Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2008 10:22
nicynka

XXX.XXX.97.112

Jsem z Olomouce a sháním dobré seno v malých balících za rozumnou cenu.Nejlépe i s dopravou.Majiteli seno zmoklo a tím krmit nechci.Seno by bylo pro dva koně na období zimy a jara kdy není možno krmit sekanou trávou.Cca 350 balíků...Děkuji za všechny nabídky...

27.8.2008 11:33
jurasek

XXX.XXX.112.250

nicynka napsal(a):
Jsem z Olomouce a sháním dobré seno v malých balících za rozumnou cenu.Nejlépe i s dopravou.Majiteli seno zmoklo a tím krmit nechci.Seno by bylo pro dva koně na období zimy a jara kdy není možno krmit sekanou trávou.Cca 350 balíků...Děkuji za všechny nabídky...

mrkla si na ifauně do krmiv a nebo pak mrkni na Agroweb.cz

27.8.2008 11:39
nicynka

XXX.XXX.97.112

jurasek napsal(a):
mrkla si na ifauně do krmiv a nebo pak mrkni na Agroweb.cz

jj všechno mám už prokouklé..mám i seno sehnané,ale bud je daleko a nebo jen velké balíky...které nemám kam dát..

27.8.2008 15:14
kaktusek5

XXX.XXX.64.90

nicynka napsal(a):
jj všechno mám už prokouklé..mám i seno sehnané,ale bud je daleko a nebo jen velké balíky...které nemám kam dát..

A z jakého důvodu nemůžete krmit zmoklé seno? Nerýpu, jen by mě to zajímalo. Díky za odpověď.

27.8.2008 16:55
karwen

XXX.XXX.132.58

nicynka napsal(a):

Ahojky, my zrovinka máme seno na prodej, malé balíky, dva plné boxy, takže je toho hodně, ale už je zamluveno, navíc chcem aby zmizelo co nejdřív, pak ho chce ještě jedna kámoška, ta první se zatím neozývá tak přemýšlíme že ho prostě dáme tomu co si ho do konce tohoto týdne odveze Takže kdyby sis sehnala dopravu a odvezla si ho do konce týdne je tvoje, majitel chce 120Kč za metrák... jinak je uskladněno v Bělkovicích, a je moc pěkné... PS: Se aspoň koukneš na naše koně

27.8.2008 16:56
karwen

XXX.XXX.132.58

kaktusek5 napsal(a):
A z jakého důvodu nemůžete krmit zmoklé seno? Nerýpu, jen by mě to zajímalo. Díky za odpověď.

To je fakt, taky nám jednou zmoklo... zmoklé seno vůbec neuškodí Pokud na něj nepršelo týden že

27.8.2008 18:27
nicynka

XXX.XXX.97.112

karwen napsal(a):
Ahojky, my zrovinka máme seno na prodej, malé balíky, dva plné boxy, takže je toho hodně, ale už je zamluveno, navíc chcem aby zmizelo co nejdřív, pak ho chce ještě jedna kámoška, ta první se zatím neozývá tak přemýšlíme že ho prostě dáme tomu co si ho do konce tohoto týdne odveze Takže kdyby sis sehnala dopravu a odvezla si ho do konce týdne je tvoje, majitel chce 120Kč za metrák... jinak je uskladněno v Bělkovicích, a je moc pěkné... PS: Se aspoň koukneš na naše koně

No právě že do něj pršelo týden..majitel neodhadl kdy bude pršet...zabalil to do balíků...a je opravdu škaredé...lehce řečeno plesnivé sice místy ale jak jistě každý ví,že jak je na chlebu plíseň už se vyhodí..takže tuplem ho krmit nechci....a jak je ten balík veliký??já nevím jestli by byl možný odvoz...tedka se mi ozval bývalý majitel Mistyho a říkal že snáma ze senem počítá takže asi nic ale děkuji Kači..no chtěla bych se někdy přijet juknout:-)

27.8.2008 20:58
hanatichakova

XXX.XXX.155.167

nicynka napsal(a):

cca 20q kvalitního loňského sena je ihned k odebrání ve Stříbrnicích u Kojetína . info na: novakova.i@seznam.cz popř. thj.equi@volny.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík