Právě jsem četla v jezdectví, že od 8. září je nová pobočka prohippo v Trutnově.... Hurááááá !!!! To budou lítat penízky !!!
A jak se jinak máte?
ladys
napsal(a):
Právě jsem četla v jezdectví, že od 8. září je nová pobočka prohippo v Trutnově.... Hurááááá !!!! To budou lítat penízky !!!
A jak se jinak máte?
Čauvec, tvůj novej hříboušek??nějak jsem asi prošvihla Váš porod
rocky
napsal(a):
Čauvec, tvůj novej hříboušek??nějak jsem asi prošvihla Váš porod
Jasný, nrodil se 12. května, tak už je z něj pěknej klacek. A taky hezky odrzlej .
Ty máš taky nováho koňoucha? Nějak jsem četla jen kousek diskuze "tatíci vašich koníků" a klawdie tam něco psala, tak taky nějaký info by bodlo
A jak jinak? Byla jsi u fita?
hancus
napsal(a):
Otevřou ji už 8.9., jen škoda, že to je před výplatou :-(
Vlaďko ty blááho hoď sem ještě nějaké fotos prcka, je naprosto luxusní
Jo u fita jsem byla, hodně dobrá akce..A teď bude zas slavit o víkendu Sid..
Novej přírustek máme do našeho rodiného stáda, ale tentokrát to pořídila ségra. Je to plňaska a bude ji mít na sport..Sahibek už nemůže.
Po čem že je ten tvůj hříboušek, je to děsná vazba
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
rocky
napsal(a):
Vlaďko ty blááho hoď sem ještě nějaké fotos prcka, je naprosto luxusní
Jo u fita jsem byla, hodně dobrá akce..A teď bude zas slavit o víkendu Sid..
Novej přírustek máme do našeho rodiného stáda, ale tentokrát to pořídila ségra. Je to plňaska a bude ji mít na sport..Sahibek už nemůže.
Po čem že je ten tvůj hříboušek, je to děsná vazba
miminko je naprosto úžasný, to se musí nechat..............
olga visnakova
napsal(a):
miminko je naprosto úžasný, to se musí nechat..............
Jojo, taky mi to datum otevření nevyhovuje... 7.9. totiž odjíždím na dovču a tak budu celých 10 dní jako na trní, abych už se tam mohla juknout
Hřebeček je po Jacs Cro Bar z Hajnice, ale toho budou znát spíš westerňáci nebo lidi z okolí, je to kus koně a teda zadeček má úžasnej, hned jsem se do něj zamilovala .... No jo, čím víc masa, tím líp
.
Péti, koukám, že se vám to stádečko hezky rozrůstá, taky plánuju ještě jednu kobču na chov a možná i do sportu, když bude čas... A jaktože Sihibek nemůže? Vím, že měl nějaké problémy a Klárka nemohla trénovat, ale přeci je to ještě mlaďoch ne? No jo, ale i to se bohužel občas stává....
Jinak každopádně doufám, že se mrknu letos na ples, protože akce Fitovo a Sidovo nějak nestíhám a stejnak by čuměli jak puci, co tam chci
ladys
napsal(a):
Jojo, taky mi to datum otevření nevyhovuje... 7.9. totiž odjíždím na dovču a tak budu celých 10 dní jako na trní, abych už se tam mohla juknout
Hřebeček je po Jacs Cro Bar z Hajnice, ale toho budou znát spíš westerňáci nebo lidi z okolí, je to kus koně a teda zadeček má úžasnej, hned jsem se do něj zamilovala .... No jo, čím víc masa, tím líp
.
Péti, koukám, že se vám to stádečko hezky rozrůstá, taky plánuju ještě jednu kobču na chov a možná i do sportu, když bude čas... A jaktože Sihibek nemůže? Vím, že měl nějaké problémy a Klárka nemohla trénovat, ale přeci je to ještě mlaďoch ne? No jo, ale i to se bohužel občas stává....
Jinak každopádně doufám, že se mrknu letos na ples, protože akce Fitovo a Sidovo nějak nestíhám a stejnak by čuměli jak puci, co tam chci
No hříboušek je fakt luxus!!
Sahibek je bohužel nemocný na nožku, nemůže sportovat už jen rekreace..ěco podobného jako roky a ještě něco navííc..Sere nás to, je to ještě mlaďoch a takhle to dopadlo.Tak máme teď novou..Máš pravdu už se nám to malounko rozrůstáá..
Na ples doraz kurňa vždyť já tě neviděla ani nepamatuju