Nabidnete obleceni pro jezdce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2008 11:44
mishalka

XXX.XXX.219.100

Mate doma rajtky, vesty, bundy...ktere vam lezi ve skrini a jiz ho nevyuzijete?Darujte nabo nabidnete za za mensi financni castku 18studentce.budu rada za vsechny nabidky tak pisteobleceni muze mit vady derave...nejvic by se mi hodili rajtky s celokozenym sedem, a bunda s odepinatelnymi rukavy ale neni podminkou.

buggyna

29.8.2008 12:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

mishalka napsal(a):
Mate doma rajtky, vesty, bundy...ktere vam lezi ve skrini a jiz ho nevyuzijete?Darujte nabo nabidnete za za mensi financni castku 18studentce.budu rada za vsechny nabidky tak pisteobleceni muze mit vady derave...nejvic by se mi hodili rajtky s celokozenym sedem, a bunda s odepinatelnymi rukavy ale neni podminkou.

Ahoj, mám na prodej černou jezdeckou bundu,které se dají odepnout rukávy a je to vesta mě je velká...velikost 40/42, je vhodná na jaro a na podzim

buggyna

29.8.2008 12:16
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Ahoj, mám na prodej černou jezdeckou bundu,které se dají odepnout rukávy a je to vesta mě je velká...velikost 40/42, je vhodná na jaro a na podzim

tady bez rukávů
kdybys měla zájem, kontaktuj mě na meil ty-fanny@seznam.cz

3.9.2008 17:58
miranda

XXX.XXX.201.59

mishalka napsal(a):

Ahoj, já mám na prodej tmavomodré rajtky s "celokoženým" sedem. není to ale kůže, ale nějaká umělotina. Velikost přibližně 40. Pokud budeš mít zájem, tak přeměřím a nafotím. Prodám je za 400,-.
Kdyžtak se ozvi na milena15@atlas.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík