Olomouc - Klisna Arie Old

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2008 07:32
pettankaa

XXX.XXX.19.35

Zdravím neznáte někdo tuto klisnu? V lednu jsem ji zakoupila od manželů Janoutových z Lošova u Velké Bystřice u olomouce. Klisna nar. 1998 po Silvaner buňovský z SM 2071 Alpaka. Chovatel p. Odložil z Radíkova.............fotky, informace - vítany

22.9.2008 07:35
jarca

XXX.XXX.84.29

pettankaa napsal(a):
Zdravím neznáte někdo tuto klisnu? V lednu jsem ji zakoupila od manželů Janoutových z Lošova u Velké Bystřice u olomouce. Klisna nar. 1998 po Silvaner buňovský z SM 2071 Alpaka. Chovatel p. Odložil z Radíkova.............fotky, informace - vítany

Ahoj,tuhle kobylku osobně nezžnám,ale musím řít,že každý kůň od p. Složila je super.. pokud řekně,že je zdravý,tak skutečně je..
Sama od něj mám plnokrevníka.. ,nyní ho sice prodávám,ale měla jsem ho 5let a byla jsem moc spokojená :-).
J.

22.9.2008 07:55
stieberova

XXX.XXX.248.182

jarca napsal(a):
Ahoj,tuhle kobylku osobně nezžnám,ale musím řít,že každý kůň od p. Složila je super.. pokud řekně,že je zdravý,tak skutečně je..
Sama od něj mám plnokrevníka.. ,nyní ho sice prodávám,ale měla jsem ho 5let a byla jsem moc spokojená :-).
J.

Člověče, pak tady nemají vznikat nedorozumnění, když dokážeš tak krátký text úplně pomotat! Zadavatelka dotazu píše pan Odložil a ne Složil a navíc to je chovatel kobyly a ne prodávající.

22.9.2008 08:00
pettankaa

XXX.XXX.19.35

stieberova napsal(a):
Člověče, pak tady nemají vznikat nedorozumnění, když dokážeš tak krátký text úplně pomotat! Zadavatelka dotazu píše pan Odložil a ne Složil a navíc to je chovatel kobyly a ne prodávající.

Jj p. Složil - u něj se Arie narodila a udělala výkonnostky, spledla jsem se

22.9.2008 08:09
stieberova

XXX.XXX.248.182

pettankaa napsal(a):
Jj p. Složil - u něj se Arie narodila a udělala výkonnostky, spledla jsem se

O jé, takže on už dotaz byl špatně!

22.9.2008 08:13
jarca

XXX.XXX.84.29

stieberova napsal(a):

já to pochopila dobře.. reagovala jsem na p. Složila protože ho znám... ;-)

22.9.2008 19:59
stalonek

XXX.XXX.163.66

jarca napsal(a):

tyjo peťo, si pamatuju jak si na net psala ještě týden a jedu si pro kobuchu. a to už je to tak dlouho..

22.9.2008 20:26
jarca

XXX.XXX.99.88

jarca napsal(a):

já jsem fakt debil.. ,co neumí číst..:-D

22.9.2008 20:27
jarca

XXX.XXX.99.88

pettankaa napsal(a):

ale chovatelem je opravdu J.S. mrkni http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=90541

22.9.2008 20:49
zirawka

XXX.XXX.225.174

jarca napsal(a):
ale chovatelem je opravdu J.S. mrkni http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=90541

Akorát není z Radíkova, ale z Oldřichova, ne?

22.9.2008 22:25
hanatichakova

XXX.XXX.155.167

jarca napsal(a):

Vidíš... a já si myslela, že Alpaku měli Smolkovi v Troubkách. Mají po ní Alpinku. Nebo byla ještě jedna Alpaka?

23.9.2008 06:53
pettankaa

XXX.XXX.19.35

hanatichakova napsal(a):
Vidíš... a já si myslela, že Alpaku měli Smolkovi v Troubkách. Mají po ní Alpinku. Nebo byla ještě jedna Alpaka?

Tak vidím, že jsem tu trošku nadělala zmatek, ano Ája se narodila u p. Jiřího Složila z Oldřichova, proto mají všechny jeho koně narozené u něj za jménem příponu OLD. Jsem v kontaktu s holčinama co jí jezdívaly a staraly se o ní, ale já se snažím zjistit pořád víc a víc a uvítám i fotečky

23.9.2008 06:55
pettankaa

XXX.XXX.19.35

pettankaa napsal(a):
Tak vidím, že jsem tu trošku nadělala zmatek, ano Ája se narodila u p. Jiřího Složila z Oldřichova, proto mají všechny jeho koně narozené u něj za jménem příponu OLD. Jsem v kontaktu s holčinama co jí jezdívaly a staraly se o ní, ale já se snažím zjistit pořád víc a víc a uvítám i fotečky

JJ už to bude 8 měsíců te´d ve čtvrtek, co jsem si Ájišku koupila..........

sadzi saj

23.9.2008 11:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

pettankaa napsal(a):
JJ už to bude 8 měsíců te´d ve čtvrtek, co jsem si Ájišku koupila..........

Ahoj,

a ozvala se ti ta bývalá majitelka ohledně těch fotek, co jsem ti posílala??

Přidejte reakci

Přidat smajlík