Lysá - kdo jedete vystavovat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2008 12:14
enriko

XXX.XXX.9.30

ahoj, kdopak jedete vystavovat nebo něco předvádět do Lysé? pochlubte se...

10.9.2008 12:54
michaela z

XXX.XXX.21.230

enriko napsal(a):

nám přišla nabídka, že si můžeme pronajmout prodejní plochu pro stánek, ale když nám druhý den přišel ceník, tak jsme nevěřili...takže zůstaneme nohama i myslí na zemi a pojedeme jen jako návštěvníci

10.9.2008 13:32
toricon

XXX.XXX.183.19

michaela z napsal(a):
nám přišla nabídka, že si můžeme pronajmout prodejní plochu pro stánek, ale když nám druhý den přišel ceník, tak jsme nevěřili...takže zůstaneme nohama i myslí na zemi a pojedeme jen jako návštěvníci

Podobná zkušenost. Takže pár lidem tímto ušetřím čas s případnými dotazy, jestli tam budu se svými věcmi. Bohužel - organizátoři jako každý rok už opravdu nevědí, kolik si říct.

10.9.2008 13:46
enriko

XXX.XXX.9.30

toricon napsal(a):
Podobná zkušenost. Takže pár lidem tímto ušetřím čas s případnými dotazy, jestli tam budu se svými věcmi. Bohužel - organizátoři jako každý rok už opravdu nevědí, kolik si říct.

hmmm tak to nezní moc přívětivě....no organizace...uff nebudu se moc vyjadřovat. já tam jedu s koněm, tak su zvědavá...

10.9.2008 14:02
stieberova

XXX.XXX.248.182

toricon napsal(a):

Nevím jaká je cena, ale asi se to vypaltí, když je tam vždy očividně tak plno.

10.9.2008 17:13
gianna

XXX.XXX.235.2

enriko napsal(a):

Já jedu s koníkama, ještě jsem tam nikdy nebyla.. Loni jsme byli v Pradubkách, tak uvidíme jaké to bude v Lysé. Ale pořadatelé byli velmi příjemní...

10.9.2008 17:28
misakral

XXX.XXX.247.25

stieberova napsal(a):
Nevím jaká je cena, ale asi se to vypaltí, když je tam vždy očividně tak plno.

nevyplatí se to, je to spíš o tom, že se tam firma ukáže a ke všemu se tam děsně krade

10.9.2008 19:13
enriko

XXX.XXX.9.30

gianna napsal(a):
Já jedu s koníkama, ještě jsem tam nikdy nebyla.. Loni jsme byli v Pradubkách, tak uvidíme jaké to bude v Lysé. Ale pořadatelé byli velmi příjemní...

taky jedu s koněma poprvé, tak su zvědavá. co máš za koníky?

10.9.2008 21:20
gianna

XXX.XXX.235.2

enriko napsal(a):
taky jedu s koněma poprvé, tak su zvědavá. co máš za koníky?

Vezu tam dva arbsky plnokrevniky, co tam beres ty?

10.9.2008 21:39
enriko

XXX.XXX.9.30

gianna napsal(a):
Vezu tam dva arbsky plnokrevniky, co tam beres ty?

arabky ...no to by se líbilo kámošce, ta má taky arábka..já tam beru haflinga a možná i klusáka..ale to ještě uvidíme

10.9.2008 22:18
lajka69

XXX.XXX.77.112

enriko napsal(a):
arabky ...no to by se líbilo kámošce, ta má taky arábka..já tam beru haflinga a možná i klusáka..ale to ještě uvidíme

Mohla bych vědět jak se dá do lysé přihlásit a jaké tam jsou podmínky? Přemýšlela jsem že bych šla příští rok s klusačkou ale ještě uvidíme co bude za rok
předem dík

11.9.2008 10:07
janele

XXX.XXX.9.3

enriko napsal(a):

No jasně, Šárčiny arábky MILUJU # Škoda, že se tam mineme :-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík