Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2008 13:23
zdmalek

XXX.XXX.208.70

Hezky prožity den bylo se naco divat hezky program

22.9.2008 13:38
ambra

XXX.XXX.254.1

zdmalek napsal(a):

A co takhle fotečky a trošku kdo jak dopadl nějaký ty výsledky by byly? Pro nás co jsme nebyly nikde?

23.9.2008 12:53
nik022

XXX.XXX.117.181

zdmalek napsal(a):

dám sem něco

23.9.2008 12:55
nik022

XXX.XXX.117.181

nik022 napsal(a):
dám sem něco

jedny z nejlepších koní

23.9.2008 12:56
nik022

XXX.XXX.117.181

nik022 napsal(a):
jedny z nejlepších koní

jedny z nejlepších koní

23.9.2008 12:57
nik022

XXX.XXX.117.181

nik022 napsal(a):
jedny z nejlepších koní

jak to stáhnu do pc dám to sem

23.9.2008 13:14
ambra

XXX.XXX.23.1

nik022 napsal(a):

A kdo pak má jedny z nejlepších koní?

23.9.2008 13:17
tecos

XXX.XXX.201.43

nik022 napsal(a):

Taky jsme byli - pouze jako diváci. V Broumově celý předešly den a noc pršelo takže jsme usoudili, že před Dobšinou nebudeme pokoušet zdraví naše ani koníků a jeli se mrknout pouze autem. Fotky mám v PC doma - večer něco dodám. Nejsou ale nic moc, počasí bylo opravdu ošklivé .
Líbilo se nám i nelíbilo - bájo medovinka a bramboráčky, někteří aktéři úsměvní
Včera jsem mluvila s p. Vydrou - chlubil se druhým místem v orbě (odjeli jsme před koncem mokří a zmrzlí). Vyhrál p. Čmejla, třetí nevím kdo byl. Těžký tah nevím vůbec ale doma zjistím a večer s fotkama doplním

23.9.2008 13:40
ambra

XXX.XXX.23.1

tecos napsal(a):
Taky jsme byli - pouze jako diváci. V Broumově celý předešly den a noc pršelo takže jsme usoudili, že před Dobšinou nebudeme pokoušet zdraví naše ani koníků a jeli se mrknout pouze autem. Fotky mám v PC doma - večer něco dodám. Nejsou ale nic moc, počasí bylo opravdu ošklivé .
Včera jsem mluvila s p. Vydrou - chlubil se druhým místem v orbě (odjeli jsme před koncem mokří a zmrzlí). Vyhrál p. Čmejla, třetí nevím kdo byl. Těžký tah nevím vůbec ale doma zjistím a večer s fotkama doplním

tecos děkuji a jak to, že jste nejeli do Ladné?

23.9.2008 13:45
tecos

XXX.XXX.201.43

ambra napsal(a):
tecos děkuji a jak to, že jste nejeli do Ladné?

jsme lenoši. Kvalifikaci máme, ohrozit nás teoreticky nemůže nikdo... a jak jsem říkala - nechceme nic riskovat. Koně chodí každý den do práce, tak ať si odpočnou. Byla v plánu pouze Borová - při pěkném počasí a jen orba, pro formu. Navíc jsem byla v sobotu s Jackama v Boleslavi na klubovce teriérů a Míra by sám nejel

sadzi saj

23.9.2008 13:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

tecos napsal(a):
jsme lenoši. Kvalifikaci máme, ohrozit nás teoreticky nemůže nikdo... a jak jsem říkala - nechceme nic riskovat. Koně chodí každý den do práce, tak ať si odpočnou. Byla v plánu pouze Borová - při pěkném počasí a jen orba, pro formu. Navíc jsem byla v sobotu s Jackama v Boleslavi na klubovce teriérů a Míra by sám nejel

Tak to si byla kousek od nás pomalu

23.9.2008 13:54
ambra

XXX.XXX.23.1

tecos napsal(a):

tecos ježíši to je miminko a roztomilý skoro jako můj Drápeček. Taky se tuhle tvářil krásně a pak se začal motat pod nohama tak putoval do kapsi, asi jsem ho naštvala tak mi ožužlal celej ukazováček na pravý ruce, ale aji kocourek(drápeček) aji prst to přežily. Jsem ho potom radši vrátila kočce.

23.9.2008 13:58
hancus

XXX.XXX.254.1

tecos napsal(a):

Čauky, nevíš, nebyl tam i P.Chalupa se svým zrzatým norikem Jurášem? Nevíš, jak dopadli? Díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík