kviddo
napsal(a):
Ahoj udávám slámu cca 1000 balíků, nutný svuj vlastní odvoz. Balík klasika kulatý, v síťce cena 200 kč. Měl by jste někdo zájem?
Ty, Kačko, myslíš, že kdybychom ty balíky napřed zaplatili, že bychom si je mohli postupně odvážet sami? Nám se k Lucce do Bystřan teďkonc prostě nevejdou. Káťa
medunka
napsal(a):
Ty, Kačko, myslíš, že kdybychom ty balíky napřed zaplatili, že bychom si je mohli postupně odvážet sami? Nám se k Lucce do Bystřan teďkonc prostě nevejdou. Káťa
No jde o to že nejsou a nebudou uskladněné, tak aby vám nezmokli, on je právě nechce uskladnovat proto je prodává pod cenou aby se toho zbalil, udělal jich moc...
BTW. OT.:Co děláš v Bystřanech? Už nejsi v Domaslavicích?
kviddo
napsal(a):
No jde o to že nejsou a nebudou uskladněné, tak aby vám nezmokli, on je právě nechce uskladnovat proto je prodává pod cenou aby se toho zbalil, udělal jich moc...
BTW. OT.:Co děláš v Bystřanech? Už nejsi v Domaslavicích?
Zbavil tam mělo být
Můžu nabídnout variantu navozit si to ke mě , u mě zaplachtovat a pak postupně odvážet ode mě (přece jen je to blíž než do Loun),jde o to kolik toho bude. My jich ted navezli 30 a příští měsíc 50, takže já problém s místem nemám ale je to zaplachtované venku...
kviddo
napsal(a):
Zbavil tam mělo být
Můžu nabídnout variantu navozit si to ke mě , u mě zaplachtovat a pak postupně odvážet ode mě (přece jen je to blíž než do Loun),jde o to kolik toho bude. My jich ted navezli 30 a příští měsíc 50, takže já problém s místem nemám ale je to zaplachtované venku...
Písnu ti v sobotu večer, musím se Luckou dohodnout, kolik jich vezmeme, kdybychom to nechali u tebe, tak ti samo dáme nějakou kačku za to. No, a jdu do Bystřan k Lucce, to proto, že budu mít dvě hříbata a ty musím nějak uživit. A páč nejsem bohatá , tak musím někam, kde se mi sníží náklady na koně, abych to poplatila. Budeme se tam střídat v péči o všechny koníky, což jsem doteď nedělala, byla jsem normálně v nájemní stáji. Ale s hříbkama to moc nejde, ty si na sebe nic nevydělaj. V budoucnu něco jo, ale minimálně 3-4 roky to budu jen živit. Takže asi tak.