Sedlářství -rady do začátku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.9.2008 21:13
matyhany

XXX.XXX.21.2

Zdravim. 5let jsem pracoval ve firmě kentaur jako sedlář. Uvažuji nad svou vlastní malou dílnou. Opravy sedel a vyroba west sedel na zakázku +nějaké drobnosti. Pokud by někdo mohl pomoci a poradil kde sehnat kůži nebo kostry do sedel. Budu rád. Děkuji

17.9.2008 07:20
saddlery

XXX.XXX.178.248

matyhany napsal(a):
Zdravim. 5let jsem pracoval ve firmě kentaur jako sedlář. Uvažuji nad svou vlastní malou dílnou. Opravy sedel a vyroba west sedel na zakázku +nějaké drobnosti. Pokud by někdo mohl pomoci a poradil kde sehnat kůži nebo kostry do sedel. Budu rád. Děkuji

Zdarec,kostry je dobré si dovézd originály z usa a nechat si je zaformovat,dále kůži ber přímo z koželužen,dělám sedlařinu pro Václava Obra z čech pod kosířem- www.historickekocary.cz,ob čas do kentauru taky chodil pro matroš a pár přazek,a na Hané je ode mě dost westernových sedel atd. No málokterá konkurence ti poradí do začátku,pač každý si své umění chce vzít asi do hrobu,ale dnes už funguje internet,tak hodně zdaru.

17.9.2008 15:13
michaela z

XXX.XXX.21.230

saddlery napsal(a):
Zdarec,kostry je dobré si dovézd originály z usa a nechat si je zaformovat,dále kůži ber přímo z koželužen,dělám sedlařinu pro Václava Obra z čech pod kosířem- www.historickekocary.cz,občas do kentauru taky chodil pro matroš a pár přazek,a na Hané je ode mě dost westernových sedel atd. No málokterá konkurence ti poradí do začátku,pač každý si své umění chce vzít asi do hrobu,ale dnes už funguje internet,tak hodně zdaru.

taky souhlasím, že málokdo tu bude vypisovat svoje dodavatele apod. Ale já ti můžu poradit www.epoptavka.cz, tady si zadám poptávku a pak už čekám. Vše rychlé a zadarmo!

Přidejte reakci

Přidat smajlík