saddlery
napsal(a):
Tak jsem byl včera v Lysé a místo kecání se známými z oboru,jsem zapoměl vyndat foták,škoda,tak máte už někdo fotky ??
blanche
napsal(a):
Hoj ahoj,ahoj!Jako vždy krásné fotky
Koukala jsem s úžasem že fotíš taky s Olympusátkem E400!
Já se k němu vracím už napořád,prostě jsem si na něj zvykla
Zkoušela jsem to chvíli s kompaktem ,ale není to ono
markemic
napsal(a):
Hoj ahoj,ahoj!Jako vždy krásné fotky
Koukala jsem s úžasem že fotíš taky s Olympusátkem E400!
Já se k němu vracím už napořád,prostě jsem si na něj zvykla
Zkoušela jsem to chvíli s kompaktem ,ale není to ono
JJ, to mi říkej - zrcadlovka je zrcadlovka ... Ale brala bych asi už i něco jinčího - ale nejsem rozmazlenec - stále je to pro mě super hračka
blanche
napsal(a):
JJ, to mi říkej - zrcadlovka je zrcadlovka ... Ale brala bych asi už i něco jinčího - ale nejsem rozmazlenec - stále je to pro mě super hračka
Nějakýho spešl Nikona co?Já mám teď zase najednou hroznou chuť do focení,když ho mám zpátky
Už se nemůžu dočkat ,až se s ním někam zase vypravím
Máš na něj ty základní objektivy,nebo nějakou speciálku?
markemic
napsal(a):
Nějakýho spešl Nikona co?Já mám teď zase najednou hroznou chuť do focení,když ho mám zpátky
Už se nemůžu dočkat ,až se s ním někam zase vypravím
Máš na něj ty základní objektivy,nebo nějakou speciálku?
NN, jen ten double kit zoom ... Super ... Ale takový Nikon nebo Canon je Canon, no ...
A ty máš tenhle taky, ju ?
blanche
napsal(a):
NN, jen ten double kit zoom ... Super ... Ale takový Nikon nebo Canon je Canon, no ...
A ty máš tenhle taky, ju ?
Jo jo,a blbá jsem ho nechala válet se přes půl roku jen tak...už je zase jen můjAle přemýšlím nad nějakým objektivem "univerzálem"
který by neměl problém na dálku ani na blízko
Mám ale zvláštní požadavky co
Mě se fotky z Canonu moc nelíbily..
markemic
napsal(a):
Jo jo,a blbá jsem ho nechala válet se přes půl roku jen tak...už je zase jen můjAle přemýšlím nad nějakým objektivem "univerzálem"
který by neměl problém na dálku ani na blízko
Mám ale zvláštní požadavky co
Mě se fotky z Canonu moc nelíbily..
Fakt ?
A jaký Canon jsi testovala ?
Ono je to pak spíš o objektivech
blanche
napsal(a):
Fakt ?
A jaký Canon jsi testovala ?
Ono je to pak spíš o objektivech
ahoj holky prominte ze vam sem lezu na lyse jsem nebila jen v padubicích.sama mám také zrcadlovku a to nikona d40 s dvema objektivy na blizko d ruhy na dalku mela jsem moznost fotit i s canonem eos 400d ,ale nejak mi nesedl mozna je to tim ze jsem si zvykla na nikon ,ale uz úpremyslim o lepsi co navrhujete nikon d700 nebo canon eos450d
woldemortik
napsal(a):
ahoj holky prominte ze vam sem lezu na lyse jsem nebila jen v padubicích.sama mám také zrcadlovku a to nikona d40 s dvema objektivy na blizko d ruhy na dalku mela jsem moznost fotit i s canonem eos 400d ,ale nejak mi nesedl mozna je to tim ze jsem si zvykla na nikon ,ale uz úpremyslim o lepsi co navrhujete nikon d700 nebo canon eos450d
Nedávno jsme se o tom s chlapem bavili a usoudili jsme ,že Nikon je asi nej...
woldemortik
napsal(a):
ja jsem premyslela nad fotakem max do 40.000 vic uz fakt jako amater nejdu.
NO JAKO JA NEJSEM ZADNY FOTOGRAF, MUJ TATA JO, TAK ME ODSUZUJE JAKO TOTALNE NEMOTORNE NEMEHLO CO NEUMI NAFOTIT V DOSTIHU PORADNY DOBEH, ALE MAME VYZKOUSENE CANONY, TEDA JA MAM VYSLOUZILCE eos 350d A TATKA FOTI EOSEM 450 D A O OBJETVIVECH JE TO VÍCEMÉNĚ PRAVDA. FAKT NA TOM U TĚCHHLE FOŤÁKŮ ZÁLEŽÍ.. PODÍVEJTE SE TŘEBA NA FOTKU TUHLE. FOCENO MNOU a na stránky www.foto-dostihy.cz - nechci dělat reklamu, jen říkám že já mám nejlevnější objektiv jaký lze sehtat, a to ještě si ho jen pujčuju není uplně tak můj spíš od taťky, ale porovnejte.. moje foto
stalonek
napsal(a):
NO JAKO JA NEJSEM ZADNY FOTOGRAF, MUJ TATA JO, TAK ME ODSUZUJE JAKO TOTALNE NEMOTORNE NEMEHLO CO NEUMI NAFOTIT V DOSTIHU PORADNY DOBEH, ALE MAME VYZKOUSENE CANONY, TEDA JA MAM VYSLOUZILCE eos 350d A TATKA FOTI EOSEM 450 D A O OBJETVIVECH JE TO VÍCEMÉNĚ PRAVDA. FAKT NA TOM U TĚCHHLE FOŤÁKŮ ZÁLEŽÍ.. PODÍVEJTE SE TŘEBA NA FOTKU TUHLE. FOCENO MNOU a na stránky www.foto-dostihy.cz - nechci dělat reklamu, jen říkám že já mám nejlevnější objektiv jaký lze sehtat, a to ještě si ho jen pujčuju není uplně tak můj spíš od taťky, ale porovnejte.. moje foto
no holt jsem spíš v některých vecech po mamince..
markemic
napsal(a):
Tolik se snad tyhlety o kterých se bavíme,ani nepohybují,ne?Na ceny jsem nekoukala...
Ono na konci nejde tak o tělo foťáku, jako o objektiv...takže holky...hodně zdaru...
Kdybych měla koupit takový přístroj, který bych chtěla....aby vypadali fotky...asi by mě trefilo...tak jsem zkusila doma vytáhnout starou flexaretu a zkusím sehnat film...a uvidíme, co vykouzlíme Jinak taky budem kupovat, ale do dnes..nevíme zda Nikon, či Canon.
stalonek
napsal(a):
no holt jsem spíš v některých vecech po mamince..
NO pro mě je už 40.000,- dost ...
To bych raději nějaký ten Canon do 20.000,- + do budoucna nějaký ten objektiv ... ?!
Ale je to dost o penězích ... Světelnost hraje také dost roli
Ale jak to vidím v peněžence a na účtech - Olympus E400 zatím asi stačit bude
Tak focení zdar
zuzule
napsal(a):
O objektivu je to v začátcích, tělo hraje taky velkou roli - zvlášť, pokud chce člověk fotit foto na velké formáty - A2 a víc. Nu, však jsme o tom myslím mluvily zrovna v Lysé
JJ, ale já tak velké foto nepotřebuju
Mě by stačila ta světelnost
Hele, to není debata pro profi fotografy
Vtip
blanche
napsal(a):
Vtip
Jo!To by jsme se mohly taky jít zahrabat,když sem poleze tahle elita,ještě do toho Slawik,a už sem nepáchnu!
blanche
napsal(a):
Viď, taky si právě říkám
Pak si člověk myslí,že je uplný nic!Já nehraju!
blanche
napsal(a):
Vtip
Ať žijou amatéři!Venku je krásně...já bych tak zdrhla z práce a šla se projít a fotit..béééééééé neni tu brečící smajl
blanche
napsal(a):
Profi - asi že už se tomu jako asi fakt rozumí ...
Ale zajímalo by mě, kdy se to láme ze "cvakala" na profi
No tak to předpokládám,když už si tak někdo říká ne?ale oficiální zkoušky na určení profi,nebo amatér asi nejsou,tak by mě tak zajímalo,kolikrát člověk cvaká,až najednou necvaká ,ale fotí!
markemic
napsal(a):
Škoda,že to nejde hned teďuž se fakt těším jak s Olympusátkem vrazím na chalupě ven,foti krásný barvy podzimu ozářený sluníčkem.............
(krásné snění)
a takhle kdyby se naskytli nějací koníci....................
No, to by se líbilo i mě
Už jen to slunko a barevné listí
markemic
napsal(a):
Kéž by...a příští víkend jsem koukala jsou nějaký závody na Císařáku,tak půjdu možná zkusit pofotit ...
A taky tam budou Frísové
Dokonce svod
markemic
napsal(a):
Koukám ,že CanonOpravdu krásný fotky...
zdarec bando koukala jsem na sadu canon eos 450d s dvema objektivy na blizko ana dalku velice o nem premysleim,ale az tak za rok tedka chci koupit na svuj nikon d40 objektiv ma x300 tedka jsem jeden našla za slušnou cenu necelích 5tisíc to by bylo na zadovy super.jinak je to pravda je to i osvetlosti bepeknyho svetla to nejde.ja i fotky neupravuji nechavam je tak jak jsou vyfoceny jen zmensim a pridam podpis a soupnu na rajče,ale nejdriv original vypalím.je to jsem se nejak rozjela co chystáte se nekam na akci po víkendu.ja mam tedka dovču tak se nudim počasí moc nic
woldemortik
napsal(a):
zdarec bando koukala jsem na sadu canon eos 450d s dvema objektivy na blizko ana dalku velice o nem premysleim,ale az tak za rok tedka chci koupit na svuj nikon d40 objektiv ma x300 tedka jsem jeden našla za slušnou cenu necelích 5tisíc to by bylo na zadovy super.jinak je to pravda je to i osvetlosti bepeknyho svetla to nejde.ja i fotky neupravuji nechavam je tak jak jsou vyfoceny jen zmensim a pridam podpis a soupnu na rajče,ale nejdriv original vypalím.je to jsem se nejak rozjela co chystáte se nekam na akci po víkendu.ja mam tedka dovču tak se nudim počasí moc nic
Taky nijak neupravuju,buď se fotka povede,nebo ne,ale uměle ji vylepšovat nehodlám
woldemortik
napsal(a):
tak nejak pak i to prijde takovy umely
jedna puntíkatá prdelka