skippy
napsal(a):
Ahoj. Já mám sedlo se širokou komorou, je moc pohodlný. Výrobce není uveden, není to špičkový sedlo, ale poslouží a mně se v něm jezdilo dobře.
ahoj sama má kobylu plemene čmb sedlo mam anglii kom3 jeji akorát s dekou podbřišík 160cm a jsem rada ze je krapet reserva premýšlím hodně o australskym sedle bud s hruskou nebo bez
woldemortik
napsal(a):
ahoj sama má kobylu plemene čmb sedlo mam anglii kom3 jeji akorát s dekou podbřišík 160cm a jsem rada ze je krapet reserva premýšlím hodně o australskym sedle bud s hruskou nebo bez
Martino, obávám se, že australské sedlo bude na čmb malé. I když jsme měli koupenou tu největší velikost, tak ten náš nám z něho vyrostl a to není žádný obr, vidělas ho loni v Opalicích.
charliebob
napsal(a):
Martino, obávám se, že australské sedlo bude na čmb malé. I když jsme měli koupenou tu největší velikost, tak ten náš nám z něho vyrostl a to není žádný obr, vidělas ho loni v Opalicích.
Ahoj Božo to máš pravu holt mi s velkými koníky máme na sedla krapet smulu a myslim nejen nasedla.ON cezárek neni zadńejt malej drobek je to moc pekný koník jak ma byt.
kennousek
napsal(a):
prodá někdo sedlo,prosím?
Sedlo sice neprodávám, ale mohu doporučit wintec wide. Mám tlustoprda chlaďáska bez kohoutku a má tu nejmenší komoru. Sedlo je i příjemné na ježdění pro mne a snad jako jediné ho netlačí na lopatkách. A to jsou v záloze ještě dvě větší komory. Ovšem není to western...