Ježdění v okolí Trutnova

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.9.2008 21:35
donda

XXX.XXX.119.62

Ahojte, touto cestou bych se vás chtěla zeptat jestli někdo nevíte o nějaké soukromé či rodinné stáji v okolí Trutnova kde by brali někoho na výpomoc nebo jestli vy sami nepotřebujete výpomoc u vašeho koníka. Je mi 16 let a u koní jsem 4 roky. Koně zvládám ve všech základních chodech. Pokud někdo víte o takové stáji nebo sami pořebujete výpomoc u vašeho koníka, napište mi prosím na e-mail nebo sem. Předem dík.

7.9.2008 15:33
jurasek

XXX.XXX.112.250

donda napsal(a):
Ahojte, touto cestou bych se vás chtěla zeptat jestli někdo nevíte o nějaké soukromé či rodinné stáji v okolí Trutnova kde by brali někoho na výpomoc nebo jestli vy sami nepotřebujete výpomoc u vašeho koníka. Je mi 16 let a u koní jsem 4 roky. Koně zvládám ve všech základních chodech. Pokud někdo víte o takové stáji nebo sami pořebujete výpomoc u vašeho koníka, napište mi prosím na e-mail nebo sem. Předem dík.

okolí Trutnova ,spíš napiš do kolika kilometrů jsi ochotná dojet

7.9.2008 20:55
donda

XXX.XXX.119.62

jurasek napsal(a):
okolí Trutnova ,spíš napiš do kolika kilometrů jsi ochotná dojet

Když tam bude rozumně jezdit autobus nebo vlak a nejlíp obojí (bydlím totiž ještě pár km za Trutnovem směrem na Adršpach) tak i do 15 km

9.9.2008 11:21
sheiter

XXX.XXX.6.15

donda napsal(a):

Zdravím, já pro změnu uvítám pomocníka do stáje. Nejlépe zkušeného jezdce a zodpovědného člověka schopného se o koníky občas postarat v době mé nepřítomnosti. Jsem kousek od Dvora Králové..Najde se někdo?

13.9.2008 16:50
blankat

XXX.XXX.33.247

donda napsal(a):

A proč nejdeš na Dvorka? V Janovicích by to určitě nebyl problém. Záleží, co od toho očekáváš.

13.9.2008 20:48
donda

XXX.XXX.119.62

blankat napsal(a):
A proč nejdeš na Dvorka? V Janovicích by to určitě nebyl problém. Záleží, co od toho očekáváš.

Sice bydlím pár kilometrů odtamdtud, něž bych tam dojela ze školy tak by bylo půl čtvrtý, takže to je trochu nepraktický

Přidejte reakci

Přidat smajlík