blanche
napsal(a):
Jééé, krásavac
je to moje zlatičko
dnesni fotecky ted ho nemužu jezdit jeho braska mi utrch při uvazovani kus prsta a nehet ale už mam stehy venku
blanche
napsal(a):
Ajaj ... To asi bolelo, co ?
ani nemluv nejvic mne stve že nemužu poradne dělat kolem zlatiček
tady je ten roštak
blanche
napsal(a):
JJ, to znám ... Taky bylo už x těch úrazů
co mas taky konika nebo nejakeho milacka
sakiron
napsal(a):
co mas taky konika nebo nejakeho milacka
Frízáci super..jsou překrásní!
Blani, škoda, že Ubahu nemáš moc nafocenou..je to ta první kobylka tady...je letošní šampionkou a polosestra Usy (Stejná matka)
Jinak já se loučím, jdu spát, ráno vstávám v 6, musím připravit vše pro psy, ještě je trochu profouknout a jedeme o půl 8 do Dolního Benešova na výstau psů.
Tak dobrou noc
Minikoníci od pana Sádla jsou supeer!
tady jeden prcek
lucky
napsal(a):
Frízáci super..jsou překrásní!
Blani, škoda, že Ubahu nemáš moc nafocenou..je to ta první kobylka tady...je letošní šampionkou a polosestra Usy (Stejná matka)
Jinak já se loučím, jdu spát, ráno vstávám v 6, musím připravit vše pro psy, ještě je trochu profouknout a jedeme o půl 8 do Dolního Benešova na výstau psů.
Tak dobrou noc
Minikoníci od pana Sádla jsou supeer!
tady jeden prcek
Myslíš tuhle ?
blanche
napsal(a):
JJ, to je ona..letošní seniorská šampionka, je ji nějak kolem 13 let..takže jednou tak starší jak Usa..moc krásná kobyla
blanche
napsal(a):
kulatinýýýýý
Úrazů bylo požehnaně - od různých koníků ...
- kousnutí do ksichtu
- spadla pod koně - kůň o mě zakopl v plné rychlosti - odskočené maso od holeně
- zlámaná klíční kost ...
- pošlapané nohy, naražený zadek ani nepočítám ...
blanche
napsal(a):
Úrazů bylo požehnaně - od různých koníků ...
- kousnutí do ksichtu
- spadla pod koně - kůň o mě zakopl v plné rychlosti - odskočené maso od holeně
- zlámaná klíční kost ...
- pošlapané nohy, naražený zadek ani nepočítám ...
jo to znam a stejně je mame radi
blanche
napsal(a):
JJ, člověka to stejně neodradí - spíš si dává větší pozor - nějakou dobu ...
Má super groše - to se musí nechat
dik ale kupovala jsem si hnedaka to ni s toho vyrostlo zde 5 dni
blanche
napsal(a):
Jééé, to bych ho ani nepoznala
no tak zatim jdi do hajan
tady ve skoku mini maxi 170 foceno telefonem
blanche
napsal(a):
Fakt jo ...
Ani nevím, kdo nám sem pomalu chodí ...
Klidně se pochlub ... Jaký to je ... Kde se nacházíte
jsme v Doubrave u Ka v byvalem kravine WWW.sakiron.websnadno.cz
blanche
napsal(a):
kulatinýýýýý
Tak huráááááá ráno
Jsem KO, těším, jak doma upadnu do pelechu
lucky
napsal(a):
No to věřím..já bych upadla už teď znovu.....hodila jsem obličej na ksicht a jdu česat ty dvě černé obludky venku a jedeme na výstavu...kafe k probrání moc nezabralo...ach jo
Nazdárek,
tak jsem se tady zase po letech objevila. Prohlížela jsem zpětně fotečky,pročítala příspěvky...no bylo toho docela dost
.Všechny fotečky jsou super,Blanka fotí jak naprostej profík,Usinka jako vždy kraavice největší,Čikoušek je prďola roztomilej...a tak bych mohla pokračovat ještě dlouho!Všem to na fotečkách moc sluší!
Četla jsem o té Usce,no ty nožky vypadaly šíleně...tak vám držim palce,ať se to jen lepší a za chvíli už vám to připomenou maximálně malé jizvičky...
U mě se toho za léto moc změnilo,v první řadě jsem s Falíkem definitivně změnila ustájení...Tam kde jsme teď,tak je to naprosto nesrovnatelné s tím předešlým. Jistě,dříve jsem byla ve sportovní stáji,k dispozici hala,skokový materiál,spousta lidí,vytápěná klubovna....Ale k čemu to všechno je... A teď?Jsem na malé vesničce,kde mam Falka u kámošky dědečka,co má své dva koně. Falík je nonstop na pastvině-což se na něm lehce podepsalo,bříško narostlo. S valachem se rychle spřátelil a teď bez sebe nedaj ani ránu...kobča si jich všímá jen když má říji
.Přes zimu pak budou koníci v malé zděné stáji...Pro mě je hrozně důležitý i to,že to mam na kole z domova pět minut,takže to za Falíkem stíham i s tim šílenym rozvrhem,co letos mam...A bude hůř,v květnu maturita...to už na něj moc času nebude....Aspoň že na něm začla jezdit ségra,takže o něj bude postaráno...
Taky jsme letos po roce vyrazili na závody...po loňském pádu se bál skákat....ale nové prostředí,pastva,klídek...to ho nějak nabudilo a teď chodí krásně...Takže já jsem za změnu prostředí jen ráda,je to prostě nádhera...
Fotečka ze závodů v Lipové z 80 cm....měl krásný rezervy,tak letos na podzim půjdeme možná do ZM...
bbb
napsal(a):
Nazdárek,
tak jsem se tady zase po letech objevila. Prohlížela jsem zpětně fotečky,pročítala příspěvky...no bylo toho docela dost
.Všechny fotečky jsou super,Blanka fotí jak naprostej profík,Usinka jako vždy kraavice největší,Čikoušek je prďola roztomilej...a tak bych mohla pokračovat ještě dlouho!Všem to na fotečkách moc sluší!
Četla jsem o té Usce,no ty nožky vypadaly šíleně...tak vám držim palce,ať se to jen lepší a za chvíli už vám to připomenou maximálně malé jizvičky...
U mě se toho za léto moc změnilo,v první řadě jsem s Falíkem definitivně změnila ustájení...Tam kde jsme teď,tak je to naprosto nesrovnatelné s tím předešlým. Jistě,dříve jsem byla ve sportovní stáji,k dispozici hala,skokový materiál,spousta lidí,vytápěná klubovna....Ale k čemu to všechno je... A teď?Jsem na malé vesničce,kde mam Falka u kámošky dědečka,co má své dva koně. Falík je nonstop na pastvině-což se na něm lehce podepsalo,bříško narostlo. S valachem se rychle spřátelil a teď bez sebe nedaj ani ránu...kobča si jich všímá jen když má říji
.Přes zimu pak budou koníci v malé zděné stáji...Pro mě je hrozně důležitý i to,že to mam na kole z domova pět minut,takže to za Falíkem stíham i s tim šílenym rozvrhem,co letos mam...A bude hůř,v květnu maturita...to už na něj moc času nebude....Aspoň že na něm začla jezdit ségra,takže o něj bude postaráno...
Taky jsme letos po roce vyrazili na závody...po loňském pádu se bál skákat....ale nové prostředí,pastva,klídek...to ho nějak nabudilo a teď chodí krásně...Takže já jsem za změnu prostředí jen ráda,je to prostě nádhera...
Fotečka ze závodů v Lipové z 80 cm....měl krásný rezervy,tak letos na podzim půjdeme možná do ZM...
A ještě oxírek...No dělá mi to moje zlato teď jenom samou radost....
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
bbb
napsal(a):
A ještě oxírek...No dělá mi to moje zlato teď jenom samou radost....
Ahojky,
zdravím při dopoledni, u nás se pekelně ochladilo, to je hnus , to bude Elí zase jako pružinka, jak se ochladí, hned ožije
Leo je mi to moc líto s andulou .´-( a držím pěsti, ať seženeš novou, aby nebylo andulákovi smutno
Jinak Markét, já taky, mám teď KT a určo bych ráda u něj zůstala
Falík je šikula a s maturou držím pěsti, ať to zvládneš
Malá ochutnávka
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
zdravím při dopoledni, u nás se pekelně ochladilo, to je hnus , to bude Elí zase jako pružinka, jak se ochladí, hned ožije
Leo je mi to moc líto s andulou .´-( a držím pěsti, ať seženeš novou, aby nebylo andulákovi smutno
Jinak Markét, já taky, mám teď KT a určo bych ráda u něj zůstala
Falík je šikula a s maturou držím pěsti, ať to zvládneš
Malá ochutnávka
Holkýýý, já se musím hned pochlubit .
Představuju Filípka
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Holkýýý, já se musím hned pochlubit .
Představuju Filípka
Jů Leo, tak to gratulace a co na něj říká druhý andulák??
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Jů Leo, tak to gratulace a co na něj říká druhý andulák??
No zatím mám pocit, že ho bere jak vybavení klece, ten tronďa se totiž už hodinu skoro nehnul . Teď se na něj byl velkej podívat z blízka, ale nechal si radši odstup. Malej je zatím takovej vyjukanej, u chovatele dělal hrdinu, že se jen tak nenechá ve voliéře chytit, pak že nechce zůstat v kleci, pak zase v bedýnce, ale co je tady, tak čučí jak puk. Hned jsem na férovku vyfotila, aby věděl, s kým má tu čest
.
zvířátková
napsal(a):
No zatím mám pocit, že ho bere jak vybavení klece, ten tronďa se totiž už hodinu skoro nehnul . Teď se na něj byl velkej podívat z blízka, ale nechal si radši odstup. Malej je zatím takovej vyjukanej, u chovatele dělal hrdinu, že se jen tak nenechá ve voliéře chytit, pak že nechce zůstat v kleci, pak zase v bedýnce, ale co je tady, tak čučí jak puk. Hned jsem na férovku vyfotila, aby věděl, s kým má tu čest
.
Jéé, podobného máme doma, vlastně podobnou. Brzy se určo zkamarádí. Je to ale jednodušší, než u koní, co?
Někdy si říkám, že se na koně vyprdnu a budu chovat andulky. No, nějak jsem se k tomu po 11 letech nedohrabala a mám obojí-koně a andulky.
marketka
napsal(a):
Jéé, podobného máme doma, vlastně podobnou. Brzy se určo zkamarádí. Je to ale jednodušší, než u koní, co?
Někdy si říkám, že se na koně vyprdnu a budu chovat andulky. No, nějak jsem se k tomu po 11 letech nedohrabala a mám obojí-koně a andulky.
čau!!!!!!!!! Koukám že slavíme výročí 200
No já měla včera tu rozlučku, která se konala u mě na chatě, takže jsem se samozřejmě včera opila. Dnes ráno jsem to musela na chatě uklidit, pak jsem jela ke koním, s obouma hřebcema jsem šla pod sedlo a nešetřili mě uličníci a teď jsem ráda, že jsem doma a už nic nemusím
Hlavně nebylo hezký počasí a já jsem celá vymrzlá.
Jo a nová andulka má krásnou barvičku
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
naftalinka
napsal(a):
čau!!!!!!!!! Koukám že slavíme výročí 200
No já měla včera tu rozlučku, která se konala u mě na chatě, takže jsem se samozřejmě včera opila. Dnes ráno jsem to musela na chatě uklidit, pak jsem jela ke koním, s obouma hřebcema jsem šla pod sedlo a nešetřili mě uličníci a teď jsem ráda, že jsem doma a už nic nemusím
Hlavně nebylo hezký počasí a já jsem celá vymrzlá.
Jo a nová andulka má krásnou barvičku
Zdravím,
my před chvílí dorazili z Práglu a udělala jsem si radost konečně mám box na čistění, v Hornbachu měli super levný, tak neber to
, tak mám fakt radost
Už mám i nějaký fotečky z té utajované akcičky.
No nic, jdu na prochajdu s Arwen
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Zdravím,
my před chvílí dorazili z Práglu a udělala jsem si radost konečně mám box na čistění, v Hornbachu měli super levný, tak neber to
, tak mám fakt radost
Už mám i nějaký fotečky z té utajované akcičky.
No nic, jdu na prochajdu s Arwen
No on teprve bude poprvé přepeřovat, tak si myslím, že ještě změní barvičku. Tak to dělá každá. Tak uvidíme, co se z něho vyklube. To jo, už se k sobě mají víc. Prakticky se snese každý s každým.
No tak házejte fotečky paní .
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
No on teprve bude poprvé přepeřovat, tak si myslím, že ještě změní barvičku. Tak to dělá každá. Tak uvidíme, co se z něho vyklube. To jo, už se k sobě mají víc. Prakticky se snese každý s každým.
No tak házejte fotečky paní .
Tak se žádná prochajda nekonala, přišla návštěva, chjo
Něco málo, ty nej od Blanky zatím nemám
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
No já to taky dneska vzdala, venku je hnusně, zima, ten vítr je fakt nepříjemnej.
Super, to jsi měla Elí sebou, nebo jste pak jeli fotit za ní?
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
sadzi saj
napsal(a):
Spolunevěsta s vodičem a za nima my s Elí
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
sadzi saj
napsal(a):
Spolunevěsta s vodičem a za nima my s Elí
Hm koukám, že kvalita ifauny nezklamala
Elí jsem měla tam, vezla mě ode mě z domova nahoru k rodičům, kde se to celé odehrávalo
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Hm koukám, že kvalita ifauny nezklamala
Elí jsem měla tam, vezla mě ode mě z domova nahoru k rodičům, kde se to celé odehrávalo
Aha, vy jste frčely obě A sedíš klasicky, nebo na stranu?
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Aha, vy jste frčely obě A sedíš klasicky, nebo na stranu?
Seděli jsme klasicky. Jo jo jeli jsme obě, kámošce přijel kamarád, co u něj občas jezdí s kobylou.
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem zase tu - na noční
Ale ani trochu se mi opět nechtělo
Už aby bylo volno
Gratuluji k nové andulce
Ahoooj! Andulka je krásná, fakt úžasné..snesou se dva anduláci? I když...andulky jsou snášenlivé a mírné, ale v malé kleci, kdo ví. My měli vždy jednoho kluka a třeba několik holčiček, ale dva kluky k sobě jsme nikdy neměli.
Jinak my dnes řádně vymrzli na výstavě Bylo docela kosa, ale zase pro psy to bylo super, běhali jako čečetky, doufám, že za 14 dní to bude v Budějovicích taky slušné
Fotky svatební na koni jsou hezké, moc vám to sluší
Holky, taky máte už medvědy? Usa je jako "ledvěd mední"...šílené, zježená a chlupatí jako o závod
, je tady pořádná kosa, ráno bylo -4
tady Darések
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Už aby bylo volno
Gratuluji k nové andulce
Markét, to akcička dvojtá svatba a moje s Mirkem a jeho ségra s jejím teď už manželem.
Blani, mám tu jednu fotečku, kde ti to moc sluší
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Už aby bylo volno
Gratuluji k nové andulce
A konečně ... Dneska byl čas, tak jsem fotila doma výtvory
Tak pro Leu - svícínky
lucky
napsal(a):
Ahoooj! Andulka je krásná, fakt úžasné..snesou se dva anduláci? I když...andulky jsou snášenlivé a mírné, ale v malé kleci, kdo ví. My měli vždy jednoho kluka a třeba několik holčiček, ale dva kluky k sobě jsme nikdy neměli.
Jinak my dnes řádně vymrzli na výstavě Bylo docela kosa, ale zase pro psy to bylo super, běhali jako čečetky, doufám, že za 14 dní to bude v Budějovicích taky slušné
Fotky svatební na koni jsou hezké, moc vám to sluší
Holky, taky máte už medvědy? Usa je jako "ledvěd mední"...šílené, zježená a chlupatí jako o závod
, je tady pořádná kosa, ráno bylo -4
tady Darések
ještě byl docela hnusný ledový vítr
Fabricius..vyhrál otevřenou
blanche
napsal(a):
Tak pro Leu - svícínky
podložka + svícen ...
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak pro Leu - svícínky
Naopak, anduláci jsou snášendliví maximálně. Obecně platí pravidlo, že vždycky musí být převaha samců. Jelikož samičky se o samce perou. Opačně ne. Každá samička v tom případě musí mít svého anduláka nebo víc na výběr, jakmile by byly dvě, tak by se o jednoho chlapa praly. Takže hejno samců spolu se 100% snese. Navíc ti moji nemají malou klec, ale velikostně rovnou palác pro x andul.
blanche
napsal(a):
podložka + svícen ...
JJ, dneska nechutná kosa - ráno jsem měla na kolo už rukavice
Tady podnos
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Naopak, anduláci jsou snášendliví maximálně. Obecně platí pravidlo, že vždycky musí být převaha samců. Jelikož samičky se o samce perou. Opačně ne. Každá samička v tom případě musí mít svého anduláka nebo víc na výběr, jakmile by byly dvě, tak by se o jednoho chlapa praly. Takže hejno samců spolu se 100% snese. Navíc ti moji nemají malou klec, ale velikostně rovnou palác pro x andul.
Moc pěkný, Blaní
Jo a už jsem několikrát psala, že z Čika už mám medvěda, Grant ne, ten je furt v letním, ale Čiko zarůstá parádně, fleky se schovávají, jen tak dál.
zvířátková
napsal(a):
ahojec uz jsem zase tady dneska mi holčina vzala hřebčaka srandu s toho mnely oba
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
sakiron
napsal(a):
ahojec uz jsem zase tady dneska mi holčina vzala hřebčaka srandu s toho mnely oba
Snad mě Blanka nezabije, ale moc se mi tahle fotka líbí, usměvavá fotografka
Leo, to jsem taky netušila, tak to je super, taky jsem se nejdřív zasekla, že dva samci, jestli se snesou.
Lucky děkujeme a teda pěkná kosa už u Vás, u nás 8 stupňů, ale i tak, pěkná klendra a Elí zatím stále stejná línáme
Blani pěkný výtvory
sakiron
napsal(a):
Ahojky,
no, na té fotce mi to už moc sranda nepřipadá
Bych asi slejzala hodně rychle
Bára zatím moc nelíná ... Ale Fido ?
Dneska jsem luxovala a málem mi to ucpalo vysavač
sadzi saj
napsal(a):
Snad mě Blanka nezabije, ale moc se mi tahle fotka líbí, usměvavá fotografka
Leo, to jsem taky netušila, tak to je super, taky jsem se nejdřív zasekla, že dva samci, jestli se snesou.
Lucky děkujeme a teda pěkná kosa už u Vás, u nás 8 stupňů, ale i tak, pěkná klendra a Elí zatím stále stejná línáme
Blani pěkný výtvory
Ježkovy voči, co to je za hybridu
Tak já taky ... Snad mě taky nezabiješ
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Ahojky,
no, na té fotce mi to už moc sranda nepřipadá
Bych asi slejzala hodně rychle
Bára zatím moc nelíná ... Ale Fido ?
Dneska jsem luxovala a málem mi to ucpalo vysavač
Ježiš ten je roztomilý, takový plyšáček, já toho Fida prostě na něj se nemůžu vynadívat
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Ježkovy voči, co to je za hybridu
Tak já taky ... Snad mě taky nezabiješ
Náhodou mě se ta fotečka líbí hezky rozesmátá tam seš
sadzi saj
napsal(a):
Ježiš ten je roztomilý, takový plyšáček, já toho Fida prostě na něj se nemůžu vynadívat
JJ, úchyláček Fido
Dneska jsem ho mazlila, tak držel a jen vesele pelichal
Tady se drbe
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Pošleš mi Andy ty společný fotky na mail ?
Ať mám taky památku
Jasně, jak se tím postupně prohrabu, tak budu posílat
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Pošleš mi Andy ty společný fotky na mail ?
Ať mám taky památku
No právě, v andulách jsou bestie samičky, ta zelená anduláka denně terorizovala, shazovala z houpačky, každou chvilku měl rozklovlou hlavu. Myslím, že 2 chlapy budou v úplném klídku. Ale časem to chci stejně rozšířit a pak už jenom záleží, co se narodí. Bude mi to fuk.
Moc vám to na té svatbě sekne, holky
Fidoušek boží, ta jeho barva je stejně úžasná.
zvířátková
napsal(a):
No právě, v andulách jsou bestie samičky, ta zelená anduláka denně terorizovala, shazovala z houpačky, každou chvilku měl rozklovlou hlavu. Myslím, že 2 chlapy budou v úplném klídku. Ale časem to chci stejně rozšířit a pak už jenom záleží, co se narodí. Bude mi to fuk.
Moc vám to na té svatbě sekne, holky
Fidoušek boží, ta jeho barva je stejně úžasná.
NO, a to jsem šla do zvěřáče pro černého - který mi předtím umřel :((
A nikde nic neměli ... Pak jsem našla jeho ... Paní mě ujišťovala, že je to samička
Teď je to ňuník celý rodiny ... ale trochu prasátko - prostě chlap
sadzi saj
napsal(a):
Jasně, jak se tím postupně prohrabu, tak budu posílat
Já taky dnes muchlovala Michalku a děs..byla jsem chlupatá od ní strašně..takže aspoň není ssama, kdo strašně pelichá
Jinak ta fotka svíčka na koni je síla!!! Brrr! Nespadli na záda? Vypadá dooost na hraně.
A svatební dvě nevěsty = kráááása
blanche
napsal(a):
A nikde nic neměli ... Pak jsem našla jeho ... Paní mě ujišťovala, že je to samička
Jo, my taky kdysi strašně sháněli černotříslového, když mám zmizel první Michálek, ale nemohli jsme sehnat, nakonec jsem ve zveráku objevila klášného Michálka, původ nezmᨨnámý, ale zřejmě siamský tmavý se znaky
no a jak nám umřel po 7 letech, tak jsem hoodně sháněla siamáka a Michalka je kouzelná
...mimochodem, její PP jsem od chovatelky nikdy nedostala
, ale nevadí nám to, stejně jsem ji nemala na chov nebo výstavy.
..i když si myslím, že je opravdu moooc krásná.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Paní byla odbornice na svém místě .
No na moje čuně nemá, teď tam zase somruje, furt si myslí, že bude něco dostávat, zrovna dožrala jedno a už žebrá.
lucky
napsal(a):
Jo, my taky kdysi strašně sháněli černotříslového, když mám zmizel první Michálek, ale nemohli jsme sehnat, nakonec jsem ve zveráku objevila klášného Michálka, původ nezmᨨnámý, ale zřejmě siamský tmavý se znaky
no a jak nám umřel po 7 letech, tak jsem hoodně sháněla siamáka a Michalka je kouzelná
...mimochodem, její PP jsem od chovatelky nikdy nedostala
, ale nevadí nám to, stejně jsem ji nemala na chov nebo výstavy.
..i když si myslím, že je opravdu moooc krásná.
tady náš milovaný Michálek II.
lucky
napsal(a):
tady náš milovaný Michálek II.
Takové naše zlatíčko to bylo..můžu vám říct, že na něj s mámou pořád vzpomínáme, michalka je přece jen jiná, Míše byl více jako pejsek, fakt strašně vítal, byl hrozně sladký
zvířátková
napsal(a):
No na moje čuně nemá, teď tam zase somruje, furt si myslí, že bude něco dostávat, zrovna dožrala jedno a už žebrá.
lucky
napsal(a):
Takové naše zlatíčko to bylo..můžu vám říct, že na něj s mámou pořád vzpomínáme, michalka je přece jen jiná, Míše byl více jako pejsek, fakt strašně vítal, byl hrozně sladký
tady ještě náš playboy králík Michal I. ! No že byl překrásný!
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
Leo, to mi povídej, jsem návštěvě dala takový ty polomáčený slepovaný linecký, návštěva odešla, Mirek telefonuje, já u noťase a slyším chroust, chroust a Mánička na stole a ládovala se
lucky
napsal(a):
JJ, každý králík je trochu jiný - i jiná osobnost ...
blanche
napsal(a):
To je taky hustá samice
Tak koukám, že mi zase něco ušlo. Ta moje pracovní náplň, doma 2. směna, že nestíhám pobírat, co se všechno na moderce i mimo děje. Andy přeju, atˇ vám ten vztah vydrží, hodně štěstí, lásky a hlavně tooolerance.¨To přeji každému a sama se tím taky řídím už 15 let, 9 let jsem vdaná.
Blanko, ty výtvory jsou krásný. Kdysi jsem taky něco vytvářela, dopadlo to docela nevalně vzhledem k tomu shonu kolem dětí. Snad se k tomu jednou vrátím.
Tedˇ potřebuji vymalovat pracovnu, jelikož zdi mi zkrášlily děti svými výtvory, takže na to hodím barvičku, už mám i objednané závěsy, tak se nám pracovna pěkně rozjasní.Doufám.
Jinak za týden je u nás výstava květin a dýní, tak se těším, že si nějakou pěknou koupím. Doma jsem si něco vypěstovala, ale ráda si pořídím nějakou pěknou zajímavou. Sousedka má krásné, asi půjdu na lup-ne ne, Kelišová nejsem.
Ale v listopadu jedu na kurz v aranžování květin do Mělníka, je to už vánoční akce, tak se moc těším. Vypadnout z baráku a celý den mít jen pro sebe.
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
marketka
napsal(a):
Tak koukám, že mi zase něco ušlo. Ta moje pracovní náplň, doma 2. směna, že nestíhám pobírat, co se všechno na moderce i mimo děje. Andy přeju, atˇ vám ten vztah vydrží, hodně štěstí, lásky a hlavně tooolerance.¨To přeji každému a sama se tím taky řídím už 15 let, 9 let jsem vdaná.
Blanko, ty výtvory jsou krásný. Kdysi jsem taky něco vytvářela, dopadlo to docela nevalně vzhledem k tomu shonu kolem dětí. Snad se k tomu jednou vrátím.
Tedˇ potřebuji vymalovat pracovnu, jelikož zdi mi zkrášlily děti svými výtvory, takže na to hodím barvičku, už mám i objednané závěsy, tak se nám pracovna pěkně rozjasní.Doufám.
Jinak za týden je u nás výstava květin a dýní, tak se těším, že si nějakou pěknou koupím. Doma jsem si něco vypěstovala, ale ráda si pořídím nějakou pěknou zajímavou. Sousedka má krásné, asi půjdu na lup-ne ne, Kelišová nejsem.
Ale v listopadu jedu na kurz v aranžování květin do Mělníka, je to už vánoční akce, tak se moc těším. Vypadnout z baráku a celý den mít jen pro sebe.
Markét děkujeme moc no snažíme se vzájemně se tolerovat, tak snad nám to vydrží
Jé to se máš s tím Mělníkem, já se těšila, že konečně tenhle týden o dovču někam pojedeme, za celý rok jsme nikde nebyli a prd, dělali jsme podkroví, ale aspoň to zase bude hotový no, co se dá dělat, holt příště za rok snad
Blani, Radkovi to seklo co, tchýni se to líbilo
marketka
napsal(a):
Aranžování kytek je taky pěkné ... Dříve jsem chodila venku, sbírala kytí a sušila ... Pak cpala do vát atd ...
No, tohle co mám nafocené - to je už léta letů docela staré ...
Většinou jsem to udělala a dala mamině
Tady ozdobené lahve
blanche
napsal(a):
Aranžování kytek je taky pěkné ... Dříve jsem chodila venku, sbírala kytí a sušila ... Pak cpala do vát atd ...
No, tohle co mám nafocené - to je už léta letů docela staré ...
Většinou jsem to udělala a dala mamině
Tady ozdobené lahve
a druhá strana ...
sadzi saj
napsal(a):
Markét děkujeme moc no snažíme se vzájemně se tolerovat, tak snad nám to vydrží
Jé to se máš s tím Mělníkem, já se těšila, že konečně tenhle týden o dovču někam pojedeme, za celý rok jsme nikde nebyli a prd, dělali jsme podkroví, ale aspoň to zase bude hotový no, co se dá dělat, holt příště za rok snad
Blani, Radkovi to seklo co, tchýni se to líbilo
JJ, taky jsem si říkala
A Míše taky
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
Krásné výtvory.
Já se loučím, jdu spát, jsem dost utahaná..tak dobrou noc
Blani, si šikulka a Míše taky, pravda
Lucky, tak dobrou, já dneska asi dlouho, ty šm.... mi dávají ztracení až skoro v půl jedenáctý , no co, buď usnu nebo ne a zítra do kolbena, fuj a jestli jela kolegyně na dovču, tak to bude celý týden fakt maso a do půl pátý, chjo
sadzi saj
napsal(a):
Blani, si šikulka a Míše taky, pravda
Lucky, tak dobrou, já dneska asi dlouho, ty šm.... mi dávají ztracení až skoro v půl jedenáctý , no co, buď usnu nebo ne a zítra do kolbena, fuj a jestli jela kolegyně na dovču, tak to bude celý týden fakt maso a do půl pátý, chjo
No, po dovče je to maso vždycky
Já jsem zrovna tady ... Jukala chvíli na TV ... teď PC ...
Ale je tu bus Rusáků a furt pruděj
Tady jedna z mých poliček
blanche
napsal(a):
No, po dovče je to maso vždycky
Já jsem zrovna tady ... Jukala chvíli na TV ... teď PC ...
Ale je tu bus Rusáků a furt pruděj
Tady jedna z mých poliček
tady rámeček
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
tady rámeček
Tak já se jdu pomalu uložit do postele k TV, tak ať ti to Blani uteče.
sadzi saj
napsal(a):
Tak já se jdu pomalu uložit do postele k TV, tak ať ti to Blani uteče.
Díky
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Díky
Já už půjdu taky. Chtěla jsem koukat na film, ale dávají až od pozdě, než jsem se vykoupala a vypravila do postele, tak jsem půlku prošvihla. A stejně to asi nedokoukám, jelikož bych ráno fakt nevstala.
Tak všem dobrou a Blanče, ať to pěkně uteče. Teda, ale ten víkend zase utekl, to je fakt otrava. Ani jsem si ho neužila.
zvířátková
napsal(a):
Já už půjdu taky. Chtěla jsem koukat na film, ale dávají až od pozdě, než jsem se vykoupala a vypravila do postele, tak jsem půlku prošvihla. A stejně to asi nedokoukám, jelikož bych ráno fakt nevstala.
Tak všem dobrou a Blanče, ať to pěkně uteče. Teda, ale ten víkend zase utekl, to je fakt otrava. Ani jsem si ho neužila.
Se máte ... Tu budu ještě chvíli sama, co ?
Ale jen chvíli a jdu taky na kutě
blanche
napsal(a):
Se máte ... Tu budu ještě chvíli sama, co ?
Ale jen chvíli a jdu taky na kutě
Andy, v pohodě. My stavěli barák a 8 let jsme nikde nebyli. A když se jelo, tak ke známým na jižní Moravu. Jarda si tam chodil po posedech a já byla s dětma zalezlá na pokoji, nebo na koupališti, prakticky jsem se nehnula nikam. Naštěstí už se začíná trochu blýskat na lepší časy.
Ohledně té svatby- psala jsi o Radkovi a Míše. Jsou to ti, co mají Sáru a měli Valentýna a Lidiet?
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
kulatinýýýýý
Dobré ránko!
Tak to jsi se, Blaní, trefila. Nesnášim rána, kór pondělní, chce se mi spát, venku i v práci nechutná zima. Sedím tu ve 3 vrstvách a furt klepu kosu. Už by se mohlo začít topit.
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
Tak to jsi se, Blaní, trefila. Nesnášim rána, kór pondělní, chce se mi spát, venku i v práci nechutná zima. Sedím tu ve 3 vrstvách a furt klepu kosu. Už by se mohlo začít topit.
Tak u nás v kanclu topí. Já tu zase sedím ve 3 vrstvách papírů na stole. Jestli se z toho nezblázním, stane se zázrak. Ještěže je ta Lysá,tak myslím na něco pozitivního.
marketka
napsal(a):
Tak u nás v kanclu topí. Já tu zase sedím ve 3 vrstvách papírů na stole. Jestli se z toho nezblázním, stane se zázrak. Ještěže je ta Lysá,tak myslím na něco pozitivního.
Ahoj! No my do Lysé nejedeme...byla jsem tam asi 3 x a nic moc... lidí jak hmyzu, že se člověk nemohl ani dostat k předvadišti, aby něco viděl, stánků plno, ale nejsem milionář a hlavně spousta dražších věcí a zrovna na pěkné focení to taky není v těmi mřížemi a obecenstvem...
Markétko, to ti nezávidím.
Už máš ten inhalator? to tak dlouho trvá?
Já budu dneska Use převazovat tu nožku, má to 3 dny zabalené..večer jsem byla tak zdechlá po té výstavě, jak jsem promrzla, že už se mi v té tmě to nechtělo převazovat, tak Usa teď snídá a pak ji to půjdu převázat, asi to zase vyfotím, jestli je nějaký posun..mě se to moc nezdá..sakra...mě nenapadlo, že se to bude víc jak měsíc hojit....vlastně to má už měsíc a dva dny
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
marketka
napsal(a):
Ahojky,
dobré ráno, teda, jak mě se nechtělo z pelechu a venku typicky hnusné podzimní počasí, vítr, déšť, zima fuj hnus, tohle fakt nemusím
No a klasika, kolegyně pryč, tak to bude zase týden , ale aspoň zboží přijde až ten příští, tak to snad nebude, tak hrozný.
Markét jo jo, Radek přijel na jeho kobyle Sáře a pak na ní jela druhá nevěsta.
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
dobré ráno, teda, jak mě se nechtělo z pelechu a venku typicky hnusné podzimní počasí, vítr, déšť, zima fuj hnus, tohle fakt nemusím
No a klasika, kolegyně pryč, tak to bude zase týden , ale aspoň zboží přijde až ten příští, tak to snad nebude, tak hrozný.
Markét jo jo, Radek přijel na jeho kobyle Sáře a pak na ní jela druhá nevěsta.
Tady teda neprší, ale je tma jako v pytli
Zdá se mi to, nebo jste měly podobné šaty?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Tady teda neprší, ale je tma jako v pytli
Zdá se mi to, nebo jste měly podobné šaty?
Tady teda leje, leje a leje, je pravda, že to bylo už jak šutr a ta zem to potřebuje, ale zase takhle celý den, to je hnus, to bude dneska vycházka
Jj, já měla champagne a výšivkama lehce do růžova takový korálky jakoby a druhá nevěsta měla klasicky bílé, bez ničeho, více nařasené, tady na těch fotkách je prd vidět a v práci tady nic nemám.
sadzi saj
napsal(a):
Tady teda leje, leje a leje, je pravda, že to bylo už jak šutr a ta zem to potřebuje, ale zase takhle celý den, to je hnus, to bude dneska vycházka
Jj, já měla champagne a výšivkama lehce do růžova takový korálky jakoby a druhá nevěsta měla klasicky bílé, bez ničeho, více nařasené, tady na těch fotkách je prd vidět a v práci tady nic nemám.
JJ, vypadá to stejně...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Ták já jdu převázat Use ty nožičky....sakra! Zrovna koukám, že už prší..mě picne
U nás teda od rána a nevypadá to, že by to chtělo přestat
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
U nás teda od rána a nevypadá to, že by to chtělo přestat
No mě za chvíli klepne. Práce jak na kostele, zima neskutečná, za chvíli umrznu, hlad mám, ale nemám na jídlo čas. Jo, venku je nechutně. Asi jako všude. Dneska z kluků budou pořádní řízci, hned toho bahna určitě využijou, jak je tak znám...
zvířátková
napsal(a):
No mě za chvíli klepne. Práce jak na kostele, zima neskutečná, za chvíli umrznu, hlad mám, ale nemám na jídlo čas. Jo, venku je nechutně. Asi jako všude. Dneska z kluků budou pořádní řízci, hned toho bahna určitě využijou, jak je tak znám...
Tak jsem byla Usince přebalit nožičku a něco jsem nafotila..takže začnu
takhle to vypadalo posledně jak jsem sem dávala foto ...
zvířátková
napsal(a):
Lucko, kdybych si ten inhalátor objednala u Macha, dávno ho mám. Já nevím, kde se to courá.Objednala jsem to u našeho veta.
V práci je to naprd. Kolegyně za 14 dní končí, nová posila bude za 2 měsíce z důvodu šetření a další kolegyně odjíždí za měsíc na dovču. Je z jiného oddělení, takže mi nyní cpala do hlavy spousty informací, mám z toho hlavu v pejru.
Nová fenečka v pohodě, jen jí ta zima nedělá dobře. Má sice zateplenou boudu a x dek, ale klepe se zimou. Tak půjde asi domů.
lucky
napsal(a):
Tak jsem byla Usince přebalit nožičku a něco jsem nafotila..takže začnu
takhle to vypadalo posledně jak jsem sem dávala foto ...
no a takhle to vypadalo dnes při přebalu...na tom mase je takový povlak, trochu se to zmenšilo...sice chudák vedle má stroupky jak se to trochu zapařilo po tom měsíčním vázání, dneska jsem ji na to prdla trochu mastičky...ale vypadá to lépe..uvidíme..
marketka
napsal(a):
Lucko, kdybych si ten inhalátor objednala u Macha, dávno ho mám. Já nevím, kde se to courá.Objednala jsem to u našeho veta.
V práci je to naprd. Kolegyně za 14 dní končí, nová posila bude za 2 měsíce z důvodu šetření a další kolegyně odjíždí za měsíc na dovču. Je z jiného oddělení, takže mi nyní cpala do hlavy spousty informací, mám z toho hlavu v pejru.
Nová fenečka v pohodě, jen jí ta zima nedělá dobře. Má sice zateplenou boudu a x dek, ale klepe se zimou. Tak půjde asi domů.
JJ, Mach by ti to poslal okamžitě a už inhalujete.
Jinak tady další foto..kde je ta červená šipečka, tak tam je rýha v rohovině. Vet říkal, že to nebude mít vliv na funkci kopyta, že to postupně odroste..
lucky
napsal(a):
JJ, Mach by ti to poslal okamžitě a už inhalujete.
Jinak tady další foto..kde je ta červená šipečka, tak tam je rýha v rohovině. Vet říkal, že to nebude mít vliv na funkci kopyta, že to postupně odroste..
no a takhle vypadá ta druhá nožička, už to nevážeme, je to zacelené, má to namazané mastičkou, takže jsou na tom nalepené piliny, ale jinak už je to uzavřené..aspoň něco.....
lucky
napsal(a):
no a takhle vypadá ta druhá nožička, už to nevážeme, je to zacelené, má to namazané mastičkou, takže jsou na tom nalepené piliny, ale jinak už je to uzavřené..aspoň něco.....
no a tak hezky jsem ji to pak zabalila...
lucky
napsal(a):
no a tak hezky jsem ji to pak zabalila...
to červené je kobercová páska....lépe drží
lucky
napsal(a):
to červené je kobercová páska....lépe drží
a ze spodu hezky dvě vrstvy široké pásky...
dneska bude asi stejně doma, protože venku leje a nesmí si to namočit...a Usa do deště stejně sama dobrovolně nejde
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
a ze spodu hezky dvě vrstvy široké pásky...
dneska bude asi stejně doma, protože venku leje a nesmí si to namočit...a Usa do deště stejně sama dobrovolně nejde
Fíha, pěkně zabalené, tak hlavně, že se to dobře hojí, jen tak dál
Já dorazila z města, prošla se v dešti a teplo teda vypadá jinak a dneska jsem neodolala segedínskému guláši, ňam ňam, ale vůbec mi to nějak neutíká
sadzi saj
napsal(a):
Fíha, pěkně zabalené, tak hlavně, že se to dobře hojí, jen tak dál
Já dorazila z města, prošla se v dešti a teplo teda vypadá jinak a dneska jsem neodolala segedínskému guláši, ňam ňam, ale vůbec mi to nějak neutíká
No jo, veti mi to vždycky chválí, že to mám krásně zabalené..jak tuhle nohu, tak kdysi když měla tu šlachu fiknutou..vet vždycky přijel na ko a koukal, že tak by to ani on nezafačoval...jsem z toho měla vždycky málem umělecký výtvor
jo, Fabínek si pořád chtěl hrát a nosil mi botičku v naději, že se budeme honit....
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
No jo, veti mi to vždycky chválí, že to mám krásně zabalené..jak tuhle nohu, tak kdysi když měla tu šlachu fiknutou..vet vždycky přijel na ko a koukal, že tak by to ani on nezafačoval...jsem z toho měla vždycky málem umělecký výtvor
jo, Fabínek si pořád chtěl hrát a nosil mi botičku v naději, že se budeme honit....
Dobré ránko!
Tak dneska jsem se vybavila, vzala si pořádný roláček, teplou budnu, udělala si čajíček a tak je mi tu dneska vcelku fajn .
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
Tak dneska jsem se vybavila, vzala si pořádný roláček, teplou budnu, udělala si čajíček a tak je mi tu dneska vcelku fajn .
Dobré ráno? Tomu říkáš? Brrrrr!....zzzzzima jako v márnici, leje jako z konve. Já musím po osmé někde být, takže v tom lijáku pojedu autem, no to mám radost...já takový blbec začátečník
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Dobré ráno? Tomu říkáš? Brrrrr!....zzzzzima jako v márnici, leje jako z konve. Já musím po osmé někde být, takže v tom lijáku pojedu autem, no to mám radost...já takový blbec začátečník
Zdravím při ránu,
teda u nás dneska ještě větší kosa ráno, než včera, ale neprší, ale fouká a asi snad brzo začnu řídit v rukavičkách zase nebo mi umrznou ručičky.
No nic, jenom jsem pozdravila a jdu si udělat čajík a máme english, dneska teda se mi nechtělo vstávat ani vůbec, co jste včera vyváděli s koníkama??
lucky
napsal(a):
Jo, to jsem vám ještě nepsala jaký jsem měla řídičský zážitek v sobotu cestou z výstavy. Jsem jela z Dolního Benešova..od nás cca 55km přes Hlučín, Ostravu a Frýdek-Místek...... jedu si to hezky a vezu dva psy a tátu vedle, že...
Z něj najednou vypadne, že nám v poslední době nějak blbne kontrolka benzínu (chtěl to nechat opravit, ale už to nevyšlo než jsme jeli minulý týden to té Prahy), tak neví, ale měli by jsme to dojet v pohodě k Hypernově do Místku, je tam nejlevnější benzín...benzínku v Ostravě jsem přejela než jsem se vzpamatovala a pak dlooouho není nic. No jo, tak jedu..... od Ostravy po výpadovce na F-M si to valím 130
a u Paskova šlapu, šlapu a průůser......říkám "hele, vono to nejede
" ! No fakt, zapla jsem blikačky a dosoukala auto ke kraji a kaput
. Tak se mi podařilo to ještě nahodit, jenom benzínka hoodně daleko, vyškytala jsem na nadjezd a pomalu chtěla přes dědiny to doškytat k benzínce ve Sviadnově přes Žabeň...no párkrát jsme byli kaput, ale povedlo se mi to zase nastartovat a nějaké km ujet, ale nakonec to ještě řádný kus od benzínky chcíplo totálně a navždy
. Nikde nikdo, čekali jsme na první auto co jelo kolem..bylo tam jak po vymření. Nakonec jsem stopla pána s autem, vzali tátu do Sviadnova na benzínku, koupil malý kanistr a 3 l. benzínu s trychtýřem a stopem se opět dostal k nám zpátky..mezitím jsem venčila psy a dala jim vodičku.
Auto jsme napojili, ze začátku ještě škytalo, pak se chytlo a už jelo super...dojeli jsme k Hypernově, natankovali a jeli domů ...no fuj, to byl zážitek...Já začátečník řidič co má sotva zaschlý řidičák a hned tohle....byla to moje nejdelší cesta zatím a ještě mi dojde benzííín!
No nic, já se jdu oblíknout, nakrmit holčí a musím valit..za hodinu jsem zpátky... mě se nechce do toho lijáku!!!!
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
kulatinýýýýý
U nás taky neprší, je sice šedo, ale nic tmavého.
Já už 3 dny u koní nic nevyvádim. Dám žrádlo, pomuchluju a jdu dom, radši do tepla. Začíná na mě to počasí působit, nechce se mi ani na procházku, pobývat venku, nic, radši zalézt domů. Čika jsem už 3 dny nemyla, asi bychom oba zmrzli, kdybych to patlala studenou vodou. Ale vypadá to, že není potřeba, nejsou mouchy, nesvědí to, vypadá to v klídku. Kdyby už takhle bylo furt, tak už má Čiki určitě klid. Akorát bych ho potřebovala dostat na procházku, ale když mě se tak nechce do té zimy, navíc mě musí vést, ještě furt kapánek ta probodnutá noha bolí. No a o tom, že nejdřív musím sloupnout tu bahnitou vrstvu ani nemluvě
zvířátková
napsal(a):
U nás taky neprší, je sice šedo, ale nic tmavého.
Já už 3 dny u koní nic nevyvádim. Dám žrádlo, pomuchluju a jdu dom, radši do tepla. Začíná na mě to počasí působit, nechce se mi ani na procházku, pobývat venku, nic, radši zalézt domů. Čika jsem už 3 dny nemyla, asi bychom oba zmrzli, kdybych to patlala studenou vodou. Ale vypadá to, že není potřeba, nejsou mouchy, nesvědí to, vypadá to v klídku. Kdyby už takhle bylo furt, tak už má Čiki určitě klid. Akorát bych ho potřebovala dostat na procházku, ale když mě se tak nechce do té zimy, navíc mě musí vést, ještě furt kapánek ta probodnutá noha bolí. No a o tom, že nejdřív musím sloupnout tu bahnitou vrstvu ani nemluvě
Tak jsem tady..v tom lijáku jet bylo fakt nechutné. Navíc jsem cestou se stavila v Bašce do lékárny, že koupám ještě Use obvazy a přijdu tam a zavřeno..v úterý až od 11 ...mě picne
. Tak táta pojede pak do města kolem poledního, slaví se mi do lékárny a něco koupí...převazovat ji to budu tak pozítří. A jak vidím ten liják, tak dnes bude asi taky celý den doma..chudinka. Žužlá tam psy, ti jsou taky znechucení
počasím....
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Tak jsem tady..v tom lijáku jet bylo fakt nechutné. Navíc jsem cestou se stavila v Bašce do lékárny, že koupám ještě Use obvazy a přijdu tam a zavřeno..v úterý až od 11 ...mě picne
. Tak táta pojede pak do města kolem poledního, slaví se mi do lékárny a něco koupí...převazovat ji to budu tak pozítří. A jak vidím ten liják, tak dnes bude asi taky celý den doma..chudinka. Žužlá tam psy, ti jsou taky znechucení
počasím....
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):