Selská jízda zve Vás a Vaše přátelé na tradiční Hubertovu jízdu, která se koná 4.10.2008. Sraz účastníků je plánován na 10 hod na louce u Boharyně. Přestávka proběhne na parkovišti Hrádku u Nechanic, občerstvení zajištěno. Večer samozřejmě proběhne soud, bude živá kapela.... určitě přijeďte
xkola200
napsal(a):
Selská jízda zve Vás a Vaše přátelé na tradiční Hubertovu jízdu, která se koná 4.10.2008. Sraz účastníků je plánován na 10 hod na louce u Boharyně. Přestávka proběhne na parkovišti Hrádku u Nechanic, občerstvení zajištěno. Večer samozřejmě proběhne soud, bude živá kapela.... určitě přijeďte
skoro bych jela
miladka

XXX.XXX.80.193
xkola200
napsal(a):
Pokud všechno vyjde, rádi dorazíme . Chtěla jsem se jen zeptat - skákání je povinné?
miladka
napsal(a):
Pokud všechno vyjde, rádi dorazíme . Chtěla jsem se jen zeptat - skákání je povinné?
Určitě dorazte, budeme se těšit překážky samozřejmě nejsou povinné!!!! Je to udělané tak, aby se kdyžtak daly objet, na louce, to je v pohodě a v lese, tam se dá jet taky okolo nich, loni se to taky takhle jelo. Jeli všichni dohromady- skákací i neskákací a také asi kolem deseti kočárů, kdo chtěl skočil, kdo nechtěl objel - takže v pohodě
miladka

XXX.XXX.80.193
xkola200
napsal(a):
Určitě dorazte, budeme se těšit překážky samozřejmě nejsou povinné!!!! Je to udělané tak, aby se kdyžtak daly objet, na louce, to je v pohodě a v lese, tam se dá jet taky okolo nich, loni se to taky takhle jelo. Jeli všichni dohromady- skákací i neskákací a také asi kolem deseti kočárů, kdo chtěl skočil, kdo nechtěl objel - takže v pohodě
My nejsme úplně neskákací, ale jezdíme vytrvalost, takže skáčeme jen tak hobby. Budeme 3, už se těšíme.
miladka
napsal(a):
My nejsme úplně neskákací, ale jezdíme vytrvalost, takže skáčeme jen tak hobby. Budeme 3, už se těšíme.
Nikde na Hubertu Tě nebudou nutit skákat - stejně tak u nás
Pojedu na plemeníkovi ČMB a taky nebudu nic skákat. Stejně tak moje mladá kobylka ČT - jen co se nám bude líbit. Určitě si to naplánujte i na večer - loni to neměla chybu. Hodně lidí, soud, bájo hudba a zábava až do rána
... že Áji
miladka

XXX.XXX.80.193
tecos
napsal(a):
Pojedu na plemeníkovi ČMB a taky nebudu nic skákat. Stejně tak moje mladá kobylka ČT - jen co se nám bude líbit. Určitě si to naplánujte i na večer - loni to neměla chybu. Hodně lidí, soud, bájo hudba a zábava až do rána
... že Áji
No, nějakej ten Hubertík už máme za sebou. Vždycky jsem řikala, že skákat nebudeme, nebo jenom pár skoků, a nakonec jsme si skoro pokaždé přeskákali téměř všechno . Ale jistota je jistota, nerada bych byla do něčeho nucená, i když zatím nikde nás nikdo nenutil
.
miladka
napsal(a):
No, nějakej ten Hubertík už máme za sebou. Vždycky jsem řikala, že skákat nebudeme, nebo jenom pár skoků, a nakonec jsme si skoro pokaždé přeskákali téměř všechno . Ale jistota je jistota, nerada bych byla do něčeho nucená, i když zatím nikde nás nikdo nenutil
.
Ahojky,tak my se také hlásíme
Jsem ta druhá ze trří,co psala Miládka
A už se moooc těšíme
smisek
napsal(a):
Ahojky,tak my se také hlásíme
Jsem ta druhá ze trří,co psala Miládka
A už se moooc těšíme
Nazdárek tak já jsem ta třetí ze tří jestli všechno dopadne tak taky dorazím s Batýskem PS: máme to k vám 2km jsem z Trnavy
kajuse
napsal(a):
Nazdárek tak já jsem ta třetí ze tří jestli všechno dopadne tak taky dorazím s Batýskem PS: máme to k vám 2km jsem z Trnavy
mě to nějak nevychází myslíte že by mohlo být do 15h doježdíno abych mohla na chvilku ještě do práce? spolupracovnice jede na celý víkend pryč a nemá kdo zaskočit
kajuse
napsal(a):
Tak už se těšíme, až dorazíte, 2 km, to máte opravdu za "rohem" Aspoň tam budeme mít zastoupenou další koníkovskou disciplínu, parkuráci, drezuráci, dostiháci, kovbojové, kočáry, mistři tahu,možná klusáci a Vás vytrvalce
bospor
napsal(a):
mě to nějak nevychází myslíte že by mohlo být do 15h doježdíno abych mohla na chvilku ještě do práce? spolupracovnice jede na celý víkend pryč a nemá kdo zaskočit
Tak to opravdu zaručit nemůžu.... Ale jestli nepojedeš sama, tak když by za tebou jel někdo s autem, tak by jsi mohla jet jen půlku, jestli se Ti bude chtít.... Přestávka je na parkovišti Hrádku u Nechanic, takže by jsi odjela už tam, loni se tam od nás odpojilo taky několik koní
tecos
napsal(a):
... že Áji
Jo, zábava a soud perfektní
xkola200
napsal(a):
Tak už se těšíme, až dorazíte, 2 km, to máte opravdu za "rohem" Aspoň tam budeme mít zastoupenou další koníkovskou disciplínu, parkuráci, drezuráci, dostiháci, kovbojové, kočáry, mistři tahu,možná klusáci a Vás vytrvalce
Klusáky potvrzuji, dorazíme s jednou magorkou Kam se posílají přihlášky?
xkola200
napsal(a):
Jo, zábava a soud perfektní
Holky - na Huberty se přihlášky neposílají. Kdo přijede tak tam bude
Těšíme se na hojnou účast
Áji - prohlíželi jsme fotky z loňska a prý tam snad ani mistry vzít nemůžeme, že by to bylo večer hodně drahý ( viděl ten soud ). No, ale večer jsme něco odnášeli na půdu a padlo - hele tady jsou ty brukšíry, tak to černejm nebudeme dávat chomout a dáme jim jen cajk
Takže je to jasné - nedá mu to a jedeme se třema krasavceme
tecos
napsal(a):
Áji - prohlíželi jsme fotky z loňska a prý tam snad ani mistry vzít nemůžeme, že by to bylo večer hodně drahý ( viděl ten soud ). No, ale večer jsme něco odnášeli na půdu a padlo - hele tady jsou ty brukšíry, tak to černejm nebudeme dávat chomout a dáme jim jen cajk
jéééé asi budou svině v práci o hladu a já pojedu na huberta
miladka

XXX.XXX.80.193
bospor
napsal(a):
jéééé asi budou svině v práci o hladu a já pojedu na huberta
tak koukám, že by mohla být hojná účast . paráda, už se moc těšíme.
miladka

XXX.XXX.80.193
tecos
napsal(a):
tecos: odkud jste?
miladka
napsal(a):
tecos: odkud jste?
Pocházím z malé vesničky kousek od HK, ale už pátý rok jsem Broumovačka - konkrétně Vysoká Srbská. Tady stojí i všichni těžký krasavci a jedna kobylka ČT .
Na tomhle pojedu na huberta v sedle, černý budou zapřažený
tecos
napsal(a):
Pocházím z malé vesničky kousek od HK, ale už pátý rok jsem Broumovačka - konkrétně Vysoká Srbská. Tady stojí i všichni těžký krasavci a jedna kobylka ČT .
neměli by jste 2 místa na voze? nebo v kočáře? kdyby chtěli s námi jet známí co milujou velký a silný koně
bospor
napsal(a):
neměli by jste 2 místa na voze? nebo v kočáře? kdyby chtěli s námi jet známí co milujou velký a silný koně
Netuším jestli i s námi nepojedu dva pomocníci - přeci jen tři hřebci je dost. Ale i tak by tam snad místo mělo být - jedeme s vozem. a když ne u nás, tak se místo najde určitě u někoho jiného - loni bylo vozů dost a jelo se i dost autama, takže se určitě s někým domluvíte, v tom bych neviděla problém. Určitě se zkus přihlásit - myslím, že nás nepřehlédnete, budeme aspoň na začátku řvát jako na lesy
tecos
napsal(a):
Netuším jestli i s námi nepojedu dva pomocníci - přeci jen tři hřebci je dost. Ale i tak by tam snad místo mělo být - jedeme s vozem. a když ne u nás, tak se místo najde určitě u někoho jiného - loni bylo vozů dost a jelo se i dost autama, takže se určitě s někým domluvíte, v tom bych neviděla problém. Určitě se zkus přihlásit - myslím, že nás nepřehlédnete, budeme aspoň na začátku řvát jako na lesy
myslím že nepujdete přehlídnout
miladka

XXX.XXX.80.193
tecos
napsal(a):
aha, už jsem si říkala, že bych vás musela znát, kdyby jste byli někde z okolí...
No, koník je opravdu krasavec, musí na něm být super svezeníčko
miladka
napsal(a):
aha, už jsem si říkala, že bych vás musela znát, kdyby jste byli někde z okolí...
No, koník je opravdu krasavec, musí na něm být super svezeníčko
Je to mašinka, super chody,příští sezonu už bude pouště doma
, možná jen na začátku sezony bude na odběr v Měticích
K přehlédnutí nebudeme, ten ryzák je takový komediant a když někam přijede musí všem ukázat, že tam je. Takže už si chystám polštářek, abych nebyla tak moc naklepaná
Budeme spát v HK a chystáme se na večerní zábavičku - loni to nemělo chybu a už si nebylo pomalu kam sednout, co tam bylo lidí. takže doufáme, že se to i letos vyvede obdobně
Foto by pí. H.G - Horní Jelení, ovladatelnost v kládě
tecos
napsal(a):
Je to mašinka, super chody,příští sezonu už bude pouště doma
, možná jen na začátku sezony bude na odběr v Měticích
K přehlédnutí nebudeme, ten ryzák je takový komediant a když někam přijede musí všem ukázat, že tam je. Takže už si chystám polštářek, abych nebyla tak moc naklepaná
Budeme spát v HK a chystáme se na večerní zábavičku - loni to nemělo chybu a už si nebylo pomalu kam sednout, co tam bylo lidí. takže doufáme, že se to i letos vyvede obdobně
Foto by pí. H.G - Horní Jelení, ovladatelnost v kládě
tak to je luxusní fotka
tecos
napsal(a):
Zdar babo! No to jsem ráda
Tak až uvidíš velkého a neustále řvoucího oře, hledejna něm mě
Tak jsem oprášila klobouk a ráno v 6:30 čekám ségru, tak snad na tu 10 dorazíme.
xkola200
napsal(a):
xkola200
napsal(a):
xkola200
napsal(a):
.
xkola200
napsal(a):
xkola200
napsal(a):
.
tecos
napsal(a):
Jé, krása. Právě jsme přijeli domů. jen co to tu trochu porovná, stáhnu fotky!
Myslím, že se to víc než vydařilo - 33 sedlových a 17 kočárů se nám moc líbilo!
nějak nestíhám. fotky se moc nepovedly... ještě mám jedny v druhém fo´táku, ale dnes jdu spát.... spoléhám na slečnu s bříškem a foťáčkem od miládky....
tecos
napsal(a):
nějak nestíhám. fotky se moc nepovedly... ještě mám jedny v druhém fo´táku, ale dnes jdu spát.... spoléhám na slečnu s bříškem a foťáčkem od miládky....
miladka

XXX.XXX.80.193
tecos
napsal(a):
tak také přihodím pár foteček. Jinak "tecos" - tobě pošlu fotky mailíkem.
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka
napsal(a):
tak také přihodím pár foteček. Jinak "tecos" - tobě pošlu fotky mailíkem.
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka
napsal(a):
tak a teď taky my
ségra s Batýskem a já s Morgankou
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka
napsal(a):
tak a teď taky my
ségra s Batýskem a já s Morgankou
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka
napsal(a):
a hřebčáček...
tak, a tady naše dvorní fotografka Markéta - za 6 týdnů bude rodit.
miladka
napsal(a):
a hřebčáček...
A nabalený pytel - ráno u nás na horách bylo omrzlo, tak jsem dostala povel se pořádně nabalit, abych nebyla nemocná
A to jsem chlapa přemluvila, že v zateplených botách fakt nepojedu
Ještě že aspoň tak.... Odjel si domů kovta a já se tam pařila ( v Broumově padaly kroupy...)
miladka

XXX.XXX.80.193
tecos
napsal(a):
Děkuji moc.
Jsme ztratili, nebo nám spíš na závodech ukradli, Lumixe zrcadlovku, tak fotíme malým Lumixem a je to na prd.....
V prosinci bude doufám nová zrcadlovka
A jak se vám to vůbec líbilo? Hudba byla děsná, moc nás to mrzelo, ponaučení pro příště......
No, hudba byla opravdu hrozná (to už jsem tam mohla rovnou vřískat já
). Ale jinak celá jízda byla super!!! Moc se nám to líbilo, příští rok pojedeme určitě znovu. Skoky byly pěkně udělaný (hlavně Morganka byla velká šikulka), a moc se nám líbilo i vycválávání toho prudkýho kopečku
. Opravdu už jsem dlouho nejela tak pěknýho Huberta. Ségra s Batýskem byli taky moc spokojený. Jinak fotek mám ještě spoustu, kdybys věděla o někom, kdo nějaké shání, tak mu je můžu poslat.
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka
napsal(a):
). Ale jinak celá jízda byla super!!! Moc se nám to líbilo, příští rok pojedeme určitě znovu. Skoky byly pěkně udělaný (hlavně Morganka byla velká šikulka), a moc se nám líbilo i vycválávání toho prudkýho kopečku
. Opravdu už jsem dlouho nejela tak pěknýho Huberta. Ségra s Batýskem byli taky moc spokojený. Jinak fotek mám ještě spoustu, kdybys věděla o někom, kdo nějaké shání, tak mu je můžu poslat.
tak ještě nějaké skákací fotečky...
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka

XXX.XXX.80.193
miladka
napsal(a):
No, loni hráli taky, a byli teda normální. Jsme nikdo nechápali - asi hodně dlouho necvičili
Ale příště to určitě napravíme. Děláme to většinou pohodový, jede tam i spousta ne moc zdatných jezdců, hodně kočárů, letos nevidomá slečna...
Proto něděláme ani Halali - někteří si stěžovali, žepotom mají koně uřícené a musí dlouho čekat než se naloží. Příští rok to ale možná změníme. Vyřídím to hlavnímu organizátorovi - na příští rok se chystá nová trasa, skoky, hudba.....
Vy jste si ale to Halali koukám vynahradily
Vaši koníci byli super - hlavně jsem stále okukovala to malé rezaté
Těhulka je dobrá Taky nás to čeká
tecos
napsal(a):
No, loni hráli taky, a byli teda normální. Jsme nikdo nechápali - asi hodně dlouho necvičili
Ale příště to určitě napravíme. Děláme to většinou pohodový, jede tam i spousta ne moc zdatných jezdců, hodně kočárů, letos nevidomá slečna...
Proto něděláme ani Halali - někteří si stěžovali, žepotom mají koně uřícené a musí dlouho čekat než se naloží. Příští rok to ale možná změníme. Vyřídím to hlavnímu organizátorovi - na příští rok se chystá nová trasa, skoky, hudba.....
Vy jste si ale to Halali koukám vynahradily
Vaši koníci byli super - hlavně jsem stále okukovala to malé rezaté
Těhulka je dobrá Taky nás to čeká
Jo a o fotkách informuju. Kdyby jste je dávaly někam na rajče či podobně, stačí mě písnout na email a já to rozhlásím
Děkujeme
miladka

XXX.XXX.80.193
tecos
napsal(a):
A nabalený pytel - ráno u nás na horách bylo omrzlo, tak jsem dostala povel se pořádně nabalit, abych nebyla nemocná
A to jsem chlapa přemluvila, že v zateplených botách fakt nepojedu
Ještě že aspoň tak.... Odjel si domů kovta a já se tam pařila ( v Broumově padaly kroupy...)
to ses musela pěkně ohřát
miladka

XXX.XXX.80.193
tecos
napsal(a):
Jo a o fotkách informuju. Kdyby jste je dávaly někam na rajče či podobně, stačí mě písnout na email a já to rozhlásím
Děkujeme
fakt to bylo povedený. a přesně tak - halali jsme si vynahradily cestou domů, když ho běží moc koní, tak to bývá "o hubu". Tempo bylo myslím akorát i pro méně zdatné - ať jezdce, či koně - ale na huberta dle mýho vyhovující. Taky už jsem jela nějaké Huberty v kroku - hrůza, už vím, kam nemám jezdit - koně vyhecovaný, vzteklý, na nich nuda, nebo naopak hodně rychlý, kde si to člověk ani nestihl užít, a mohl tam vzít akorát koníka co měl dobrou kondičku (nás se to sice netýkalo, ale přece to není závod).
jaruska
napsal(a):
Holky,kráásný fotičky a krásní koně
,mám jen dotázek,ty kočáry jedou stejnou trasu jako sedloví koně?
Víceméně ano - je to ale přizpůsobené tak aby kočáry někde nezapadly a naopak aby koně nešli zbytečně dlouho po tvrdém. Většinou se jelo lesem, takže jsme se občas rozjeli a pak zase sešli - většinou na skoky aby lidi na vozech něco viděli.
Jak ale říkám, příští rok bude trochu obnova...
tecos
napsal(a):
Víceméně ano - je to ale přizpůsobené tak aby kočáry někde nezapadly a naopak aby koně nešli zbytečně dlouho po tvrdém. Většinou se jelo lesem, takže jsme se občas rozjeli a pak zase sešli - většinou na skoky aby lidi na vozech něco viděli.
Jak ale říkám, příští rok bude trochu obnova...
Jo,díky,myslela jsem si to,my plánujeme Kačenku příští rok taky vzít s vozíčkem na Huberta,ale právě né všude to pro ní bude vhodné,tak doufám,že to pak večer u soudu moc nezaplatíme
,že se někde odpojíme a pak zase připojíme.
xkola200
napsal(a):
bylo to fajn ale na můj vkus trochu moc kamení. naštěstí se dalo jít lesem.
tady jsou fotky
http://bospor.rajce.idnes.cz/08.10.4-5 _hubert_boharyne/#album
1 mezera
prosím!!!! jestli máte fotky pošlete mi nějaký
bospor
napsal(a):
bylo to fajn ale na můj vkus trochu moc kamení. naštěstí se dalo jít lesem.
tady jsou fotky
http://bospor.rajce.idnes.cz/08.10.4-5 _hubert_boharyne/#album
1 mezera
prosím!!!! jestli máte fotky pošlete mi nějaký
Ahojky Ivčo, určitě na net nějaký fotky taky hodím, každopádně jsem koukala že máš nafocenou Amču, můžu si fotky dát na stránky?