helu
napsal(a):
to je tvůj?je nádherný,mám slabost pro tyhle huňáče,jsou nádherní.Měla jsem kobylku Haflinga,
Sally
helu
napsal(a):
Ahojky....moc pěkný..Jak je starý?
Tady taky 2 naši huňáči ...třetí mi při focení ožužlával vlasy
helu
napsal(a):
Teddy - 3roky otec Nimrod
Lancia - 13let (rakousko)
Čumáčkové.
kesau- a nemáš fotky zblízka kruciš?
Vidím,že se tu daleko víc konečně objevují kvalitní koně
,myslím tím Hafloši.
pizneta
napsal(a):
kesau- a nemáš fotky zblízka kruciš?
Vidím,že se tu daleko víc konečně objevují kvalitní koně
,myslím tím Hafloši.
mám...tady jeden z nich....Stargate po Startänzer
(říkáme mu Sunny)
Všichni 3 mají dost krkolomny jmena, tak jim říkáme jinak
kesau
napsal(a):
mám...tady jeden z nich....Stargate po Startänzer
(říkáme mu Sunny)
Všichni 3 mají dost krkolomny jmena, tak jim říkáme jinak
tak se taky přidávám se svou kobylkou (doufám, že to nevadí)
meryanne
napsal(a):
jo, a ještě mě napadá, nemá náhodou někdo haflinga po 570 st.Martinovi či po 53/41 Vandě?? Nebo nevlastní někdo z Vás tyto koníky??
Nikušek...
aishaia
napsal(a):
a ještě jedna...
včera mi spadl net, tak přidávám zbytek...
Starfight také po Startaencer. Fotka je asi z března. Je to největší hároš, kštici už má až na čumák..teda když si dám práci ji pořádně rozčesat ...říkáme mu Shaggy (v překladu huňatý)
kesau
napsal(a):
Starfight také po Startaencer. Fotka je asi z března. Je to největší hároš, kštici už má až na čumák..teda když si dám práci ji pořádně rozčesat ...říkáme mu Shaggy (v překladu huňatý)
a tohle je poslední...Wintersturm po Winternacht....pro nás prostě Delfi ! Bez ohlávky vypadal (nebo ještě možná vypadá) trochu jako delfín, tak mu to prostě zůstalo.
kesau
napsal(a):
Linda teďka už březí po Artistovi
pastelka
napsal(a):
Linda teďka už březí po Artistovi
Tady na tý fotce vypadá jak se zmáčknutym čumákem tak přidám ještě jendnu.
pastelka
napsal(a):
Tady na tý fotce vypadá jak se zmáčknutym čumákem tak přidám ještě jendnu.
TADY TAKY JEDEN HŘEBEČEK DO SBÍRKY
jurda
napsal(a):
TADY TAKY JEDEN HŘEBEČEK DO SBÍRKY
JEŠTĚ JEDNA S KUKUČ
jurda
napsal(a):
JEŠTĚ JEDNA S KUKUČ
Tak já se přidám. Moje Máša, 3,5 roku.. takhle umí řádit. Omlouvám se za barvy, nejsou nic moc, ale bylo to foceno za ne zrovna optimálních světelných podmínek..
jennifer
napsal(a):
Tak já se přidám. Moje Máša, 3,5 roku.. takhle umí řádit. Omlouvám se za barvy, nejsou nic moc, ale bylo to foceno za ne zrovna optimálních světelných podmínek..
naši výtržníci
aishaia
napsal(a):
Nikušek...
PRO AISHAIA: můžu se tě zeptat na něco? no.. seš určo z karpentné, ale nějak tě ještě neznám. od 1.10. si tam taky dávám koně. a pod sedlem to nicholasovi sekne.. ja ho zatim viděla na pastvě. sme neska s lenkou hadaly či je kera uzda a typla sem to blbe jak vidim..
stalonek
napsal(a):
sakiron: nevím jesrtli je přímo z karpentné, ale toho koně zná i ona, a znám ho i já, takže do karpentné aspoň jednou přišla. a bylo by škoda kdyby tam třčeba chodila jezdit a já ji neznala když tam taky budu
sakiron: sry že se do toho tak motám, ale ty jsi odkud? taky jsem zvědavá.
janiska
napsal(a):
Chci se zeptat,nemá tu někdo haflinga po Nugátovi a po Navajo Lucky?
Přidávám další... Nedají bez sebe ani ránu. Hafloška Máša a její malej bodyguard - letošní (nar. 14. 5. 2008) shetlandský hřebeček Blizzard po Borgis.
janiska
napsal(a):
tito krasavci z internetu : Nugát
janiska
napsal(a):
a tento krasavec : Navajo Lucky
marketka
napsal(a):
Pro Helu.
Já jsem z okresu Mladá Boleslav. Co potřebuješ?
Náše Linda..3nec
kachnicka

XXX.XXX.185.7
happylinda
napsal(a):
Náše Linda..3nec
Tak v sobotu se konečně dočkám kobylky Vivien (7měsíců).
marketka
napsal(a):
Pro Helu.
Já jsem z okresu Mladá Boleslav. Co potřebuješ?
Že bychom založily Ml. boleslavské forum?
helu
napsal(a):
Že bychom založily Ml. boleslavské forum?
Jedete se někdo mrknout na haflouše do Pardubic?
katjuschka
napsal(a):
TY KOKSO!! Ty jej aj dávaš žrať? Schudla minimálne 50 kg Zachvíľu jej budú trčať rebrá, tuším dojdem na návšetvu si to osobne skontrolovať
Orne shodila senné bříško,začínají jí růst svaly,občas si s jezdcem mimo plán skočí i příkop,nahání se ve výběhu s ostatními konmi a když jsou pod sedlem i s Grétou,tak se stařenky popichují a honí
.Akorát když má jít sama od koní,to je kraválu a řehtání a po cestě zpátky úprk domů.a žádný kašel,doktor mi vysvětlil,že pravidelnou prací a pohybem se jí znovu roztáhly plíce,teda zvýšila kapacita plic.Je zlatíčko.
helu
napsal(a):
Jak se vám líbí?
Tihle jsou z vedlejší vsi, občas jedu kolem... Nevím o nich zhola nic...
molly
napsal(a):
Tihle jsou z vedlejší vsi, občas jedu kolem... Nevím o nich zhola nic...
fešáci !!!
Taky jsem kdysi jednu milovala... Snad se ještě nachází v malé vsi "Hvězda" u České Lípy...
molly
napsal(a):
fešáci !!!
Taky jsem kdysi jednu milovala... Snad se ještě nachází v malé vsi "Hvězda" u České Lípy...
A tohle byla má milovaná "Marina"... Je to scanované...
molly
napsal(a):
A tohle byla má milovaná "Marina"... Je to scanované...
já byla ještě náctiletá
Je to focené kolem roku 96, musí být v důchodovém věku
(cca 20let)
janiska
napsal(a):
Orne shodila senné bříško,začínají jí růst svaly,občas si s jezdcem mimo plán skočí i příkop,nahání se ve výběhu s ostatními konmi a když jsou pod sedlem i s Grétou,tak se stařenky popichují a honí
.Akorát když má jít sama od koní,to je kraválu a řehtání a po cestě zpátky úprk domů.a žádný kašel,doktor mi vysvětlil,že pravidelnou prací a pohybem se jí znovu roztáhly plíce,teda zvýšila kapacita plic.Je zlatíčko.
To ti pošlem na naberanie svalov aj tie dve malé bruchaté minishetlandice =) Pošli mi Ornine fotečky ak nejaké máš
katjuschka
napsal(a):
To ti pošlem na naberanie svalov aj tie dve malé bruchaté minishetlandice =) Pošli mi Ornine fotečky ak nejaké máš
2847 Nagano - plemenný hřebec z Sectori Ševčík ve Vlachovicích a jeho necelé stádečko
molly
napsal(a):
já byla ještě náctiletá
Je to focené kolem roku 96, musí být v důchodovém věku
(cca 20let)
Haflingové nejsou ve dvaceti v důchodu,naopak-v rozpuku sil.Orne je dvacet,tady se pár měsíců nasvalila,běhá jako mladice a v zápřahu žene svou družku.Ve společnosti koní není po dušnosti ani památka,jen občas zakašle před prací.Hafloši jsou dokonalí ve všech směrech.
janiska
napsal(a):
Haflingové nejsou ve dvaceti v důchodu,naopak-v rozpuku sil.Orne je dvacet,tady se pár měsíců nasvalila,běhá jako mladice a v zápřahu žene svou družku.Ve společnosti koní není po dušnosti ani památka,jen občas zakašle před prací.Hafloši jsou dokonalí ve všech směrech.
to bych ani moc neřekla že jsou ve dvaceti v rozuku sil.Dvacetiletého koně bych asi už nehonila po pláních.Hlavně minimálně polovina koní v tom věku má už dost pochroumané zdraví,ať už dušnost nebo artróza....Mám teď jedenáctiletého valacha a taky už bych neřekla že je to mladík.
v v
napsal(a):
to bych ani moc neřekla že jsou ve dvaceti v rozuku sil.Dvacetiletého koně bych asi už nehonila po pláních.Hlavně minimálně polovina koní v tom věku má už dost pochroumané zdraví,ať už dušnost nebo artróza....Mám teď jedenáctiletého valacha a taky už bych neřekla že je to mladík.
Naši haflouškové.
jarin
napsal(a):
Krásná hlavička Madetky.
A ještě náš mlaďošek - Monthík.
katjuschka
napsal(a):
něco máš na mailu a něco přepošlu večer.I odkazy na stránky,je tam hromada fotek na rajčeti.Jinak stařenku si nedávno spletli s QH.....pravda,v tom případě hříbě po Tiviovi z Bubla ranche v Kopřivnici by bylo nádherným koněm.
v v
napsal(a):
Musíš brát koně jednotlivně.....např. Právě ta Orne...já na ní jezdím,a popravdě,ze začátku jsem taky měla strach abych jí neuhnala,chodily jsme jen krokem,ale babička mi začala rvát otěže.Povolila jsem a ejha...babča si cválá jak za mlada U každého je to jiné....hodně záleží na předešlém životě,kolik má odpracováno,jak s koníkem během života bylo zacházeno atd.
lucaf
napsal(a):
Musíš brát koně jednotlivně.....např. Právě ta Orne...já na ní jezdím,a popravdě,ze začátku jsem taky měla strach abych jí neuhnala,chodily jsme jen krokem,ale babička mi začala rvát otěže.Povolila jsem a ejha...babča si cválá jak za mlada U každého je to jiné....hodně záleží na předešlém životě,kolik má odpracováno,jak s koníkem během života bylo zacházeno atd.
kesau
napsal(a):
Shaggy....
Delfi (Wintersturm) na průzkumu....v kruhovce jsem měla kobžu, tak brouzdal okolo jak mlsný kocour. A to ji má denně vedle v boxe!
kesau
napsal(a):
Delfi (Wintersturm) na průzkumu....v kruhovce jsem měla kobžu, tak brouzdal okolo jak mlsný kocour. A to ji má denně vedle v boxe!
Parkur 80 cm
merunkova
napsal(a):
Vyjížďka na ohlávce
Spousta dalších foteček na www.hafling-sany.wbs.cz