zdarec bando já vám dám,že se do dalšího tema nidko nepusti,ale jo já si to nenechám ujít.
woldemortik
napsal(a):
zdarec bando já vám dám,že se do dalšího tema nidko nepusti,ale jo já si to nenechám ujít.
No to víš že nechce, dyť je teprve čtvrtek, a když se doma podívám na tu fůru práce tak si říkám už zase čtvrtek. A já sedím v práci a neba mě to dneska.
Marti ty jedeš do Pardubic a kterej den? Já furt váhám, jet nejet, doma bych pod tou prácou mohla chcípnout, tak nevím. Sice vstupenku mám, ale jsem na vážkách. Ten sobotní program je takovej hodně lákavej.
ambra
napsal(a):
No to víš že nechce, dyť je teprve čtvrtek, a když se doma podívám na tu fůru práce tak si říkám už zase čtvrtek. A já sedím v práci a neba mě to dneska.
Marti ty jedeš do Pardubic a kterej den? Já furt váhám, jet nejet, doma bych pod tou prácou mohla chcípnout, tak nevím. Sice vstupenku mám, ale jsem na vážkách. Ten sobotní program je takovej hodně lákavej.
je dosti lákavej,ale bohužel jedu až v nedeli škoda v sobotu mám ještě neco v plánu tak si udelám čas až na nedeli škoda,ale ewetllen tam bude v sobotu.
woldemortik
napsal(a):
je dosti lákavej,ale bohužel jedu až v nedeli škoda v sobotu mám ještě neco v plánu tak si udelám čas až na nedeli škoda,ale ewetllen tam bude v sobotu.
No tak ten program není špatnej ani jeden, den ale akorát ta sobota mi přijde taková chladnokrevná. No já se furt rozmýšlím, jeslti jet nebo ne,a le zase představa přístího víkendu kdy na mě všechna ta práca spadne a asi pod ní chcípnu není moc lákava a musela bych se ještě vzdát výstavy furinů, tady kousek. Tak furt nevím. Člověk by se potřeboval někdy rozkrájet nebo naklonovat, aby to všechno stihnul.
ambra
napsal(a):
No tak ten program není špatnej ani jeden, den ale akorát ta sobota mi přijde taková chladnokrevná. No já se furt rozmýšlím, jeslti jet nebo ne,a le zase představa přístího víkendu kdy na mě všechna ta práca spadne a asi pod ní chcípnu není moc lákava a musela bych se ještě vzdát výstavy furinů, tady kousek. Tak furt nevím. Člověk by se potřeboval někdy rozkrájet nebo naklonovat, aby to všechno stihnul.
to mi říkej,ale zýáleží jen na tobe já si myslim,že ewetllen bude mit ze soboty fotek dost a já z nedele taky tak to bude jako kdybys tam byla no budu se snažit nafotitt vše co mi přijde pod ruku teda před objektiv
woldemortik
napsal(a):
to mi říkej,ale zýáleží jen na tobe já si myslim,že ewetllen bude mit ze soboty fotek dost a já z nedele taky tak to bude jako kdybys tam byla no budu se snažit nafotitt vše co mi přijde pod ruku teda před objektiv
Já vím, no ještě uvidíme, ještě je čas Ale na fotky určitě ráda kouknu.
ambra
napsal(a):
Já vím, no ještě uvidíme, ještě je čas Ale na fotky určitě ráda kouknu.
ahojky, přikládám fotečku letošní kobylky po Navar z matky Cinda, Cipískovo polosestra
aluska
napsal(a):
ahojky, přikládám fotečku letošní kobylky po Navar z matky Cinda, Cipískovo polosestra
a ještě jednu, škoda že jsou z dálky, ale fotila kamarádka
aluska
napsal(a):
a ještě jednu, škoda že jsou z dálky, ale fotila kamarádka
Dobrý, a pak mi majitel hřebce tvrdí, že zas moc barvu nepředává - a kolik už tu bylo barevných navarčat letos.
Ali, pak prosím někdy přihoď foto, jak se barva postupem času mění, jestli můžeš ( a jestli hříbě zůstává doma).
sabora

XXX.XXX.83.197
woldemortik
napsal(a):
Ahojda lidičky, ještě jsem se k netu od soboty, kdy jsem se s kamarádkou a HLAVNĚ s koňma vrátily z 3denního výletu!
Původně byl cílem Kozákov (kopec za Turnovem), ale nakonec nás uvítal hrad Trosky!
Byl to nádhernej výlet, počasí přálo, super lidi jsme po cestě potkávaly, prostě nádhera, splněný sen. první noc jsme přespaly na takovém statku s koníkama, kravičkama, ovečkama, prasátkem, kozičkama, spoustou koček a psů. druhý den u mého známého na mini ranči. prostě super.
70km krokem, první den 35km, druhý den 15, třetí 20km.
sabora
napsal(a):
Ahojda lidičky, ještě jsem se k netu od soboty, kdy jsem se s kamarádkou a HLAVNĚ s koňma vrátily z 3denního výletu!
Původně byl cílem Kozákov (kopec za Turnovem), ale nakonec nás uvítal hrad Trosky!
Byl to nádhernej výlet, počasí přálo, super lidi jsme po cestě potkávaly, prostě nádhera, splněný sen. první noc jsme přespaly na takovém statku s koníkama, kravičkama, ovečkama, prasátkem, kozičkama, spoustou koček a psů. druhý den u mého známého na mini ranči. prostě super.
70km krokem, první den 35km, druhý den 15, třetí 20km.
Ahoj Lído, je krásná a už teď je krkatá jako tatínek. Zkusím jí vyfotit třeba příští jaro, až přelíná, ještě maj hřebečka po Navarovi, taky letošního, z černý hnědky po Schramovi ( pravá sestra Cipíska) a ten je hnědej a na zadku má 3 bílý puntíky a trošku prokvítá. Toho ale kamarádka nevyfotila.
sally
napsal(a):
Dobrý, a pak mi majitel hřebce tvrdí, že zas moc barvu nepředává - a kolik už tu bylo barevných navarčat letos.
Ali, pak prosím někdy přihoď foto, jak se barva postupem času mění, jestli můžeš ( a jestli hříbě zůstává doma).
ahoj všichni tak se koukněte, co se nám už objevuje aji na ifauně
Krásný norik Prodám velice ochotného a charakterního norika, 1,5let, s PP, zaučován v tahu, vozí malé děti, mohutná stavba těla, klidná vyrovnaná povaha. Pouze do dobrých rukou.
> Odpovědět< | E-mail: vrctomas@seznam.cz
Inzerát vložen: 04.09.2008 12:40:00 | Kategorie: prodám | Kraj: Vysočina
jako zdá se mi to nebo tam opravd píšou že vozí malé děti? ti lidi jsou skoro neuvěřitelní
aluska
napsal(a):
Ahoj Lído, je krásná a už teď je krkatá jako tatínek. Zkusím jí vyfotit třeba příští jaro, až přelíná, ještě maj hřebečka po Navarovi, taky letošního, z černý hnědky po Schramovi ( pravá sestra Cipíska) a ten je hnědej a na zadku má 3 bílý puntíky a trošku prokvítá. Toho ale kamarádka nevyfotila.
Ahojky lidičky, tak jaký byl víkend? A zároveň posouvám a ometám prach. a kdomá fotečky z Pardubic tak sem s nima.
woldemortik
napsal(a):
tos kobulenka zlata
woldemortik
napsal(a):
a konosek cernosek
bonita
napsal(a):
a konosek cernosek
no pardubice super,ale škoda že jsem tam nebila v sobotu
woldemortik
napsal(a):
no pardubice super,ale škoda že jsem tam nebila v sobotu
......
woldemortik
napsal(a):
.......
no a tedka to vipada ze pojedu v sobotu do prahy na císařský ostrov na čsob pohar
woldemortik
napsal(a):
ja vam tda neviem vedat, ale ked vidim tychto krasnych hispanskych tatosov a na nich chlapov, kazi mi to celkovy dojem, asi mam skreslene myslenie, ale celkovu estetiku mi kazi velky jazdec na mensom koni. Samozrejme, ze nemam nic proti takymto dvojiciam
woldemortik
napsal(a):
Ahoj Martino, sorry že vám sem lezu
Někde jsem tu četla, že máš Panasonic Lumix FZ50, mám na něj teď spadeno , napiš mi prosím, jak těžké je ovládání a má menu v češtině? Porovnávám ho ještě s jednou Fuji a Nikonem, ale zatím mi z toho vychází nejlíp Panasonic
Dík za info
eavy
napsal(a):
Někde jsem tu četla, že máš Panasonic Lumix FZ50, mám na něj teď spadeno , napiš mi prosím, jak těžké je ovládání a má menu v češtině? Porovnávám ho ještě s jednou Fuji a Nikonem, ale zatím mi z toho vychází nejlíp Panasonic
Dík za info
ambra
napsal(a):
Nojo ani moc těch fotek těch šampionek jsem nikde neobjevila, asi nestály za to je fotit.
No moc - já žádnou.
Vím, že horko těžko sháněli kobyly, aby vůbec dali dohromady SN kolekci. V Tlumačově byly 4 klokočovky a vranka Saura po Neguš, polosestra po matce našeho koupeného prcka. Menší chovatelé asi nechovají - nebo jen nemají letos tříletky...
eavy
napsal(a):
Dík za info
Já se omlouvám,že sem vpadám...ale pro Eavy(Verýsek): ahoj,na Panasonica Fz50tku jsem taky měla spadeno a dost dlouho,je to parádní zrcadlo,ale na mě příliš těžkéFakt krásný dělo,jestli Ti jde hlavně o fotky a ne i o praktičnost při přenosu tak jdi do něj
Mě odradilo jen to jak je těžký a velký...(jo když jsem se holt rozmazlila na nejlehčí a nejmenší zrcadlovce Olympusu E400.................
)Nakonec to vyhrál Panasonic Lumix DMC-FZ18
ambra
napsal(a):
Chovatelé chovají, jenom Vás na nějaký výstavy se......, já ase ani nedivím komisaři opravdu velice milí a příjemní už při ZV.
Jo? No moc slezanek s plným původem tříletých krom klokočovek nějak k vidění letos není - nebo jo? Jak souvisí ZV se šampionátem?
Tedy pokud vím, tak zájem jet do Pardubic není příliš z toho důvodu, že je hrazeno jen 6 Kč na km a koně, takže s jedním koněm jet ( nemáš-li to zrovna vedle) se absolutně nerentuje. Navíc aspoň kdyby byla možnost jet jen na jeden den nebo i dva - ale to ne, tam musíš tvrdnout od čtvrtka do neděle, což je málokdo ochoten akceptovat. Nejde jen o náklady, ale i kdo za tebe bude fungovat doma...
markemic
napsal(a):
Já se omlouvám,že sem vpadám...ale pro Eavy(Verýsek): ahoj,na Panasonica Fz50tku jsem taky měla spadeno a dost dlouho,je to parádní zrcadlo,ale na mě příliš těžkéFakt krásný dělo,jestli Ti jde hlavně o fotky a ne i o praktičnost při přenosu tak jdi do něj
Mě odradilo jen to jak je těžký a velký...(jo když jsem se holt rozmazlila na nejlehčí a nejmenší zrcadlovce Olympusu E400.................
Eavy(Verýsek už ho nemám dala jsem ho brachovy mam nikon d40 .50tka je dobra velice se mi libilo ten otočná lcd displei a menuý v šetine za chvilku ho padaně pochopíš je to hračka.když uz se snim naučíš udelaš sním dobre fotky lepsi než s obič digitálem abych upresnila panasonic lumix dcm fz50 neni zrcadlo ,ale kompakt a to je rozdíl zrcadlo je s vímenou objektivu tento foták nemá výměni objektiv,ale má plno nástavných čoček.je to dobrý stroj.já jsem vždycky byla na velké fotáky pořád budu to jsem i na velké koně a auta taky pro mám chladáska a občas si sjedu tatrou 815,ale me brzo presel mám fotak max rok pak jdu do lepsiho tento co ma taky za půl roku prodavam a jdu do canonu eos 1000d a nebo nikon d90 jeste nevim.
markemic
napsal(a):
Děvčata, díky za odpověď.
Markéto, jde mi hlavně o pěkné fotky a jsem ujetá na velký foťáky, přesně jak píše Martina. Malé kompakty mě neberou, chci něco pořádného do ruky Dík
Martino, tak Nikon D40 je další můj favorit, ale tam mě odrazuje to, že s holým tělem (max. s tím dodávanýn objektivem), které se dá koupit za slušný peníz nic moc nenafotíš, chce to nějaké lepší objektivy a sklíčka :( a to je už cenově o něčem jiném :(, dobrý objektiv vyjde dráž, jak tělo :(
Jo a kdy se u nás v Záblatí ukážeš, co?
woldemortik
napsal(a):
ked uz sme u tych fotacikov, tak ja som dostala ku gulatinam sonycko a spokojnost velka
bonita
napsal(a):
zase vsetci spite?
eavy(verisek) ani nevim nejak nestiham mam toho moc,ale nekdy určitě musíme se sejít a pokecat vetčinou sbou beru foták tak bych ti ho ukazala na živo.ja jsem koupila sadu dva objektivi jeden 18-55mm a druhej 55-200mm asi musela bych se juknout,ale jsem spokojená.ale až zase bude lepší budu ještě spokojenejší traba i lepší objektiv 150-300mm to by bylo na závody pravý ořechový
bonita je to jsou krásne fotky no vidíš jak ti to jde za chvily budes lepsi než já
woldemortik
napsal(a):
jj Martinko, ty mas uzasny talent a fotis so zrkadlovkou, mna fotenie len bavi a fotim s najvyssou triedou kompaktu, takze tak
ja som rozmyslala o zrkadlovke, ale bavi ma aj tocit vtipne videa=v spravny cas na spravnom mieste=to obvykle mavam pri sebe iba fotak, cize na plnej ciare vyhral kompakt s full HD natacanim
woldemortik
napsal(a):
eavy(verisek) ani nevim nejak nestiham mam toho moc,ale nekdy určitě musíme se sejít a pokecat vetčinou sbou beru foták tak bych ti ho ukazala na živo.ja jsem koupila sadu dva objektivi jeden 18-55mm a druhej 55-200mm asi musela bych se juknout,ale jsem spokojená.ale až zase bude lepší budu ještě spokojenejší traba i lepší objektiv 150-300mm to by bylo na závody pravý ořechový
bonita je to jsou krásne fotky no vidíš jak ti to jde za chvily budes lepsi než já
Krásná jerseyka, Marti.
Nemáš foto jí celé?
bonita
napsal(a):
jj Martinko, ty mas uzasny talent a fotis so zrkadlovkou, mna fotenie len bavi a fotim s najvyssou triedou kompaktu, takze tak
ja som rozmyslala o zrkadlovke, ale bavi ma aj tocit vtipne videa=v spravny cas na spravnom mieste=to obvykle mavam pri sebe iba fotak, cize na plnej ciare vyhral kompakt s full HD natacanim
sally jj mám,ale jen kousek je to s rakouska purgstall mely ji tam na statku kde jsme byli na večeřiteda celeé stádo
binat jo to je nevyhoda zrcadel memuzou natačet,ale me to nevadí juá raději fotím než nataáčím já zitrá jedu do prahy na gran prix je jak ja se tesim a jeste bonita dekuji za pochvalu
woldemortik
napsal(a):
sally jj mám,ale jen kousek je to s rakouska purgstall mely ji tam na statku kde jsme byli na večeřiteda celeé stádo
binat jo to je nevyhoda zrcadel memuzou natačet,ale me to nevadí juá raději fotím než nataáčím já zitrá jedu do prahy na gran prix je jak ja se tesim a jeste bonita dekuji za pochvalu
Díky, Marti.
A koukám, jak je větší foto, že to není jerseyka, ale hnědá švýcarka. Ale to jsou taky velké sympaťačky.
Máš moc pěknou fotogalerii z Pardubic
woldemortik
napsal(a):
kobulka mi leti naproti
bonita
napsal(a):
a potom, ze clovek ich nema pomuchlovat, ked vas takto vitaju...
Ahojky,
taky vám něco přidám - něco skoro stejného
blanche
napsal(a):
Dostih chladnokrevníků v Pardubicích neměl konkurence
blanche
napsal(a):
Dostih chladnokrevníků v Pardubicích neměl konkurence
bonita
napsal(a):
jj a kto startoval a kto vyhral ten dostih?
Tady výherce - Karolína
woldemortik
napsal(a):
fiha,to na shirakovi? kto to je? taka skoda, ze my sme nemali cas ist s nasimi...
bonita
napsal(a):
alebo zeby irsky cob?
JJ, tinker
Když se řítili - to byl dusot - krása
woldemortik
napsal(a):
to ti verim, ja naozaj dufam, ze na buduci rok sa konecne aj my sprezentujeme a mozno budeme mat od teba, Blani, pekne fotecky
bonita
napsal(a):
to ti verim, ja naozaj dufam, ze na buduci rok sa konecne aj my sprezentujeme a mozno budeme mat od teba, Blani, pekne fotecky
Děkuji moc za pochvalu
Ty máš také krásné .. Hlavně krásní koníci
blanche
napsal(a):
Děkuji moc za pochvalu
Ty máš také krásné .. Hlavně krásní koníci
Zdravím zdejší chlaďásky z jitravských pastvin Holky špacírujou na nedělní snídani
krizovatka
napsal(a):
Zdravím zdejší chlaďásky z jitravských pastvin Holky špacírujou na nedělní snídani
no koukám, že se tu objevily hezký fotečky
bonita: chystáš se navštívit se svými obříky Pardubice? TAk dej pak zavčas vědět, aby jsme se mohly přijet všichni pokochat. Třeba mi to na rok vyjde líp než letos
krizovatka
napsal(a):
Pošoupneme chlaďásky dopředu (nedělní Lucinka)
sabora

XXX.XXX.105.165
woldemortik
napsal(a):
čau taky mám pár fotek z Pardubic.......
sabora
napsal(a):
čau taky mám pár fotek z Pardubic.......
ahoj, tak jsem po delší době zase tady a zrovinka vám sem šupnu taky pár fotek :)
ettelwen
napsal(a):
ahoj, tak jsem po delší době zase tady a zrovinka vám sem šupnu taky pár fotek :)
zase z Pardubic
ettelwen
napsal(a):
:)
a už budu končit, ať to tady zas moc nezaplácávám
ettelwen
napsal(a):
a už budu končit, ať to tady zas moc nezaplácávám
ještě přidám prcka na procházce :) Už mi zase hnědne.. mi ten kůň přijde jako chameleon, pořád mění barvy.
ettelwen
napsal(a):
ještě přidám prcka na procházce :) Už mi zase hnědne.. mi ten kůň přijde jako chameleon, pořád mění barvy.
pan hřebec :)
ettelwen
napsal(a):
jo, jo, ale je to docela sranda podívat se na fotky třeba měsíc zpátky :) pokaždé jiný kůň
A o tom konkrétně barva nevybělujících běloušů je:
sally
napsal(a):
A o tom konkrétně barva nevybělujících běloušů je:
ta stejná:
ambra
napsal(a):
Hele jsi si jistá s čím ta kobyla to hříbě spáchala?
Tož se Streimůrem né? Jsem jí u toho dělala asistenta - prvnička dělala bojím, bojíím... jiného provozuschopného hocha v okolí neměla
sally
napsal(a):
Tož se Streimůrem né? Jsem jí u toho dělala asistenta - prvnička dělala bojím, bojíím... jiného provozuschopného hocha v okolí neměla
sally dobře budu ti věřit
A kam vlastně lidičky vyrážíte o víkendu? Borová u Poličky nebo Ranch Ladná viz. equichannel? Nebo že by jste na tom byly jak já, že budete trčet doma a makat.
ambraa
napsal(a):
sally ty taky?
No jasně
A ve volných chvílích se budu bavit voděním odstávčat po okolí a přesvědčováním, že bubáci nejsou tak bubákovatí, jak se na první pohled jeví
woldemortik
napsal(a):
ups, takze fota
woldemortik
napsal(a):
tos bola moja malickost v tohtorocnom doraste na navsteve u priatela teraz zasa nieco z druhej strany-poniky a ich vsestrannost
woldemortik
napsal(a):
dalsi ponik
woldemortik
napsal(a):
jj, ake to tu je male, no nic, tak dalsi ponik
woldemortik
napsal(a):
este ponicek
woldemortik
napsal(a):
woldemortik
napsal(a):
pozrite, tak ponickov bolo uz dost, takze zasa trosku shirakov
woldemortik
napsal(a):
tzv extended trot v podani plemennej shirskej kobylky
woldemortik
napsal(a):
vznosny klus v prevedeni shirskeho zrebca
woldemortik
napsal(a):
divoky shire horse
bonita
napsal(a):
Sally, to mas teda pravdu, ked ideme na okruznu vychadzku u nas cez les, tak susedia vzdy: na uz ste aj zpatky?
PS: to je nase zahoracke narecie
Ahojte, na chvíli k nám přibyl Čt valach po Przedswit XVIII, ale musí ho vrátit, protože je to nezvladatelný \"magor\"- někdo se kněmu nechoval moc hezky
woldemortik
napsal(a):
Ještě jednou se k vám vtírnu
Marťo, tak už mám FZ50 doma, je to super dělo a padne mi do ruky, jak ulité. Zatím se s ním učím a doufám, že až vychytám všechny mouchy, tak budou super fotky
woldemortik
napsal(a):
Siringa: a jj, chudak konik, podobneho magorka som mala na starosti aj ja, hnedacik, a ten, ked zbadal, ze k nemu niekto ide, tak bud zdrhol, alebo bol schopny preskocit 4 metrovy plot...
bonita
napsal(a):
Eavy: to je teda pesan, tak nam sem potom hod fotecky nejakych konikov, jedno akych
AHOJ Eavy: dozfám,že jsem ti poradila dobre a že nebudeš nespokojena je to dobrej foták já jsem si nim dosti zažila,ale zanam se i tento co mam mi za chvilku prestane stačit a už koukám po lepším a už mám taky vybráno,ale to je ještě rok to možná už bude canon eos 500d do toho byh šla hned mohl by byt lepší než 450 ale uvidíme v budocnu chtěla bych s fotkymi víš než jsem tedka,ale to myslim už asi dal nepůjde ,ale jsem spokojena stim tam kde jsem tak mi to vyhovuje slawik ze me nebude.jo jinak v patek vezu medy do zlina nebidlite nekdo okolo žře bych zajela na focenou?
bonita
napsal(a):
Eavy: to je teda pesan, tak nam sem potom hod fotecky nejakych konikov, jedno akych
Bonita, ten pesan má něco málo přes 90 kg A slibuji, že až někam za koníkama pojedu, fotečky se k vám dám. Já bohužel svého koníka již nemám :o(, ale do budoucna se něco rýsuje
Jenže ten můj chlap je nekoňák a to je celkem překážka :o(
woldemortik
napsal(a):
AHOJ Eavy: dozfám,že jsem ti poradila dobre a že nebudeš nespokojena je to dobrej foták já jsem si nim dosti zažila,ale zanam se i tento co mam mi za chvilku prestane stačit a už koukám po lepším a už mám taky vybráno,ale to je ještě rok to možná už bude canon eos 500d do toho byh šla hned mohl by byt lepší než 450 ale uvidíme v budocnu chtěla bych s fotkymi víš než jsem tedka,ale to myslim už asi dal nepůjde ,ale jsem spokojena stim tam kde jsem tak mi to vyhovuje slawik ze me nebude.jo jinak v patek vezu medy do zlina nebidlite nekdo okolo žře bych zajela na focenou?
Marťo, já tu FZ50 měla vyhlídnutou již déle, jen jsem se na poslední chvíli nedokázala rozhodnout mezi FZ50, Nikonem D40 a Fuji zrcadlovkou Mám tedy FZ50 a jsem ráda, že jsi mi poradila, protože je to naprosto skvělej foťák
Ty foťáky, o kterých se zmiňuješ, jsou už v jiné cenové kategorii a pro mě nedostupné A propos, nepovezeš med taky sem k nám na jih?
bonita
napsal(a):
JJ no to chapem, kone zaberaju strasne vela casu, niekedy i chlapi konaci brblu na svoje konacky zenske, nie to este chlapi nekonaci
bonita neboj až pojedu na slovensko tak se u tebe stavim za konikama
eavy nekdy až zase pojedu do zablatí tak se za tebou zastavi a pokecame
woldemortik
napsal(a):
bonita neboj až pojedu na slovensko tak se u tebe stavim za konikama
eavy nekdy až zase pojedu do zablatí tak se za tebou zastavi a pokecame
woldemortik
napsal(a):
Marti hlásím my jsme kousek od Přerova Kojetín, nevím kudyma pojedeš. Tak kdybys chtěla zavítat jsi vítána, ale pošlu ti můj mobil na mail protože já věčně něco kutím tak je lépe zavolati jestli vytvářím nepokoj pouze doma nebo stíhám i jinde.
andrys
napsal(a):
Ahoj Marťo
Já jsem ze Zlína a Mandy vezeš slečně kousek od nás
woldemortik
napsal(a):
no, Marti, dufam, ze sa u nas stavis
woldemortik
napsal(a):
jj až pojedu na slovensko tak určitě jen mi pak musíš dát info kudy k vám
ahojky, jsem taky ze zlína teda kousek tak se klidně zastav i k nám budu jen ráda-máme koníky od arabů po belginy....a kde má bydlet přesně koník??
sajma
napsal(a):
ahojky, jsem taky ze zlína teda kousek tak se klidně zastav i k nám budu jen ráda-máme koníky od arabů po belginy....a kde má bydlet přesně koník??
Slatiny 998 Zlín-Malenovice přesně tady ty vado to abych už vijela kolem 3ráno abych váš všechny stihla objet
abruč tak kousk od kojetína pojedem cca 10km
woldemortik
napsal(a):
Slatiny 998 Zlín-Malenovice přesně tady ty vado to abych už vijela kolem 3ráno abych váš všechny stihla objet
je to bylo i pro ambraa (Anna) nejak jsem skomolila nick
woldemortik
napsal(a):
Marti, tak jestli se ti bude chtít zajíždět tak klidně se stav, ale radši až po 15:00hod. to už bych měla bejt doma, teda doufám v to že vlak nebude mít zase sekeru už mě to celej tejden štve
woldemortik
napsal(a):
JJ MALENOVICE-VÍM KDE
bonita
napsal(a):
Andrys: pekna fotka, to tam mate este stale tak źeleno?
tak stavim se u sally jestly teda tat bude chtit cestu jsem si napsala do podrobna snad trefim pak jedu ke koki do tlumačova pak ambre ale nevim v kolik nevim kdy dojedem do zlina mam to 290km to je darda jen aby to mendy dala
woldemortik
napsal(a):
tak stavim se u sally jestly teda tat bude chtit cestu jsem si napsala do podrobna snad trefim pak jedu ke koki do tlumačova pak ambre ale nevim v kolik nevim kdy dojedem do zlina mam to 290km to je darda jen aby to mendy dala
Neboj, ponďové jsou odolní.My vezli Lindu do Zlína přes celou republiku až od Rokycan. 8 hodin cesty Avií .
Kdybyste bloudili, tak volej
bonita
napsal(a):
Andrys: pekna fotka, to tam mate este stale tak źeleno?
BONITA...kdepak to je tak před měsícem a půl.
ambraa
napsal(a):
Ty jo koukám náročnej den a já homěla taky, a Sally jo jsem přímo z Kojetína proč znáš tu někoho, já dneska byla v Napajedlích na dražbě nebo co to bylo.
Ambra: a vydražila jsi něco?
Jinak kdybys viděla běhat po Kojetíně tohle, tak je to původem od nás: