olga visnakova

XXX.XXX.79.90
jessyn
napsal(a):
nedávno jsem ho prodala, bohůžel mi nesedělo-bylo nám moc velké, kdyby jo, tak bych byla velice spokojená, protože začínám obsedat svého tříletka a těžkej western na něj nedám, nyní mám bohůžel anglické
Máme tu dvě-o.k. Na vyjíždky a učení.
devil
napsal(a):
jaké máte nazory na tohle sedlo?
Super sedlo mám ho skoro 2 roky a bez problémů. Můžu jenom doporučit!
jessyn
napsal(a):
Natowa je německá tuším, kvalita na rekre stačí
ale měla to kámoška a dobře se mi v tom teda nejezdilo
taky máme toto sedlo a je úplně super, sedí koníkovi i mě.
jessyn
napsal(a):
Natowa je německá tuším, kvalita na rekre stačí
ale měla to kámoška a dobře se mi v tom teda nejezdilo
NATOWA neviděla Německo ani z rychliku, a stačí k tomu znechutit a otlačit koně, majiteli rozhodit sed a donutí ho shánět sedko na koně a ne na koukání. Nejen vlastní zkušenost.
minik
napsal(a):
NATOWA neviděla Německo ani z rychliku, a stačí k tomu znechutit a otlačit koně, majiteli rozhodit sed a donutí ho shánět sedko na koně a ne na koukání. Nejen vlastní zkušenost.
Kostra ze sedel Natowa.
jessyn
napsal(a):
já nevím proč ale kdesi sem četla, že to je to německo
a co jinak???
Je to itálie ,nějaká určitě podzemní továrna a dělají to pro tattini.it a ti to valí bohužel do světa. Jinak dělám tohle
saddlery
napsal(a):
Je to itálie ,nějaká určitě podzemní továrna a dělají to pro tattini.it a ti to valí bohužel do světa. Jinak dělám tohle
To "bohužel" patří pro všechna systetická sedla, nebo speciálně pro tohle? Kamarádka chce westernové sedlo na svou ponici, a uvažuje právě o syntetice, kvůli váze... Tak já jen, jestli ji mám odrazovat
janele
napsal(a):
To "bohužel" patří pro všechna systetická sedla, nebo speciálně pro tohle? Kamarádka chce westernové sedlo na svou ponici, a uvažuje právě o syntetice, kvůli váze... Tak já jen, jestli ji mám odrazovat
At neřeší tolik jestli je to kůže,nebo syntetika,ale at řeší kostru.
saddlery
napsal(a):
At neřeší tolik jestli je to kůže,nebo syntetika,ale at řeší kostru.
Natowa je Itálie, dřív mi nevadila, než jsem se posadila do sedla od Zajace...NOrton je myslím v pohodě, určitě bych šla spíš do něj, už kvůli váze nenadělá na hřbetě takovou paseku jako Natowa a navíc má tuším 5 let záruku na kostru...