Ad nácvik ustupování k sobě - takhle jsem učila kobylušu na ustoupení zadku na hůlku směrem na stranu, kde stojím.
pegaska
napsal(a):
Ad nácvik ustupování k sobě - takhle jsem učila kobylušu na ustoupení zadku na hůlku směrem na stranu, kde stojím.
Tady je stejný cvik zezadu (ono to bylo foceno prakticky za tmy, takže kvalita nic moc...)
pegaska
napsal(a):
Tady je stejný cvik zezadu (ono to bylo foceno prakticky za tmy, takže kvalita nic moc...)
Ty jo to je supr,to me nenapadlo.Take se pokousime o NHS ale jsem asi pitoma ale nejak mi to nejde do hlavy jak to vlastne udelat aby to konik ode me pochopil.
Fotoinstruktaz by byla skvela spolu s vysvetlenim pro debily(teda pro me) a taky nejaky zaver co tim danym cvikem docilit.
pegaska
napsal(a):
pekny, ale krom poklepani a pak naznaceni hulkou - co delas? abych pak uz tu hulku nemusela pouzit... Slovni povel? A jsem zvedava, jak to toho meho budu ucit, kdyz ma v kohoutku 175 cm, jako ja :-) ale tak snad to zvladnem :-)
Petra.
tilka
napsal(a):
pekny, ale krom poklepani a pak naznaceni hulkou - co delas? abych pak uz tu hulku nemusela pouzit... Slovni povel? A jsem zvedava, jak to toho meho budu ucit, kdyz ma v kohoutku 175 cm, jako ja :-) ale tak snad to zvladnem :-)
Petra.
Díky moc, tady Kuníček:o) Říkala jsem si, že nějakym tlakem z druhý strany-zadek už taky umíme, ale nevim jak spojit celý tělo ustupovat ke mě dík ale!
tilka
napsal(a):
Petra.
Předchází tomu u nás zvednutí hůlky. Pokud máš od Bláhy Inspiraci, tak se podívej, jak to tam dělá Honza. Můžeš si samozřejmě namyslet vlastní povel - třeba ten hlasový.
kunicek
napsal(a):
Díky moc, tady Kuníček:o) Říkala jsem si, že nějakym tlakem z druhý strany-zadek už taky umíme, ale nevim jak spojit celý tělo ustupovat ke mě dík ale!
Když chceš pak celé tělo, přemístíš povel na dělicí čáru a kůň začne ustupovat celým tělem. Bohužel na tomto obrázku je akorát zachycena první reakce kobylky, lepší snímeček nemám. Včera jsem to chtěla ukázat kamarádce a neměla jsem v ruce ani bičík, kobyla šla jen na zvednutou ruku do strany