Ahojky, máte někdo???Já mám 6 měsíční kobylku je nádherná mohutná prostě to bude kus koně
bambu
napsal(a):
Ahojky, máte někdo???Já mám 6 měsíční kobylku je nádherná mohutná prostě to bude kus koně
Máme po něm ve stáji dvouměsíčního hřebečka.
Tady je mu teprve týden. Jinou fotku zatím nemám. Ale hrozně moc rychle roste ! Janíík.
janiik
napsal(a):
Máme po něm ve stáji dvouměsíčního hřebečka.
Tady je mu teprve týden. Jinou fotku zatím nemám. Ale hrozně moc rychle roste ! Janíík.
A ještě jednu. Až budu mít foto z poslední doby, dám je sem.
janiik
napsal(a):
A ještě jednu. Až budu mít foto z poslední doby, dám je sem.
Je krásnýA jak se zatím jeví???Moje prďola je moc živá
Přikládám ještě fotečku
A po čem je mamina???
bambu
napsal(a):
Je krásnýA jak se zatím jeví???Moje prďola je moc živá
Přikládám ještě fotečku
A po čem je mamina???
Mamina je po Frühesch a malej se jmenuje Barnabáš.
Hřebeček je od narození děsně zvědavej, ničeho a nikoho se nebojí a roste před očima. Ale teď začíná být pěkně oprsklej, začíná nás oštipovat a člověk na něj musí občas zhouknout.
Tvoje "prďola " je taky nádherná a koukám, že je na svůj věk strašně velká.
janiik
napsal(a):
Mamina je po Frühesch a malej se jmenuje Barnabáš.
Hřebeček je od narození děsně zvědavej, ničeho a nikoho se nebojí a roste před očima. Ale teď začíná být pěkně oprsklej, začíná nás oštipovat a člověk na něj musí občas zhouknout.
Tvoje "prďola " je taky nádherná a koukám, že je na svůj věk strašně velká.
Ený také hrozně rychle roste, tak se totiž jmenuje přitom mamina zase tak veliká není.Vaše kobča sportuje/sportovala???
A ještě jedna fotečka
janiik
napsal(a):
Jo, sportovala ještě před dvěma lety. Drezura L, parkur S. Ale není to moje kobyla, je to kobča majitele stáje, kde mám ustájeného svého koně.
A kolik jí je??No mamina mojí kobči sportovala jako mladá ale pak spadla na překážce a od té doby se tak nějako bojí.Jinak tatík její je Tristan a ten sportoval ve všestranosti
.