Tady je tip na stránky s hromadou videa s araby!!!
Ti mladí, zvlášť hříbátka, mají krásný pohyb :-)
http://brookvillearabians.com/ranch.asp
lucky
napsal(a):
Tady tip na hezké video polského araba
http://www.ryanarabians.net/gallery.htm
lucky
napsal(a):
Tady tip na hezké video polského araba
http://www.ryanarabians.net/gallery.htm
A tady ještě tip na stránky s videem....je tam i dostih arabů
(pod videos)
http://www.wintersteenarabians.com/Downloads.htm
lucky
napsal(a):
A tady ještě tip na stránky s videem....je tam i dostih arabů
(pod videos)
http://www.wintersteenarabians.com/Downloads.htm
Lucky:
Dej sem prosím fotečky Usinky!Je vážně k sežrání
Jestli máš třeba nějaký z léta ať tu furt neni zima
dííííík
foto arábka z webu
alisa
napsal(a):
Lucky:
Dej sem prosím fotečky Usinky!Je vážně k sežrání
Jestli máš třeba nějaký z léta ať tu furt neni zima
dííííík
foto arábka z webu
Hledala jsem něco jarního, optimistického...takže tady Usinka loni v řepce
lucky
napsal(a):
Hledala jsem něco jarního, optimistického...takže tady Usinka loni v řepce
.
lucky
napsal(a):
.
...tady jsme se vyděsily náklaďákem!
Jinak ten arábek s westernem je hezký....mám takových hromadu, dokonce i super videa.
lucky
napsal(a):
Jinak ten arábek s westernem je hezký....mám takových hromadu, dokonce i super videa.
tady foto z webu...
alisa
napsal(a):
Videa s Usinkou?Pošleš mi pls nějaké na e-mail?
dííík
Ne, videa s Usou nemám. Ale chci něco natočit. Táta má nový mobil, kde je i kamera, ale nemá k tomu kabel a já nevím, jak se to dá stáhnout...musíme to vykoumat
. Ale videa s araby mám hromady....vše z netu, ale přes stovku určitě. A dnes jsem dala tip na super stránky s PRE do moderky "ty z králíků", tak se mrkni, jestli máš ráda i PRE...já se ráda koukám na každého koně.
Mám třeba i Rocky mountain ponyho v akci pod sedlem.
lucky
napsal(a):
taky jednoho mám a nade vše miluji
lucky
napsal(a):
Lucky, máš moc moc pěkné fotky. Ty s těma hafanama- úžasné. Je to vždy náhoda nebo pořád číháš s foťákem u pasu? Napadlo mne to u té... vyděšené z náklaďáku. To jsi fotila taky sama?
zuza
napsal(a):
taky jednoho mám a nade vše miluji
arabský plnokrevník MARTIN - Lysá nad Labem 2003
janna
napsal(a):
arabský plnokrevník MARTIN - Lysá nad Labem 2003
UBAJAN - Lysá nad Labem 2003
lerry
napsal(a):
Lucky, máš moc moc pěkné fotky. Ty s těma hafanama- úžasné. Je to vždy náhoda nebo pořád číháš s foťákem u pasu? Napadlo mne to u té... vyděšené z náklaďáku. To jsi fotila taky sama?
To s náklaďákem fotil táta...všechny ty v řepce fotil vyjímečně táta. Jinak fotim většinou já. A jinak se psy...stačí vzít foťák a fotit. Oni se muchlují s Usou stále. Včera řádili ve výběhu. Darés lítal s pet láhví s kamínky, štěrchal a Usa skákala jako gumídek a honili se....to by chtělo spíše kameru. Bohužel nemám.
janamalik
napsal(a):
Ten poslední arábek- arabka- je mého známého, má chov asi o 15 arabáků, má je moc pěkné, různé barvy, dobré původy, na letošek má i plemenného hřebce.Všechno čistokrevné, žádné podíly. Je to u Ml. Boleslavy.
Jéžiš...to mi něco říká, ale teď si nevzpomenu, kdyby mě zabili....jak se jmenuje?
lucky
napsal(a):
Mimochodem, jestli máš více fotek.....sem s nimi! A jména! Případně původy! Budu ráda!
Lucky, je to pan Mašín, má tam hřebce Radija Ibn Iman, je to nádherný ryzák, foto ale bohužel nemám, v původu má ale i Malaka. Jinak ještě něco vyhrabu a šoupnu to sem. Mimochodem, nedávno dávali v televizi moc krásný dokument o arábcích, jsou to skvosty, hlavně když už si nějaký ten arabský beduín pořídí takovéhleho koně, tak se ho hned nezbaví, jako lidé tady. Ukazovali tam, že i když má třeba koník zranění, tak si ho ti beduíni nechají.
janamalik
napsal(a):
Lucky, je to pan Mašín, má tam hřebce Radija Ibn Iman, je to nádherný ryzák, foto ale bohužel nemám, v původu má ale i Malaka. Jinak ještě něco vyhrabu a šoupnu to sem. Mimochodem, nedávno dávali v televizi moc krásný dokument o arábcích, jsou to skvosty, hlavně když už si nějaký ten arabský beduín pořídí takovéhleho koně, tak se ho hned nezbaví, jako lidé tady. Ukazovali tam, že i když má třeba koník zranění, tak si ho ti beduíni nechají.
Ano! Mašín! Nemohla jsem si vzpomenout na jméno! Jsem doma!
Budu ráda, když sem dáš nějaké fotky!
Jinak ten dokument o arabech jsem prošvihla! Zaspala! Vůbec jsem nezaregistrovala, že tam něco takového je a spala jsem unavená z práce. A táta na to koukal, chtěl to natočit, a blbě zmáčknul video a natočil prd! K vzteku. Strašně mě to mrzí a psala jsem do ČT, zda to budou opakovat a vůbec mi neodpověděli. Nemáte to někdo natočené?...Zjistím, jak se to jmenovalo!
lucky
napsal(a):
To s náklaďákem fotil táta...všechny ty v řepce fotil vyjímečně táta. Jinak fotim většinou já. A jinak se psy...stačí vzít foťák a fotit. Oni se muchlují s Usou stále. Včera řádili ve výběhu. Darés lítal s pet láhví s kamínky, štěrchal a Usa skákala jako gumídek a honili se....to by chtělo spíše kameru. Bohužel nemám.
Tak to je paráda. Ti naši se snaží hafana spíš zneškodnit
lerry
napsal(a):
Tak to je paráda. Ti naši se snaží hafana spíš zneškodnit
Ona když je rozjívená a rozlítaná, tak na něj taky dělá budliky, budliky, hrabe předními a dělá jako že je divoká a chce si hrát, ale když vidí, že on nic a už jen na ni kouká, tak se k němu postaví a začne ho muchlovat. Včera měl Darés ožužlanou celou hlavu. Potom se jí přitiskne pod plece a přitulí se k ní a ona k němu...to by člověk musel vidět. Asi zase na ně brzy vezmu foťák.
lucky
napsal(a):
Zuzo, pošli dej tady, prosím více foteček svého koníka a něco o něm! Sím!
No těch fotek tady po moderce běhá víc a jsou to pořád ty samý.Ale když chceš...
lucky
napsal(a):
Je to letos 8 letý Shagya.Koupila jsem ho jako 4 letýho z hříbárny.Začínali jsme spolu od začátku podle metodiky NHS. Je to kůň jednoho pána na cizí není zlý, ale umí být pěkně protivný.
lucky
napsal(a):
Postupem času jsme se trošku vypracovali, takže předloni jsme začali jezdit na předváděčky po okolí a loni jsme byli v Lysé. Zároveň s tím nabývaly nabídky na pořádání kurzů.Takže tomu se teď věnuji a chtěla bych i nadále....
lucky
napsal(a):
...šířit tuto metodu v jejím pravém slova smyslu mezi ostatní koňáky a předávat dalším generacím (v našem jezďáku), aby lidi i koně našli víc porozumění.
zuza
napsal(a):
...šířit tuto metodu v jejím pravém slova smyslu mezi ostatní koňáky a předávat dalším generacím (v našem jezďáku), aby lidi i koně našli víc porozumění.
Je to krása. Držím palce. Skoro to vypadá jako takový další splněný sen. Sama bych si přála dostat se někdy s tím svým ponďou takhle daleko.. Ale zatím jsme pořád v začátcích.. (Jo, díky za ten odkaz na equichannel, tu fotečku jsem stahla, ale žel, je tam taky docela malá. Ale je vidět, že to fotil profes. fotograf. A na fotkách to vypadá, že jsi plavovláska, ale u té z Equich. zrz ;-)
kanyapi
napsal(a):
Je to krása. Držím palce. Skoro to vypadá jako takový další splněný sen. Sama bych si přála dostat se někdy s tím svým ponďou takhle daleko.. Ale zatím jsme pořád v začátcích.. (Jo, díky za ten odkaz na equichannel, tu fotečku jsem stahla, ale žel, je tam taky docela malá. Ale je vidět, že to fotil profes. fotograf. A na fotkách to vypadá, že jsi plavovláska, ale u té z Equich. zrz ;-)
přidávám ještě jednoho MARTINA z Lysí
zuza
napsal(a):
To víš, že jsem ráda, když takové fotky vidím. Jste moc šikovní! Snad jednou s Usinkou budeme tohle taky umět...pracujeme na tom. Škoda, že jsem v Lysé dlouho nebyla. Ale letos možná pojedu, tak snad....
kanyapi
napsal(a):
mam spinavej blond a v tom melir.Splnenej sen...jak v cem, na jednu stranu jo.Na druhou jsem si rozhodne nedokazala predstavit kolik prace to kolem koni da, kolik nervu te to stoji (komercni ustajeni) a kolik pomluv jsou lidi ochotni vzit jako fakt a sirit dal...Presla me naivita, ale zas mam praxi a s konikem na sobe pracujem stale (spis ja) jelikoz nic neni dokonale ani ja ani kun...a v podstate, kdo by to taky chtel
lucky
napsal(a):
To víš, že jsem ráda, když takové fotky vidím. Jste moc šikovní! Snad jednou s Usinkou budeme tohle taky umět...pracujeme na tom. Škoda, že jsem v Lysé dlouho nebyla. Ale letos možná pojedu, tak snad....
Lucky.
Usinka jse strašně krásnej koník!!!
Moc Vám přeji aby se vám všechno dařilo!!
Je opravdu kouzelná...jako koník z pohádky!!
Každej den se dívám na její fotky co jsou tady a budu ráda,když budeš další přihazovat.....díky moc.!!
janak
napsal(a):
Lucky.
Usinka jse strašně krásnej koník!!!
Moc Vám přeji aby se vám všechno dařilo!!
Je opravdu kouzelná...jako koník z pohádky!!
Každej den se dívám na její fotky co jsou tady a budu ráda,když budeš další přihazovat.....díky moc.!!
Díky, je to moje zlatíčko, ale všichni koně jsou nádherní a doufám, že tady budou přibývat také jíní, ne jen Usa. A ž budu mít nové fotky, tak je tady hodím...zatím čekám, až bude v letním hávu, zimních fotek mám hromadu.
Dám tady něco z loňského roku...Usinka a Darések (to měl nějak rok)
lucky
napsal(a):
Díky, je to moje zlatíčko, ale všichni koně jsou nádherní a doufám, že tady budou přibývat také jíní, ne jen Usa. A ž budu mít nové fotky, tak je tady hodím...zatím čekám, až bude v letním hávu, zimních fotek mám hromadu.
Dám tady něco z loňského roku...Usinka a Darések (to měl nějak rok)
.
lucky
napsal(a):
.
To je fakt úžasné,naše kolie by se možná taky mazlila,ale ten mizera shagya arabskej na ní jen útočí,divim se že chudák psisko ještě nemá nic zlámanýho. a to nikdy psi nic neudělali.Nejhorší bylo,že jsem nedavno lonžovala a kolem šla pani se štěnětem on se mi zničehonic urval a na to štěně skočil a pěkně ho pokopal....to ale ty asi neznáš
microfon
napsal(a):
To je fakt úžasné,naše kolie by se možná taky mazlila,ale ten mizera shagya arabskej na ní jen útočí,divim se že chudák psisko ještě nemá nic zlámanýho. a to nikdy psi nic neudělali.Nejhorší bylo,že jsem nedavno lonžovala a kolem šla pani se štěnětem on se mi zničehonic urval a na to štěně skočil a pěkně ho pokopal....to ale ty asi neznáš
Lucky, i když nejsou arábci moji nej koníci č.1, tak musím říct, že vždycky, když vidím Usu, tak se mě až tají dech! Tak nádhernýho koně jsem snad ještě neviděla. Musí to být krása, když se na ní proháníš někde po lesích! (Nikde jsem tady teda nepostřehla její věk, tak snad jsem se nespletla, nebo ještě není obsednutá?)
Musí to být paráda, vlastnit takového koně!! Ať vám to spolu ještě hooooooooooooodně dlouho šlape! A pozdravuj i toho krásnýho čoklíka :-)
lucky
napsal(a):
Zajímalo by mě...Atrei je ShA? Jak je starý?
Shagy arabka
lu
napsal(a):
Je to kobyla z topolčanek.Má propadlý hřbet,protože není nejmladší,je jí 23let
Tohle je dcera te kobylka nad ní.Tato fotka je z výstavy sh ve slatiňanech.
lucky
napsal(a):
tak já taky přispěju svou bílou kuličkou
innoncent
napsal(a):
a ještě
To je krása! Copak je to za milášky?
Tady z webu reiningový arab
lucky
napsal(a):
To je krása! Copak je to za milášky?
Tady z webu reiningový arab
a tady arab v akci...
lucky
napsal(a):
a idylka
nedávno jsem našla stránky s módou pro araby..zajímavé
lucky
napsal(a):
nedávno jsem našla stránky s módou pro araby..zajímavé
.
lucky
napsal(a):
.
více na http://www.nativearabians.com
a klidně písněte, co vy na to...něco přezdobené, ale některé věci fakt pěkné
lucky
napsal(a):
více na http://www.nativearabians.com
a klidně písněte, co vy na to...něco přezdobené, ale některé věci fakt pěkné
.
katulik
napsal(a):
Prosím prosim odepiš mi na mejl .
Taky přidám jednoho arábka to je Harlemek od nás ze stáje
roxy live
napsal(a):
Taky přidám jednoho arábka to je Harlemek od nás ze stáje
harlem jak žere,tady je jak čuně
lu
napsal(a):
Tak to se omlouvám,ale toho koně opravdu neznám,na těchto stránkách ho vidím poprvé.
lejla
roxy live
napsal(a):
Ahoj,někdo se tu ptal na Harlema,ten hnedáček na původ,bohužel ho neznám,není můj,ale je od nás ze stáje,ale jestli tě to opravdu zajímá dalo by se to zjistit
Jen by mě to zajímalo. Je jich v republice docela málo a tak jsem ráda o každém, o kterém trochu něco vím......Harlem, nebude z matky Herta? docela by mě to zajímalo...díky. Jaký je?
lucky
napsal(a):
Jen by mě to zajímalo. Je jich v republice docela málo a tak jsem ráda o každém, o kterém trochu něco vím......Harlem, nebude z matky Herta? docela by mě to zajímalo...díky. Jaký je?
Torr... ShA
lu
napsal(a):
Můžu se zeptat na tý kobylky původ?A nemáš ještě nějaký foto,kde je vidět celá?
Soraja SH
lu
napsal(a):
Lejla SH
no pokud myslis Sheilu tak puvod nevim, ale mohla bych zjistit... jinak uchazejici fotky mam jeste tyhle...
evinka01
napsal(a):
no pokud myslis Sheilu tak puvod nevim, ale mohla bych zjistit... jinak uchazejici fotky mam jeste tyhle...
a zepredu... z boku bohuzel:o)))snad pri pristim foceni:o)
elba
napsal(a):
Pro Evinku01: Mám pocit, že se známe...jsi Eva od Lei? Zdraví Kristina
jezis lidi vas tady jejasne Kiki sem to ja... tak pro Jindru este par fotek Torecka z posledniho putaku....
evinka01
napsal(a):
jezis lidi vas tady jejasne Kiki sem to ja... tak pro Jindru este par fotek Torecka z posledniho putaku....
se koupe...
evinka01
napsal(a):
Ahoj! Muzes mi prosím poslat nějaké tvé foto na e-mail: jindriska.jelinkova@centrum.cz? Asi se znát budeme,ale nějak si nevzpomínám...Moc díky! Jinak na mém posledním puťáku se mi ztratil pejsek...Tak kdybyste někdo něco věděli nebo ho někde viděli, tak mi určitě napište...Děkuji
jindriska
napsal(a):
Ahoj! Muzes mi prosím poslat nějaké tvé foto na e-mail: jindriska.jelinkova@centrum.cz? Asi se znát budeme,ale nějak si nevzpomínám...Moc díky! Jinak na mém posledním puťáku se mi ztratil pejsek...Tak kdybyste někdo něco věděli nebo ho někde viděli, tak mi určitě napište...Děkuji
Tento vzkaz je pro Evinku
jindriska
napsal(a):
Tento vzkaz je pro Evinku
Tak taky pár fotek Tora... z roku 2000
elba
napsal(a):
Tak taky pár fotek Tora... z roku 2000
Taky jsem se na něm dost najezdila :-) a co jinak Evi, jak je v Řícu?
elba
napsal(a):
Taky jsem se na něm dost najezdila :-) a co jinak Evi, jak je v Řícu?
A poslední, tady s Kačkou...
elba
napsal(a):
A poslední, tady s Kačkou...
Vzpomínáte si na Sentu? Taky ShA...
jindriska
napsal(a):
No jasně! A ještě její příbuznou Meggi Teda jestli myslíš ty kobylky od Staníka
no chodim se tam parkrat za rok podivat... jinak jenom v lete (ted chodim do skoly mimo Brno...) slozeni skoro stejny, pribyl hrebecek QH a nevimco Fin (ale ne ten od Mimi) a Sheila.. ta z fotek... vsak prijed navstivit Leus.. chystame se spolu chodit na kladrubaky jestli to vyjde:o)))
pridavam fotecku z putaku 2004
evinka01
napsal(a):
no chodim se tam parkrat za rok podivat... jinak jenom v lete (ted chodim do skoly mimo Brno...) slozeni skoro stejny, pribyl hrebecek QH a nevimco Fin (ale ne ten od Mimi) a Sheila.. ta z fotek... vsak prijed navstivit Leus.. chystame se spolu chodit na kladrubaky jestli to vyjde:o)))
pridavam fotecku z putaku 2004
Lejlinka Sh
lu
napsal(a):
Lejlinka Sh
Sorinka-tato fotka je z loňské výstavy sh ve Slatiňanech.Sorinka se umístila na zaslouženém 1. místě
lu
napsal(a):
Sorinka-tato fotka je z loňské výstavy sh ve Slatiňanech.Sorinka se umístila na zaslouženém 1. místě
Shagya arab
lucky
napsal(a):
škoda, že ta výše není moc ostrá, ale ta poslední je moc hezká!
Aprot se musí nechat nejpr na lonži vyblbnout kde s evyvzteká a většinou už nás pak nechce pokopat
lucky
napsal(a):
škoda, že ta výše není moc ostrá, ale ta poslední je moc hezká!
Díkes
lucky
napsal(a):
Oni umí tahat nejen Shagyové...ale tyhle fotky jsou moc hezké! Šikovný koník!
Tady plnokrevní arabi v tahu... jen z netu.
lucky
napsal(a):
Oni umí tahat nejen Shagyové...ale tyhle fotky jsou moc hezké! Šikovný koník!
Tady plnokrevní arabi v tahu... jen z netu.
lucky
napsal(a):
http://www.donstine.com/Galleries.htm
Pro milovníky arabů...fota se soutěží v Americe
western, anglie, jsou tam i skokové soutěže
PB-jsou plnokrevní arabi
HA/AA -polokrevní a angloarabi .....pro vysvětlení, kdyby někdo nevěděl označení
lucky
napsal(a):
Ne, videa s Usou nemám. Ale chci něco natočit. Táta má nový mobil, kde je i kamera, ale nemá k tomu kabel a já nevím, jak se to dá stáhnout...musíme to vykoumat
. Ale videa s araby mám hromady....vše z netu, ale přes stovku určitě. A dnes jsem dala tip na super stránky s PRE do moderky "ty z králíků", tak se mrkni, jestli máš ráda i PRE...já se ráda koukám na každého koně.
Mám třeba i Rocky mountain ponyho v akci pod sedlem.
Shaves
lucky
napsal(a):
http://www.donstine.com/Galleries.htm
Pro milovníky arabů...fota se soutěží v Americe
western, anglie, jsou tam i skokové soutěže
PB-jsou plnokrevní arabi
HA/AA -polokrevní a angloarabi .....pro vysvětlení, kdyby někdo nevěděl označení
Tady je Madir Al Amar- plemeník stojící na Moravě
lucky
napsal(a):
Madira znám, viděla jsem ho doma na Karlově někde před dvěmi lety. Moc krásné fotky! Mám taky nějaké jak se honil se psem ve výběhu...pohledám.
Jj, Madir tam stojí pořád;o) tyhle fotky jsou focené letos, 12. srpna. Pokud chceš, tak na www.majta.wz.cz jich mám víc;o)
Fotky s psem pohledej;o) Madirek je fakt fešák:o)