Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2008 10:48
zandulasimula

XXX.XXX.158.34

Ahojky lidicky znáje někdo stáj Karsit ve Velichockách? A jestly ano jak pak se vám líbí?

27.9.2008 18:46
gabineska

XXX.XXX.158.34

zandulasimula napsal(a):
Ahojky lidicky znáje někdo stáj Karsit ve Velichockách? A jestly ano jak pak se vám líbí?

Z východních čech jí zná asi každý ne jinak hezké a luxusní..co dodat...

27.9.2008 18:59
michaela z

XXX.XXX.21.230

gabineska napsal(a):

luxusní na pohled, funkčnost horší. Špatný povrch v hale,-vyšlapaná místa až na prvotní směs, tvrdost. Venkovní jízdárna zase moc hluboká, takže se málokdy využívá. Ke stáji patří kolotoč, výběhy a přesně daný rozpočet Co se týče koní, tak by se něco vybrat dalo.

27.9.2008 19:10
zandulasimula

XXX.XXX.158.34

gabineska napsal(a):

gabineska: No taky jsem si to myslela, ale když jsem to řekla kámošce tak se divila cože? Kde to je? A hlavně se psala co to je, tak to mě celkem překvapilo. Jj maj to tam fakt luxusní.

27.9.2008 20:44
gabineska

XXX.XXX.158.34

zandulasimula napsal(a):
gabineska: No taky jsem si to myslela, ale když jsem to řekla kámošce tak se divila cože? Kde to je? A hlavně se psala co to je, tak to mě celkem překvapilo. Jj maj to tam fakt luxusní.

Jinak k tomu povrchu, když je pravidelně upravovaný tak je dobrý..v zimě tam budu zřejmě jezdit s mladým a jelikož si tu halu trenér vybral tak soudím i z toho že je dobrá...nebo alespoň můžu říct že v mém okolí jsou mnohem horší...

27.9.2008 20:59
zandulasimula

XXX.XXX.158.34

gabineska napsal(a):
Jinak k tomu povrchu, když je pravidelně upravovaný tak je dobrý..v zimě tam budu zřejmě jezdit s mladým a jelikož si tu halu trenér vybral tak soudím i z toho že je dobrá...nebo alespoň můžu říct že v mém okolí jsou mnohem horší...

Trenérka tam jezdí taky trénovat a je tam spokojená, a já jsem si tam taky párkrát skočila a byla jsem spokojená tak snad taky budes.

27.9.2008 21:24
michaela z

XXX.XXX.21.230

zandulasimula napsal(a):
Trenérka tam jezdí taky trénovat a je tam spokojená, a já jsem si tam taky párkrát skočila a byla jsem spokojená tak snad taky budes.

záleží na tom jaké povrchy jste viděly....

27.9.2008 22:25
gabineska

XXX.XXX.158.34

michaela z napsal(a):
záleží na tom jaké povrchy jste viděly....

Asi jo...já nevím, byla jsem tam jen párkrát..a nikdy jsem tam nejezdila..takže uvidím v zimě..hodně kvalitní povrch někde ve vychodních čechách jsem snad ještě nepotkala, když nepočítám ptýrov...

27.9.2008 22:25
gabineska

XXX.XXX.158.34

gabineska napsal(a):
Asi jo...já nevím, byla jsem tam jen párkrát..a nikdy jsem tam nejezdila..takže uvidím v zimě..hodně kvalitní povrch někde ve vychodních čechách jsem snad ještě nepotkala, když nepočítám ptýrov...

a ty jezdíš u Nosků ne? mám dojem že jsme si někdy psali..

28.9.2008 09:03
gabineska

XXX.XXX.158.34

gabineska napsal(a):

Ještě jsem tak přemýšlela a na Nové Americe a u Skřivana jsou taky dobré povrchy..

28.9.2008 09:56
zandulasimula

XXX.XXX.158.34

gabineska napsal(a):

Jj jezdím u Nosků a psali jsme si.

28.9.2008 10:45
gabineska

XXX.XXX.158.34

zandulasimula napsal(a):
Jj jezdím u Nosků a psali jsme si.

A proč tě vůbec napadl ten Karsit?

28.9.2008 11:00
zandulasimula

XXX.XXX.158.34

gabineska napsal(a):
A proč tě vůbec napadl ten Karsit?

Já ani nevím proč mě napadl, asi protože se mi to tak líbí.

28.9.2008 14:55
michaela z

XXX.XXX.21.230

zandulasimula napsal(a):
Já ani nevím proč mě napadl, asi protože se mi to tak líbí.

O Nové Americe se už zase spekuluje, že koně budou do konce roku a pak šmitec a z haly se udělá nějaké centrum a přistaví se ještě jeden hotel. Bohužel golf je z hlediska peněz přínosnější.

28.9.2008 17:21
gabineska

XXX.XXX.158.34

michaela z napsal(a):
O Nové Americe se už zase spekuluje, že koně budou do konce roku a pak šmitec a z haly se udělá nějaké centrum a přistaví se ještě jeden hotel. Bohužel golf je z hlediska peněz přínosnější.

Už zase :-O To ani nevím..taková super vymyšlená hala a oni to přebudují :-( doufám, že opět jen straší....

28.9.2008 18:30
michaela z

XXX.XXX.21.230

gabineska napsal(a):
Už zase :-O To ani nevím..taková super vymyšlená hala a oni to přebudují :-( doufám, že opět jen straší....

z jara jsem mluvila s p. Černochem o ustájení pro známou a řikal, že to vypadá pouze do konce roku, protože majitel má jiné plány

Přidejte reakci

Přidat smajlík