Prodá někdo sedlo na ČMB?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2008 16:20
kennousek

XXX.XXX.220.89

prodá někdo sedlo,prosím?

20.9.2008 20:35
skippy

XXX.XXX.88.145

kennousek napsal(a):

Ahoj. Já mám sedlo se širokou komorou, je moc pohodlný. Výrobce není uveden, není to špičkový sedlo, ale poslouží a mně se v něm jezdilo dobře.

20.9.2008 20:49
woldemortik

XXX.XXX.199.200

skippy napsal(a):
Ahoj. Já mám sedlo se širokou komorou, je moc pohodlný. Výrobce není uveden, není to špičkový sedlo, ale poslouží a mně se v něm jezdilo dobře.

ahoj sama má kobylu plemene čmb sedlo mam anglii kom3 jeji akorát s dekou podbřišík 160cm a jsem rada ze je krapet reserva premýšlím hodně o australskym sedle bud s hruskou nebo bez

21.9.2008 09:24
charliebob

XXX.XXX.224.8

woldemortik napsal(a):
ahoj sama má kobylu plemene čmb sedlo mam anglii kom3 jeji akorát s dekou podbřišík 160cm a jsem rada ze je krapet reserva premýšlím hodně o australskym sedle bud s hruskou nebo bez

Martino, obávám se, že australské sedlo bude na čmb malé. I když jsme měli koupenou tu největší velikost, tak ten náš nám z něho vyrostl a to není žádný obr, vidělas ho loni v Opalicích.

21.9.2008 12:51
woldemortik

XXX.XXX.199.200

charliebob napsal(a):
Martino, obávám se, že australské sedlo bude na čmb malé. I když jsme měli koupenou tu největší velikost, tak ten náš nám z něho vyrostl a to není žádný obr, vidělas ho loni v Opalicích.

Ahoj Božo to máš pravu holt mi s velkými koníky máme na sedla krapet smulu a myslim nejen nasedla.ON cezárek neni zadńejt malej drobek je to moc pekný koník jak ma byt.

21.9.2008 17:34
blankat

XXX.XXX.33.247

kennousek napsal(a):

Sedlo sice neprodávám, ale mohu doporučit wintec wide. Mám tlustoprda chlaďáska bez kohoutku a má tu nejmenší komoru. Sedlo je i příjemné na ježdění pro mne a snad jako jediné ho netlačí na lopatkách. A to jsou v záloze ještě dvě větší komory. Ovšem není to western...

21.9.2008 18:29
charliebob

XXX.XXX.224.8

woldemortik napsal(a):
Ahoj Božo to máš pravu holt mi s velkými koníky máme na sedla krapet smulu a myslim nejen nasedla.ON cezárek neni zadńejt malej drobek je to moc pekný koník jak ma byt.

Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík