enriko
napsal(a):
ahoj, kdopak jedete vystavovat nebo něco předvádět do Lysé? pochlubte se...
nám přišla nabídka, že si můžeme pronajmout prodejní plochu pro stánek, ale když nám druhý den přišel ceník, tak jsme nevěřili...takže zůstaneme nohama i myslí na zemi a pojedeme jen jako návštěvníci
michaela z
napsal(a):
nám přišla nabídka, že si můžeme pronajmout prodejní plochu pro stánek, ale když nám druhý den přišel ceník, tak jsme nevěřili...takže zůstaneme nohama i myslí na zemi a pojedeme jen jako návštěvníci
Podobná zkušenost. Takže pár lidem tímto ušetřím čas s případnými dotazy, jestli tam budu se svými věcmi. Bohužel - organizátoři jako každý rok už opravdu nevědí, kolik si říct.
toricon
napsal(a):
Podobná zkušenost. Takže pár lidem tímto ušetřím čas s případnými dotazy, jestli tam budu se svými věcmi. Bohužel - organizátoři jako každý rok už opravdu nevědí, kolik si říct.
hmmm tak to nezní moc přívětivě....no organizace...uff nebudu se moc vyjadřovat. já tam jedu s koněm, tak su zvědavá...
enriko
napsal(a):
arabky ...no to by se líbilo kámošce, ta má taky arábka..já tam beru haflinga a možná i klusáka..ale to ještě uvidíme
Mohla bych vědět jak se dá do lysé přihlásit a jaké tam jsou podmínky? Přemýšlela jsem že bych šla příští rok s klusačkou ale ještě uvidíme co bude za rok
předem dík