Synetika western od nortona

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2008 22:18
devil

XXX.XXX.64.250

jaké máte nazory na tohle sedlo?

22.9.2008 09:03
jessyn

XXX.XXX.146.227

devil napsal(a):

nedávno jsem ho prodala, bohůžel mi nesedělo-bylo nám moc velké, kdyby jo, tak bych byla velice spokojená, protože začínám obsedat svého tříletka a těžkej western na něj nedám, nyní mám bohůžel anglické

olga visnakova

22.9.2008 09:17
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

jessyn napsal(a):
nedávno jsem ho prodala, bohůžel mi nesedělo-bylo nám moc velké, kdyby jo, tak bych byla velice spokojená, protože začínám obsedat svého tříletka a těžkej western na něj nedám, nyní mám bohůžel anglické

Máme tu dvě-o.k. Na vyjíždky a učení.

22.9.2008 17:25
nikousek

XXX.XXX.142.50

devil napsal(a):

Super sedlo mám ho skoro 2 roky a bez problémů. Můžu jenom doporučit!

24.9.2008 10:28
hanule

XXX.XXX.188.79

devil napsal(a):

No původně to měla být syntetika,ale dnes jsme sedlo dostali a je to kůže značka Natowa pokud to někdo znáte....máme to jen na rekreaci, takže si myslím,že to stačí

24.9.2008 10:45
jessyn

XXX.XXX.0.7

hanule napsal(a):
No původně to měla být syntetika,ale dnes jsme sedlo dostali a je to kůže značka Natowa pokud to někdo znáte....máme to jen na rekreaci, takže si myslím,že to stačí

Natowa je německá tuším, kvalita na rekre stačí
ale měla to kámoška a dobře se mi v tom teda nejezdilo

24.9.2008 11:05
tango

XXX.XXX.165.55

jessyn napsal(a):

taky máme toto sedlo a je úplně super, sedí koníkovi i mě.

24.9.2008 11:33
minik

XXX.XXX.96.74

jessyn napsal(a):

NATOWA neviděla Německo ani z rychliku, a stačí k tomu znechutit a otlačit koně, majiteli rozhodit sed a donutí ho shánět sedko na koně a ne na koukání. Nejen vlastní zkušenost.

24.9.2008 12:31
saddlery

XXX.XXX.178.248

minik napsal(a):
NATOWA neviděla Německo ani z rychliku, a stačí k tomu znechutit a otlačit koně, majiteli rozhodit sed a donutí ho shánět sedko na koně a ne na koukání. Nejen vlastní zkušenost.

Kostra ze sedel Natowa.

24.9.2008 12:37
jessyn

XXX.XXX.0.7

saddlery napsal(a):
Kostra ze sedel Natowa.

Kdo to teda vytváří?

24.9.2008 13:00
saddlery

XXX.XXX.178.248

jessyn napsal(a):
Kdo to teda vytváří?

Jo to teda nevím,natowa nemá ani webové stránky nikde ve světě,ale tahá to sem zooprodukt.cz od Tattini z itálie,tak tam bude zakopaný pes,ale zavání to bud krajem kari a kamasutry nebo šikmých očí a pálivých nudlí.

24.9.2008 13:00
jessyn

XXX.XXX.0.7

saddlery napsal(a):
Jo to teda nevím,natowa nemá ani webové stránky nikde ve světě,ale tahá to sem zooprodukt.cz od Tattini z itálie,tak tam bude zakopaný pes,ale zavání to bud krajem kari a kamasutry nebo šikmých očí a pálivých nudlí.

takže paní Indie

24.9.2008 13:02
saddlery

XXX.XXX.178.248

jessyn napsal(a):
takže paní Indie

Já to neřekl a lhát nechci,ale evropa to nebude,alespon doufám

24.9.2008 13:03
jessyn

XXX.XXX.0.7

saddlery napsal(a):
Já to neřekl a lhát nechci,ale evropa to nebude,alespon doufám

já nevím proč ale kdesi sem četla, že to je to německo
a co jinak???

24.9.2008 13:11
saddlery

XXX.XXX.178.248

jessyn napsal(a):
já nevím proč ale kdesi sem četla, že to je to německo
a co jinak???

Je to itálie ,nějaká určitě podzemní továrna a dělají to pro tattini.it a ti to valí bohužel do světa. Jinak dělám tohle

24.9.2008 13:14
jessyn

XXX.XXX.0.7

saddlery napsal(a):
Je to itálie ,nějaká určitě podzemní továrna a dělají to pro tattini.it a ti to valí bohužel do světa. Jinak dělám tohle

co to je??? dámské???

24.9.2008 13:16
saddlery

XXX.XXX.178.248

jessyn napsal(a):
co to je??? dámské???

No když hodí chlap nohu za roh a jednu do třmenu tak i pánské. Bude to takový honební styl s renesanční dekou a komplet stylovým užděním a poprsníkem,kdo si hraje nezlobí

24.9.2008 13:24
janele

XXX.XXX.9.3

saddlery napsal(a):

To "bohužel" patří pro všechna systetická sedla, nebo speciálně pro tohle? Kamarádka chce westernové sedlo na svou ponici, a uvažuje právě o syntetice, kvůli váze... Tak já jen, jestli ji mám odrazovat

24.9.2008 13:26
saddlery

XXX.XXX.178.248

janele napsal(a):
To "bohužel" patří pro všechna systetická sedla, nebo speciálně pro tohle? Kamarádka chce westernové sedlo na svou ponici, a uvažuje právě o syntetice, kvůli váze... Tak já jen, jestli ji mám odrazovat

At neřeší tolik jestli je to kůže,nebo syntetika,ale at řeší kostru.

24.9.2008 19:34
vap

XXX.XXX.160.163

saddlery napsal(a):
At neřeší tolik jestli je to kůže,nebo syntetika,ale at řeší kostru.

Natowa je Itálie, dřív mi nevadila, než jsem se posadila do sedla od Zajace...NOrton je myslím v pohodě, určitě bych šla spíš do něj, už kvůli váze nenadělá na hřbetě takovou paseku jako Natowa a navíc má tuším 5 let záruku na kostru...

Přidejte reakci

Přidat smajlík