ÚTERÝÝ- už nevím co k němu napsat :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2008 07:59
rocky

XXX.XXX.0.1

Dobré ráno ženy
Dnes bude asi krá¨sně, sluníčko svítí už od brzkého rána...

9.9.2008 08:03
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

Tady už též, ale ráno byla brutální mlha....a těch pavučin všude

9.9.2008 08:10
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

zdar ďouchy, jsem měla včera skoro letecký dne - jsem se venčila na pružině...Keruna byl nasraňoch největší, ale jak se panoček nosil na udidle, akorát jsme si to sama pokazila, bo jsme mu nevzala síťku..
a že bylo ráno pěkně kosa..

9.9.2008 08:13
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):
zdar ďouchy, jsem měla včera skoro letecký dne - jsem se venčila na pružině...Keruna byl nasraňoch největší, ale jak se panoček nosil na udidle, akorát jsme si to sama pokazila, bo jsme mu nevzala síťku..
a že bylo ráno pěkně kosa..

Janica málem hapala??, copak zasejc byl kluk veselej?
Já už sítě sundala. nemá to cenu. Muchařská deka po sezóně je na vyhození. Maska na oči vydrží vcelku tak tři dny!! Pak stratí jedno ucho, druhé ucho..

9.9.2008 08:20
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Janica málem hapala??, copak zasejc byl kluk veselej?
Já už sítě sundala. nemá to cenu. Muchařská deka po sezóně je na vyhození. Maska na oči vydrží vcelku tak tři dny!! Pak stratí jedno ucho, druhé ucho..

Zdar. Po dlouhé době vidím Péťu po ránu takovou akční U nás ráno totální mlha a kosa, myslela jsem, že snad bude pršet a přiijela jsem do práce a už ta mlha pomalu zmizela a pod ní azuro Honzajs byl včera na lonži, pěkně makal a nakonec jsem ho prohnala v ohradě až se vyblbne a vyběhá.

9.9.2008 08:24
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Zdar. Po dlouhé době vidím Péťu po ránu takovou akční U nás ráno totální mlha a kosa, myslela jsem, že snad bude pršet a přiijela jsem do práce a už ta mlha pomalu zmizela a pod ní azuro Honzajs byl včera na lonži, pěkně makal a nakonec jsem ho prohnala v ohradě až se vyblbne a vyběhá.

no právě ž eon tak příjemně vyhazuje, že z toho snad nejde hapat...:)))ale abych to nezakřikla..
kdybyste ho viděly, co dělla v ohradě, občas mám strach, že si anbije hubu, on snad nemá kosti..:))
jinak Petula mě tež překvapuje svojí akčností...:)
tu síťku ymslím, co mám na nozdry, protože jakmile sjem povolila, ryp nos k zemi a už jezdil..
včera bylo hrozně hmyzu..
příště vezmu síťku a myslím, že by to mohlo být o ěnčem jiném...jo a už nejezdím s martingalem..

9.9.2008 08:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Čus čekala jsem až založí někdo jiný, když včera já...Hele segra mám ti od Zuzky vyřídit že muchařská deka je na cucky, nevím co tím přesně myslela, ale asi opravdu na vyhoz!
Janico dotaz, bývalý majitelka mi zaslala ještě nějaký papíry ke kobyle, tož jsem zmatená,při koupi jsme dostala klasicky rodokmen a modrej průkaz a ted mi přišel ještě takovej dvoulist na kterém je napsáno Průkaz koně-hříběte anglického plnokrevníka je to vydaný přímo jokey clubem, na přední straně jsou klasické udaje o ní ale mate mě tam změna majitele, nevím ted co mám poslat na přepsaní jestli modrej i tenhle papír, uvnitř je napsané očkování tedy jen to první trojočkování a na zadní straně popis, tak si říkám že je to as nějakej papír před vydání modrýh průkazu, né?

9.9.2008 08:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Čus čekala jsem až založí někdo jiný, když včera já...Hele segra mám ti od Zuzky vyřídit že muchařská deka je na cucky, nevím co tím přesně myslela, ale asi opravdu na vyhoz!
Janico dotaz, bývalý majitelka mi zaslala ještě nějaký papíry ke kobyle, tož jsem zmatená,při koupi jsme dostala klasicky rodokmen a modrej průkaz a ted mi přišel ještě takovej dvoulist na kterém je napsáno Průkaz koně-hříběte anglického plnokrevníka je to vydaný přímo jokey clubem, na přední straně jsou klasické udaje o ní ale mate mě tam změna majitele, nevím ted co mám poslat na přepsaní jestli modrej i tenhle papír, uvnitř je napsané očkování tedy jen to první trojočkování a na zadní straně popis, tak si říkám že je to as nějakej papír před vydání modrýh průkazu, né?

Jo a včera jsem byla na jízdárně, měla pohodovou náladu, tak jsem si zkusila skočit i do toho cvalu, celkem to šlo, překvapila mě exceletním přeskokem a pak jsem se věnovala traději práci na kruhu a přechodům, zastavení, krok, klus, kruhy,ustupovaní, no super, užasně mě povozila v krátkém klusu, myslím že se ted soustředím nejvíce na toto, jo a málem bych zapoměla jsem jsem si cvičně skočila dva skoky co tam byli ve výšce cca 70cm,boha jeho ta kobyla vyskakuje jak kdyby to mělo metr, přivedla jsem ji vždy v klusu, no paráda.musím ji něco postavit ve volnosti, chci vidět co to pode ,mnou vytváří....

9.9.2008 08:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

mno, tka modrý určitě na přepis, ale ais i Jockey clubu se hlásí změna, ne...?
Klári, se zeptej třeba Adiny nebo někoho, páč si nejsme schopna tohle uvědomit..
Kerku registrovali až ve 4 letech, oni se na to totiž vyflákli, tož tak nějak moc neexistoval..proto nemá zapsán ani původ a je jako typ teplokrevný..
ani nejde poznat, že je plňas, že?:))

9.9.2008 08:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
mno, tka modrý určitě na přepis, ale ais i Jockey clubu se hlásí změna, ne...?
Klári, se zeptej třeba Adiny nebo někoho, páč si nejsme schopna tohle uvědomit..
Kerku registrovali až ve 4 letech, oni se na to totiž vyflákli, tož tak nějak moc neexistoval..proto nemá zapsán ani původ a je jako typ teplokrevný..
ani nejde poznat, že je plňas, že?:))

jo tak já to uksím u holek, ale spíš mi to přijde jako první průkaz předtím modrým, dostala jsem ještě protokol kvůli vyšetření DNA...no ahlavně mi paní poslala letáček pana Duška zubaře, tak maličky na příští měsíc zavolám zubaře...domluvila jsem se s celou stáji tak uděláme prevenci všem...

9.9.2008 08:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

no vida ji, šikulu krevnatou..:)
ještě uděláte někdy v budoucnu díru do skokového světa...:)
já osobně myslím, že u nás je to spíše opatrností, Keruna by nesnesl, aby se ho ěnco dotklo, tož ty nohy naskládá, jak může:)

9.9.2008 08:44
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
jo tak já to uksím u holek, ale spíš mi to přijde jako první průkaz předtím modrým, dostala jsem ještě protokol kvůli vyšetření DNA...no ahlavně mi paní poslala letáček pana Duška zubaře, tak maličky na příští měsíc zavolám zubaře...domluvila jsem se s celou stáji tak uděláme prevenci všem...

Hehe jo jsem akční..to víte šéf není v práci, hezky jsem se vyspinkala..právě jsem posnídala, co víc si člověk může přááát..

Se zubařem souhlasím, ale kobyla na sebe asi nenechá šáhnout. Jerryka už vyšetřenýho mám..

Tak Jani už možná začnu jezdit i bez martingalu...Dřív byla kobyla hrozná hvězdářka a teď když dávám poprsák, tak tam jsou vidlice mrtě dlouhé(takže na hovno) a kobyla nemá problém...

Foto koňáků, aneb když se sejdou tři konkurenční stáje (SJK Roudnička, SJK Majtan, a stáj Honzíka)

9.9.2008 08:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
já osobně myslím, že u nás je to spíše opatrností, Keruna by nesnesl, aby se ho ěnco dotklo, tož ty nohy naskládá, jak může:)

Kláruško, já ybch asi vyslal jenom modrý, ono to fakt bude zřejmě její původní, než jí udělali modrý..

9.9.2008 08:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

No já myslím že to tyhle citlivky mají všechny stejně proto jsou možná někteří tak dobří skokani,jednou jsem myslela že vypadnu, jak se zvedla, no musím na to mrknout
Jinak kdyby jste jí včera viděla jak mě honila, při kydání jejího boxíku, furt na mě chrochtala at máknu a čuměla jestli to dělám dobře, malá teroristka to je! Sabulka opět jak mě viděl stál u východu a sledoval mě...to je zas velkej špion, a jak jsem ho musela drbat, to zas bylo erotiky, dneska jsem mu slibila že ho vezmu pod sedlo!

9.9.2008 08:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Hehe jo jsem akční..to víte šéf není v práci, hezky jsem se vyspinkala..právě jsem posnídala, co víc si člověk může přááát..

Se zubařem souhlasím, ale kobyla na sebe asi nenechá šáhnout. Jerryka už vyšetřenýho mám..

Tak Jani už možná začnu jezdit i bez martingalu...Dřív byla kobyla hrozná hvězdářka a teď když dávám poprsák, tak tam jsou vidlice mrtě dlouhé(takže na hovno) a kobyla nemá problém...

Foto koňáků, aneb když se sejdou tři konkurenční stáje (SJK Roudnička, SJK Majtan, a stáj Honzíka)

segra martingal si nech bude ti zjemnovat ruku...
už máš konečně fota????stáhla si ej někam ráda bych se podívala co jsem vytvořila!

9.9.2008 08:48
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):

Ségra fotky jsem hodila na stranky stáje..

Daily a Muf

9.9.2008 08:49
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Ségra fotky jsem hodila na stranky stáje..

Daily a Muf

A hlavní cena ..
Ale Megie si to auto na férovku přivlastnila a pomáhala ho pánovi hlídat

9.9.2008 08:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
No já myslím že to tyhle citlivky mají všechny stejně proto jsou možná někteří tak dobří skokani,jednou jsem myslela že vypadnu, jak se zvedla, no musím na to mrknout
Jinak kdyby jste jí včera viděla jak mě honila, při kydání jejího boxíku, furt na mě chrochtala at máknu a čuměla jestli to dělám dobře, malá teroristka to je! Sabulka opět jak mě viděl stál u východu a sledoval mě...to je zas velkej špion, a jak jsem ho musela drbat, to zas bylo erotiky, dneska jsem mu slibila že ho vezmu pod sedlo!

úplně jí slyším, já vždycky přemýšlím, ejslti rezavá není líznutá prasetedm, jk ta chrochtá a řehtá..
na mě řve, kdykoliv jdu kolem ohrady..:)
to dokonce i žraní přeruší...:)

9.9.2008 08:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
A hlavní cena ..
Ale Megie si to auto na férovku přivlastnila a pomáhala ho pánovi hlídat

už jsem našla, tady se mi pdařilo chytit rozčílenou Veverku, mazec!

9.9.2008 09:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
už jsem našla, tady se mi pdařilo chytit rozčílenou Veverku, mazec!

Hele můj pes je pako...nejdřív dělá že tu není

9.9.2008 09:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Hele můj pes je pako...nejdřív dělá že tu není

haha to byla jen legrace

9.9.2008 09:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
haha to byla jen legrace

takhle obtěžuje lidi

9.9.2008 09:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
takhle obtěžuje lidi

zatímco vzorná brambora si hlída svouo misku, se od ní nehla ani když jsem odešla...jak jde o jídlo, však to znáte...

9.9.2008 09:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
zatímco vzorná brambora si hlída svouo misku, se od ní nehla ani když jsem odešla...jak jde o jídlo, však to znáte...

Klárka

9.9.2008 09:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Klárka

Míša

9.9.2008 09:24
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Míša

Jsem se nasmála Klári te misce s granulkama. To vozíš pokaždé? Jeryk je prostě krasavec, co dodat
Prdolíny, já jdu dnes k holiči, nějak mi začíná bušet, že zas odtamtud vylezu jak trotl

9.9.2008 09:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Jsem se nasmála Klári te misce s granulkama. To vozíš pokaždé? Jeryk je prostě krasavec, co dodat
Prdolíny, já jdu dnes k holiči, nějak mi začíná bušet, že zas odtamtud vylezu jak trotl

No jo většinou mám vždy misku s vodou tentokrát jsem přibrala i granulky
Jé bušet kočanda koukej se pak nafotit!!!! já tentokrát kadeřnici vynechala,aspon mi to zas trochu naroste...
tohle bylo krásný zvíře...

9.9.2008 09:37
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
No jo většinou mám vždy misku s vodou tentokrát jsem přibrala i granulky
Jé bušet kočanda koukej se pak nafotit!!!! já tentokrát kadeřnici vynechala,aspon mi to zas trochu naroste...
tohle bylo krásný zvíře...

Jsem pak vždycky zlá jako pes

9.9.2008 10:02
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Jsem pak vždycky zlá jako pes

hééééééééééééééééj Pracantky někde vespod, že je ani vidět nejde

9.9.2008 10:16
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
hééééééééééééééééj Pracantky někde vespod, že je ani vidět nejde

jsem tadyyyy...ale ostatní zřejmě ještě chrápou a zbytek tvrdě pracuje...

9.9.2008 10:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
jsem tadyyyy...ale ostatní zřejmě ještě chrápou a zbytek tvrdě pracuje...

byla jsem na nákupu, mám plnou tašku, hlavně jsem potřebovala dozásobit jídlo zvířectvu....no a samozřejmě tak ypro mě obídek...

9.9.2008 11:33
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
byla jsem na nákupu, mám plnou tašku, hlavně jsem potřebovala dozásobit jídlo zvířectvu....no a samozřejmě tak ypro mě obídek...

Upadáme v zapomění nebo co..? Jsem byla na procházce s hafíkem v Lidlu. Koupila jsem si tam Tortilu..mňamky, chtěla jsem si ji ohřát v práci ale nevydržela cestou zpět

9.9.2008 11:43
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

Pěkné skoropoledne ... Byla jsem s Molčou, tak jsem byla mimo "signál"...
Dám Vám semka něco, co Evča vytvořila...

9.9.2008 11:43
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:44
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:45
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:45
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:46
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:47
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:47
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:48
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:49
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:49
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

kulturní vsuvka...

9.9.2008 11:50
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

kulturní vsuvka...

9.9.2008 11:51
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

9.9.2008 11:53
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):

Co jste šli za soutěže Zuzi??

9.9.2008 11:55
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):

jen jednu, psala jsem na *** ..
Evča si výborně porozuměla s mým foťáčkem...

9.9.2008 11:59
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
jen jednu, psala jsem na *** ..
Evča si výborně porozuměla s mým foťáčkem...

Aha tak to jsem si nevšimla nikde jsem se to tam nedočetla..

9.9.2008 12:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

zlatka, po práci jsem z5...:))
teď nějaké papírování a hurá domů...dneska valím dříve, musím jet pro piliny, tak to azs bude cross s přívěsem..
a hlvně dneska sama, páč Kuláš je v práci, a pak má trénink...takže mi nezbývá, než to ručně vždycky vylopatovat, ale včera jsem si aspoń nachystala místo..

9.9.2008 12:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Co jste šli za soutěže Zuzi??

Dobrý den vespolek...nějak jsem musela vykydat stůl když mám zítra tu dovču...stáhla jsem pár fotek z foťáku...
místečko před hrabáním...

9.9.2008 12:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
teď nějaké papírování a hurá domů...dneska valím dříve, musím jet pro piliny, tak to azs bude cross s přívěsem..
a hlvně dneska sama, páč Kuláš je v práci, a pak má trénink...takže mi nezbývá, než to ručně vždycky vylopatovat, ale včera jsem si aspoń nachystala místo..

No a hrabáníčko hrabání...

9.9.2008 12:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
No a hrabáníčko hrabání...

pan velkostatkář na vše dohlíží...

9.9.2008 12:04
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
pan velkostatkář na vše dohlíží...

malej bratránek Pepíček se tvářil jak dozor stavby...

9.9.2008 12:05
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
malej bratránek Pepíček se tvářil jak dozor stavby...

no a tohle je výsledek...12 x 5 m ...kravín

9.9.2008 12:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Ty jsi žena pracovitá...
hezké foto Zuzí, nemáte nějaké foto Polajdy s Nebraskou, měla velikou radost, prej se jim zadařilo!

9.9.2008 12:07
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Ty jsi žena pracovitá...
hezké foto Zuzí, nemáte nějaké foto Polajdy s Nebraskou, měla velikou radost, prej se jim zadařilo!

Zuzí Malynka byla v pohodě, ne? Pěkně jste si zajumpovaly...fotky jsou moc povedené, Evička má pochvalu
Vykopaná hnína se hodí jako nájezd na silnici...

9.9.2008 12:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
no a tohle je výsledek...12 x 5 m ...kravín

Juuu Danny no paráda....gratuluju k hrábnutí...

9.9.2008 12:08
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):
Ty jsi žena pracovitá...

Já nefotila, na kartě nebyla... Aby ne, když byla "Nebi" doma...

9.9.2008 12:10
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Zuzí Malynka byla v pohodě, ne? Pěkně jste si zajumpovaly...fotky jsou moc povedené, Evička má pochvalu
Vykopaná hnína se hodí jako nájezd na silnici...

Děkuji Klárko...
Mno už aby se to zase hnulo...dneska přivezli šutr a písek z lomu a cement už je také objednanej...asi příští víkend budeme betonovat základy a desku...se převléknu do montérek a tradá přidvat do míchačky...

9.9.2008 12:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

Za chvíli si zajedu do města pro kus žvance a s maminou na jedno rychlo presso...
Mečoun Danny (prohrála jsem v kartách a mečela jsem na sudu...)

9.9.2008 12:20
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

no, Danny, když si vzpomenu, jak jsem ručně betonovala sama a sama vlastně i kopala základy pro tu chtku - co měla být původně box..:)
no, pak teda že ten dvojbox, tak to už jsem naštěstí jenom sama kopala, zabetonovat nám to přišel domíchávač, a pokud by se počítalal nějak práce moje, vyšlo to tím domíchávačem normálně levněji...
betonovali jsme to 9x 5 metrů..
bohužel fotky stavící nemám....ale robota to byla...

9.9.2008 12:27
sakiron

XXX.XXX.144.142

kukinatost napsal(a):
no, Danny, když si vzpomenu, jak jsem ručně betonovala sama a sama vlastně i kopala základy pro tu chtku - co měla být původně box..:)
no, pak teda že ten dvojbox, tak to už jsem naštěstí jenom sama kopala, zabetonovat nám to přišel domíchávač, a pokud by se počítalal nějak práce moje, vyšlo to tím domíchávačem normálně levněji...
betonovali jsme to 9x 5 metrů..
bohužel fotky stavící nemám....ale robota to byla...

ahojky tak už jsem tu dlouho nebyla zdravim všechny

9.9.2008 12:28
rocky

XXX.XXX.0.1

sakiron napsal(a):
ahojky tak už jsem tu dlouho nebyla zdravim všechny

ahoj ahoj zdravíííme tě!!

9.9.2008 12:28
markemic

XXX.XXX.84.176

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

Čauky Klawdie!Co robí morčoun?Ty moje obludy zase o víkendu řádily...

9.9.2008 12:29
markemic

XXX.XXX.84.176

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

Čumí jak péro z gauče...

9.9.2008 12:31
markemic

XXX.XXX.84.176

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

Malá obluda už dorostla velkou obludu..ale malá stále pokračuje..má jednou tak větší hnátičky!Ani nechci vidět kde se zastaví

9.9.2008 12:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

markemic napsal(a):
Čumí jak péro z gauče...

čus Luci, jak je na statku....
musím se na vác mrknout někdy do Doubravy podívat...
tehdy v těch Bruzovicích jste se ke mně vůbec nehlásili...:((

9.9.2008 12:35
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):
Malá obluda už dorostla velkou obludu..ale malá stále pokračuje..má jednou tak větší hnátičky!Ani nechci vidět kde se zastaví

Tak ještě malej a dám Vám svátekPa Pa!

9.9.2008 12:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

markemic napsal(a):
Tak ještě malej a dám Vám svátekPa Pa!

Markét pořád somruje, normálka, ty tvojí jsou tak ftipní, jsou boží...nějak nemám fotk po ruce abych tedákovi taky vyrobila nějaké photos...nedávno jsem ho vypustila po bytě a naháněli se s mým čoklem, a pak sejm zjistila že mi chodí pod stoleček chodí bobkovat, tak aspon vím kam dát noviny, čuně...potkanák zatím tráví ččas ve výškách na seznomování s hafíkama je ještě malej ale je to šílenej hyperaktiv, ručkuje po klecy jak prdlej, zlatej první potkanák ten pořád spal§jeden prasopes...

9.9.2008 13:13
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Dobré ráno ženy

zlatka, já si užiju dneska poseldní den se spem s koulema, zítra nás čeká operace...tož doufám, že to Ritchitanda a halvně vet dobře zvládnou..ale doktor je to šikovný, zachránil nám Kukiho...

9.9.2008 13:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
zlatka, já si užiju dneska poseldní den se spem s koulema, zítra nás čeká operace...tož doufám, že to Ritchitanda a halvně vet dobře zvládnou..ale doktor je to šikovný, zachránil nám Kukiho...

Hele vy matou odkoulování Lunice zas zkoušky, Danny, Jani budem na Vás myslet...

9.9.2008 13:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Hele vy matou odkoulování Lunice zas zkoušky, Danny, Jani budem na Vás myslet...

no teda, zítra bude akční den.....
snad to zmáknem s Danny bez nervů...:)

9.9.2008 13:54
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
no teda, zítra bude akční den.....
snad to zmáknem s Danny bez nervů...:)

Jsem tu...nějak jsem se zasekla ve městě...ty jo, lidí jak kdyby někde dávali něco zadaarmo
Mno Jani, ty jo to už je zítra? V kolik to propukne? Hele uvidíš, zvládne to Ričouš v pohodě, budu na vás moc myslet...hele a to bude potom taky chodit s tím satelitem žejo...aby si to nelízal a nevytahovat stehy...bohe bohe, jak já ty psiska v těch satelitech lituju...
Hele a co Kukyn? Packa už je v pořádku?

Tomáš take jednou prohrál a 19x mečel v dětské boudičce z okénka...

9.9.2008 13:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jsem tu...nějak jsem se zasekla ve městě...ty jo, lidí jak kdyby někde dávali něco zadaarmo
Mno Jani, ty jo to už je zítra? V kolik to propukne? Hele uvidíš, zvládne to Ričouš v pohodě, budu na vás moc myslet...hele a to bude potom taky chodit s tím satelitem žejo...aby si to nelízal a nevytahovat stehy...bohe bohe, jak já ty psiska v těch satelitech lituju...
Hele a co Kukyn? Packa už je v pořádku?

Tomáš take jednou prohrál a 19x mečel v dětské boudičce z okénka...

Totál užasné foto Danny, vypadá jak Jeniček!
A co vy chystáte se , je to zítra nebo to blnu?

9.9.2008 14:11
markemic

XXX.XXX.84.176

klawdie napsal(a):
Markét pořád somruje, normálka, ty tvojí jsou tak ftipní, jsou boží...nějak nemám fotk po ruce abych tedákovi taky vyrobila nějaké photos...nedávno jsem ho vypustila po bytě a naháněli se s mým čoklem, a pak sejm zjistila že mi chodí pod stoleček chodí bobkovat, tak aspon vím kam dát noviny, čuně...potkanák zatím tráví ččas ve výškách na seznomování s hafíkama je ještě malej ale je to šílenej hyperaktiv, ručkuje po klecy jak prdlej, zlatej první potkanák ten pořád spal§jeden prasopes...

oni jsou to hrozný komedianti oba..někdy jsou na zabití,ale je s nima sranda,to joHlavně ten velkej je závislák,ten se od malýho nehne..ale jak pustím tu malou obludu tak ten vždycky zdrhne někam pod keřík z dohledu velkýho a vůbec ho nezajímá jak tam velkej kvičí sám v kleci!Parchant jeden,takhle ho trápí!A oba je můžu pustit jen když nesjou v dosahu žádný keřeto jsou hodný ,ale jinak by vzali čárua to už bych je pak asi nevydolovala,kdyby byli někde zašitý spoluSmradi dva..Ale somrovat umí pěkně..vycvičili si takhle Honzovu babičku,mámu i Honzu!Obludy jedny a tváří se u toho jako že tejden nežraly a každou chvíli chcípnou když jim tu okurku nedám!

9.9.2008 14:14
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):
oni jsou to hrozný komedianti oba..někdy jsou na zabití,ale je s nima sranda,to joHlavně ten velkej je závislák,ten se od malýho nehne..ale jak pustím tu malou obludu tak ten vždycky zdrhne někam pod keřík z dohledu velkýho a vůbec ho nezajímá jak tam velkej kvičí sám v kleci!Parchant jeden,takhle ho trápí!A oba je můžu pustit jen když nesjou v dosahu žádný keřeto jsou hodný ,ale jinak by vzali čárua to už bych je pak asi nevydolovala,kdyby byli někde zašitý spoluSmradi dva..Ale somrovat umí pěkně..vycvičili si takhle Honzovu babičku,mámu i Honzu!Obludy jedny a tváří se u toho jako že tejden nežraly a každou chvíli chcípnou když jim tu okurku nedám!

Jinak maj taky vyhlídlý určitý místa po bytě kde zásadně pouští bobky...na druhou stranu to jsou strašný čuňata ty morčata..Nemáš od morčoida taky uplně "prochcané"(když to řeknu tak sprostě...) rohy toho spodku klece?moji takhle uplně zničili tu co mám..tak jsem sehnala ten rohovej záchod na zkoušku...docela na to chodí,tak až koupím tu větší klec tak koupím do každého rohu záchod,do toho kočkolit a snad je trošku vycepuju...

9.9.2008 14:40
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Totál užasné foto Danny, vypadá jak Jeniček!
A co vy chystáte se , je to zítra nebo to blnu?

No jo, dneska jedu zbalit Lunici saky paky a zítra se vyráží...
Máme tam být na devítku takže vyrazíme po půl osmé abychom tak na těch 8,45 byli...
Mno myslím, že má větší vyhlídky než Leuše, po té skušenosti jak to nezvládla skorigovat v řadě zvedá nohy jak pánbůh...tak jsem zvědavá jak to zítra dopadne...hlavně mají naprosto nový skokový materiál...heh, fakt asi bude na co koukat Každopádně beru fotyho a pokud to jen trochu půjde tak budu fotit a nebo ho někomu vrazm, protože budu asi odchytávač kobyly na volnosti...nebo spíše krmit kobyly po doskoku...

Ura pod vínem...

9.9.2008 14:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
No jo, dneska jedu zbalit Lunici saky paky a zítra se vyráží...
Máme tam být na devítku takže vyrazíme po půl osmé abychom tak na těch 8,45 byli...
Mno myslím, že má větší vyhlídky než Leuše, po té skušenosti jak to nezvládla skorigovat v řadě zvedá nohy jak pánbůh...tak jsem zvědavá jak to zítra dopadne...hlavně mají naprosto nový skokový materiál...heh, fakt asi bude na co koukat Každopádně beru fotyho a pokud to jen trochu půjde tak budu fotit a nebo ho někomu vrazm, protože budu asi odchytávač kobyly na volnosti...nebo spíše krmit kobyly po doskoku...

Ura pod vínem...

Mizín, ty se zítra ozvi budu na vás myslet..

9.9.2008 14:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Mizín, ty se zítra ozvi budu na vás myslet..

Jojo, pozdravuj Sábu a Schwester...papík Klárko

Přidejte reakci

Přidat smajlík