hancus
napsal(a):
Čauky, chystáme se budovat ohradu - dřevěné sloupky, na to ohradníková páska, jénže se nám nechce ty kůly opalovat, jak jste ošetřovali klacky vy? Můžete doporučit nějaký finančně ne příliš náročný nátěr na +- 100 sloupků? Díky.
mi jsme je v oddíle normálně natírali olejem. Ale třeba moje zkušenost s tlakem mořenými kůly je taková, že ani ne po roce užívání uhnily.....zřejmě příští rok z jara koupím plastové kůly a bude. Nevýhoda je, že do nich se nemůže tlouct, takže budeme muset vyhrabat díry. Viděla jsem je u několka známých a myslím, že ty něco vydrží.
michaela z
napsal(a):
mi jsme je v oddíle normálně natírali olejem. Ale třeba moje zkušenost s tlakem mořenými kůly je taková, že ani ne po roce užívání uhnily.....zřejmě příští rok z jara koupím plastové kůly a bude. Nevýhoda je, že do nich se nemůže tlouct, takže budeme muset vyhrabat díry. Viděla jsem je u několka známých a myslím, že ty něco vydrží.
Taky bych ty plastové brala všema deseti, ale je to pro nás v tuhle dobu příliš vysoká finanční zátěž :-(
red and white
napsal(a):
Nám bylo doporučeno to čím se napouštěj železniční pražce ale netuším jak se to jmenuje ... takže moc neporadím
my se chystáme dělat také ohradu pomocí dřevěných kůlů a na doporučení mého přítele se budou dělat z akátového dříví. Prý tolik nepodléhají zetlení...tak nevím, ale každopádně akát po ruce máme tak za zkoušku člověk nic nedá...