Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2006 09:07

Ad nácvik ustupování k sobě - takhle jsem učila kobylušu na ustoupení zadku na hůlku směrem na stranu, kde stojím.

7.3.2006 09:09

pegaska napsal(a):
Ad nácvik ustupování k sobě - takhle jsem učila kobylušu na ustoupení zadku na hůlku směrem na stranu, kde stojím.

Tady je stejný cvik zezadu (ono to bylo foceno prakticky za tmy, takže kvalita nic moc...)

7.3.2006 09:34

pegaska napsal(a):
Tady je stejný cvik zezadu (ono to bylo foceno prakticky za tmy, takže kvalita nic moc...)

Ty jo to je supr,to me nenapadlo.Take se pokousime o NHS ale jsem asi pitoma ale nejak mi to nejde do hlavy jak to vlastne udelat aby to konik ode me pochopil.
Fotoinstruktaz by byla skvela spolu s vysvetlenim pro debily(teda pro me) a taky nejaky zaver co tim danym cvikem docilit.

7.3.2006 11:24

pegaska napsal(a):

pekny, ale krom poklepani a pak naznaceni hulkou - co delas? abych pak uz tu hulku nemusela pouzit... Slovni povel? A jsem zvedava, jak to toho meho budu ucit, kdyz ma v kohoutku 175 cm, jako ja :-) ale tak snad to zvladnem :-)

Petra.

7.3.2006 17:43

tilka napsal(a):
pekny, ale krom poklepani a pak naznaceni hulkou - co delas? abych pak uz tu hulku nemusela pouzit... Slovni povel? A jsem zvedava, jak to toho meho budu ucit, kdyz ma v kohoutku 175 cm, jako ja :-) ale tak snad to zvladnem :-)

Petra.

Díky moc, tady Kuníček:o) Říkala jsem si, že nějakym tlakem z druhý strany-zadek už taky umíme, ale nevim jak spojit celý tělo ustupovat ke mě dík ale!

8.3.2006 08:28

tilka napsal(a):

Petra.

Předchází tomu u nás zvednutí hůlky. Pokud máš od Bláhy Inspiraci, tak se podívej, jak to tam dělá Honza. Můžeš si samozřejmě namyslet vlastní povel - třeba ten hlasový.

8.3.2006 08:33

kunicek napsal(a):
Díky moc, tady Kuníček:o) Říkala jsem si, že nějakym tlakem z druhý strany-zadek už taky umíme, ale nevim jak spojit celý tělo ustupovat ke mě dík ale!

Když chceš pak celé tělo, přemístíš povel na dělicí čáru a kůň začne ustupovat celým tělem. Bohužel na tomto obrázku je akorát zachycena první reakce kobylky, lepší snímeček nemám. Včera jsem to chtěla ukázat kamarádce a neměla jsem v ruce ani bičík, kobyla šla jen na zvednutou ruku do strany

8.3.2006 20:38

pegaska napsal(a):
Předchází tomu u nás zvednutí hůlky. Pokud máš od Bláhy Inspiraci, tak se podívej, jak to tam dělá Honza. Můžeš si samozřejmě namyslet vlastní povel - třeba ten hlasový.

v hlavě mám plán dneska mi kobylka dva kroky ustoupila už celym tělem, tak jsem nadšená:o)

9.3.2006 09:38

kunicek napsal(a):
v hlavě mám plán dneska mi kobylka dva kroky ustoupila už celym tělem, tak jsem nadšená:o)

Gratuluji Jak je to všechno lehké, že?

9.3.2006 17:02

pegaska napsal(a):
Gratuluji Jak je to všechno lehké, že?

Ahoj kuníčku
Prosím tě napíšeš mi tvoje ICQ?Posílala jsi mi ty videa s Cerridwen(Sárinkou)Je moc pěkná

dík

9.3.2006 19:56

alisa napsal(a):
Ahoj kuníčku
Prosím tě napíšeš mi tvoje ICQ?Posílala jsi mi ty videa s Cerridwen(Sárinkou)Je moc pěkná

dík

265-583-698 Kuníček

9.3.2006 21:29

kunicek napsal(a):
265-583-698 Kuníček

už jsem ti napsalaPozdravuj Cerridwen

Přidejte reakci

Přidat smajlík