gabineska
napsal(a):
Z východních čech jí zná asi každý ne jinak hezké a luxusní..co dodat...
luxusní na pohled, funkčnost horší. Špatný povrch v hale,-vyšlapaná místa až na prvotní směs, tvrdost. Venkovní jízdárna zase moc hluboká, takže se málokdy využívá. Ke stáji patří kolotoč, výběhy a přesně daný rozpočet Co se týče koní, tak by se něco vybrat dalo.
zandulasimula
napsal(a):
gabineska: No taky jsem si to myslela, ale když jsem to řekla kámošce tak se divila cože? Kde to je? A hlavně se psala co to je, tak to mě celkem překvapilo. Jj maj to tam fakt luxusní.
Jinak k tomu povrchu, když je pravidelně upravovaný tak je dobrý..v zimě tam budu zřejmě jezdit s mladým a jelikož si tu halu trenér vybral tak soudím i z toho že je dobrá...nebo alespoň můžu říct že v mém okolí jsou mnohem horší...
gabineska
napsal(a):
Jinak k tomu povrchu, když je pravidelně upravovaný tak je dobrý..v zimě tam budu zřejmě jezdit s mladým a jelikož si tu halu trenér vybral tak soudím i z toho že je dobrá...nebo alespoň můžu říct že v mém okolí jsou mnohem horší...
Trenérka tam jezdí taky trénovat a je tam spokojená, a já jsem si tam taky párkrát skočila a byla jsem spokojená tak snad taky budes.
michaela z
napsal(a):
O Nové Americe se už zase spekuluje, že koně budou do konce roku a pak šmitec a z haly se udělá nějaké centrum a přistaví se ještě jeden hotel. Bohužel golf je z hlediska peněz přínosnější.
Už zase :-O To ani nevím..taková super vymyšlená hala a oni to přebudují :-( doufám, že opět jen straší....