marky88
napsal(a):
Ahojí, určitě mnoho z vás bylo tento rok v Pardubicích na Koních v akci, proto by bylo fajn dát sem aspoň pár fotek
Policie na koních
marky88
napsal(a):
Ahojí, určitě mnoho z vás bylo tento rok v Pardubicích na Koních v akci, proto by bylo fajn dát sem aspoň pár fotek
.
marky88
napsal(a):
.
marky88
napsal(a):
.
marky88
napsal(a):
.
marky88
napsal(a):
.
marky88
napsal(a):
.
marky88
napsal(a):
.
marky88
napsal(a):
.
Jéé,tak to moc gratuluju
,to je krásný mít nejsilnějšího koně!!!
A je to opravdu fešák!!!
Taky mám pár fotiček,ale tu soutěž v tahu jsem neviděla,což mě hodně mrzí,
tak příště!!!
marky88
napsal(a):
White.
marky88
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Tenhle pár vyhrál orbu a ten jejich pán tam pak sebou radostí plácnul na trávu!!
lucik16
napsal(a):
Máte někdo galerie na netu z výstave Koně v akci 2008?A jak se vám tam líbilo?Lucka
Bony a jeho rodinka přece nejlepšííííííííííííííííííííííííííííí
jaruska
napsal(a):
Tenhle pár vyhrál orbu a ten jejich pán tam pak sebou radostí plácnul na trávu!!
jaruska
napsal(a):
Jezdili na sedle,který nemělo podbřišník a ještě skoro nic nevylili.
marky88
napsal(a):
Uherská pošta v klusu...
ambra
napsal(a):
Ježíš já tu slintám a začínám bejt čímdál víc naštvaná, že jsem nemohla jet ač vstupenka mi leží doma. A p. Sněhota je bezvadnej člověk, doufám, že si i narok nechá na stanice Arona míníme u něj připouštět.
taky přidám pár fotek ze soboty
ettelwen
napsal(a):
poslední...
Hezké.Čímpak je to focené,zda-li se mohu zeptat?
markemic
napsal(a):
Hezké.Čímpak je to focené,zda-li se mohu zeptat?
já jsem byla teda až v nedeli byla tam voltiž,ovce chladásci a parkur s.nojo příště bych chtěla jet na kone na parníku či na cisařsky ostrov na parkur či drezuru
woldemortik
napsal(a):
já jsem byla teda až v nedeli byla tam voltiž,ovce chladásci a parkur s.nojo příště bych chtěla jet na kone na parníku či na cisařsky ostrov na parkur či drezuru
parkur
marky88
napsal(a):
tecos a Sněhota jel i těžkej tah? Nemáš fotečky? No mi se líbí děsně ten třetí hřebčák co má doma, je dost podobnej Aronovi jmenuje se Nar, ale škoda že není uchovněnej to je taky parádní zvířátko Jenom škoda, že kobyla nemá vyřízený papíry tak se nemohla letos připouštět
No já pevně věřím, že Arona ještě bude mít, jsem se zamilovala už vloni na zkouškách.
No do Ladný se letos asi nedostanu, budu mít pracovní víkend jako vždy, idkyž Pardubice mi padly na poslední chvíli, aji vstupenka leží doma. Tak asi další do sbírky nepoužitejch jako každej rok. Myslím, že Sněhota je vždycky takový vkusný překvapení
a každej jeho koník vždycky vypadá, že ho práce baví, že je plnej energie a přitom takovej vzorně vychovanej.
Co máš za trhače? No jo pamatuju si Sněhotu s vousama od Krakonoše, zjevně půjčenejch. A nějak mi nepřišlo, že by naháněl hrůzu. No jo ty koně musej mít naježdíno, ale rozumně ne ztrhaný jak někteří nebudu jmenovat radši, všichni vědí.
Ale aji ti mimo špicu musej mít naježdíno, aby se s nima dalo něco dělat http://jizerra.rajce.idnes.cz/ 28042008/#P1020134.JPG
ambra
napsal(a):
Co máš za trhače? No jo pamatuju si Sněhotu s vousama od Krakonoše, zjevně půjčenejch. A nějak mi nepřišlo, že by naháněl hrůzu. No jo ty koně musej mít naježdíno, ale rozumně ne ztrhaný jak někteří nebudu jmenovat radši, všichni vědí.
Ale aji ti mimo špicu musej mít naježdíno, aby se s nima dalo něco dělat http://jizerra.rajce.idnes.cz/ 28042008/#P1020134.JPG
Nar není uchovněný, pač byl na předvýběru prťavý. 155 kvh - ten centimetr navíc do minimální povolené míry tam nenašli, ať se snažili, jak snažili
Ježíš tolik trhačů no brr. Já mám jednoho a našla jsem štěňátka mimo standardy , ale prostě takový moji celoživotně vysnění černí s bílejma ťapičkama a doma mi nechcou takový štěně povolit, prej jedině bílým, ale si myslím že to si můžem pořídit taky třeba na jaře Tři pejsci přece nejsou tolik navíc jsou relativně malincí.Přece jenom špiclové. No jo, mě se většinou podaří vyfotit právě to dekorování to je na mě tak akorát čas kdy se většinou objevím
, nikdy nestihám.
Děkuju za fotečky, ale nejlíp se mi fotí, když si s tím a s koníkem můžu vyhrát, z těch nějakejch výstav a přehlídek moje fotky nic moc
sally
napsal(a):
Tak pak to chce ocenit odvahu majitelů matek - pustit si na ně takové hřebce
Mohl by mi někdo poslat fotky paso fino colombiano na mail lucie.hyblova@seznam.cz ? Bla jem tam na Isleře s panem Kubešou. Většinu fotek mám, jen jestli nemáte nějaké které jste třeba nezveřejnili