Potřebuji sehnat hodné lidi, kteří by chtěli kobylku ČT letos bude mít 21 roků. Je to pořád šikulka, bohužel majiteli už se zdá stará a nepotřebná a chce se ji zbavit tou nejhorší cestou.
ivula
napsal(a):
Potřebuji sehnat hodné lidi, kteří by chtěli kobylku ČT letos bude mít 21 roků. Je to pořád šikulka, bohužel majiteli už se zdá stará a nepotřebná a chce se ji zbavit tou nejhorší cestou.
Zkus si na equichannelu najít farmu Ženíšek v ustájení a zeptat se majitele, už se jedné staré kobylky ujal. Koníci se tam mají báječně, protože je krmí a stele z vlastní produkce
ivula
napsal(a):
Odkud seš. Kobylka je zdravá nebo je nějak nemocná. Známá by si ji možná vzala a le je potřeba vědět co všechno to obláší. Nemáš ještě nějakou fotku, kde je vyfocená celá?
ivula
napsal(a):
kobylka mě dost zajímá
napiš o ní více info, odkud jste?
Určitě pomůžu někoho najít, nebo bych si ji mohla vzít možná i já...
ivula
napsal(a):
Jen musím ještě připomenout, že kobylku chce prodat, podle jeho slov "aspoň za cenu masa"
iza
ivula
napsal(a):
iza
kobyla je zdravá, nikdy neměla problémy s nohama, je bezproblémová, nekope, nekouše. Jen už to není na žádný velký lítání.
ivula
napsal(a):
no tak zkus nejaky utulek pro kone ja v jednom pomaham a mame tam hodně starýh koní www.nadejeprokone.com
hubub
napsal(a):
no tak zkus nejaky utulek pro kone ja v jednom pomaham a mame tam hodně starýh koní www.nadejeprokone.com
Měla bych o kobylku zájem tedy brala bych jí hned,ale nechceš mi dát mail že bysme se dohodli přes něj...Kobylka by měla společnost huculky a hlavně prostor,lásku atd...!!!Díky a určitě napiš paaa