Jsem se docela dobře vyspala, tak razím "potýrat" Molinatou
Jak jste na tom Vy,dámy?
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
hoj pusy, tak už sjem vám psala, s jakým úspěchem se setkala akce, ještě než se konala...:(
fakt mě to sere, ale třeba to tak mělo být...
jinak weekend docela v pohodě, v pátek sjem řádila jak černá ruka, po třičtvrtě roce, co sjem s Kulášem, jsem zjistila, že se s klukamam stále normálně bavíme, tož jsme se vrátila někdy ráno, a bylo fakt luxusně..:))
a těm dvěma uprostřed jedu v soobotu na svatbu..:)
kukinatost
napsal(a):
hoj pusy, tak už sjem vám psala, s jakým úspěchem se setkala akce, ještě než se konala...:(
fakt mě to sere, ale třeba to tak mělo být...
jinak weekend docela v pohodě, v pátek sjem řádila jak černá ruka, po třičtvrtě roce, co sjem s Kulášem, jsem zjistila, že se s klukamam stále normálně bavíme, tož jsme se vrátila někdy ráno, a bylo fakt luxusně..:))
a těm dvěma uprostřed jedu v soobotu na svatbu..:)
Takže víkend už máš zase nabitý co????to já též...dneska se mi vrátí berajtr tak jsem ráda, vlastně oba dva... Mám nějaké pěkné fotečkys od klafušky...
klawdie
napsal(a):
Takže víkend už máš zase nabitý co????to já též...dneska se mi vrátí berajtr tak jsem ráda, vlastně oba dva... Mám nějaké pěkné fotečkys od klafušky...
jo, navíc je to v tom Kroměříži, takže wekend ganz zabitý...:(
che, tady jsou an promoci:)
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
jinak včera jsme se venčila s Kájou, máloo co je nejakčnější fotografka, tka si koupila teď nový, good foťák, tož vás budu zásobovat...
ale včera byla mrtvá, tak to nestihla hodit na net..ukážu vám hnojiště, seník, sedlovnu - ona fakt fotí všechno - i mě na trávě:))
ryzečka se uzdí...)
kukinatost
napsal(a):
jinak včera jsme se venčila s Kájou, máloo co je nejakčnější fotografka, tka si koupila teď nový, good foťák, tož vás budu zásobovat...
ale včera byla mrtvá, tak to nestihla hodit na net..ukážu vám hnojiště, seník, sedlovnu - ona fakt fotí všechno - i mě na trávě:))
ryzečka se uzdí...)
jo jo na to zas mi máme klafušku...taky velká zásobovačka
klawdie
napsal(a):
No a ty mě ještě řekni co černá věc, nějaké novinky, na ryzoně se ani neptám ta je většinou nou problém...jsem si holky uhnala nějakou nemoc bolí mě pravá mandle...ch jo...
kočinda...
klawdie
napsal(a):
Dobré ránečko
Tak já hážu malou ochutnávku z GP v sobotu..jen je jich pár jelikož jsem se nemohla vzpomenout na heslo na rajceti tak jsem je nestahla vsechny..
rocky
napsal(a):
Dobré ránečko
Tak já hážu malou ochutnávku z GP v sobotu..jen je jich pár jelikož jsem se nemohla vzpomenout na heslo na rajceti tak jsem je nestahla vsechny..
rocky
napsal(a):
Dobré ráno děvčátka,
tak víkend byl u mě celkem zase opíjecí...v pátek jsem byla na těch narozkách, šla jsem pinkat před druhou ráno...mno ráno jsem nevěděla co dělat...tak jsem se pustila do mytí oken...fuj tajxl. Skončila jsem ve dvě odpoledne úplně hotová...pak honem do sprchy, obličej na ksicht a honem na opejkačku k Hance...hrál se volejbal na jízdárně, opejkalo se, popíjelo...byla fakt sranda.
Jo a v sobotu ráno měla Luna tréning, skákala se řada, Luna mezi skokama zakopla a narvala to přímo do oxéru...stojany lítaly vzduchem...obě na zemi...Hanka byla v pohodě ale Luna pěkně pajdala...a to měla ještě před sebou cestu zpět do stáje...mno rozchodila to ale ten pád vypadal prej dost brutálně...teď bude mít cca tři dny pohov a uvidí se zda to bude dobrý...má přijet ješt vetka.
klawdie
napsal(a):
No a ty mě ještě řekni co černá věc, nějaké novinky, na ryzoně se ani neptám ta je většinou nou problém...jsem si holky uhnala nějakou nemoc bolí mě pravá mandle...ch jo...
kočinda...
Kerušona, no počkejte,až uvidíte...nové fotky..
je včil nezlatější, před ním několik hektarů travnatých luk a on si kluše a cválá houpy hopuy na volné otěži, teda ohlávce..:)
rocky
napsal(a):
..
Segra pošli mi tu fotku s těmi modrými boky na mail dík...
Jinak závody dobrý neměla jsem výhrady, celkem to odsejpalo...rozsekali mě oslíci v areálu, si to představte jdete si projít stáj a v myčáku stojí osel a hýká...mazec...první den se mi moc výkony jezdců nelíbili, ale druhý den byla pěkná podívaná, byla jsem mrknout ještě na poslední soutež, rozeskakování bylo v ryze dámském složení, zřejmě většina můžského zastoupení vyrazila do Plzně, nakonec to vyhrála Natálka, moc pěkný výkon zasloužila si to, ale ani ostatní se nezahanbili, 3 ze 4 jeli čistě takže rozhodoval čas...
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno děvčátka,
tak víkend byl u mě celkem zase opíjecí...v pátek jsem byla na těch narozkách, šla jsem pinkat před druhou ráno...mno ráno jsem nevěděla co dělat...tak jsem se pustila do mytí oken...fuj tajxl. Skončila jsem ve dvě odpoledne úplně hotová...pak honem do sprchy, obličej na ksicht a honem na opejkačku k Hance...hrál se volejbal na jízdárně, opejkalo se, popíjelo...byla fakt sranda.
Jo a v sobotu ráno měla Luna tréning, skákala se řada, Luna mezi skokama zakopla a narvala to přímo do oxéru...stojany lítaly vzduchem...obě na zemi...Hanka byla v pohodě ale Luna pěkně pajdala...a to měla ještě před sebou cestu zpět do stáje...mno rozchodila to ale ten pád vypadal prej dost brutálně...teď bude mít cca tři dny pohov a uvidí se zda to bude dobrý...má přijet ješt vetka.
Dobré ránko, my s Lukinem jsme po náročném víkendu rádi, že už je pracovní týden a trochu si odpočneme
Celý víkend jsme trávili na závodech, abysme o něco nepřišli
Na fotky se vrhnu snad dneska, včera nebyla síla, taky jich pár mám
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno děvčátka,
Jejda nánku, tak hlavně že to došla dom...no na závodech byl taky kolabs, tentokrát to byl syn naší kolegyně ze stáje, takže dost napínací, podařilo se mi to neeticky blejsknout, koníkovi před skokem podjeli nohy sedl si na zadek a Jirka ho stáhl na sebe, chvili nevstával, takže tpo vypadalo blbě nakonec díky bohu odešel po svých,ale sanitka ho pro jistotu odvezla na rtg, odnesl to prokousnutý ret a pohmožděniny a ten blázen druhý den odjel ještě pár parkurů...segra máš to foto?
klawdie
napsal(a):
Jejda nánku, tak hlavně že to došla dom...no na závodech byl taky kolabs, tentokrát to byl syn naší kolegyně ze stáje, takže dost napínací, podařilo se mi to neeticky blejsknout, koníkovi před skokem podjeli nohy sedl si na zadek a Jirka ho stáhl na sebe, chvili nevstával, takže tpo vypadalo blbě nakonec díky bohu odešel po svých,ale sanitka ho pro jistotu odvezla na rtg, odnesl to prokousnutý ret a pohmožděniny a ten blázen druhý den odjel ještě pár parkurů...segra máš to foto?
Tady Jirkova nehoda!!
rocky
napsal(a):
Tady Jirkova nehoda!!
Po ránu zdravím i já, poněkud rozlámaná z pracovního víkendu Peťuš, jsem ráda, že jste to obě holky zvládly tak pěkně
Klárko, Ségra je jak tvoje ségra, pasujete s sobě
lanika
napsal(a):
Po ránu zdravím i já, poněkud rozlámaná z pracovního víkendu Peťuš, jsem ráda, že jste to obě holky zvládly tak pěkně
ty vogo, Klárko, vypadá to fakt ošklivě...a je teda v pohodě, jo? Fakt se tohodle vždycky bojim...že se kůň postaví na zadní a přepadne dozadu...fakt noční můra.
Mno Luna je už teďka v pořádku...jako kloub oteklej nemá...jen trochu odřenej. No ještě se uvidí
lanika
napsal(a):
Vás asi nikdy nedorostem, to je obřisko ten honzula...no jo je to moje hodná holka...se Sabulkou se ted hrozně milujou jak má řiji jsou na sebe nalepený, nebo teda spíš ona na něm, ale on se nechá jen když přijdu do výběhu já dostáva kobyla vale a malej velkej šedivej se jde mazlit se mnou...
akorát když je mám oba na uvazišti tak se škádlej když šahám na malou, jsou srandovní, ale už je to v rámci přátelství...no ve středu očekávám netrpělivě kováře, Sabulkovi to zas zkrátí a kobylu mi zas obuje...
Leni stihla ses vubec pověnovat klukům, když si chudáčku makala???
klawdie
napsal(a):
Vás asi nikdy nedorostem, to je obřisko ten honzula...no jo je to moje hodná holka...se Sabulkou se ted hrozně milujou jak má řiji jsou na sebe nalepený, nebo teda spíš ona na něm, ale on se nechá jen když přijdu do výběhu já dostáva kobyla vale a malej velkej šedivej se jde mazlit se mnou...
akorát když je mám oba na uvazišti tak se škádlej když šahám na malou, jsou srandovní, ale už je to v rámci přátelství...no ve středu očekávám netrpělivě kováře, Sabulkovi to zas zkrátí a kobylu mi zas obuje...
Leni stihla ses vubec pověnovat klukům, když si chudáčku makala???
báli jsme se že má něco s panví nebo s páteří, fakt z toho nakonec dobře vybruslil a druhej den už zase závodil, no mazec...Danulí holka si odfounkne budete zas vesele pokračovat...4 nohy ale občas je to malo nebo možná spíš moc...jo a včer amě malá zas pobavila, he kdo se s náma kdy byl koupat u vody ví jakej vodomil je Sahib a jak u toho strašně cáká, tak jsem si říkala že aspon z jednoho koně nebudu odcházet z vody zcákaná,haha no malá se včera rozřádila a cákala a furt se rozchnala, a já odjížděla s botou plnou vody...koza jedna
klawdie
napsal(a):
báli jsme se že má něco s panví nebo s páteří, fakt z toho nakonec dobře vybruslil a druhej den už zase závodil, no mazec...Danulí holka si odfounkne budete zas vesele pokračovat...4 nohy ale občas je to malo nebo možná spíš moc...jo a včer amě malá zas pobavila, he kdo se s náma kdy byl koupat u vody ví jakej vodomil je Sahib a jak u toho strašně cáká, tak jsem si říkala že aspon z jednoho koně nebudu odcházet z vody zcákaná,haha no malá se včera rozřádila a cákala a furt se rozchnala, a já odjížděla s botou plnou vody...koza jedna
V sobotu měli kluci volno, jsem ráda, jak je stihnu nakrmit, pustit aspon na 2 hodinky na pastvu , vyčistit stáj a já se zkulturnila do práce :-) Ale v neděli jsem stihla vzít Honzíka k Monči na jízdárnu a trochu se rozhýbat. Ale nebylo to ono, po tom týdnu flákání po loukách a vyjíždkování byl dost stuhlý....Ale ke konci už chodil pěkně.
Dany, jen aby ted Luna nezískala strach skákat, když se tak rozsekali. Snad to bude vpohodě....
lanika
napsal(a):
V sobotu měli kluci volno, jsem ráda, jak je stihnu nakrmit, pustit aspon na 2 hodinky na pastvu , vyčistit stáj a já se zkulturnila do práce :-) Ale v neděli jsem stihla vzít Honzíka k Monči na jízdárnu a trochu se rozhýbat. Ale nebylo to ono, po tom týdnu flákání po loukách a vyjíždkování byl dost stuhlý....Ale ke konci už chodil pěkně.
Dany, jen aby ted Luna nezískala strach skákat, když se tak rozsekali. Snad to bude vpohodě....
No taky jsme se o tom bavili...no uvidí se, taky si říkáme že nebude taková hrrr na skoky...žene vždycky nehorázně dopředu...jako už aby byla za překážkou...
haisovad
napsal(a):
No taky jsme se o tom bavili...no uvidí se, taky si říkáme že nebude taková hrrr na skoky...žene vždycky nehorázně dopředu...jako už aby byla za překážkou...
já si myslím že si bude dávat spíš většího majzla, škoda že se zranila a nemohla to jít hned znova...
dva ksifty
klawdie
napsal(a):
já si myslím že si bude dávat spíš většího majzla, škoda že se zranila a nemohla to jít hned znova...
dva ksifty
Hele na nemoderce mi to připoměli, včery jsme jeli do lesíka a malou a Andy s Cardíkem, bylo teplo tak jsme je stříkli nějakýjm repeletntem co andy koupila za 135 Kč!!! holky ono to fungovala, kobyla ani jednou nešvihla ocasem, ani jednou se neošila, viděla jsem hmyzáky jak přiletěli a zas ychle odletěli aniž by si sedli, jestli tohle opravdu funguje tak to je mazec...klusali jsme i cvalali a i po ohřátí byl pořád klid...no ještě provedem zatěžkávací zkoušku, asi nejlepší by byla Gračenka
klawdie
napsal(a):
Hele na nemoderce mi to připoměli, včery jsme jeli do lesíka a malou a Andy s Cardíkem, bylo teplo tak jsme je stříkli nějakýjm repeletntem co andy koupila za 135 Kč!!! holky ono to fungovala, kobyla ani jednou nešvihla ocasem, ani jednou se neošila, viděla jsem hmyzáky jak přiletěli a zas ychle odletěli aniž by si sedli, jestli tohle opravdu funguje tak to je mazec...klusali jsme i cvalali a i po ohřátí byl pořád klid...no ještě provedem zatěžkávací zkoušku, asi nejlepší by byla Gračenka
Děvčáááátka!!!!!!
Mám luxusní zprávu. Juchůůůůů
Teď mi volala mamina, že nám přislo stavební povolení na tu naší stavbu roku....
Jůůůů, jsem nejšťastnější na světě...
Tak ve čtvrtek přijede bagřík a tradááá začínáme s výkopama
haisovad
napsal(a):
Děvčáááátka!!!!!!
Mám luxusní zprávu. Juchůůůůů
Teď mi volala mamina, že nám přislo stavební povolení na tu naší stavbu roku....
Jůůůů, jsem nejšťastnější na světě...
Tak ve čtvrtek přijede bagřík a tradááá začínáme s výkopama
Dany, tak to je super Mám radost. To bude stavba století
lanika
napsal(a):
Suppppeeerrrrr tak s chutí do toho......paráda!!!!!!!!mám mega radost!!!
lanika
napsal(a):
Prííííma!!!Tak hurá do stavby!!
rocky
napsal(a):
Prííííma!!!Tak hurá do stavby!!
Kde se zas všichni flákáte..
klawdie
napsal(a):
Kde se zas všichni flákáte..
Já sem pořád tu ale nikdo nepíše tak nechci trpět samomluvou
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
Mne se furt trousi lidi, takze akorat stihnu precist a nez bych neco napsala, budu mimo misu :))
Danny i Rocky gratulace, jen tak dal
Jo a neco nam asi nepreje, protoze na tu nedeli jsem se taky moc tesila i to pocasi bylo fajne a bylo z toho co? Prd :-((((
strelish
napsal(a):
Mne se furt trousi lidi, takze akorat stihnu precist a nez bych neco napsala, budu mimo misu :))
Danny i Rocky gratulace, jen tak dal
Jo a neco nam asi nepreje, protoze na tu nedeli jsem se taky moc tesila i to pocasi bylo fajne a bylo z toho co? Prd :-((((
I Tobě Kači děkuji za gratulaci!!
mám už nějaký hladííík...
Ségra kdy přijdeš se ségrou trénovat, nebo pujdeš vůbec když jste zutýý?
rocky
napsal(a):
I Tobě Kači děkuji za gratulaci!!
mám už nějaký hladííík...
Ségra kdy přijdeš se ségrou trénovat, nebo pujdeš vůbec když jste zutýý?
však jsme si psali jo pujdu, vaději jen kamínky, jinak šlape v pohodě...ale jsem na brigádě, takže až po šestý...pujde se mnou agna, tak vezmu oba oře..samozřejmě Sabulku jen na ruce..
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
ďouchy, už jsem tu...
snažili sjme se to s kolegou zkulturnit, tož jsme věšeli plakáty a tak...eště znova poutírám prach a vysaju, než bych čekala na uklízečku..
pak musím vzít foťák a vyblejsknout vám kancl..:)
tady ořové aspoň..:)
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
Jsem doma... Molča má energie na rozdávání a dává ji do blbin
Npotřebujete některá
molly
napsal(a):
Npotřebujete některá
no, my jsme vcleku rošafní oba...na to že ani ryzec nepotká oves je v terénu boží..
ale už to není jako kdysi, kdy cválat uměla jenom jednou rychlostí, dneska už je schopna vlézt se pomalým cvalem v klidu za Kerku..:)
molly
napsal(a):
Npotřebujete některá
Zuzíííí,
pošli mi mailem nějakou energii, jsem nějaká vykydlá při pondělku...
A co blbla madam? Tě chtěla sundat něbo jak?
Mno jinak místo té omyvatelné stěrky budu boxík obkládat vysokozátěžovou dlažbou...Tomáš (od ségry) mi seženě nějakou levnou...
molly
napsal(a):
Npotřebujete některá
Zuzi, jen si tu energii ve formě blbinek nechej Co Molča, byla jsi na jízdárně nebo v terénu????
Já bych vám pro změnu předala pár stohu papírů co leží na mém stole. Nemáte některá z vás zájem?
lanika
napsal(a):
Zuzi, jen si tu energii ve formě blbinek nechej Co Molča, byla jsi na jízdárně nebo v terénu????
Já bych vám pro změnu předala pár stohu papírů co leží na mém stole. Nemáte některá z vás zájem?
mi ani nemluv, mám toho taky hafo, co ty ruky v bok..štramanda...
haisovad
napsal(a):
Zuzíííí,
pošli mi mailem nějakou energii, jsem nějaká vykydlá při pondělku...
A co blbla madam? Tě chtěla sundat něbo jak?
Mno jinak místo té omyvatelné stěrky budu boxík obkládat vysokozátěžovou dlažbou...Tomáš (od ségry) mi seženě nějakou levnou...
no,chtěla... Já nevím... Velká auta zná,ale dnes se tedy předváděla,když jelo nějaké kolem ... Asi měli podívanou
Kéž by to šlo,poslat mailem... Oves jí kvůli tomu ubírat nechci
Asi se dobře vyspala, ráno když jsem sedlala, roztočila ohon do vrtule a zastavila po příjezdu zpět dom Tak se nám to jelo...
klawdie
napsal(a):
mi ani nemluv, mám toho taky hafo, co ty ruky v bok..štramanda...
Fuj fuj Leni, to si tam laskavě nech...to neci Sama mám hafo a nevím co s tim...a to máme dneska zase asi poradu...bééé
Mimochodem Samohýlová vypíchla v pátek jedno z dvojčat...jsme si dělaly "srandu" ať se snaží vypíchnout hřebečka a kobylku nám tam nechat...pevně doufáme, že Askyč zůstane a nevstřebá to druhé, protože LePík už na umělou pannu neskáče
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
Malej Roy a táta Robin
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
Zuzajdi, ten psek je fakt luxferi:))
já se chystám vzít dneska ryzca polítat na mega pole..co jsme včera objevili..ale zároveň přemýšlím, jeslti nevzít Kerkateho, který by z nich měl větší radost..:))
sakriš, to ej dilema a Kája dneska nemůže..
a Kuláš je dnes první den v nové práci..
kukinatost
napsal(a):
Zuzajdi, ten psek je fakt luxferi:))
já se chystám vzít dneska ryzca polítat na mega pole..co jsme včera objevili..ale zároveň přemýšlím, jeslti nevzít Kerkateho, který by z nich měl větší radost..:))
sakriš, to ej dilema a Kája dneska nemůže..
a Kuláš je dnes první den v nové práci..
to jsou kukadla
molly
napsal(a):
to jsou kukadla
no jo, jinak holky, začínám zvžovat kastraci Ritchitana...
nehodlám rozmnožovat nikdy tohle s pruhem a vzhledem k tomu, jak se teď chudák bestyjálně trápí - hárá fena odnaproti, všude jsou kapky krve, on se z toho pachu může zbláznit..
myslíte, že se nějak změní ten pes povahově moc?
molly
napsal(a):
Malej Roy a táta Robin
Já vás moc zdravím tak máme dn es 1. září a je mi úplně špatně z toho data No svoje sem si ve škole odseděla, ale dopoledne byla dbrodružný.
V sobotu mi ochořelo morčátko (Ťulda) a už to vypadalo, že se nedožije nového týdne.Z ničeho nic, nechtěla žrát, z dásní ji tekla krev, hrozně se nafoukla a částečně jí ochrnuly zadní nohy( v kyčlích) tak sem nad ní co 2 hodiny stála a a tlačila do ní stříkačkou ovesnou kaši s medem, aby měla energii a vodu s C.celý víkend se to nezlepšovalo a tak sme se rozhodli, jí vzít v pondělí k veterináři, aby jí píchnul injekci, aby se netrápila :-( Tak sem měla takovej na hov** vejkend.No a dneska ráno sem nad ní zas seděla a promluvila na ní a ona začla kníkat, že by si něco dala.Tak sem jí zkusila dat proužeček okurky a zhltla to jak blesk a bylo jí vyloženě líp.Chodit teda pořád ještě moc nemůže, ale aspoń že pije a sem tam něco sní.Tak jí pan doktro zbrousil zuby, protože se jí špatně obrušujou a píchnul jí vzpružovací injekci a vypadá to, že sme jí zase zachránili život a možná nějaký měsíc života přidali :-) Jako ona už na to má nárok, letos bude mít 8 let, ale pro takhle vyjímečné morče se musí bojovat až do konce :-)
klafus
napsal(a):
Já vás moc zdravím tak máme dn es 1. září a je mi úplně špatně z toho data No svoje sem si ve škole odseděla, ale dopoledne byla dbrodružný.
V sobotu mi ochořelo morčátko (Ťulda) a už to vypadalo, že se nedožije nového týdne.Z ničeho nic, nechtěla žrát, z dásní ji tekla krev, hrozně se nafoukla a částečně jí ochrnuly zadní nohy( v kyčlích) tak sem nad ní co 2 hodiny stála a a tlačila do ní stříkačkou ovesnou kaši s medem, aby měla energii a vodu s C.celý víkend se to nezlepšovalo a tak sme se rozhodli, jí vzít v pondělí k veterináři, aby jí píchnul injekci, aby se netrápila :-( Tak sem měla takovej na hov** vejkend.No a dneska ráno sem nad ní zas seděla a promluvila na ní a ona začla kníkat, že by si něco dala.Tak sem jí zkusila dat proužeček okurky a zhltla to jak blesk a bylo jí vyloženě líp.Chodit teda pořád ještě moc nemůže, ale aspoń že pije a sem tam něco sní.Tak jí pan doktro zbrousil zuby, protože se jí špatně obrušujou a píchnul jí vzpružovací injekci a vypadá to, že sme jí zase zachránili život a možná nějaký měsíc života přidali :-) Jako ona už na to má nárok, letos bude mít 8 let, ale pro takhle vyjímečné morče se musí bojovat až do konce :-)
Klafuš nedávalas jí příliš heh a teď to snad nespletu - jetele, vojtěšky apod. ? Mohla by to být otrava kumarinem...
kukinatost
napsal(a):
nehodlám rozmnožovat nikdy tohle s pruhem a vzhledem k tomu, jak se teď chudák bestyjálně trápí - hárá fena odnaproti, všude jsou kapky krve, on se z toho pachu může zbláznit..
Jani já bych do toho šla...kámoška má kastrovaného psa a v pohodě.
kukinatost
napsal(a):
seš jedna z mála rozumných, mě se divý proč nechci množit toho mýho vořecha, ona je hezká, ale je to omyl přírody, tak přeci ho nebudu šířit dál, však takovejch chudáčku je, příští rok akorát chci připustit \brambořici, je to papírák tak ty je dopřeju, myslím že holky to mateřství zvládnou spolu. co se týče povah kastrátu nevím, znám to jen u koček, a ty zlenivěly a ztloustly
kukinatost
napsal(a):
Jani, uleví se jemu aji Tobě...
Doporučila jsem to jedné známé, měla labradora-neustále ve větru za fenami- a pak byl klid.. Jen hlídat pohyb a stravu- trpí na obezitu...Aspoň ten labrouš...
molly
napsal(a):
Doporučila jsem to jedné známé, měla labradora-neustále ve větru za fenami- a pak byl klid.. Jen hlídat pohyb a stravu- trpí na obezitu...Aspoň ten labrouš...
že já vám ještě neukázala tu moji krysu..segra máš nějakou u sebe? zatím se většinou libila vynadali mi akorát tři co jsem jí to provedla,ale konečně nemusím každý dva dny luxovat, to je uleva...
molly
napsal(a):
no vzhledem tomu masakrálnímu množství energie, kterou ten blázen denně vydá si myslím, že by s tím nemusel být problém...
jinak on mi teďkom akorát celý den ryčí, už ani nespí přes den, chce jít ven i třeba pozdě večer a vyžaduje to přesně od dob jejího hárání...dneska jdu aspoň pořádně vytřít tu chodbu, ať tam voní MrProper a ne to její pižmo...:)
a i s poslušností je to jiné, déle mu trvá něž přiběhne na zavolání, furt n¨ˇnuchá, musím fakt křiknotu fuj..je z něho vcelku jiný pes...
ale zase byhc nechtěla, aby zlenivěl, miluju tu jeho hyperaktivitu, ale mylsím si, že by to pro něj mohla být pomoc...
vidím to opravdu jako budoucí investici..
strelish
napsal(a):
Klafuš nedávalas jí příliš heh a teď to snad nespletu - jetele, vojtěšky apod. ? Mohla by to být otrava kumarinem...
Ka´to, vojtěžku ani jetel nikdy nedostavaj. Trhám jim z venku jen trávu a pak dostávaj seno, sušenyý u nás ze zahrady z chalupy a ovoce a zeleninu.Vůbec nevím z čeho to mohla mít a navíc mám ještě jedno morče a dostávají obě úplně to samé a Lilině nic není ta je úplně v pořádku...
klafus
napsal(a):
Ka´to, vojtěžku ani jetel nikdy nedostavaj. Trhám jim z venku jen trávu a pak dostávaj seno, sušenyý u nás ze zahrady z chalupy a ovoce a zeleninu.Vůbec nevím z čeho to mohla mít a navíc mám ještě jedno morče a dostávají obě úplně to samé a Lilině nic není ta je úplně v pořádku...
Divné, že jen jeden prcek...ale jinak právě tahle otrava projevuje krvácením a nafouknutím :(
kukinatost
napsal(a):
no vzhledem tomu masakrálnímu množství energie, kterou ten blázen denně vydá si myslím, že by s tím nemusel být problém...
jinak on mi teďkom akorát celý den ryčí, už ani nespí přes den, chce jít ven i třeba pozdě večer a vyžaduje to přesně od dob jejího hárání...dneska jdu aspoň pořádně vytřít tu chodbu, ať tam voní MrProper a ne to její pižmo...:)
a i s poslušností je to jiné, déle mu trvá něž přiběhne na zavolání, furt n¨ˇnuchá, musím fakt křiknotu fuj..je z něho vcelku jiný pes...
ale zase byhc nechtěla, aby zlenivěl, miluju tu jeho hyperaktivitu, ale mylsím si, že by to pro něj mohla být pomoc...
máš pravdu ještě se porad s vetem a uvidíš...jen ty zákroky u zvířat stojí jak kastrace koně, mazec...chtěla jsem odoperovat kýlu a paní mi řekla cca 2000,- říkám ježíš za ty prachy jsem vyšmikla koně...
Péťa byla slaboučká
kukinatost
napsal(a):
Pé´to máš mail
klawdie
napsal(a):
máš pravdu ještě se porad s vetem a uvidíš...jen ty zákroky u zvířat stojí jak kastrace koně, mazec...chtěla jsem odoperovat kýlu a paní mi řekla cca 2000,- říkám ježíš za ty prachy jsem vyšmikla koně...
Péťa byla slaboučká
bylo nám fajn i když jsme byli slaboučky...
kukinatost
napsal(a):
Čus, už jsem zas tu, omrkla jsem Molinatou a vyvětrali jsme Hadříka, nějak jsme asi kus Molinaté energie na ptákoviny přivezli do HK, Hadřík byl nějak lítací
Jani, známí taky kastrovali, psík zůstal povahou stejný, jen přestal zdrhat za fenama, mají klid... on teda nebyl nikdy nijak extra cvičený, po dvou kopancích od koně do hlavy má epilepsii a je trošku přitroublej, ale už ho můžou nechat chvilku i bez dozoru
Akčního psa bych se nebála kastrovat, pohybovat se bude, my jsme fenku s pohybem po kastraci neohlídali a byla z ní trochu kulička, ale to by u tebe hrozit nemělo...
klafus
napsal(a):
Pé´to máš mail
Jee super foto Kláry, tuldě už e tolik jo? no je to baba, mě si včera Tedy vybrečel volný pohyb tak lítal po bytě, potkan mi zas ručkoval po kleci, tak jsem ho taky vytáhla,ale zatím je to hrozný škvrně a mám strach že když ho pustí že už ho nenajdu...tak včera akorat psal něco pétě na klávesnici
Míja vždy s námi drží partu
strelish
napsal(a):
Divné, že jen jeden prcek...ale jinak právě tahle otrava projevuje krvácením a nafouknutím :(
Nevím no a vet taky neví, ale než jí dělat sáhodlouhý vyšetření čím to bylo...to už tady taky nemusí být, já sem chtěla aby mohla jíst a pít a udělalo se jí alespoń trochu lépe a mohla umřít doma ve svým pelíšku schovaná pod senem jak to má ráda a né na veterině, kde si jí nechaj na pozorování...:-(
cheyenne
napsal(a):
Čus, už jsem zas tu, omrkla jsem Molinatou a vyvětrali jsme Hadříka, nějak jsme asi kus Molinaté energie na ptákoviny přivezli do HK, Hadřík byl nějak lítací
Jani, známí taky kastrovali, psík zůstal povahou stejný, jen přestal zdrhat za fenama, mají klid... on teda nebyl nikdy nijak extra cvičený, po dvou kopancích od koně do hlavy má epilepsii a je trošku přitroublej, ale už ho můžou nechat chvilku i bez dozoru
Akčního psa bych se nebála kastrovat, pohybovat se bude, my jsme fenku s pohybem po kastraci neohlídali a byla z ní trochu kulička, ale to by u tebe hrozit nemělo...
Janisko to tvoje konisko vypadá luxusně, žluát vám sekne, kerouš je nadherně narostlý...slintám...
cheyenne
napsal(a):
no, proberu to s vetem...přijde mi zybtečné, aby běhal s koulema a trápil se, a tím i nás, když je má k ničemu....
hlasování: koho mám vzít dneska ven - ryzca nebo kerku?
klawdie
napsal(a):
Jee super foto Kláry, tuldě už e tolik jo? no je to baba, mě si včera Tedy vybrečel volný pohyb tak lítal po bytě, potkan mi zas ručkoval po kleci, tak jsem ho taky vytáhla,ale zatím je to hrozný škvrně a mám strach že když ho pustí že už ho nenajdu...tak včera akorat psal něco pétě na klávesnici
Míja vždy s námi drží partu
Jj už je to taková babička, ale dote´d byla pořád hyperaktivní a nikdo jí nemá za zlé že už se s námi loučí, dělala nám tu radost až dost dlouho Ale takovýhle druhý morčátko už nikdy nenajdu.Chodí za náma jak pejsek, umí skákat přes překážky (
), naučila se somrovat pod ledničkou a následně panáčkovat a vůbec je to velká dáma!
No hele a ty vostudo, já ještě neviděla jedinou fotku potkoše...???! Ani nevím jak malej vypadá!
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
je to starý namachrovánek...on se jenom umí nechat vyfotit, víš:)
kukinatost
napsal(a):
je to starý namachrovánek...on se jenom umí nechat vyfotit, víš:)
a tady jakože oba se díváme jinam..:)
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
a´t je to nebezpečné enbo ne, u svého koně si připadám v bezpečí, to je největší opatrno, by ani ocasem nešvihnul:)
kukinatost
napsal(a):
a´t je to nebezpečné enbo ne, u svého koně si připadám v bezpečí, to je největší opatrno, by ani ocasem nešvihnul:)
slintám dál...snad se mi mařenu podaří taky takhle pěkně nasvalit, Sabulka ted dozrává a je z něj krásný konisko i bez svalíků...
a nekecej že se nechce pást na tak krásné travičce...
kukinatost
napsal(a):
Holky to vám ještě musím ukázat, odedneška budu dávat klíš´tatům na prdel U veta sem si koupila "háček na klíš´tata" je to prej te´d nový místo těch plastových kleštiček, je s tím snadná manipulace, klíště nedusíš žádným kremem ani olejem, takže do těla nevypustí všechny ty jedovatý látky a obsah žaludku a taky mu neurvěš hlavičku a vytáhneš ho celý.Sou to 2 háčky, jeden malý na ty černy a druhý velký na ty bílí "borůvky" jak maj psi, kočkya koně.Tak to malý si něchám na moje malý smrady morčecí aj možná na člověky :-) a to velký budu mít u koní.Stálo mě to 80 Kč a podle mě je to věcička k nezaplacení.Kámočka to už má otestované na pejskovi.
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
Copak to tam je???
klawdie
napsal(a):
slintám dál...snad se mi mařenu podaří taky takhle pěkně nasvalit, Sabulka ted dozrává a je z něj krásný konisko i bez svalíků...
a nekecej že se nechce pást na tak krásné travičce...
Káti lékarnice zachrań mě, bolí mě od rána v krku, nejdřív jenda mandle, ted ačíníá druhý, má v ostnatej drát, děs běs a pomalu to na mě padá, čí to mám zastavit? dva roky minimálně jsem nebyla nemocná a bejt nesmím....
dvojčata...
klafus
napsal(a):
Holky to vám ještě musím ukázat, odedneška budu dávat klíš´tatům na prdel U veta sem si koupila "háček na klíš´tata" je to prej te´d nový místo těch plastových kleštiček, je s tím snadná manipulace, klíště nedusíš žádným kremem ani olejem, takže do těla nevypustí všechny ty jedovatý látky a obsah žaludku a taky mu neurvěš hlavičku a vytáhneš ho celý.Sou to 2 háčky, jeden malý na ty černy a druhý velký na ty bílí "borůvky" jak maj psi, kočkya koně.Tak to malý si něchám na moje malý smrady morčecí aj možná na člověky :-) a to velký budu mít u koní.Stálo mě to 80 Kč a podle mě je to věcička k nezaplacení.Kámočka to už má otestované na pejskovi.
šmajra doufám,že se Ká´ta nedívá samozřejmě bílýýýýý "borůvky" ono vlastně bílé ,ale to vem čert. hihi
strelish
napsal(a):
Tak tenhle vynález mám doma už od loňského léta
No vidiš to a já tepra "objevuju Ameriku" to víš né všichni se kolonizovali najednou Ale tak mi aspoń potvr´d,že je to lepší než ty kleštičky ? :-)))
molly
napsal(a):
Copak to tam je???
no poklad to asi nebude...:)
Káji, Kerušon je nasvalen pouze pravidelnou prací v terénu, víš jak, těžko bych ho nadchla jízdárnou..:)
a teď se ke mně chystá an vyjížďku Lacajda - kopytářka, tož to budu muset poopravovat..
mylsím, že z Kerkateho může mít směle radost...
kukinatost
napsal(a):
no poklad to asi nebude...:)
Káji, Kerušon je nasvalen pouze pravidelnou prací v terénu, víš jak, těžko bych ho nadchla jízdárnou..:)
a teď se ke mně chystá an vyjížďku Lacajda - kopytářka, tož to budu muset poopravovat..
mylsím, že z Kerkateho může mít směle radost...
já tež mám ten háček doma - asi tohle šlo od východu na západ...:)))
hej, co to děláš...?:))
kukinatost
napsal(a):
Teda tak to mě děvčata pěkně rozsekáváte, já tady z toho mám takovou nehoráznou radost a vy mě utřete stylem, "jakto že si eště utíráš zadek papyrusem?" No to mě potěš, tak já už radši mlčim...
kukinatost
napsal(a):
Zdravím holky:-)...Jani, fotky už dávám do jednoho alba a už dneska to bude na tom rajčeti. Tak alespoň ochutnávka...
kukinatost
napsal(a):
Ahoj holky, nechci se tady plést, jen ty háčky máme doma taky a nám teda od veta bylo řečeno že jsou dva různý na velikost těch klíšťat že když je to nasátý tak se to vytahuje tim velkym a když je čerství malý tak tim malim, ale opravte mě jestli se pletu!!
klafus
napsal(a):
Teda tak to mě děvčata pěkně rozsekáváte, já tady z toho mám takovou nehoráznou radost a vy mě utřete stylem, "jakto že si eště utíráš zadek papyrusem?" No to mě potěš, tak já už radši mlčim...
Tyjo Kláry soucítím s tebou, já se zase dnes ráno probudila a nemohla dejchat, mám plnej nos až hrůza a taky začínám cejtit krk Fakt to nechápu.Celej víkend sem byla jak rybička a najednou přes noc bum! Fakt nadšená...:-(
keina
napsal(a):
Zdravím holky:-)...Jani, fotky už dávám do jednoho alba a už dneska to bude na tom rajčeti. Tak alespoň ochutnávka...
A ještě jedna a mizím to dát na ten web:-)
dzinecek
napsal(a):
Ahoj holky, nechci se tady plést, jen ty háčky máme doma taky a nám teda od veta bylo řečeno že jsou dva různý na velikost těch klíšťat že když je to nasátý tak se to vytahuje tim velkym a když je čerství malý tak tim malim, ale opravte mě jestli se pletu!!
No však, tak sem to řikala... malej háček na malý šmejdy a velkej na velký...tak blbá ještě nejsem...
dzinecek
napsal(a):
ježiš, ten krásný kůň vypadá úplně jako můj...:) Klári, krásná los fotos, hoď mi to prosím co nejdříve na rajče..:) už to budu hnedka stahovat..:)
keina
napsal(a):
A ještě jedna a mizím to dát na ten web:-)
tak to kecáš že je to Kerkatej??????? :-O ty woe, kurńa vždyt jemu by slušel aj pytel od brambor, kdyby na něj natáhla!! to je hrozný to by se mělo zakazovat, ukazovat takový koně nádhernýho!
kukinatost
napsal(a):
ježiš, ten krásný kůň vypadá úplně jako můj...:) Klári, krásná los fotos, hoď mi to prosím co nejdříve na rajče..:) už to budu hnedka stahovat..:)
chtěla jsem napsat samozřejmě Káji:)))
kukinatost
napsal(a):
Klári???? Jaňucho, ještě jednou mi tak řekneš a nebudeš mít nic:P
dzinecek
napsal(a):
Promiň, tak jsem to nemyslela asi jsem to blbě pochopila já .. promiň
né jako nehledej v tom nějaký osočování, písmenka sou hrozně zrádný, asi sem dala moc málo smajlíků.Však v pohodě.Taky názor se není za co omlouvat
kukinatost
napsal(a):
Teda fakt pěknej kun si říkám komu je podobný a ono je to "naše" kerydlo... jani máš krásné sety...já chci sehnat k týhle béžový dečku, snad se mi to podaří....
klawdie
napsal(a):
Teda fakt pěknej kun si říkám komu je podobný a ono je to "naše" kerydlo... jani máš krásné sety...já chci sehnat k týhle béžový dečku, snad se mi to podaří....
Vítám Káju... koukejte nám pak ty fotečky ukázat...Káji hezky fotíš!
klawdie
napsal(a):
Kláruša, nechápu, jak vám ta hříva může stát,¨jsme mu to ostříhala jendou a vypadal, jak kdyby ho někdo přejel sekačkou, už to dělat nebudu....
jiank samo že se budu hnedka chlubit fotkama..:)
btw jsem úchyl, sladěné musí být vždycky všecko...:)
jinak tuhle fotku miluju - zasněnýý pohled romantické dívky...:))))
klawdie
napsal(a):
Děkuju Klárko:-). No nejen, že hezky fotím, ale i hezky natáčím videa, však to nahážu na stream a můžete se na to pak podívat:-) A tohleto jsem já a ryzečka:-)
kukinatost
napsal(a):
Kláruša, nechápu, jak vám ta hříva může stát,¨jsme mu to ostříhala jendou a vypadal, jak kdyby ho někdo přejel sekačkou, už to dělat nebudu....
jiank samo že se budu hnedka chlubit fotkama..:)
btw jsem úchyl, sladěné musí být vždycky všecko...:)
jinak tuhle fotku miluju - zasněnýý pohled romantické dívky...:))))
Co to proboha je??
keina
napsal(a):
Děkuju Klárko:-). No nejen, že hezky fotím, ale i hezky natáčím videa, však to nahážu na stream a můžete se na to pak podívat:-) A tohleto jsem já a ryzečka:-)
Janico tajemství ti prozradím, koča to má protrhané, ale už to pomalu padá, mě osobně se to nijak moc nelibí, dodává ji to vzhled hříbouše...
kukinatost
napsal(a):
no, jedna drakunda, vám nepřipadá sexy...?:)))
aha, tak k tomu bych se neikdy nedokopala, my budeme teda vždcky viset...:))
kde ty časy jsou..ale třeba western bude a sedne i Kerkovi...)
kukinatost
napsal(a):
aha, tak k tomu bych se neikdy nedokopala, my budeme teda vždcky viset...:))
kde ty časy jsou..ale třeba western bude a sedne i Kerkovi...)
Janica, pokud bys chtěla kvalitní kartáč, musíš poprvé střihnout nejlépe strojkem tak asi na 3 milimetry , obětovat nějakou dobu, kdy kůň bude vypadat jako pako, ale pak to poroste rovně vzhůru.... u většiny koňů
cheyenne
napsal(a):
Janica, pokud bys chtěla kvalitní kartáč, musíš poprvé střihnout nejlépe strojkem tak asi na 3 milimetry , obětovat nějakou dobu, kdy kůň bude vypadat jako pako, ale pak to poroste rovně vzhůru.... u většiny koňů
No tak já frčím na obídek a pak ke koníčkům.Se mějte krásně, dnes nám zase jednou finíčko fítí.
Paa.
molly
napsal(a):
Jak jste na tom Vy,dámy?
Tééda,zas jednou přes 100 Jsem se tu zapomněla s kamarádem, přivezl mi DVD filmek ze svatby mé kamarádky, jak jsem byla 13.6 ...
Mocinky pěkné to je...
Lukinoj se malý líbí
Evčo,nepořídíte štěně?
molly
napsal(a):
Tééda,zas jednou přes 100 Jsem se tu zapomněla s kamarádem, přivezl mi DVD filmek ze svatby mé kamarádky, jak jsem byla 13.6 ...
Mocinky pěkné to je...
Lukinoj se malý líbí
Evčo,nepořídíte štěně?
Já bych ráda, ale teď by na něj asi nebylo dost času, takže zatím e-e
Snad časem.... snad co nejdřív
klafus
napsal(a):
No tak já frčím na obídek a pak ke koníčkům.Se mějte krásně, dnes nám zase jednou finíčko fítí.
Paa.
Musím říct že Kerkouš vypadá na té fotce velice uvědoměle...moc mu to sekne.
Jsem tu z oběda, nějak jsme se v hospě zasekly, protože jsme nepředpokládaly, že budou všichni rodičové s capartala na obědě... takže čekačka jako blázen.
cheyenne
napsal(a):
Já bych ráda, ale teď by na něj asi nebylo dost času, takže zatím e-e
Snad časem.... snad co nejdřív
Ochutnávka....
molly
napsal(a):
Ochutnávka....
Tak tady jsou ty fotky..Hodila jsem tam skoro všechny, které jsem za ten týden, co mám foťák, nafotila. Některé jsou vážně kouzelné..:-) http://keina.rajce.idnes.cz/leto_u_koni/
btw Zuzi, krásná fotečka
keina
napsal(a):
Tak tady jsou ty fotky..Hodila jsem tam skoro všechny, které jsem za ten týden, co mám foťák, nafotila. Některé jsou vážně kouzelné..:-) http://keina.rajce.idnes.cz/leto_u_koni/
btw Zuzi, krásná fotečka
Príma fotky,Káji...
Dámy,pro dnešek se loučím... Krásný zbytek dne
jedna zatáčka
molly
napsal(a):
Príma fotky,Káji...
Dámy,pro dnešek se loučím... Krásný zbytek dne
jedna zatáčka
Moc pěkné fotečky
keina
napsal(a):
btw Zuzi, krásná fotečka
Kájo, pěkný fotečky, koukám, že foťák v akci vždy a všude
S těma ušima dopředu jsem si vzpomněla na jednu fotku