molly
napsal(a):
Dobré ránko všem.... Jdu se vyvenčit s Molinatou, tak se tu mějte
Hoj Zuzulajdice...
teda, my nastoupíme do rychoty a slečinka se jde venčit...:)
holky, tak dneska to přijde...
a čekám, co vyleze z Lenušky..
molly
napsal(a):
holky, zrovna kutím - s tímhle...?
molly
napsal(a):
nebo s touhle...?
kukinatost
napsal(a):
nebo s touhle...?
No musím říct že to znám už též, včera to u mě vyhrál šedivej, stál ve výběhu u východu a pořád mě pozoroval, tak jsem pro něj musela dojít, kobyla měla jiný starosti s bílou tak si toho ani nevšimla, šediváček byl zcela užasný, kobyla mě! odnaučila bát se přivazovaání a tudíž Sabuláček postojí jak profík, vzala jsem ho na krok pro sedlo kolem rybníku a zpět, holky, po rovném terénku chvilku super, chvilku blbý, si porovná krok a pak zas jde dobře, je to děs...kovář včera zklamal rozbilo se u auto, tudíž kopyta jsou stále ve stejnék stavu,ch jo a já už se těšila že mu to zas zkrátí a bude fajnově, evidetně je problém ta délka...ale on je takovou plovoucí lod, s hlavou pěkně nízko na dlouhé otěži, je absolutně zlatý...
klawdie
napsal(a):
No musím říct že to znám už též, včera to u mě vyhrál šedivej, stál ve výběhu u východu a pořád mě pozoroval, tak jsem pro něj musela dojít, kobyla měla jiný starosti s bílou tak si toho ani nevšimla, šediváček byl zcela užasný, kobyla mě! odnaučila bát se přivazovaání a tudíž Sabuláček postojí jak profík, vzala jsem ho na krok pro sedlo kolem rybníku a zpět, holky, po rovném terénku chvilku super, chvilku blbý, si porovná krok a pak zas jde dobře, je to děs...kovář včera zklamal rozbilo se u auto, tudíž kopyta jsou stále ve stejnék stavu,ch jo a já už se těšila že mu to zas zkrátí a bude fajnově, evidetně je problém ta délka...ale on je takovou plovoucí lod, s hlavou pěkně nízko na dlouhé otěži, je absolutně zlatý...
no, já přemýšlím, že bych na poprvé vzala rezavou, a až si na trenérku udělám názor,
vezmu i kekru...a Kekru můžu vzít až večer...
a Keruška půjde na delší vyjížďku v pátek..páč v soobtu sjem na té svatbě..
kukinatost
napsal(a):
no, já přemýšlím, že bych na poprvé vzala rezavou, a až si na trenérku udělám názor,
Dobré ráno všem
kukinatost
napsal(a):
no máš to nabité....já dnes musím vyvětrat kobylu vezmu ji na pole pod les, kde nejsou kamnínky a bude přiježdovat...sabuůlák bude odpočívat!Jani a mažeš kopytka?
klawdie
napsal(a):
no máš to nabité....já dnes musím vyvětrat kobylu vezmu ji na pole pod les, kde nejsou kamnínky a bude přiježdovat...sabuůlák bude odpočívat!Jani a mažeš kopytka?
no, u mě neměli kopyta ani jeden v životě namazané...
doma mám nějaké ty sračky v kelímkách, ale oni stihnou ranní rosu, popřípadě rybníček...tož to není nutné, kopyta mají krásně, zdravé, lesklé.,..
kukinatost
napsal(a):
no, u mě neměli kopyta ani jeden v životě namazané...
doma mám nějaké ty sračky v kelímkách, ale oni stihnou ranní rosu, popřípadě rybníček...tož to není nutné, kopyta mají krásně, zdravé, lesklé.,..
dík mě to jen zajímá, nemáme rání rosu a jen ten rybníček, já to s mazáním taky nehrotím, ale mame tu i takový co mažou každý den..nesmysl...
klawdie
napsal(a):
dík mě to jen zajímá, nemáme rání rosu a jen ten rybníček, já to s mazáním taky nehrotím, ale mame tu i takový co mažou každý den..nesmysl...
když chcou, aby se jim to lesklo, než vlezou do prvního prachu...
nevidím v tom jiný účel.., ale Kláruško, to nemá cenu někomu vyvsětlovat...
nech mazače mazat, okované kovat, bosé upravovat a bude klid:)))
kukinatost
napsal(a):
když chcou, aby se jim to lesklo, než vlezou do prvního prachu...
nevidím v tom jiný účel.., ale Kláruško, to nemá cenu někomu vyvsětlovat...
nech mazače mazat, okované kovat, bosé upravovat a bude klid:)))
Jasan však to nikomu nenutím, jen vždycky čumím, u nás už jsem to vzdala...no já mažu cca 1 za měsíc, koně nemají bohužel pastvu s ranní rosou jako mají ti tvoji, tudíž jednou za čas ostříkat a uzavřít vlhkost v kopytě aby nebyli přesušený, má to logiku? kdyžtak mě oprav, pač mazaní na suchá kopyta mě připadné nesmysl..
včera jsem ještě malou vzala na lonž, a je vidět že se má fakt dobře potvora, jak makal tak jsem koukala jak se jí prdel pulí, jak malý tažan...ale máme na prd kruhovku, je to ted nejaké hlubové, tak je to jen na klus...
klawdie
napsal(a):
Jasan však to nikomu nenutím, jen vždycky čumím, u nás už jsem to vzdala...no já mažu cca 1 za měsíc, koně nemají bohužel pastvu s ranní rosou jako mají ti tvoji, tudíž jednou za čas ostříkat a uzavřít vlhkost v kopytě aby nebyli přesušený, má to logiku? kdyžtak mě oprav, pač mazaní na suchá kopyta mě připadné nesmysl..
včera jsem ještě malou vzala na lonž, a je vidět že se má fakt dobře potvora, jak makal tak jsem koukala jak se jí prdel pulí, jak malý tažan...ale máme na prd kruhovku, je to ted nejaké hlubové, tak je to jen na klus...
Já se Jani zas dozvěděla, že plno kovářů zakazuje mazat kopyta ze vnitř..!!Nevím co je na tom pravdy.. Já kopyta též nemažu, max. po kování a když frčíme třebas na nějaké závody, ale taky jen občas
rocky
napsal(a):
Já se Jani zas dozvěděla, že plno kovářů zakazuje mazat kopyta ze vnitř..!!Nevím co je na tom pravdy.. Já kopyta též nemažu, max. po kování a když frčíme třebas na nějaké závody, ale taky jen občas
Já kopýtka taky nemažu A to jste mi připoměli jednu kámošku, která přijela a jako první si všimla kopýtek a říkala, jééééééé, taková zdravá krásná kopýtka, jde vidět, jak se panička stará
A pak jako čím mažu????? A já říkám, že co mám Honzíka, mazala jsem mu kopýtka asi všehovšudy 2x....
molly
napsal(a):
Jsme doma... teda babky, jesti máte někde některá ulitá mrak s deštěm, tak ho semka fofrem pošlete.. Molinatá má energie plnou pr...
, jenže všade beton a po něm se fakt jezdit nedá
molly
napsal(a):
Jsme doma... teda babky, jesti máte někde některá ulitá mrak s deštěm, tak ho semka fofrem pošlete.. Molinatá má energie plnou pr...
, jenže všade beton a po něm se fakt jezdit nedá
najdi si někde nějaké políčko, nebo posekanou louku, tak to tak dělám aby jsme si vubec zaběhali...teren je vážně dost tvrdej...jediná naše spása je naše pískovka, vždyky v pohodě, uffff
klawdie
napsal(a):
najdi si někde nějaké políčko, nebo posekanou louku, tak to tak dělám aby jsme si vubec zaběhali...teren je vážně dost tvrdej...jediná naše spása je naše pískovka, vždyky v pohodě, uffff
Klári, louky tu nemám, samý sad (tvrdo) a pole..A na ta jezeďákům nelezu, mají zaseto a nechci se s nikým dostat do křížku...
klawdie
napsal(a):
Dobré jitro i sem,
mno já jsem včera měla hodinu tréninku tenisu s Tomem a nějak se to zase zvrtlo a u sousedů co mají kurt jsme seděli do půl jedenácté...oni udělali tataráček takže já frajerka po vyčerpávajícím tenise do sebe nasypala dvě výborný topinky s tatarákem...jsem dobytek ale když je to tak dobrý
U nás je také dotálka tvrdo...Lunice je v pohodě, nekulhá a zase je v plném procesu...
holky, bagrování se přesouvá na zítřek...dneska budeme vykolíkovávat pro bagrystu plánek hrabání...to zase bude mazec...
Sakra, já už chci aby bylo 27...a tradááá na Baška voda a směr jih, prej tak budou ožná i delfíni, tož budu fotit jako zběsilá
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro i sem,
mno já jsem včera měla hodinu tréninku tenisu s Tomem a nějak se to zase zvrtlo a u sousedů co mají kurt jsme seděli do půl jedenácté...oni udělali tataráček takže já frajerka po vyčerpávajícím tenise do sebe nasypala dvě výborný topinky s tatarákem...jsem dobytek ale když je to tak dobrý
U nás je také dotálka tvrdo...Lunice je v pohodě, nekulhá a zase je v plném procesu...
holky, bagrování se přesouvá na zítřek...dneska budeme vykolíkovávat pro bagrystu plánek hrabání...to zase bude mazec...
Sakra, já už chci aby bylo 27...a tradááá na Baška voda a směr jih, prej tak budou ožná i delfíni, tož budu fotit jako zběsilá
Baška voda?? Tam jsem byla kdysi s mamkou na dovolené
molly
napsal(a):
Baška voda?? Tam jsem byla kdysi s mamkou na dovolené
hmmm to se někdo má, naši taky příští týden fičej k moři no a já letos tak jedině do prd...no ale zas mám jiný radosti, to je fakt!
klawdie
napsal(a):
hmmm to se někdo má, naši taky příští týden fičej k moři no a já letos tak jedině do prd...no ale zas mám jiný radosti, to je fakt!
Mno já příští rok taky pojedu asi do hajzlu...to už snad budu mít také jiné radosti... Snad už z jara bych nějakého uně mohla dotáhnout domů...
haisovad
napsal(a):
Mno já příští rok taky pojedu asi do hajzlu...to už snad budu mít také jiné radosti... Snad už z jara bych nějakého uně mohla dotáhnout domů...
zas ti krásně vlajou vlasy, já si je snad taky nechám narůst
klawdie
napsal(a):
zas ti krásně vlajou vlasy, já si je snad taky nechám narůst
Romantické zátiší s traktorem...
Občas mě totálně serou ale nedovedu si představit něco jinýho...jsem na tohle srabák...
Ale líbila se mi dost tahle fotka...se sama pochvílím...foto by Klawdie
prochu jsem jí poupravila...neva doufám
haisovad
napsal(a):
Romantické zátiší s traktorem...
Občas mě totálně serou ale nedovedu si představit něco jinýho...jsem na tohle srabák...
Ale líbila se mi dost tahle fotka...se sama pochvílím...foto by Klawdie
prochu jsem jí poupravila...neva doufám
Danulí tvůj ksiftík se mi fotí hezky, pokaždý když mám v ruce foty a teb poblíž vyrobím ti jede ksiftím, však víš...sice mám ted víkendy nabité, ale asi bych ráda za tebou dorazila dříve než bude srazík s holkama, najdeš volný víkund!
klawdie
napsal(a):
Danulí tvůj ksiftík se mi fotí hezky, pokaždý když mám v ruce foty a teb poblíž vyrobím ti jede ksiftím, však víš...sice mám ted víkendy nabité, ale asi bych ráda za tebou dorazila dříve než bude srazík s holkama, najdeš volný víkund!
Holky, včera jsme nafotili krásné fotečky z vyjíždky, ale ˇčekám na Monču až mi je hodí.....Taky jsem na ně zvědavá. Aspon mám vzpomínku na krásné zakončení vyjíždky
klawdie
napsal(a):
Tak to se taky těšíme!!!juuu bude na co koukat.
Jojo, Lenííí už aby jsi je měla...také jsem zvědavá...
molly
napsal(a):
ďouchy, mám hlad, jdu si koupit rohlík k tomu jogurtu...zas jak vstávám kolem té 5..
kukinatost
napsal(a):
ďouchy, mám hlad, jdu si koupit rohlík k tomu jogurtu...zas jak vstávám kolem té 5..
Kdyby jste se u oběda nudily, tak vám tu pár foteček nahážu
lanika
napsal(a):
Kdyby jste se u oběda nudily, tak vám tu pár foteček nahážu
A v pohybu
lanika
napsal(a):
Chi
Holky, mě se zdát, že on zase o kus porostl....Musím ho změřit
strelish
napsal(a):
Kandiduješ na mamuta ?
Sakra je to obřík, však Leni kolik mu je? ještě chvilku porostete!!!!..za chvilku budeš potřebovat štafle
klawdie
napsal(a):
Sakra je to obřík, však Leni kolik mu je? ještě chvilku porostete!!!!..za chvilku budeš potřebovat štafle
Teprve 4,5 roku To by už pomalu mohl růst k zemi, že?
Já už ho nechci většího, k sakru. Už ted se leze blbě a to mám dlouhé třmeny
klawdie
napsal(a):
mi se hrozně líbí, jak ta gračena skáče, to je neskutečný gumídek, ona je fakt jak hopík na pružinách, tady na té fotce to je krásně vidět...:)
večer fasuje hopsinkovou šťávu?:))
molly
napsal(a):
Lenuško, chápu, že nechceš, bo on už je teď rozhledna jak cip..:)
kukinatost
napsal(a):
mi se hrozně líbí, jak ta gračena skáče, to je neskutečný gumídek, ona je fakt jak hopík na pružinách, tady na té fotce to je krásně vidět...:)
večer fasuje hopsinkovou šťávu?:))
jj, tež se vždycky na to zadívám. Ten chvostek stočený a tradááááá přes skok
Jani , koukala jsi na nějaké fotky z těch Bruzoviček???? Docela husté, teda....
A Monča...
kukinatost
napsal(a):
Lenuško, chápu, že nechceš, bo on už je teď rozhledna jak cip..:)
Leni, máš doma pořádného zlobra...je obrovskej. Fotky máš luxusní
Já jsem byla na obědě, svíčková se třema...a teď rozestlat pelíšek a chrrr, to by mi šlo.
haisovad
napsal(a):
Leni, máš doma pořádného zlobra...je obrovskej. Fotky máš luxusní
Já jsem byla na obědě, svíčková se třema...a teď rozestlat pelíšek a chrrr, to by mi šlo.
no ty mlč však Leuša je taky stodola, ale z fotek by to člověk vážně neřekl...
klawdie
napsal(a):
no ty mlč však Leuša je taky stodola, ale z fotek by to člověk vážně neřekl...
No ale oproti Honzíkovi je to mini kobylka...
haisovad
napsal(a):
No ale oproti Honzíkovi je to mini kobylka...
a ryzec je taky velká...:)
molly
napsal(a):
dosť boľo veľkých ... Malí mají něco do sebe
158kvh
molly
napsal(a):
dosť boľo veľkých ... Malí mají něco do sebe
158kvh
hej, hej:)))
i když Keruna nemá o moc míň...akorát ryzec je mohutná...
kukinatost
napsal(a):
hej, hej:)))
i když Keruna nemá o moc míň...akorát ryzec je mohutná...
hehe 155
klawdie
napsal(a):
hehe 155
prej 165 ale řekla bych že jje to už mnohem víc...
klawdie
napsal(a):
prej 165 ale řekla bych že jje to už mnohem víc...
131 KVH
molly
napsal(a):
Andoš vede
Pěkný zbytek dne všem... Loučím se a odjíždím...
molly
napsal(a):
Andoš vede
Pěkný zbytek dne všem... Loučím se a odjíždím...
Já jsem měla jít dnes skákat :-(
lanika
napsal(a):
Já jsem měla jít dnes skákat :-(
U mě panuje maximální KOPR
lanika
napsal(a):
U mě panuje maximální KOPR
Hééééééééééééééééj, kde jste? Nikoho nvidím
strelish
napsal(a):
Tady taky panuje KOPR a proto dělám užitečnější věci
Kaťuša, nenechej mě v tom. Fakt se mi chce moooooc spát
lanika
napsal(a):
A Lulda nás taky pořádně zanedbává . Bééééééééééééééé
lanika
napsal(a):
O spaní mi ani nemluv !! Bych tu polední pauzu potřebovala tak aspoň hoďku a půl, aby si člověk mohl řádně spočnout
strelish
napsal(a):
O spaní mi ani nemluv !! Bych tu polední pauzu potřebovala tak aspoň hoďku a půl, aby si člověk mohl řádně spočnout
tak já to Kopříci pomalu balím, práce č.2 čeká...vykoupu a vyfenuju pár hafíku a pak hurá za koníkama, dneska je na ředě kobule...kovář naštestí bude v neděli tak už to musíme nějak doválčit!
klawdie
napsal(a):
tak já to Kopříci pomalu balím, práce č.2 čeká...vykoupu a vyfenuju pár hafíku a pak hurá za koníkama, dneska je na ředě kobule...kovář naštestí bude v neděli tak už to musíme nějak doválčit!
Já tak nějak pospávám..