jeffik
napsal(a):
Ahojky lidičky.. ták jak pak se míte.. klidně sem házejte fotky á příběhy á události kdy jsme zažili s vaším partnerem/kou u kooníků.. :) áť si užijem trochu srandy.. :)
muj přitel na Arssenkovi
jeffik
napsal(a):
Ahojky lidičky.. ták jak pak se míte.. klidně sem házejte fotky á příběhy á události kdy jsme zažili s vaším partnerem/kou u kooníků.. :) áť si užijem trochu srandy.. :)
Mě asi partnera vybere nakonec kůň. Můj valášek je trochu žárlivý a všechny ode mě odhání. Mého bývalého přítele kousnul. A při tom to byl takový ten ideál, co byl nadšený pro vození hnoje, nošení vody, a nošení mi sedla a všeho ať to netahám... Ale Koník razantně řekl ne
pak tady byl ještě jeden, ale s tím jsme si jen tak na akci "hráli". seděl na mě a svaazál mi ruce, jenomže nepočítal s tím, že kfyž mě sundal z koně, tak ten zůstal na volno. Za svíli mu skoro přistál na zádech. šel po něm zubama a měl co dělat aby utekl
Takže asi tak...
Mým životním partnerem bude asi nakonec kůň
tauria
napsal(a):
Mě asi partnera vybere nakonec kůň. Můj valášek je trochu žárlivý a všechny ode mě odhání. Mého bývalého přítele kousnul. A při tom to byl takový ten ideál, co byl nadšený pro vození hnoje, nošení vody, a nošení mi sedla a všeho ať to netahám... Ale Koník razantně řekl ne
pak tady byl ještě jeden, ale s tím jsme si jen tak na akci "hráli". seděl na mě a svaazál mi ruce, jenomže nepočítal s tím, že kfyž mě sundal z koně, tak ten zůstal na volno. Za svíli mu skoro přistál na zádech. šel po něm zubama a měl co dělat aby utekl
Takže asi tak...
Mým životním partnerem bude asi nakonec kůň
No přítel moc koně nemusí, ale sem tam se snaží pomáhat, holt máme každý jiné zájmy. Jinak jsem zjistila, že můj kůň na mě také nedá dopustit, trochu závislák. Odhání ode mě ostatní koně ve výběhu, kteří za mnou příjdou. No a nedávno se mi stalo,že známý ve stáji mě zvedl a hodil si přes rameno (což se mi vůbec nelíbilo, protože byl značně posilněn alkoholem a já se viděla s rozbitou hlavou), no v tu chvíli se můj kůň v boxe mohl zbláznit. Takže mám svého osobního strážce. :)
jeffik
napsal(a):
Docela v pohodě, každej máme jednoho koně... On sice ještě nejezdí a tak, ale s koňma pracuje nějakej ten rok, takže i něco pochytil. Sic se učil ode mě, tak občas narazíme na rozchod v názorech. Protože to někde slyšel, tak se to na mě snaží uplatit a to to pak lítá Většinou si prostě stojím za svým. Nebo taky nastane situace, kdy mě se nelíbí, že mladýho nechá dělat něco, s čím já nesouhlasím. To je pak taky docela hádka.
Ale většinou stačí stát si za svým a nepolevovat.
cizluc
napsal(a):
Docela v pohodě, každej máme jednoho koně... On sice ještě nejezdí a tak, ale s koňma pracuje nějakej ten rok, takže i něco pochytil. Sic se učil ode mě, tak občas narazíme na rozchod v názorech. Protože to někde slyšel, tak se to na mě snaží uplatit a to to pak lítá Většinou si prostě stojím za svým. Nebo taky nastane situace, kdy mě se nelíbí, že mladýho nechá dělat něco, s čím já nesouhlasím. To je pak taky docela hádka.
Ale většinou stačí stát si za svým a nepolevovat.
Já svého kdysi párkrát svezla ale nenadchlo ho to. Valacha se bojí ale s kobylou se občas pomazlí - ta nekouše. Jinak ale o ně zájem nemá, ovšem co se práce týče tak pomůže vždy jak je třeba. Takže já jsem spokojená, nekecá mi do toho, ale pomůže když je třeba.
jeffik
napsal(a):
Týjo to musí být super mít takové koňské bodyguardy Jinak můj přítel má také vlastního koně, oba je máme spolu na vlastním pronajatém pozemku
On je hlavně takový rekreační jezdec, taky kobylka kvůli nožkám nic moc dělat nemůže, ale mu to stačí občas si vyjet někam na vyjížďku... jinak je fakt že kolem koní se taky docela hádáme, oba máme občas rozdílné názory
Ale jinak je to fajn
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
karwen
napsal(a):
Týjo to musí být super mít takové koňské bodyguardy Jinak můj přítel má také vlastního koně, oba je máme spolu na vlastním pronajatém pozemku
On je hlavně takový rekreační jezdec, taky kobylka kvůli nožkám nic moc dělat nemůže, ale mu to stačí občas si vyjet někam na vyjížďku... jinak je fakt že kolem koní se taky docela hádáme, oba máme občas rozdílné názory
Ale jinak je to fajn
Ahoj. Manžel má bohužel s koníkama zkušenost spíš špatnou, než dobrou, ale jak píšete výše, když je třeba, pomůže. Ježdění ho nebere, nějaký extramazlení taky ne, ale dojde ho pohladit, mluví s ním moc hezky, a podporuje mně. Jinak můj kůň je taky můj bodyguard, vždy se postaví mezi nmě a "vetřelce", manžela předevčírem lehce prohnal, tak jsem ho musela usměrnit.
Přeji všem hezký den.
Káťa