zdmalek
napsal(a):
Hezky prožity den bylo se naco divat hezky program
dám sem něco
nik022
napsal(a):
jak to stáhnu do pc dám to sem
Taky jsme byli - pouze jako diváci. V Broumově celý předešly den a noc pršelo takže jsme usoudili, že před Dobšinou nebudeme pokoušet zdraví naše ani koníků a jeli se mrknout pouze autem. Fotky mám v PC doma - večer něco dodám. Nejsou ale nic moc, počasí bylo opravdu ošklivé .
Líbilo se nám i nelíbilo - bájo medovinka a bramboráčky, někteří aktéři úsměvní
Včera jsem mluvila s p. Vydrou - chlubil se druhým místem v orbě (odjeli jsme před koncem mokří a zmrzlí). Vyhrál p. Čmejla, třetí nevím kdo byl. Těžký tah nevím vůbec ale doma zjistím a večer s fotkama doplním
tecos
napsal(a):
Taky jsme byli - pouze jako diváci. V Broumově celý předešly den a noc pršelo takže jsme usoudili, že před Dobšinou nebudeme pokoušet zdraví naše ani koníků a jeli se mrknout pouze autem. Fotky mám v PC doma - večer něco dodám. Nejsou ale nic moc, počasí bylo opravdu ošklivé .
Včera jsem mluvila s p. Vydrou - chlubil se druhým místem v orbě (odjeli jsme před koncem mokří a zmrzlí). Vyhrál p. Čmejla, třetí nevím kdo byl. Těžký tah nevím vůbec ale doma zjistím a večer s fotkama doplním
tecos děkuji a jak to, že jste nejeli do Ladné?
ambra
napsal(a):
tecos děkuji a jak to, že jste nejeli do Ladné?
jsme lenoši. Kvalifikaci máme, ohrozit nás teoreticky nemůže nikdo... a jak jsem říkala - nechceme nic riskovat. Koně chodí každý den do práce, tak ať si odpočnou. Byla v plánu pouze Borová - při pěkném počasí a jen orba, pro formu. Navíc jsem byla v sobotu s Jackama v Boleslavi na klubovce teriérů a Míra by sám nejel
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
tecos
napsal(a):
jsme lenoši. Kvalifikaci máme, ohrozit nás teoreticky nemůže nikdo... a jak jsem říkala - nechceme nic riskovat. Koně chodí každý den do práce, tak ať si odpočnou. Byla v plánu pouze Borová - při pěkném počasí a jen orba, pro formu. Navíc jsem byla v sobotu s Jackama v Boleslavi na klubovce teriérů a Míra by sám nejel
Tak to si byla kousek od nás pomalu
tecos
napsal(a):
tecos ježíši to je miminko a roztomilý skoro jako můj Drápeček. Taky se tuhle tvářil krásně a pak se začal motat pod nohama tak putoval do kapsi, asi jsem ho naštvala tak mi ožužlal celej ukazováček na pravý ruce, ale aji kocourek(drápeček) aji prst to přežily. Jsem ho potom radši vrátila kočce.
tecos
napsal(a):
Čauky, nevíš, nebyl tam i P.Chalupa se svým zrzatým norikem Jurášem? Nevíš, jak dopadli? Díky.