008 12:43
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jj, mám tu od rána trochu fofr, pač jsem dorazila trochu déle

Včera jsem byla rychlá a vše u Elí super stíhala, skákali jsme a práce na kavaletách a konečně mi to šlo, tak jsem spokojená a ne jako minule , za to Elí byla, jak gumídek s pérem v zadku

Arwen už včera byla na své první prochajdě.

No nic, jdu pro něco k snědlu, žaludek už se hlásí o příděl.

Tak jsem byla ve městě..ti úředníci jsou děsní..to je dnes byrokracie...zdechlo mi auto na křižovatce v koloně do kopečka, takže chlápek za mnou měl radost a ti přede mnou odjeli, než jsem se dostala k semaforu, byla červená a zase jsem stála. Máme totiž problém se spojkou, někdy prokluzuje, musí se to dát opravit a já už se s tím málem bojím jezdit.
A Usa se opaluje za stájí, teď dodstala hromadu chlebíků, tak křupe a je šťastná jako blecha. Uvažuji, jestli s ní zajít k Čipovi, ale bojím se ji pustit, že bude vymýšlet hovadiny, přece jen to nemá úplně zacelené, i když ublížit by si neměla..možná se tam jen projdeme a někde se popase

tohle se mi včera podařilo cvaknout....protahující se Darések....no že je k sežrání

26.8.2008 12:44
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Tak jsem byla ve městě..ti úředníci jsou děsní..to je dnes byrokracie...zdechlo mi auto na křižovatce v koloně do kopečka, takže chlápek za mnou měl radost a ti přede mnou odjeli, než jsem se dostala k semaforu, byla červená a zase jsem stála. Máme totiž problém se spojkou, někdy prokluzuje, musí se to dát opravit a já už se s tím málem bojím jezdit.
A Usa se opaluje za stájí, teď dodstala hromadu chlebíků, tak křupe a je šťastná jako blecha. Uvažuji, jestli s ní zajít k Čipovi, ale bojím se ji pustit, že bude vymýšlet hovadiny, přece jen to nemá úplně zacelené, i když ublížit by si neměla..možná se tam jen projdeme a někde se popase

tohle se mi včera podařilo cvaknout....protahující se Darések....no že je k sežrání

a tady druhá část...ten pohled je super

sadzi saj

26.8.2008 13:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
a tady druhá část...ten pohled je super

Hezký méďa

Tak já si dneska dala savoje

26.8.2008 13:22
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Hezký méďa

Tak já si dneska dala savoje

Méďa se protáhl opravdu krááásně
Já byla na nákupu a teď tu zase čumákuju
Tak to je super, že Elí dobře chodila - myslela jsem na vás

sadzi saj

26.8.2008 13:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Méďa se protáhl opravdu krááásně
Já byla na nákupu a teď tu zase čumákuju
Tak to je super, že Elí dobře chodila - myslela jsem na vás

Copak Elí, ta chodila dobře i minule, ale já ty svoje pracky jsem si měla uříznout.

Včera už to bylo ok, ale Elí byla, jak pružinka, ani lítání zadkem jsme neunikli, jak byla veselá, že se skáče

Tady to břicho, to je síla

26.8.2008 13:37
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Copak Elí, ta chodila dobře i minule, ale já ty svoje pracky jsem si měla uříznout.

Včera už to bylo ok, ale Elí byla, jak pružinka, ani lítání zadkem jsme neunikli, jak byla veselá, že se skáče

Tady to břicho, to je síla

26.8.2008 13:46
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Hele, kdyby rodila, tak adoptuju přinejhorším hříbě

sadzi saj

26.8.2008 13:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Hele, kdyby rodila, tak adoptuju přinejhorším hříbě

Hm, ha ha, ale mě už to fakt štve, normálně pracuje a vypadá, jak když je 24 hod. na pastvě a to ani takhle některý koně nevypadají, fakt už mi to hlava nebere

26.8.2008 14:08
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Hm, ha ha, ale mě už to fakt štve, normálně pracuje a vypadá, jak když je 24 hod. na pastvě a to ani takhle některý koně nevypadají, fakt už mi to hlava nebere

Jen dobře živená, ale nevypadá špatně

26.8.2008 14:12
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Jen dobře živená, ale nevypadá špatně

Jo to Usa bude za chvíli kulička..už se ji dělá tukový polštářek nad ocasem

sadzi saj

26.8.2008 14:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Jo to Usa bude za chvíli kulička..už se ji dělá tukový polštářek nad ocasem

Lucky myslím, že na nás nemáte

26.8.2008 14:21
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

My mlčíme

26.8.2008 14:22
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Tak jsem zrovna mluvila s vetem.
Klidně ji mám dát na pastvinu
nevadí, když popoběhne, hlavně si nesmí srthnout ty obvazy , musí to být čisté
takže se jdeme projít a vezmu ji k Čipovi a uvidím jak se bude chovat, kdyžtak bych ji do večera tam nechala...je sucho a hezky. Bude ráda...

26.8.2008 14:24
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tak jsem zrovna mluvila s vetem.
Klidně ji mám dát na pastvinu
nevadí, když popoběhne, hlavně si nesmí srthnout ty obvazy , musí to být čisté
takže se jdeme projít a vezmu ji k Čipovi a uvidím jak se bude chovat, kdyžtak bych ji do večera tam nechala...je sucho a hezky. Bude ráda...

Tak opatrně a ať si to holka užije

sadzi saj

26.8.2008 15:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak opatrně a ať si to holka užije

Fíha, mě to dneska utíká a už mám vyvenčeného oře

26.8.2008 15:14
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Fíha, mě to dneska utíká a už mám vyvenčeného oře

Se máš ... Já tu řešila ráno tu prekéru, tak to utíkalo, tak nic moc ...
Byl trochu pojeb z vedení, tak se hnedka pracuje líp
Fakt ? Kdo jí provětral ?

sadzi saj

26.8.2008 15:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Se máš ... Já tu řešila ráno tu prekéru, tak to utíkalo, tak nic moc ...
Byl trochu pojeb z vedení, tak se hnedka pracuje líp
Fakt ? Kdo jí provětral ?

No přece já ne, kdo jiný taky

26.8.2008 15:24
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No přece já ne, kdo jiný taky

Tak jsem si přešlápla ... Jsi tam byla ráno, co ?
No, dneska mám už dost

sadzi saj

26.8.2008 15:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak jsem si přešlápla ... Jsi tam byla ráno, co ?
No, dneska mám už dost

nachytala

Jo jo, ráno, pač odpolko musím taky někdy včas domů, tak jsem razila ráno, dali jsme si to zase bez sedla, ale tentokrát na uzdečce a i jsme zaklusali, aby se trochu po tréninku protáhla Růžičková se divila - Vy jedete bez sedla??

26.8.2008 15:45
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
nachytala

Jo jo, ráno, pač odpolko musím taky někdy včas domů, tak jsem razila ráno, dali jsme si to zase bez sedla, ale tentokrát na uzdečce a i jsme zaklusali, aby se trochu po tréninku protáhla Růžičková se divila - Vy jedete bez sedla??

JJ, to jsem slýchávala taky ... a bez sedla ... a s ohláááávkouuuuuu ?

sadzi saj

26.8.2008 16:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, to jsem slýchávala taky ... a bez sedla ... a s ohláááávkouuuuuu ?

jsem jí říkala, že jsem byla minule taky a nevyklopila mě, tak jedu znova

Jsem obdržela medovník, ňam

26.8.2008 16:09
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
jsem jí říkala, že jsem byla minule taky a nevyklopila mě, tak jedu znova

Jsem obdržela medovník, ňam

Jéééé, ten zbožňuju
Nezbylo pro Blaničku?

sadzi saj

26.8.2008 16:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Jéééé, ten zbožňuju
Nezbylo pro Blaničku?

Jeden posílám

26.8.2008 16:14
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jeden posílám

Hmmmmmm, bych sežrala monitor

sadzi saj

26.8.2008 16:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Hmmmmmm, bych sežrala monitor

Jsem se ptala teď Romany na to došlapování, mi to nedalo, tak mě uklidnila, že je vše ok, že nejdřív se musí naučit chodit uvolněně a v tempu a pak se bude pokračovat dál

26.8.2008 16:32
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Jsem se ptala teď Romany na to došlapování, mi to nedalo, tak mě uklidnila, že je vše ok, že nejdřív se musí naučit chodit uvolněně a v tempu a pak se bude pokračovat dál

NO vidíš ... Můžeš jí poslat foto hafana - třeba bude mít radost

sadzi saj

26.8.2008 16:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
NO vidíš ... Můžeš jí poslat foto hafana - třeba bude mít radost

Jo jo pošlu, pomalu se loučím, frčím navštívit další obchod, zda tam mají ty granule co scháním či ne

26.8.2008 16:36
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jo jo pošlu, pomalu se loučím, frčím navštívit další obchod, zda tam mají ty granule co scháním či ne

Se máš, tak zatím papa

26.8.2008 17:06
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

M ňááám! Medovník miluji!!!!!! To mi děláte schválně? Pomoooc!

Jinak zrovna jsem přišla s Usou od koní..... nemohla jsem ji tam bohužel nechat, hodinu jsem tam s ní byla. Venku se to honí, nesmí zmoknout, aby nenamokly obvazy. Vet říkal, že klidně může na pastvinu, nevadí, když se proběhne..no samozřejmě, že slečna ťapala hodně rychle , místy už caplovala, je sice hodná, ale bylo vidět, že s ní šijou všichni čerti....týden a půl se nudí a neproběhla, že...
Tak jsem si říkala, že poskočí a bude se pást. No to jistě....

Jsem ji pustila, přivítala se s Čipem a začala prohánět kozy a dělat dostihy...lítala jao šílenec dokola po celém prostoru, pak stála na místě a vyhazovala..no pako. Konečně se pak zklidnila a začala se pást, s poníkem se oždibovali a už se chovala slušně....nohy OK, obvazy drží, budu to přebalovat večer, tak uvidím, ale vet říkal, že by to mělo být dobré, chodit má hodně a když se trochu proběhne, tak to nevadí..hlavně se to nesmí uvolnit a dostat do těch ran bordel a namoknout to, že..samozřejmě .

Ale domů už šla jako beránek, strašně šťastná, že se proběhla..i když pořád to špacírovala docela svižným krokem

Teď jdu ještě se psy...aby se taky proběhli, ovšem mám obavy, že zmokneme

26.8.2008 17:11
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
M ňááám! Medovník miluji!!!!!! To mi děláte schválně? Pomoooc!

Jinak zrovna jsem přišla s Usou od koní..... nemohla jsem ji tam bohužel nechat, hodinu jsem tam s ní byla. Venku se to honí, nesmí zmoknout, aby nenamokly obvazy. Vet říkal, že klidně může na pastvinu, nevadí, když se proběhne..no samozřejmě, že slečna ťapala hodně rychle , místy už caplovala, je sice hodná, ale bylo vidět, že s ní šijou všichni čerti....týden a půl se nudí a neproběhla, že...
Tak jsem si říkala, že poskočí a bude se pást. No to jistě....

Jsem ji pustila, přivítala se s Čipem a začala prohánět kozy a dělat dostihy...lítala jao šílenec dokola po celém prostoru, pak stála na místě a vyhazovala..no pako. Konečně se pak zklidnila a začala se pást, s poníkem se oždibovali a už se chovala slušně....nohy OK, obvazy drží, budu to přebalovat večer, tak uvidím, ale vet říkal, že by to mělo být dobré, chodit má hodně a když se trochu proběhne, tak to nevadí..hlavně se to nesmí uvolnit a dostat do těch ran bordel a namoknout to, že..samozřejmě .

Ale domů už šla jako beránek, strašně šťastná, že se proběhla..i když pořád to špacírovala docela svižným krokem

Teď jdu ještě se psy...aby se taky proběhli, ovšem mám obavy, že zmokneme

Tak to jste si to užily - sice chvíle, ale i tak super

26.8.2008 17:11
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak to jste si to užily - sice chvíle, ale i tak super

Pro Leu - tyhle jsem si koupila minule

26.8.2008 17:12
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Pro Leu - tyhle jsem si koupila minule

26.8.2008 17:19
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

A ty korálky - ale ještě nevím, co přesně s nimi zamýšlím

zvířátková

26.8.2008 18:18
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
A ty korálky - ale ještě nevím, co přesně s nimi zamýšlím

Ten první a poslední jsem si přes net taky objednala. A pak ještě tyhle 3 k nim

zvířátková

26.8.2008 18:19
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Ten první a poslední jsem si přes net taky objednala. A pak ještě tyhle 3 k nim

zvířátková

26.8.2008 18:19
zvířátková

XXX.XXX.42.14

26.8.2008 18:25
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Jůůůů, ten 3. nemám

26.8.2008 18:29
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Jůůůů, ten 3. nemám

Docela sranda - máme stejný vkus

zvířátková

26.8.2008 18:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Jůůůů, ten 3. nemám

Akorát mě štvou ty názvy, jelikož není žádný, který by se dal dobře vystříhnout a dát na fialovou barvu.

26.8.2008 18:30
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Akorát mě štvou ty názvy, jelikož není žádný, který by se dal dobře vystříhnout a dát na fialovou barvu.

A co to vystříhnout i s tím ...
Dříve jsem to pižlala taky přesně okolo, pak jsem to už brala s rezervou

zvířátková

26.8.2008 18:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
A co to vystříhnout i s tím ...
Dříve jsem to pižlala taky přesně okolo, pak jsem to už brala s rezervou

No se žlutým pozadím fakt naprd. Snažila jsem se včera jeden zlatý nápis ostříhnout, ale nešlo to. Já to teda pižlám poctivě, jenom když už to nejde, třeba mezi stonečky a tak. Něco holt nejde. Záleží taky na barvě pozadí, někde se to ztratí.

26.8.2008 18:35
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No se žlutým pozadím fakt naprd. Snažila jsem se včera jeden zlatý nápis ostříhnout, ale nešlo to. Já to teda pižlám poctivě, jenom když už to nejde, třeba mezi stonečky a tak. Něco holt nejde. Záleží taky na barvě pozadí, někde se to ztratí.

Ty jsi ale pintlich

zvířátková

26.8.2008 18:43
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ty jsi ale pintlich

Njn, jsem háklivá, ale někdy to tak dokonale nejde.

Tenhle je parádní, bohužel ten nemám, mají ho na jiných stránkách.

26.8.2008 18:44
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Njn, jsem háklivá, ale někdy to tak dokonale nejde.

Tenhle je parádní, bohužel ten nemám, mají ho na jiných stránkách.

fíha, ten je taky super - taky nemám

zvířátková

26.8.2008 18:53
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
fíha, ten je taky super - taky nemám

a tenhle bych ráda

26.8.2008 19:00
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
a tenhle bych ráda

taky pěkný
tak já mizím, papa

zvířátková

26.8.2008 19:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
taky pěkný
tak já mizím, papa

Tak pa

26.8.2008 21:58
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):
Tak pa

Fííha, tak koukám, že máme Blanko stejný vkus. Taky mám ráda motivy levandule. Dneska jsem si chtěla koupit hrníček s levandulí, ale neměli.

26.8.2008 22:28
lucky

XXX.XXX.230.77

marketka napsal(a):
Fííha, tak koukám, že máme Blanko stejný vkus. Taky mám ráda motivy levandule. Dneska jsem si chtěla koupit hrníček s levandulí, ale neměli.

Je to nádhera.

Tak Usinka má převázané nožky a moc hezky se to hojí..snad to za pár dní bude ok, aby se to nemuselo už vázat. Uvidíme. Než se to úplně zatáhne, musí to být v čistotě.
Kdyby bylo zítra hezky, tak ji dám k Čipovi...alespoň by chodila a chodila a nechtěla by běhat.

Tak dobrou noc

26.8.2008 23:02
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
Je to nádhera.

Tak Usinka má převázané nožky a moc hezky se to hojí..snad to za pár dní bude ok, aby se to nemuselo už vázat. Uvidíme. Než se to úplně zatáhne, musí to být v čistotě.
Kdyby bylo zítra hezky, tak ji dám k Čipovi...alespoň by chodila a chodila a nechtěla by běhat.

Tak dobrou noc

Jak to tak zpětně čtu, asi sháníte motýlí levanduli? Kdysi jsem jí viděla v katalogu
u Starkla. Také jsem se tam stavila cestou od kámošky, ale paní mi řekla, že byla
hned pryč. Pak jí měli v Hornbachu, byla docela drahá, no nevzala jsem jí.
Nedávno jsem si na výstavě levanduli koupila, samozřejmě odkvetlou a paní
mi tvrdila, že to je motýlí. Vzala jsem to s rezervou a ani mě nepřekvapilo to,
že mi vykvetla klasická fialová. Mám ještě růžovou a sousedka má do bíla.
Ale tu motýlí snad jednou seženu..

Přidejte reakci

Přidat smajlík