Je to neuvěřitelný,jak se každý den mění co...nám už je 13 měsíců...!Josefína už mi vůbec nepřipomíná to roztomilý hříbátko...trošku se nám stýzká
1.Foto-Josefína v den narození
eliska84
napsal(a):
Je to neuvěřitelný,jak se každý den mění co...nám už je 13 měsíců...!Josefína už mi vůbec nepřipomíná to roztomilý hříbátko...trošku se nám stýzká
Josefína ted...
eliska84
napsal(a):
Tak já přidám svýho Jaška... na fotce v prvním týdnu.
rebeks
napsal(a):
Tak já přidám svýho Jaška... na fotce v prvním týdnu.
A tohle je focené před 2 měsíci, to mu bylo rok a 3 měsíce.
rebeks
napsal(a):
A tohle je focené před 2 měsíci, to mu bylo rok a 3 měsíce.
Krásnej koník..a jak vám to spolu jde,už něco děláte,nebo jen užívá mládí?
eliska84
napsal(a):
Krásnej koník..a jak vám to spolu jde,už něco děláte,nebo jen užívá mládí?
Přes týden si užívá ve výběhu se stejně starým hřebečkem a jedním valachem. O víkendu má návštěvní dny, to trénujeme hlavně stání na místě při čištění, precizní vodění a ustupování na tlak a to je asi tak všechno. Zatím chodíme jen po areále(JZD) a zkoumáme zajímavé věci(je hrozně zvědavej), pomalu začínáme vystrkovat růžky i za hranice areálu, ale ještě v něho nemám takovou důvěru, že když půjde do tuhýho, že se mi nevytrhne a nevykopne po mně a nezdrhne. Kruhovku a napojení jsme zkoušeli, ale je to spíš kontraproduktivní, takže jsme bez ní. Jinak se má čile k světu a vymýšlí s kolegou neskutečný koniny.
rebeks
napsal(a):
Přes týden si užívá ve výběhu se stejně starým hřebečkem a jedním valachem. O víkendu má návštěvní dny, to trénujeme hlavně stání na místě při čištění, precizní vodění a ustupování na tlak a to je asi tak všechno. Zatím chodíme jen po areále(JZD) a zkoumáme zajímavé věci(je hrozně zvědavej), pomalu začínáme vystrkovat růžky i za hranice areálu, ale ještě v něho nemám takovou důvěru, že když půjde do tuhýho, že se mi nevytrhne a nevykopne po mně a nezdrhne. Kruhovku a napojení jsme zkoušeli, ale je to spíš kontraproduktivní, takže jsme bez ní. Jinak se má čile k světu a vymýšlí s kolegou neskutečný koniny.
Ještě přihazuju nějaký dokumentační foto...
rebeks
napsal(a):
Ještě přihazuju nějaký dokumentační foto...
a na procházce...
rebeks
napsal(a):
a na procházce...
a naše hlavní náplň společného času.
rebeks
napsal(a):
a naše hlavní náplň společného času.
AHOJ ELIII ....ta tvoje prcinka roste jak z vody je klasna ...
my se taky pridame ....
Bellinda Viktori 16.3.2007
Beja jako mimi ....
roxy
napsal(a):
AHOJ ELIII ....ta tvoje prcinka roste jak z vody je klasna ...
my se taky pridame ....
Bellinda Viktori 16.3.2007
Beja jako mimi ....
Bellinda Viktori
foto 2
Beja v dubnu 2008 s kikiskem :-)
roxy
napsal(a):
Bellinda Viktori
foto 2
Beja v dubnu 2008 s kikiskem :-)
Bellinda Viktori
foto 3
30.8.2008 nejnovejsi foto
roxy
napsal(a):
Bellinda Viktori
foto 3
30.8.2008 nejnovejsi foto
Bellinka
foto 4
roxy
napsal(a):
Bellinka
foto 4
Taky rosteme jak divi :D Skoda jen,zhe v tydnu nemam cas :( ale nastesti mam ve staji kamaradku co tam ma taky konika tak ju vycisti :-) a o vikendech chodime na prochajdy nebo si hrajeme ve vybehu :-) Bellca je velice ucenliva akomunikativni,nejradeji ma ale prochazky je jak vysavac
porad by jen papala ...co se tyka cisteni,uvazovani,stani,zvedani noh neni zadnej problem ....Je to moe slunicko a sem fakt spokojena a nedam ju nikdy a nikomu ...stat se muze vsechno ale budu se snazit,mame spolu klasny vztah :-)
Je to proste slucniko,kdyz mi je nejhur tak jdu k ni a deme ven,hned mi je lip ....td delam ridicak a az bude autisko tak pak za ni budu moc i pres tyden coz se mooooc tesiiiim ....
VSECI POZDRAVUJTE SVE KONIISKY A KDO CHCETE PISNETE 310-259-116
eliska84
napsal(a):
Tady Lucky hříbátkem (velice roztomilé)
stieberova
napsal(a):
Tady Lucky hříbátkem (velice roztomilé)
A tady Lucky 3 letá 500kg vážící "drobeček".
roxy
napsal(a):
Taky rosteme jak divi :D Skoda jen,zhe v tydnu nemam cas :( ale nastesti mam ve staji kamaradku co tam ma taky konika tak ju vycisti :-) a o vikendech chodime na prochajdy nebo si hrajeme ve vybehu :-) Bellca je velice ucenliva akomunikativni,nejradeji ma ale prochazky je jak vysavac
porad by jen papala ...co se tyka cisteni,uvazovani,stani,zvedani noh neni zadnej problem ....Je to moe slunicko a sem fakt spokojena a nedam ju nikdy a nikomu ...stat se muze vsechno ale budu se snazit,mame spolu klasny vztah :-)
Je to proste slucniko,kdyz mi je nejhur tak jdu k ni a deme ven,hned mi je lip ....td delam ridicak a az bude autisko tak pak za ni budu moc i pres tyden coz se mooooc tesiiiim ....
VSECI POZDRAVUJTE SVE KONIISKY A KDO CHCETE PISNETE 310-259-116
Kolik vaše hříbátka měří a jaký mají původ...a co s nima zamýšlíte do budoucna?Naše malá je pořád s mamkou,takže s náma chodí i na vyjíždky...venku hrozně řádí,neumim si představit,že by to tak nebylo
stieberova
napsal(a):
Ty jo...moc krásná,už jste obsedali?
eliska84
napsal(a):
BELLINDA VIKTORI
NAROZENA 16.3.2007
M: REGINA (REGULUS-ČAJKA)
O : BAXTE DE QUETTEHOU
Mam sni v planu nakej ten parkurek ...kazdopadne uvidim co z ni vyroste :-)
stieberova
napsal(a):
No jo, rostou strašně rychle :) Tady Chillín pár dní na světě..
monahore
napsal(a):
No jo, rostou strašně rychle :) Tady Chillín pár dní na světě..
.. a teď, v 8 měsících =)
jaruska
napsal(a):
Chillín je kráásnej,Mončo,změřila jsi ho,kolik teď má?
Ten by byl akunrát pro mě!
Chilli se červená Neměřila jsem ho, tady vypadá hodně vysokej, ale neni tak moc. V dospělosti by měl mít kolem těch 140-150cm. Akorát i pro mě =) Ikdyž pravda pro někoho na mě bude asi malej, ale to mi je šumák. Nedam dopustit na menší, souměrný a pohodlný koně
Ale nedělej si naděje, toho nedam
monahore
napsal(a):
Chilli se červená Neměřila jsem ho, tady vypadá hodně vysokej, ale neni tak moc. V dospělosti by měl mít kolem těch 140-150cm. Akorát i pro mě =) Ikdyž pravda pro někoho na mě bude asi malej, ale to mi je šumák. Nedam dopustit na menší, souměrný a pohodlný koně
Ale nedělej si naděje, toho nedam
klasnej .... :-)
eliska84
napsal(a):
Domenico (po Dantes) - pár týdnů
hanatichakova
napsal(a):
Domenico (po Dantes) - pár týdnů
Domenico - třiapůl roku - poprvé se sedlem
eliska84
napsal(a):
Ahojky, také se přidávám.Malá Enuška 1den po narození
bambu
napsal(a):
Ahojky, také se přidávám.Malá Enuška 1den po narození
A tady v 6 měsícíchJe po Ballastovi
bambu
napsal(a):
A tady v 6 měsícíchJe po Ballastovi
Kobylky narozené 2008. V lednu ta tmavá (vyběluje)Cofe z klisny Carla (KWPN) po hřebci Federweiser (Hanoveran). V dubnu ta ryzka Vivicom z Klisny Viana - Visconsin (ČT) po hřebci Comero (holštýn). Obě kobylky a jejich matky jsou pastevně ustájeny v Třinci - Gutech.
pettankaa
napsal(a):
Kobylky narozené 2008. V lednu ta tmavá (vyběluje)Cofe z klisny Carla (KWPN) po hřebci Federweiser (Hanoveran). V dubnu ta ryzka Vivicom z Klisny Viana - Visconsin (ČT) po hřebci Comero (holštýn). Obě kobylky a jejich matky jsou pastevně ustájeny v Třinci - Gutech.
Fotky jsou z května 2008
eliska84
napsal(a):
Prcek v den narození - koncem května.
Matka: (welsh cob x A1/1) x huculka
Otec: plem. hřebec hafling
Mimochodem bude po odstavu na prodej. Podmínkou je společnost koní a nejlépe 24/7 venku.
ab
napsal(a):
Prcek v den narození - koncem května.
Matka: (welsh cob x A1/1) x huculka
Otec: plem. hřebec hafling
Mimochodem bude po odstavu na prodej. Podmínkou je společnost koní a nejlépe 24/7 venku.
2 měsíce a kousek
eliska84
napsal(a):
Já se uťukla a Lucky není ta ale on - valach Už máme obsednuto a už trochu i jezdíme, vlastně se teď připravujeme na Huberta. Máme za sebou pár větších vyjížděk do terénu v kroku, ale taky kratších i s klusem. Taky děláme asi 1x týdně na jízdárně. Nacválat ale ještě neumíme. Je to pohodář.
saddlery
napsal(a):
Jenny čt s qh ,jedna z prvních fotek
A fotka minulý týden,ted jí je rok a skoro 3měsíce
saddlery
napsal(a):
A fotka minulý týden,ted jí je rok a skoro 3měsíce
9 měsíční smrádě ..fotku po porodu jsem nemohla najít
wendinkah
napsal(a):
9 měsíční smrádě ..fotku po porodu jsem nemohla najít
Roční
nicolll
napsal(a):
a Sagar nyní v roce.
Furt sem byla líná vytahovat CD ale když se to tak rozjelo tak tedy..
Coral matka po Catango Z otec po Lambadero když sem si ho přivezla
dominika
napsal(a):
Furt sem byla líná vytahovat CD ale když se to tak rozjelo tak tedy..
Coral matka po Catango Z otec po Lambadero když sem si ho přivezla
Tady focen 31.5.2008
dominika
napsal(a):
a naposledy Corálek
Tady už náš chov Afrodité Jane Valley v den narození
dominika
napsal(a):
Tady už náš chov Afrodité Jane Valley v den narození
Jaro 2008
dominika
napsal(a):
Tady jako roček srpen 2008
Naše Quidam Lady 14.5.2008 den po porodu
dominika
napsal(a):
Naše Quidam Lady 14.5.2008 den po porodu
Tady někdy ke konci prázdnin
dominika
napsal(a):
Tady někdy ke konci prázdnin
Tady se mnou at jde vidět jaké je to hovádko ,takhle vypadá ani né 5měsíční hříbě mamuta.
dominika
napsal(a):
Tady se mnou at jde vidět jaké je to hovádko ,takhle vypadá ani né 5měsíční hříbě mamuta.
Miss Mistr 17.2.2006
Tady má +- měsíc
nicynka
napsal(a):
Miss Mistr 17.2.2006
Tady má +- měsíc
A můj bobánek 2,5 roku moc se nezměnil,jen mu lehce vypelichala hvězdička
nicynka
napsal(a):
A můj bobánek 2,5 roku moc se nezměnil,jen mu lehce vypelichala hvězdička
Lamborghiny takovej malej mutantík
Mamča má něco přes 140 a tátík asi něco kolem 130.
Fotky po narození jsou extrémně nekvalitní tak sem dám ty kdy mu asi bylo půl roku.
Jo a tady na tý fotce má už šedý fleky ,když se narodil tak byly hnědý.
pastelka
napsal(a):
Lamborghiny takovej malej mutantík
Mamča má něco přes 140 a tátík asi něco kolem 130.
Fotky po narození jsou extrémně nekvalitní tak sem dám ty kdy mu asi bylo půl roku.
Jo a tady na tý fotce má už šedý fleky ,když se narodil tak byly hnědý.
A o letošních prázdninách je mu rok a půl.
pastelka
napsal(a):
A o letošních prázdninách je mu rok a půl.
rostou jako z vody, díky bohu...
tady Vilík narozen 30.3.2006- po narození
brodska
napsal(a):
rostou jako z vody, díky bohu...
tady Vilík narozen 30.3.2006- po narození
taky cca2 tejdny
brodska
napsal(a):
a letos.... už to není mimi
soptík- narozen 04/06
po vyklubání taková srnečka to byla
brodska
napsal(a):
soptík- narozen 04/06
po vyklubání taková srnečka to byla
letos
brodska
napsal(a):
Finý narozena 2005
a teď už čeká sama mimi, za rok bude maminkou
brodska
napsal(a):
a teď už čeká sama mimi, za rok bude maminkou
Vodeta v den narození (2007)
brodska
napsal(a):
letos jako roční
a letošní pinďa Vivien po vyklubání
brodska
napsal(a):
a letošní pinďa Vivien po vyklubání
a o prázdninách ( cca 4 měsíce) krásná tmavá ryzka!!!
eliska84
napsal(a):
Můj malý Delar ´s Boy po Dantes.
Tady malý prcek...
barletka
napsal(a):
Můj malý Delar ´s Boy po Dantes.
Tady malý prcek...
A Delarek jako 5 -mesíční
eliska84
napsal(a):
Parma
karwen
napsal(a):
Má nádhernej ten odznak na hlavičce
Tak pokračujem...a rosteme
eliska84
napsal(a):
Lilynka 1. den
salitka
napsal(a):
Lilynka 1. den
a ještě s maminkou při večeři už si dává k mlíku i baby granulky
eliska84
napsal(a):
Flíček v den narození
salitka
napsal(a):
Flek 9 měsíců
Fotečky jsou super...přidávám našeho 6 měsíčního drobečka...
ladakrsakova
napsal(a):
Fotečky jsou super...přidávám našeho 6 měsíčního drobečka...
Když vidím jak sem všici dáváte své malé i větší nádherné hříbounky, ráda bych se taky pochlubila a přidala našeho Edieho
tady miminko
microfon
napsal(a):
Když vidím jak sem všici dáváte své malé i větší nádherné hříbounky, ráda bych se taky pochlubila a přidala našeho Edieho
tady miminko
tady půlroční
microfon
napsal(a):
tady půlroční
A nejnovější foto 8-mi měsíčního chlapíka
eliska84
napsal(a):
Rostou jako z vody. Mám kladrubačku Elišku (Elatea) a na připojené fotce jí byly 4 měsíce.
pokeckast
napsal(a):
Rostou jako z vody. Mám kladrubačku Elišku (Elatea) a na připojené fotce jí byly 4 měsíce.
A tady je fotka z minulé soboty, kdy jí byl rok a 5 měsíců. Má 155 cm v kohoutku. Dělám s ní práci na ruce, napojení se nám daří velmi dobře, zvládly jsme taky 7 her, vleze úplně v pohodě do vozíku, dokonce i když je vozík otevřený, chodí ho dovnitř prozkoumávat sama od sebe, nebojí se aut, plachet, práskajícího biče, snese v klidu na sobě obřišník s dekou, na kruhu umí chodit do určeného směru, měnit chody, a to na vodítku i ve volnosti, chodíme přes kavalety v kroku i klusu, procházíme kavalety ve tvaru L i labyrint, na pastvině přichází na zavolání, skoro denně chodíme se starou kobylou, kterou mám pod sedlem a Elišku na ruce, do terénu, kde se proběhá ve volnosti do sytosti, pak přijde na pamlsek ke mně a spořádaně se zase na vodítku vracíme domů, naučila se dávat pac a teď trénujeme pomalu poklonu. Je to úžasné!
pokeckast
napsal(a):
A tady je fotka z minulé soboty, kdy jí byl rok a 5 měsíců. Má 155 cm v kohoutku. Dělám s ní práci na ruce, napojení se nám daří velmi dobře, zvládly jsme taky 7 her, vleze úplně v pohodě do vozíku, dokonce i když je vozík otevřený, chodí ho dovnitř prozkoumávat sama od sebe, nebojí se aut, plachet, práskajícího biče, snese v klidu na sobě obřišník s dekou, na kruhu umí chodit do určeného směru, měnit chody, a to na vodítku i ve volnosti, chodíme přes kavalety v kroku i klusu, procházíme kavalety ve tvaru L i labyrint, na pastvině přichází na zavolání, skoro denně chodíme se starou kobylou, kterou mám pod sedlem a Elišku na ruce, do terénu, kde se proběhá ve volnosti do sytosti, pak přijde na pamlsek ke mně a spořádaně se zase na vodítku vracíme domů, naučila se dávat pac a teď trénujeme pomalu poklonu. Je to úžasné!
Jsou všici moc nádherní!! Jsem mocinky moczvědavá co vyroste z nás...Ale my teď potřebujeme hlavně zdravíčko a štěstíčko!!! Co je Edí za plemeno? A Flíček?
mili
napsal(a):
Jsou všici moc nádherní!! Jsem mocinky moczvědavá co vyroste z nás...Ale my teď potřebujeme hlavně zdravíčko a štěstíčko!!! Co je Edí za plemeno? A Flíček?
pár minut :)
ettelwen
napsal(a):
pár měsíců - Tristan v 5ti měsících
ta kvalita fotek je tu fakt hrozná
mili
napsal(a):
Mili:
My jsme ČSP po 619Hasan s.v.
A co je ten tvůj krásný hříbounek za plemeno a Vás trápí zdravotní problémy???
microfon
napsal(a):
Mili:
My jsme ČSP po 619Hasan s.v.
A co je ten tvůj krásný hříbounek za plemeno a Vás trápí zdravotní problémy???
No my jsme A1/1..Podívej se na diskusi : Co bude dál? BANTENDER? To je o nás..Je to na delší vyprávění ALE JE TO ZLÉ...
mili
napsal(a):
No my jsme A1/1..Podívej se na diskusi : Co bude dál? BANTENDER? To je o nás..Je to na delší vyprávění ALE JE TO ZLÉ...
to je šílené, jak někdo může nechat ubližovat tak krásnému koníkovi. Nepochopím! Tebe moc obdivuju a fandím vám, ale určitě ti tu starost jednou koník vrátí abude zvás úžasná dvojka
Přála bych tobě i jemu,aby až se napřesrok tady založí znovu toto téma,byl z Bantenderka už roček jak má být, který už si na operaci nožek ani nevzpomene a bude se bezbolestně prohánět po pastvině....
microfon
napsal(a):
to je šílené, jak někdo může nechat ubližovat tak krásnému koníkovi. Nepochopím! Tebe moc obdivuju a fandím vám, ale určitě ti tu starost jednou koník vrátí abude zvás úžasná dvojka
Přála bych tobě i jemu,aby až se napřesrok tady založí znovu toto téma,byl z Bantenderka už roček jak má být, který už si na operaci nožek ani nevzpomene a bude se bezbolestně prohánět po pastvině....
Jéé děkujeme moc!!! Přesně to bych si přála i já!!! Dnes tu byl kovář zatím mu podkůvku sundal a jel vyrobit domu jinou...Prďolka už na to krásně stál a nic si nevymýšlel...Chudák ten už je na vše tak zvyklý že ani nevím co ho budu jednou učit... Je zvyklí na různé spreje, držení při všech, chození atd. Ještě po operaci to budou obvazy, bandáže...
Chudáček můj...
mili
napsal(a):
Jéé děkujeme moc!!! Přesně to bych si přála i já!!! Dnes tu byl kovář zatím mu podkůvku sundal a jel vyrobit domu jinou...Prďolka už na to krásně stál a nic si nevymýšlel...Chudák ten už je na vše tak zvyklý že ani nevím co ho budu jednou učit... Je zvyklí na různé spreje, držení při všech, chození atd. Ještě po operaci to budou obvazy, bandáže...
Chudáček můj...
Taky Vám držím pěstičky asi bych si nedokázala představit kdyby to měl můj :-) ,ale snad se Vám podaří to uzdravit a zkusit dát do normálního stavu :-)